Tänk till!

379C3B3D-F41E-46F9-82B7-04285FA8BD02

 

Såhär känner jag för alla nättroll 😂🙈😝👻👻👻👻👻

Det är på ett sätt skrattretande, men också skrämmande att vuxna människor sitter och smutskastar, förtalar och nedvärderar offentliga personer, tv profiler, artister och även oss bloggare…. 🙈

kom igen nu, ska vi inte vara förebilder för dom små

? Barn gör inte som vi säger….. Dom gör som VI GÖR! -Tänkvärt❤️

/Mamma My

PS: På fredag……. 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • annika

  Hej,
  Varför skriver du så? Utveckla, annars blir din text lätt otydlig i budskap.
  Vore ju synd.

  • My

   Att barn inte gör vad vi säger, utan som vi gör. Dvs att dom tar efter det vi vuxna gör…. Innan vi sticker knivar i ryggen, gapar och skriker, vuxen-mobbas och förtalar…. så borde man tänka efter en gång till, och föregå med gott exempel. Så att våra barn får bättre förutsättningar till att agera bättre…. är du med?

 • Anders

  Är det en barn blogg?

  • pp

   “Anders” Om en vuxen har det beteendet, mobbar, är otrevlig o spydig, så lär dennes barn bli likadan.
   Tycker du det är svårt att förstå?

 • Cilla

  Nätmobbning och förtal absolut inte men om det är ditt tidigare inlägg du syftar på så är det väl frågor och undran gällande detta “säga A och inte B” det handlar om, det är väl inte ont?

 • Sunny

  Din fina poncho, vart kommer den i från? Så himla fin🤗 ha en bra dag 🤗

 • ulli

  Men nu känns det som du skriver inlägg riktade till en specifik person som du vill ska läsa detta. Och inte till oss läsare. För om det var till oss läsare hade du förklarat vad du menar och vad som hänt. Jag förstår att om man är påhoppad så vill man försvara sig. Men jag tror inte din blogg är rätta forumet för det. Om någon är taskig så vänd dig direkt till den det gäller och säg det. För oss läsare blir detta bara tröttsamt, man vet inte vad det gäller och tyvärr tror jag det är många då som hoppar vidare till nästa blogg istället för att fortsätta läsa dig. Har sett att många läsare påpekat detta förut och kanske kan det vara en ide att lyssna på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *