INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Grönsakboost By My Martens – Äntligen offeciellt

// REKLAM för min egna grönsaksboost tillsamman med Skip Nutrition // 

🥒🥕🥦🍠🥦🥒😄🥕

475A0388

GRÖNSAKSBOOST By My Martens

Varför har jag tagit fram grönsaksboost ?

FREDAG den TRETTONDE betyder otur för vissa, Men inte för mig, för mig är det precis TVÄRT OM!

Idag kan jag ÄNTLIGEN  berätta om ett projekt som jag har jobbat på LÄNGE! ☺️ 

Ni som känner mig sedan länge här inne… Ja, ni vet redan. Jag har aldrig någonsin tyckt om grönsaker. 🥒🥦🤦🏼‍♀️😝🙈😂

Varken som barn eller vuxen. Jag har försökt att ”lära” mig att tycka om grönsaker då jag som personlig tränare, coach och hälsoinspiratör förespråkar att äta mycket grönt, då det är någonting kroppen verkligen behöver, men det går inte. Jag lever inte som jag lär. 

Jag är som en vegetarian fast tvärtom. Detta är och har varit en enorm utmaning genom hel mitt vuxna liv då jag fått återupprepad  vitamin/mineralbrist och lätt tappar energin… samt försämrat immunförsvar, 

Detta har jag fått bekräftat hos läkare, flera gånger. 

Efter lite research insåg jag att jag var långt ifrån ensam om detta…. 

För mig och många andra är det ett pussel att få ihop vardagen med hämtning, lämning på förskolan/dagis jobb/karriär och samtidigt få till både träning och en BRA näringsrik kost. Även hos alla er som tycker om grönsaker.🥦 Ibland kanske man köper någon färdigmat/halvfabrikat och den är oftast betydligt mer näringsfattig 

Men inte bara där, det visade sig även att många gym-killar fokuserar mycket på just protein men lätt missar grönsakerna. Du vet… klassikern en tallrik med massa kyckling och ris, utan grönt! För att inte tala om alla våra tonåringar.

Så min egen slutsats var att underlätta vardagen med en grönsaksboost för mig och alla andra som behöver boosta sig själva och täcka upp sitt dagsbehov!😄

Foto: Produktfoto Linda Brolin 

squrare (31 av 59)

Så idag är det äntligen officiellt att jag lanserat min egen GRÖNSAKSBOOST🥒🥦🥕🥦🍠🥕

Vill du boosta ditt immunförsvar och känner att du inte alltid får i dig tillräckligt med grönsaker så får du gärna testa denna…. 🙏🏻

Vi kör en lanseringskampanj så att ni alla ska få chansen att testa denna!

Med koden myboost så får ni beställa den för 199:- istället för ord pris 299:-

Du beställer den HÄR

squrare (29 av 59)

Om du vill hjälpa mig att sprida min nyhet så får du mer än gärna DELA mitt inlägg….

-TUSEN tack på förhand! ❤️

Stor kram

/ My Martens 

 

 

203 Komentarer

 1. Jamen detta kan ju faktiskt vara nåt riktigt bra!
  Hos mig är det så att bara jag som gillar grönsaker, de andra kan på sin höjd tänka sig morot och gurka, såå tråkigt! Sen har jag också läst att grönsakerna är näringsfattigare nu, mot förr, hur har ni löst det att man ska få i sig tillräckligt, menar jag. Måste ju prova detta, vi är tre personer i hushållet, vad går åt under en månad? hur många burkar alltså, det kan ju fort ”springa iväg” och bli tokdyrt.Hoppas på svar, ha en bra helg My, kram och lycka till!

 2. Hej, J här igen, har läst på lite mer nu, kom fram till att vi måste köpa två burkar per månad , har beställt 1 nu, Spännande att se när den kommer om det är 60 eller 150 kapslar i burken för det gick inte att välja i beställningen och jag behöver ju såklart den med 150 st. i , eftersom vi är 3 pers.
  och ska klara en månadsförbrukning.

 3. Grattis vad roligt!
  Hur har du gått tillväga för att göra denna grönsaksboost? Vilka har varit med och tagit fram detta, antar att du inte har varit ensam. Hade varit roligt ha höra hur du/ni gått tillväga för att få fram denna grönsaksboost?

 4. Va kul! Grattis och jag ska beställa en burk för jag får ofta magkatarr av grönsaker. Äta grönsaker till ett par mål i veckan går bra men inte mer. Jag gillar alltså grönsaker men magen tål det inte. Heja dig My och varmt lycka till.

 5. Jätte kul för dig men tyvärr inget för mig. Jag får i mig grönt ändå.
  Hoppas du får en bra säljstart på denna produkt.

  • Håller med!!
   500g frukt o grönt om dagen är bra för magen o kroppen.
   Alla dessa fantastiska piller ?
   Nää bättre med riktiga varan. Så kroppen har nått att jobba med. Fibrer mm mm

 6. Jamen detta kan ju faktiskt vara nåt riktigt bra!
  Hos mig är det så att bara jag som gillar grönsaker, de andra kan på sin höjd tänka sig morot och gurka, såå tråkigt! Sen har jag också läst att grönsakerna är näringsfattigare nu, mot förr, hur har ni löst det att man ska få i sig tillräckligt, menar jag. Måste ju prova detta, vi är tre personer i hushållet, vad går åt under en månad? hur många burkar alltså, det kan ju fort ”springa iväg” och bli tokdyrt.Hoppas på svar, ha en bra helg My, kram och lycka till!

 7. Oj vilken bra grej.
  Du är smart. Något som verkligen behövs.
  Nu blir ju alla som gissade att du är gravid besvikna.
  Var ju deras otursdag. Hihi.
  Men det är deras bekymmer.
  Ha nu en trevlig helg.
  Kram L

 8. Hej, J här igen, har läst på lite mer nu, kom fram till att vi måste köpa två burkar per månad , har beställt 1 nu, Spännande att se när den kommer om det är 60 eller 150 kapslar i burken för det gick inte att välja i beställningen och jag behöver ju såklart den med 150 st. i , eftersom vi är 3 pers.
  och ska klara en månadsförbrukning.

 9. Hej, Kan inte du lägga texten om dig själv under rubriken Om mig (som Christina Melin gjort). annars när man läser din blogg i mobilen får man scrolla länge tills man kommer till din blogg, vilket resulterat i att jag mer och mer sällan läser din blogg.

 10. Grattis vad roligt!
  Hur har du gått tillväga för att göra denna grönsaksboost? Vilka har varit med och tagit fram detta, antar att du inte har varit ensam. Hade varit roligt ha höra hur du/ni gått tillväga för att få fram denna grönsaksboost?

 11. Va kul! Grattis och jag ska beställa en burk för jag får ofta magkatarr av grönsaker. Äta grönsaker till ett par mål i veckan går bra men inte mer. Jag gillar alltså grönsaker men magen tål det inte. Heja dig My och varmt lycka till.

 12. Jätte kul för dig men tyvärr inget för mig. Jag får i mig grönt ändå.

  Hoppas du får en bra säljstart på denna produkt.

 13. Innehåller mycket spännande saker!
  Detta ska jag absolut testa.
  Äter redan acai pulver som jag tycker mycket om! Det är uppiggande bla.
  Det ser bra ut!
  ?

  • Håller med!!
   500g frukt o grönt om dagen är bra för magen o kroppen.

   Alla dessa fantastiska piller 😳
   Nää bättre med riktiga varan. Så kroppen har nått att jobba med. Fibrer mm mm

 14. Oj vilken bra grej.
  Du är smart. Något som verkligen behövs.
  Nu blir ju alla som gissade att du är gravid besvikna.
  Var ju deras otursdag. Hihi.
  Men det är deras bekymmer.
  Ha nu en trevlig helg.

  Kram L

 15. Hej, Kan inte du lägga texten om dig själv under rubriken Om mig (som Christina Melin gjort). annars när man läser din blogg i mobilen får man scrolla länge tills man kommer till din blogg, vilket resulterat i att jag mer och mer sällan läser din blogg.

 16. Innehåller mycket spännande saker!
  Detta ska jag absolut testa.
  Äter redan acai pulver som jag tycker mycket om! Det är uppiggande bla.
  Det ser bra ut!
  🙂

 17. Grattis till lanseringen! För egen del känner jag mig extremt skeptisk till alla dessa piller på marknaden. Alla företag/personer hävdar att just deras piller är bäst och det mest banbrytande på marknaden, så jag väljer hellre att äta färska grönsaker för att boosta mig själv. 199:- ger väldigt mycket goda färska och ekologiska grönsaker för pengarna.

 18. Nja, ställer mig skeptisk till ännu ett piller på marknaden. Såklart att varje företag/influencer säger att just deras produkt är den bästa och mest banbrytande produkt som finns på marknaden. Så hur ska man som konsument ens veta att man väljer rätt, när allt är bäst, mest unikt, banbrytande osv?
  Känns mer motiverat för mig att äta färska grönsaker för att boosta mitt immunförsvar och ta hjälp av en dietist för att få reda på om jag får i mig det dagsbehov av grönsaker som jag behöver.

 19. Va roligt för dig! Till skillnad från vad många andra skriver så förstår jag i din text att dessa piller inte ersätter riktiga grönsaker utan bara är ett komplement och till folk som dig då som inte gillar grönsaker. Själv älskar jag grönt o får i mig vad jag ska, men många slarvar nog o kan behöva lite tillskott. Kram!

 20. Det finns massor av andra livsmedel som täcker upp en avsaknad av grönsaker. Ägg, skaldjur, fisk, nötter, frukt, bär ……..

 21. Blir lite nyfiken på dessa grönsakspiller:-). Är de godkända av livsmedelsverket och var sker produktionen – i Sverige? Är det ekologiskt odlade grönsaker? Smakar de något?
  Sist men inte minst, hur i hela friden hinner du med allt – din son, mäklarutbildningen, PT-jobb, skribent, renovering, kärleken, poddar, Öland, träningsresor, bloggen… Bränn inte ut dig vännen! Lycka till med lanseringen:-).

  • Hej Eva! tack snälla du =) Ja dom är såklart 100 % godkända, tillverkade här i sverige och precis som både jag och Skip Nutrition står för så är det bara naturliga kostillskott =) Därav att priset är högre… haha! jag hinner inte med…. Kram

 22. Grattis! Skulle vara intressant att få veta mer om bakgrunden i allt från hur de har testats, med kontrollgrupp, hur många har testat och hur länge. På vilket sätt har resultatet mätts osv. Utgår från att testerna har gjorts av utomstående?

  • Jag håller helt med dig. Hur har testen utförts? Jag utgår ifrån att man har gjort en studie på detta och att det finns ett resultat på den som man kan få tillgång till!? Det skulle vara intressant att ta del av den och se hur ni har fått fram ert resultat. För ni måste väl ha gjort någon form av studie? Önskar gärna ett svar på detta och det är inget elakt i den önskan utan ett intresse för mig då jag själv jobbar med forskning. Jag tackar på förhand!

   • Hej! Åhh, vad kul och spännande Yrke du har ? Du som då ändå är i branchen vet väl redan hur dessa produkter tas fram? Just med kunskap baserad på forskning, produkttillverkning, fabriken, leverantörer, osv ☺️ Sjukt mycket jobb! Otroligt spännande och kul ? även om det också är en utmaning.. ???? För övriga frågor så får du gärna maila skip nutrition. Våran fabrik är svensk, du kanske som forskare skulle kunna få komma in och göra ett litet studie besök ? -Lycka till!

    • Tack för svar! Först vill jag göra ett förtydligande: Jag är inte forskare, utan som jag skrev så jobbar jag med forskning, som en del i mitt yrke. Jag jobbar med mitt yrke och forskar i delar av det. Vad jag efterfrågade var hur ni har tagit fram ”nyttan” med detta piller. Har ni haft en kontrollgrupp och en experimentgrupp? Hur lång tid har studien pågått innan ni fick fram ert resultat? Hur många ingick i studien? osv… Jag tänker att du som har ditt namn på produkten bör veta hur resultatet har tagits fram ?

     • Varmt välkommen att maila sig nutrition och fabriken själv =) Stor lycka till! Ps: lite avis på ditt jobb, det låter mycket spännande! ? -Trevlig helg!

     • SoL. Forskning finns om det som bootsen innehåller, vilka vitaminer en grönsak tillför och nyttan av just den vitaminen. Googla på grönsakerna.
      Det är inget läkemedel som kräver kontrollerad forskning vad jag förstår utan ett tillskott.

 23. Varför denna eviga cliffhanger inför allt som görs? Varför inte bara presentera saker, när allt är klart? Det känns som att alla väntar på den stora ”sanningen” sedan är det alltid något, som definitivt inte behöver denna uppbyggnad! Jag förstår att saker och ting inte angår allt och alla, men det känns som att du utnyttjar din sida av saken, i syfte att få mer trafik på bloggen!

  • Ni är en del som hänger upp er på sk cliffhangers, men det är ju jättemånga bloggare som gör precis samma sak. Läser aldrig kommentarer om att folk retar sig på de i andras bloggar. Men my ska minsann höra detta jämt o ständigt. Är de mer ok att håna my än andra? Det verkar fasiken inte bättre!!
   Jag förstår dig iaf my att du gör som du gör, inget konstigt ❤️

   • För min del är känslan om cliffhangers likadan oavsett vem som skriver, mina meningar är inte av elak karaktär utan en ren och skär undran! Jag läser inte ”alla” bloggar och inte andras kommentarer! Hos My är det första gången jag kommenterar, och det är absolut inte framställt som ett hån!!

  • Hej helena! Jag älskar att odla, men äter ändå inte =) hehe! MEN, u har HELT rätt, pillerna är INTE istället för … utan ett komplement för alla dom (inkl mig själv ) som inte får i sig tillräckligt med näring. Även många som ändå tycker om grönsaker och äter grönsaker får ändå inte i sig tillräcklig mängd.. Men viktigast av allt, INTE istället för =) Det är inte en filosofi som jag står för… kram och trevlig helg

 24. Grattis till lanseringen! För egen del känner jag mig extremt skeptisk till alla dessa piller på marknaden. Alla företag/personer hävdar att just deras piller är bäst och det mest banbrytande på marknaden, så jag väljer hellre att äta färska grönsaker för att boosta mig själv. 199:- ger väldigt mycket goda färska och ekologiska grönsaker för pengarna.

 25. Nja, ställer mig skeptisk till ännu ett piller på marknaden. Såklart att varje företag/influencer säger att just deras produkt är den bästa och mest banbrytande produkt som finns på marknaden. Så hur ska man som konsument ens veta att man väljer rätt, när allt är bäst, mest unikt, banbrytande osv?

  Känns mer motiverat för mig att äta färska grönsaker för att boosta mitt immunförsvar och ta hjälp av en dietist för att få reda på om jag får i mig det dagsbehov av grönsaker som jag behöver.

 26. Va roligt för dig! Till skillnad från vad många andra skriver så förstår jag i din text att dessa piller inte ersätter riktiga grönsaker utan bara är ett komplement och till folk som dig då som inte gillar grönsaker. Själv älskar jag grönt o får i mig vad jag ska, men många slarvar nog o kan behöva lite tillskott. Kram!

 27. Det finns massor av andra livsmedel som täcker upp en avsaknad av grönsaker. Ägg, skaldjur, fisk, nötter, frukt, bär ……..

  • Hihi! Du har så rätt…. Även för alla som älskar grönsaker så är det ändå svårt att få i sig tillräckligt med näring ändå =) Tack! Kram

 28. Blir lite nyfiken på dessa grönsakspiller:-). Är de godkända av livsmedelsverket och var sker produktionen – i Sverige? Är det ekologiskt odlade grönsaker? Smakar de något?
  Sist men inte minst, hur i hela friden hinner du med allt – din son, mäklarutbildningen, PT-jobb, skribent, renovering, kärleken, poddar, Öland, träningsresor, bloggen… Bränn inte ut dig vännen! Lycka till med lanseringen:-).

  • Hej Eva! tack snälla du =) Ja dom är såklart 100 % godkända, tillverkade här i sverige och precis som både jag och Skip Nutrition står för så är det bara naturliga kostillskott =) Därav att priset är högre… haha! jag hinner inte med…. Kram

 29. Grattis! Skulle vara intressant att få veta mer om bakgrunden i allt från hur de har testats, med kontrollgrupp, hur många har testat och hur länge. På vilket sätt har resultatet mätts osv. Utgår från att testerna har gjorts av utomstående?

  • Jag håller helt med dig. Hur har testen utförts? Jag utgår ifrån att man har gjort en studie på detta och att det finns ett resultat på den som man kan få tillgång till!? Det skulle vara intressant att ta del av den och se hur ni har fått fram ert resultat. För ni måste väl ha gjort någon form av studie? Önskar gärna ett svar på detta och det är inget elakt i den önskan utan ett intresse för mig då jag själv jobbar med forskning. Jag tackar på förhand!

   • Hej! Åhh, vad kul och spännande Yrke du har 😄 Du som då ändå är i branchen vet väl redan hur dessa produkter tas fram? Just med kunskap baserad på forskning, produkttillverkning, fabriken, leverantörer, osv ☺️ Sjukt mycket jobb! Otroligt spännande och kul 😄 även om det också är en utmaning.. 🥦🥕🥒🥦 För övriga frågor så får du gärna maila skip nutrition. Våran fabrik är svensk, du kanske som forskare skulle kunna få komma in och göra ett litet studie besök 😄 -Lycka till!

    • Tack för svar! Först vill jag göra ett förtydligande: Jag är inte forskare, utan som jag skrev så jobbar jag med forskning, som en del i mitt yrke. Jag jobbar med mitt yrke och forskar i delar av det. Vad jag efterfrågade var hur ni har tagit fram ”nyttan” med detta piller. Har ni haft en kontrollgrupp och en experimentgrupp? Hur lång tid har studien pågått innan ni fick fram ert resultat? Hur många ingick i studien? osv… Jag tänker att du som har ditt namn på produkten bör veta hur resultatet har tagits fram 🙂

     • Varmt välkommen att maila sig nutrition och fabriken själv =) Stor lycka till! Ps: lite avis på ditt jobb, det låter mycket spännande! 😉 -Trevlig helg!

     • SoL. Forskning finns om det som bootsen innehåller, vilka vitaminer en grönsak tillför och nyttan av just den vitaminen. Googla på grönsakerna.
      Det är inget läkemedel som kräver kontrollerad forskning vad jag förstår utan ett tillskott.

 30. Varför denna eviga cliffhanger inför allt som görs? Varför inte bara presentera saker, när allt är klart? Det känns som att alla väntar på den stora ”sanningen” sedan är det alltid något, som definitivt inte behöver denna uppbyggnad! Jag förstår att saker och ting inte angår allt och alla, men det känns som att du utnyttjar din sida av saken, i syfte att få mer trafik på bloggen!

  • Ni är en del som hänger upp er på sk cliffhangers, men det är ju jättemånga bloggare som gör precis samma sak. Läser aldrig kommentarer om att folk retar sig på de i andras bloggar. Men my ska minsann höra detta jämt o ständigt. Är de mer ok att håna my än andra? Det verkar fasiken inte bättre!!

   Jag förstår dig iaf my att du gör som du gör, inget konstigt ❤️

   • För min del är känslan om cliffhangers likadan oavsett vem som skriver, mina meningar är inte av elak karaktär utan en ren och skär undran! Jag läser inte ”alla” bloggar och inte andras kommentarer! Hos My är det första gången jag kommenterar, och det är absolut inte framställt som ett hån!!

  • Hej helena! Jag älskar att odla, men äter ändå inte =) hehe! MEN, u har HELT rätt, pillerna är INTE istället för … utan ett komplement för alla dom (inkl mig själv ) som inte får i sig tillräckligt med näring. Även många som ändå tycker om grönsaker och äter grönsaker får ändå inte i sig tillräcklig mängd.. Men viktigast av allt, INTE istället för =) Det är inte en filosofi som jag står för… kram och trevlig helg

 31. Hihi, TACK FÖR MIG från denna(”Sveriges största blogg enl. My”) tror jag inte på, hon är oartig, svarar inte, elr när hon svarar så är hon jättearg, du borde gå i beteendeterapi, My.
  Varför har du en blogg om du inte kan hantera den, varför pluggar du om du inte ”orkar” plugga,
  varför, varför så skulle jag kunna hålla på länge till.
  Ta å snegla på din fd kompanjon Åza, hon är artigheten själv! Eller Magdalena, hon svarar också, men kan förvisso vara lite bitsk ibland…
  Tack å hej

  • Hihi! Du har så rätt…. Även för alla som älskar grönsaker så är det ändå svårt att få i sig tillräckligt med näring ändå =) Tack! Kram

 32. Vad är skillnaden på att ta en vitamintablett och denna grönsaksboost? Det är samma sak om man vill få i sig vitaminer och mineraler..

  • Innehållet ☺️ Vilken vitamin är det du jämför med? Precis som med allt annat så är det ju individuellt. Man Ska ju bara ta det man själv behöver ???

  • Läs innehållet i denna grönsaksboost sedan kan du jämföra. Med ökad ålder tar tarmen upp näringsämnen sämre från mat/ och besprutade grönsaker. Tack o lov finns ju ekologiska att köpa idag.
   Lycka till My!

  • Kopierad Maggan Graaf ? jag jobbade för Better you innan Maggan kom in där. Jag och Magnus övertygande henne att starta ett samarbete där. Super kul ???? Tur att hon lyssnade… hennes kosttillskott är inte som mitt. Min grönskasksboost är baserad utefter mina behov ???? och efter lite research kom vi fram till att många (även dom som äter grönskar får i sig för lite näring ändå) får i sig fär lite näring… Man blor inte brun, kåt, och smal av dessa ? mer näring, mer energi helt enkelt ?

   • Men du har ju skrivit att du är SÅ trött. Sen svarar du ngn på Insta att du känner dig SÅ mycket piggare… Var är lögnen???

    • Verkligen… Jag har gått igenom en utmattningsdepression och lever med konstant trötthet. (Googla om du vill läsa på vad det innebär) Läkarbesök, kbt osv. et har tagit mig lång tid att komma på fötter och jag har lång tid tills jag är ”tillbaka”. Men för min del, så har dessa hjälpt mig enormt. Jag känner mig mycket piggare tacka vare dom…. =) Trevlig helg!

 33. Hihi, TACK FÖR MIG från denna(”Sveriges största blogg enl. My”) tror jag inte på, hon är oartig, svarar inte, elr när hon svarar så är hon jättearg, du borde gå i beteendeterapi, My.
  Varför har du en blogg om du inte kan hantera den, varför pluggar du om du inte ”orkar” plugga,
  varför, varför så skulle jag kunna hålla på länge till.
  Ta å snegla på din fd kompanjon Åza, hon är artigheten själv! Eller Magdalena, hon svarar också, men kan förvisso vara lite bitsk ibland…
  Tack å hej

 34. Ja herregud. Du : ni fortsätter försöka göra pengar på sånt folk inte behöver.
  I dagens samhälle får vi , trots skräpmat, i oss de flesta näringsämnen vi behöver genom mat.
  Det är bara den som HAR brist på vitaminet eller mineralämnen som behöver tillsätta sånt.
  Vi behöver nuförtiden inga
  piller för att må bra.
  Om din läkare påvisat brister så får du det du behöver. Du behöver inte köpa dyra tillskott. Speciellt inte ”grönsakstillskott”
  Bara grejen i sig är helt förkastlig.
  Jag tvivlar på att du ens törs ta med den här kommentaren men jag är övertygad du har nåt bra svammel att komma med hur bra dessa piller är.
  D vitamin och magnesium
  är vad vi ev behöver. Inget annat.
  Sen undrar jag varför du inte svarar hur det går med din mäklarutbildning?
  Hinner du med den?
  Sen vore det faktiskt intresssnt att få veta varför ditt samarbete med Åsa tog slut. Genom DINA egna ord.
  Vi tycker inte alltid likadant och jag vill inget illa, men men måste vara ärlig My, och det kanske du kommer förstå när du når min ålder.

  • Vi tycker helt olika vad det gäller kosttillskott. Helt Okay. Vetenskapen bevisar annat. ???
   Mäklarutbildningen har kag svarat på i varenda inlägg ? (gå bakåt och LÄS) jag har gjort 3 kurser av 14. Ca 1.5-2år kvar.
   Åza? ”Tagit slut” jag började podda på MTG och villa ta med Åza som privat är en av mina bästa vänner ? vi tog poddlskulden tillsamman och gjorde två säsonger… sen kände vi båda två att vi ville podda men prata om det vi nåda brinner för. Jag = LIVSSTILSPODDEN (träning, hälsa, kost, myter, trender osv) så jag frågade sabina. Åza, med sitt driv inom politiken, och hennes egna sida maqt & miljoner gick vidare med alexandra Charles. Vi båda fick då jobba med det som vi båda brinner extra mycket för ? sjukt kul! Vänskapen är densamma, våra gamla säsonger kommer ligga kvar. Och vi kör på så det ryker med mer ”renodlade” poddae i linje med vad vi nåda gör…
   Kära du. Jag föröker alltid att svara, bemöta och vara lite extra gullig mot dig. Men jag känner att jag oftas bara blir ifrågasatt av dig….. oftast negativ inställning från början. Jag hinner inte sitta och förklara mig, återupprepa mig och svara på allt längre. Varken hinner eller hat lust längre ? så för denna gången. Hoppas dina frågor blev besvaradE…

 35. Vad är skillnaden på att ta en vitamintablett och denna grönsaksboost? Det är samma sak om man vill få i sig vitaminer och mineraler..

  • Innehållet ☺️ Vilken vitamin är det du jämför med? Precis som med allt annat så är det ju individuellt. Man Ska ju bara ta det man själv behöver 🥒🥦💚

  • Läs innehållet i denna grönsaksboost sedan kan du jämföra. Med ökad ålder tar tarmen upp näringsämnen sämre från mat/ och besprutade grönsaker. Tack o lov finns ju ekologiska att köpa idag.
   Lycka till My!

  • Kopierad Maggan Graaf 😂 jag jobbade för Better you innan Maggan kom in där. Jag och Magnus övertygande henne att starta ett samarbete där. Super kul 😃🌟🙌🏻 Tur att hon lyssnade… hennes kosttillskott är inte som mitt. Min grönskasksboost är baserad utefter mina behov 😃🥦🥒🙈 och efter lite research kom vi fram till att många (även dom som äter grönskar får i sig för lite näring ändå) får i sig fär lite näring… Man blor inte brun, kåt, och smal av dessa 😄 mer näring, mer energi helt enkelt 😄

   • Men du har ju skrivit att du är SÅ trött. Sen svarar du ngn på Insta att du känner dig SÅ mycket piggare… Var är lögnen???

    • Verkligen… Jag har gått igenom en utmattningsdepression och lever med konstant trötthet. (Googla om du vill läsa på vad det innebär) Läkarbesök, kbt osv. et har tagit mig lång tid att komma på fötter och jag har lång tid tills jag är ”tillbaka”. Men för min del, så har dessa hjälpt mig enormt. Jag känner mig mycket piggare tacka vare dom…. =) Trevlig helg!

 36. Du svarade att innehållet är naturligt på frågan om grönsakerna är ekologiska… Undrar igen om de är det, ekologiska alltså?

 37. Så du har läst till mäklare sen i augusti och då skulle det ta 1,5 år. Men du har bara läst 3 av 14 kurser och har uppemot 2 år kvar. Vad säger Erik Olsson om det? Kan väl inte vara den typen av mäklarstudentet som de eftersträvar? Och dessutom får du lön under utbildningen. Förtroendet för Erik Olsson & co är ju inte direkt det bästa när de inte gör ett bättre urval än så.

  • Lön under utbildning? Vad pratat du om?? FEI är en utbildning med ett individuellt upplägg, tre olika tempon, olika kurser, ovh scheman…. nyfiken? Gå till hemsidan. Erik olsson? Ja, du får väl ringa och höra med honom ????

   • Så konstigt. När det var flera i augusti som undrade om din utbildning för de var intresserade (inte jag) så svarade du knappt och bara blåste av dem. Men nu hänvisar du till sidan, berättar om olika kurser, tempon etc. Du sa också i höstas att du hade lön under utbildningen för att annars hade du inte klarat dig ekonomiskt. Ständigt nya stories från bipolära My.

    • Men kära vitblom@gmail.se. Om du istället bara slutar läsa på min blogg, gör någonting som fyller dig med glädje och energi och helt enkelt LÄMNAR mig IFRED så hade detta uppskattats enormt!
     Du missar mina svar och går till attack, jag har hänvisat till utbildningen HUR många gånger som helst tidigare. (se bakåt) Du ställer frågor som du egentligen inte har nytta av, (Du själv skulle ALDRIG utbilda dig till mäklare skrev du själv. ) Lön har alla som går utbildingen, genom sin EGNA arbeten/företag. Så även jag.
     Jag snäser av DIG, för att DU återkommande är elak, kommer med påståenden och falska anklagelser. Som tex idag att jag skulle vara bipolär. Du kommer aldrig mer att få så mycket som ett svar ifrån mig, Finns varken tid eller lust för kommunikation med ”troll” som du. Adjö!

   • Men alltså på riktigt my, vad är det med folk här inne? Detta jäkla tjat om mäklarutbildningen!!! Blir mörkrädd!! Tycker inte du ska svara dem mer. Dom är ju inte kloka nånstans…

    • Jag vet….. Man blir ju mörkrädd. Ibland kan jag förstå om jag missförstår en kommentarer, jag tar den som snäsig/elak fastän den inte är det ( OCH tvärt om) Just, för att v i i skrift lättare missförstår..- men som sagt, klickar man på ip nr och ser ALLA kommentarer från vissa. Jösses vilka galningar det finns! Men såna som du gör att jag fortsätter!
     Trevlig helg på dig! kramar

   • Jag förstår inte riktigt varför du måste svara med en emoji ”jag skrattar så jag gråter”… – ungefär som att det här med lön under utbildningen skulle vara det knasigaste du har hört?
    Du skrev själv i september förra året:
    ”Jag kan nu stolt berätta att jag nu är anställd av Mäklarbyrån Erik Olsson
    Så nu j*klar ska jag kavla upp ärmarna??? Se till att ha fokus, struktur, och disciplin.
    Det finns nämligen, INGET utrymme för att inte ligga annat än i fas! På något plan!
    Utbildningen är 19 månader. På högskolenivå”.
    Att vara anställd innebär ju att man givetvis har någon form av ersättning, så den frågan är inget du behöver skratta åt när någon frågar.

    • Jaha Anette, nej det göt det inte =) Gå in och LÄS på utbildningssidan om du vill. Dom kan förklara betydligt bättre än jag vilka olika alternativ det finns för upplägg, studie och hur man går till väga. Alla som går den a utbildning MÅSTE ha en mäklartjänst på en mäklarbyrå. ALLA jobbar prallellt med någonting. Vissa driver eget, någon har en egen mäklarbyrå men ingen licens osv. Men som sagt in och läs, ta kontaktupgifter och ta aaa frågor direkt med utbildningscentret istället =) Stot lycka till!

 38. Ja herregud. Du : ni fortsätter försöka göra pengar på sånt folk inte behöver.
  I dagens samhälle får vi , trots skräpmat, i oss de flesta näringsämnen vi behöver genom mat.
  Det är bara den som HAR brist på vitaminet eller mineralämnen som behöver tillsätta sånt.
  Vi behöver nuförtiden inga
  piller för att må bra.
  Om din läkare påvisat brister så får du det du behöver. Du behöver inte köpa dyra tillskott. Speciellt inte ”grönsakstillskott”
  Bara grejen i sig är helt förkastlig.
  Jag tvivlar på att du ens törs ta med den här kommentaren men jag är övertygad du har nåt bra svammel att komma med hur bra dessa piller är.
  D vitamin och magnesium
  är vad vi ev behöver. Inget annat.
  Sen undrar jag varför du inte svarar hur det går med din mäklarutbildning?
  Hinner du med den?
  Sen vore det faktiskt intresssnt att få veta varför ditt samarbete med Åsa tog slut. Genom DINA egna ord.
  Vi tycker inte alltid likadant och jag vill inget illa, men men måste vara ärlig My, och det kanske du kommer förstå när du når min ålder.

  • Vi tycker helt olika vad det gäller kosttillskott. Helt Okay. Vetenskapen bevisar annat. 🥒🥕🥦

   Mäklarutbildningen har kag svarat på i varenda inlägg 😂 (gå bakåt och LÄS) jag har gjort 3 kurser av 14. Ca 1.5-2år kvar.

   Åza? ”Tagit slut” jag började podda på MTG och villa ta med Åza som privat är en av mina bästa vänner 😄 vi tog poddlskulden tillsamman och gjorde två säsonger… sen kände vi båda två att vi ville podda men prata om det vi nåda brinner för. Jag = LIVSSTILSPODDEN (träning, hälsa, kost, myter, trender osv) så jag frågade sabina. Åza, med sitt driv inom politiken, och hennes egna sida maqt & miljoner gick vidare med alexandra Charles. Vi båda fick då jobba med det som vi båda brinner extra mycket för 😄 sjukt kul! Vänskapen är densamma, våra gamla säsonger kommer ligga kvar. Och vi kör på så det ryker med mer ”renodlade” poddae i linje med vad vi nåda gör…

   Kära du. Jag föröker alltid att svara, bemöta och vara lite extra gullig mot dig. Men jag känner att jag oftas bara blir ifrågasatt av dig….. oftast negativ inställning från början. Jag hinner inte sitta och förklara mig, återupprepa mig och svara på allt längre. Varken hinner eller hat lust längre 😄 så för denna gången. Hoppas dina frågor blev besvaradE…

 39. Du svarade att innehållet är naturligt på frågan om grönsakerna är ekologiska… Undrar igen om de är det, ekologiska alltså?

 40. Så du har läst till mäklare sen i augusti och då skulle det ta 1,5 år. Men du har bara läst 3 av 14 kurser och har uppemot 2 år kvar. Vad säger Erik Olsson om det? Kan väl inte vara den typen av mäklarstudentet som de eftersträvar? Och dessutom får du lön under utbildningen. Förtroendet för Erik Olsson & co är ju inte direkt det bästa när de inte gör ett bättre urval än så.

  • Lön under utbildning? Vad pratat du om?😂 FEI är en utbildning med ett individuellt upplägg, tre olika tempon, olika kurser, ovh scheman…. nyfiken? Gå till hemsidan. Erik olsson? Ja, du får väl ringa och höra med honom 📞📞📞😂

   • Så konstigt. När det var flera i augusti som undrade om din utbildning för de var intresserade (inte jag) så svarade du knappt och bara blåste av dem. Men nu hänvisar du till sidan, berättar om olika kurser, tempon etc. Du sa också i höstas att du hade lön under utbildningen för att annars hade du inte klarat dig ekonomiskt. Ständigt nya stories från bipolära My.

    • Men kära vitblom@gmail.se. Om du istället bara slutar läsa på min blogg, gör någonting som fyller dig med glädje och energi och helt enkelt LÄMNAR mig IFRED så hade detta uppskattats enormt!

     Du missar mina svar och går till attack, jag har hänvisat till utbildningen HUR många gånger som helst tidigare. (se bakåt) Du ställer frågor som du egentligen inte har nytta av, (Du själv skulle ALDRIG utbilda dig till mäklare skrev du själv. ) Lön har alla som går utbildingen, genom sin EGNA arbeten/företag. Så även jag.

     Jag snäser av DIG, för att DU återkommande är elak, kommer med påståenden och falska anklagelser. Som tex idag att jag skulle vara bipolär. Du kommer aldrig mer att få så mycket som ett svar ifrån mig, Finns varken tid eller lust för kommunikation med ”troll” som du. Adjö!

   • Men alltså på riktigt my, vad är det med folk här inne? Detta jäkla tjat om mäklarutbildningen!!! Blir mörkrädd!! Tycker inte du ska svara dem mer. Dom är ju inte kloka nånstans…

    • Jag vet….. Man blir ju mörkrädd. Ibland kan jag förstå om jag missförstår en kommentarer, jag tar den som snäsig/elak fastän den inte är det ( OCH tvärt om) Just, för att v i i skrift lättare missförstår..- men som sagt, klickar man på ip nr och ser ALLA kommentarer från vissa. Jösses vilka galningar det finns! Men såna som du gör att jag fortsätter!

     Trevlig helg på dig! kramar

   • Jag förstår inte riktigt varför du måste svara med en emoji ”jag skrattar så jag gråter”… – ungefär som att det här med lön under utbildningen skulle vara det knasigaste du har hört?
    Du skrev själv i september förra året:
    ”Jag kan nu stolt berätta att jag nu är anställd av Mäklarbyrån Erik Olsson
    Så nu j*klar ska jag kavla upp ärmarna😅💪🏻 Se till att ha fokus, struktur, och disciplin.
    Det finns nämligen, INGET utrymme för att inte ligga annat än i fas! På något plan!
    Utbildningen är 19 månader. På högskolenivå”.

    Att vara anställd innebär ju att man givetvis har någon form av ersättning, så den frågan är inget du behöver skratta åt när någon frågar.

    • Jaha Anette, nej det göt det inte =) Gå in och LÄS på utbildningssidan om du vill. Dom kan förklara betydligt bättre än jag vilka olika alternativ det finns för upplägg, studie och hur man går till väga. Alla som går den a utbildning MÅSTE ha en mäklartjänst på en mäklarbyrå. ALLA jobbar prallellt med någonting. Vissa driver eget, någon har en egen mäklarbyrå men ingen licens osv. Men som sagt in och läs, ta kontaktupgifter och ta aaa frågor direkt med utbildningscentret istället =) Stot lycka till!

 41. Grattis vad kul My! Det passar väl jättebra att dra ut lite på utbildningen i din takt eftersom du gör så mycket annat. Känns som det blir en bra period flr dig nu ? ha en bra helg! Kram

 42. Grattis vad kul My! Det passar väl jättebra att dra ut lite på utbildningen i din takt eftersom du gör så mycket annat. Känns som det blir en bra period flr dig nu 😊 ha en bra helg! Kram

 43. Måste bara fråga. Varför är du så nedlåtande och ironisk i dina svar My? Jag kan förstå att vissa kommentarer irriterar dig men att ”gå igång” och svara dessa än värre tror jag att du förlorar på i längden. Dina svar gör att du framstår som väldigt oempatisk och med en översittsrattityd.

  • Hel Leoni! JO, för att jag som admin har en funktion där jag ser ditt ip nr och din mailadress. Om jag klickar på ditt ip så ser jag alla kommentarer du någonsin har skrivit från just det. Vilket gör att man ganska snabbt ser att om en person kommenterar om i stort sett allt (som vitblom tex, ) och ALLTID kommer med falska påståenden, anklagelser. Alltifrån min roll som mamma, person, flickvän till att jag är sjuk, kleptoman, och gud vet allt… Där därför snäser jag av just dessa.
   Sen vet jag att i skrift som just här inne är det väldigt lätta att man själv lägger sin egen tolkning i ett skrivet svar. jag kanske upplever din kommentar som osjysst fastän du inte menar något illa tex, och tvärt om Det blir nog generellt mer missförstånd via mitt kommentarsfält än vad det skulle varit o vi stått och pratat =) / MY

 44. Ok även om jag själv föredrar vitaminer på naturligt sätt s.a.s och så mycket trevligare för ögat också. När kan vi läsa om resten av dina uppdrag / samarbeten och det där reportaget du skrev skulle komma här i vår?
  Ha en trevlig helg.

  • Hihi! Du väntar med spänning ser jag på dina återkommande kommenterer =) Självklart ska jag föröka göra det =) Tack snälla du! Trevlig helg till dig också!

 45. Ja någon brist verkar ju några härinne lida av iallafall;)
  De kanske behöver din grönsaksboost så de blir lite gladare/piggare och därmed trevligare på köpet…..
  Lycka till med din boost!
  Jag tycker den verkar jättebra!

 46. Hej my önskar dig stort lycka till? kommer bli hur bra som helst. Blir mörkrädd av att läsa alla negativa kommentarer ? att det inte kan sluta nångång. Försök ignorera dom My. Kram till dig.

 47. Jag är en väldigt glömsk och disträ läsare, jag läser olika bloggar och sedan glömmer jag en del och en del kommer jag ihåg. Jag tror absolut din grönsaksvitamin kan fylla en funktion på marknaden eller jag vet att den kan det, annars skulle inte skip nutrition valt att ta fram den med dig. MEN jag tror tyvärr att du kan få stora delar av våra föräldrar emot dig, som har svårt att få i sina barn grönsaker och så ser barnen din reklam och tycker att saken är ”biff”. Det spelar ju ingen roll vad vi säger och försöker lära ungarna de hittar ju genvägar, precis som de som vill ha evigtliv piller Just denna produkt KAN bli en vattendelare, många som när sig på grönsaksodling kan gå emot samt föräldrar ligan osv. ja du fattar. Jag önskar dig stor lycka till ? Och kan inte du göra ETT inlägg där man kan ställa frågor och du tillsammans med någon från Skip nutrition svarar? och då ENDAST frågor om produkten inte om resten av ditt liv, verkar som om människor inte kan hålla sig till att ifrågasätta endast EN sak.

 48. Måste bara fråga. Varför är du så nedlåtande och ironisk i dina svar My? Jag kan förstå att vissa kommentarer irriterar dig men att ”gå igång” och svara dessa än värre tror jag att du förlorar på i längden. Dina svar gör att du framstår som väldigt oempatisk och med en översittsrattityd.

  • Hel Leoni! JO, för att jag som admin har en funktion där jag ser ditt ip nr och din mailadress. Om jag klickar på ditt ip så ser jag alla kommentarer du någonsin har skrivit från just det. Vilket gör att man ganska snabbt ser att om en person kommenterar om i stort sett allt (som vitblom tex, ) och ALLTID kommer med falska påståenden, anklagelser. Alltifrån min roll som mamma, person, flickvän till att jag är sjuk, kleptoman, och gud vet allt… Där därför snäser jag av just dessa.

   Sen vet jag att i skrift som just här inne är det väldigt lätta att man själv lägger sin egen tolkning i ett skrivet svar. jag kanske upplever din kommentar som osjysst fastän du inte menar något illa tex, och tvärt om Det blir nog generellt mer missförstånd via mitt kommentarsfält än vad det skulle varit o vi stått och pratat =) / MY

 49. Ok även om jag själv föredrar vitaminer på naturligt sätt s.a.s och så mycket trevligare för ögat också. När kan vi läsa om resten av dina uppdrag / samarbeten och det där reportaget du skrev skulle komma här i vår?
  Ha en trevlig helg.

  • Hihi! Du väntar med spänning ser jag på dina återkommande kommenterer =) Självklart ska jag föröka göra det =) Tack snälla du! Trevlig helg till dig också!

 50. Ja någon brist verkar ju några härinne lida av iallafall;)
  De kanske behöver din grönsaksboost så de blir lite gladare/piggare och därmed trevligare på köpet…..
  Lycka till med din boost!
  Jag tycker den verkar jättebra!

 51. Men Herre Gud vad är det med folk?
  Ren o skär avundsjuka . Antagligen misslyckade o olyckliga!
  Det bästa du kan göra My är att inte svara dom alls. Du kan aldrig få dom att förstå för dom har redan bestämt sig och viljan finns inte!
  Bitterhet är det fulaste som finns!
  Stort Lycka till !!!
  / Linda

 52. Hej my önskar dig stort lycka till💐 kommer bli hur bra som helst. Blir mörkrädd av att läsa alla negativa kommentarer 😡 att det inte kan sluta nångång. Försök ignorera dom My. Kram till dig.

 53. Jag är en väldigt glömsk och disträ läsare, jag läser olika bloggar och sedan glömmer jag en del och en del kommer jag ihåg. Jag tror absolut din grönsaksvitamin kan fylla en funktion på marknaden eller jag vet att den kan det, annars skulle inte skip nutrition valt att ta fram den med dig. MEN jag tror tyvärr att du kan få stora delar av våra föräldrar emot dig, som har svårt att få i sina barn grönsaker och så ser barnen din reklam och tycker att saken är ”biff”. Det spelar ju ingen roll vad vi säger och försöker lära ungarna de hittar ju genvägar, precis som de som vill ha evigtliv piller Just denna produkt KAN bli en vattendelare, många som när sig på grönsaksodling kan gå emot samt föräldrar ligan osv. ja du fattar. Jag önskar dig stor lycka till 😀 Och kan inte du göra ETT inlägg där man kan ställa frågor och du tillsammans med någon från Skip nutrition svarar? och då ENDAST frågor om produkten inte om resten av ditt liv, verkar som om människor inte kan hålla sig till att ifrågasätta endast EN sak.

 54. Men Herre Gud vad är det med folk?
  Ren o skär avundsjuka . Antagligen misslyckade o olyckliga!
  Det bästa du kan göra My är att inte svara dom alls. Du kan aldrig få dom att förstå för dom har redan bestämt sig och viljan finns inte!
  Bitterhet är det fulaste som finns!
  Stort Lycka till !!!
  / Linda

 55. Men att ni orkar! Såga, mala och söndra! Allt det My gör är av ondo! Eller är det erat avundsjuka som trädder fram, varför döda en kvinnliga entreprenör? Hade det varit en man hade ni inte sagt något.
  My, all lycka och välgång med din nya produkt vilket jag tror blir bra i nuvarande marknad när lite grönsaker och träning råder. Hoppas att det lyckas för dig My

 56. Men att ni orkar! Såga, mala och söndra! Allt det My gör är av ondo! Eller är det erat avundsjuka som trädder fram, varför döda en kvinnliga entreprenör? Hade det varit en man hade ni inte sagt något.
  My, all lycka och välgång med din nya produkt vilket jag tror blir bra i nuvarande marknad när lite grönsaker och träning råder. Hoppas att det lyckas för dig My

 57. My, Jag gillar dig och din blogg – Men känner att jag måste reagera. Det finns inga genvägar till en sund livsföring, äta bra /sova tillräckligt/röra på sig är det enda som gäller. It is a simple as that! Tycker det är djupt beklagligt att ni är så många bloggare nu som ”kränger” kosttillskott till era läsare. Det känns förlegat och inte alls trovärdigt. Men mest beklagligt är det ju att så många människor som går på det i hopp om att må bättre, och kanske även köper bara för att det är ett känt ansikte som säljer. Jag önskar dig lycka till men är inte marknaden för köndisar som ska sälja piller på burk, fylld nu!?

 58. My, Jag gillar dig och din blogg – Men känner att jag måste reagera. Det finns inga genvägar till en sund livsföring, äta bra /sova tillräckligt/röra på sig är det enda som gäller. It is a simple as that! Tycker det är djupt beklagligt att ni är så många bloggare nu som ”kränger” kosttillskott till era läsare. Det känns förlegat och inte alls trovärdigt. Men mest beklagligt är det ju att så många människor som går på det i hopp om att må bättre, och kanske även köper bara för att det är ett känt ansikte som säljer. Jag önskar dig lycka till men är inte marknaden för köndisar som ska sälja piller på burk, fylld nu!?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

16 + 5 =

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...