Mot Sthlm…

8C65CF79-26DF-4082-8760-F4B6B6C75497

What goes around comes around” 🖤🎶

-Visst är det väl ändå så?!

I snart två år har jag stått fast vid min ståndpunkt. Inte svarat på alla frågor. Inte  försvarar mig mot alla trådar med bullshit som skrivits om mig på nätet. Det ena värre än det andra 😂

Utan substans, utan något konkret ”hemskt” som jag faktiskt skulle ha gjort. Bara tomma rykten och anklagelser som kom ifrån att ”nån sa, att hon sa, att hon gjort” lite likt en viskningslek men i vuxenmobbning. -VIDRIGT!

Jag har svalt, svalt och svalt. Stått över, och försökt att inte känslomässigt gå sönder. För jag ljuger om jag inte säger att det har gjort ont.

Samarbetspartner och vänner har fått ultimatum ställda mot sig, välj bort My eller ta konsekvenserna. Självklart blev blev det en brutal rensning. En ofrivillig rensning som gjorde ont. Speciellt där och då.

Med lite distans till det så var det den bästa rensningen som kunde gjorts. Det gjorde ont så in i h*elvete! Men samtidigt så vet jag vilka jag har. Och vilka som jag inte vill ha i mitt liv.

Ingenting mer än just större insikt i vilka som är ”på riktigt” och inte.  Jag är SÅ tacksam över dom VÄNNERNA som jag har i mitt liv ❤️🙏🏻

4CB78AD5-67B7-4C53-B543-E133DD289360

Det mest komiska är att det fortfarande pågår. Att samma ultimatum fortfarande ställs. Nu idag mars/april 2018?!😂

Trots snart två år passerat!?!

Trots att jag utan motstånd, utan att faktisk tagit  bladet ifrån min mun och berätta vad som egentligen hände. TROTS det så pågår det fortfarande, i min närhet…. 

Vad är ”hen” ute efter? Att såra? Att förstöra? Att hindra mig och Jonas från att gifta oss? 

-och den stora frågan… Why?!!!

 Som jag sagt förut….What goes aaround, comes around”  

Det enda jag vill, är att bli lämnar ifred! Få göra min grej…få må bra 🙏🏻 Och fortsätta bygga upp den fantastiska familj som jag och Jonas skapar ❤️ Bara vara ifred…..

Mysdag på ön igår.

En skön sovmorgon idag. Så ubåt jag redo för roadtripp!

Lilleman är uppe i pulkabacken och leker med Alexander. (Grann pojken) och deras familj! ☺️

Passade perfekt att han fick busa av sig utomhus, i solen och det vackra vinterland som är tillbaka… Men det töar nig bort snart. Solen skiner och det är +2😎

F83F6A71-00A7-4C1E-8423-15370A415A75

jag packar, och Laddar om inför påsklov med Lilleman och Jonas ❤️

Nu Mot Sthlm…

DCEE98F6-74F5-40F4-B509-BFC7F7BC397A 5A279D25-7D30-4A6E-B57E-BBF2005B9008 43345CD2-31DF-460C-8FBC-F5FD63B7481B

Stor kram 💖

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (45)
 • Anonym

  Hej My har läst din blogg länge o tycker du skriver bra ! Varför inte berätta? Kan inte se ngt inlägg att du har berättat? Kör försiktigt kram

 • Lars Karlsson.

  Hej My.
  Att dom bara orkar hålla på.
  Men tydligen har dom inte något eget liv utan måste förstöra för andra.
  Fortsätt som du gör. Du är på rätt väg och fixar det.
  Kör nu försiktigt.

  Kram L

 • Karin

  Jag har många gånger undrat.
  Varför är så många ”taskiga” mot
  My?
  My kritiseras tydligen för allt hon
  gör.
  🌞🌞🌞

 • anonym

  Och tänk på alla bra människor som du ännu inte mött. Det är en bra tanke tycker jag. Ha en fin vecka. Kram.

 • Maria

  Nämen asså, hålls det på med smutskastning ännu? Är det ens någon som orkar höra på den människan i så fall? Får en känsla av att det är någon som fastnat i det gamla eller kanske har det jobbigt med något annat, så blir du den perfekta katalysatorn att dra bort sitt fokus till…. Du gör klokt i att fortsätta vara tyst och låtsas som det regnar, allt annat gör att den andra sidan spelas i händerna. Det är ju vansinnigt barnsligt, dramaqueen-aktigt och uppmärksamhetstörstande att hålla på sådär, lite som att vara som den värsta mafioson i medelåldern. Personen i fråga kanske skulle ägna sig åt något mer självutvecklande som att plugga nåt eller gå en drejarkurs och dreja av sig frustrationen. Jag har förstått att man behöver sparka som tusan på den där skivan för att få den att snurra…. Se det vore en mer konstruktiv variant än att med undertryckt ilska baktala andra. 🙂 Ha en fin dag! Kram!

 • Gunilla

  Hur orkar folk hålla på!!

 • A

  När du undrar vad “hen” är ute efter så menar du att en enda person kan påverka ditt liv? Vet att du inte kommer att nämna något namn, men kan inte se att nån enskild person skulle ha sån makt. Finns det inget du kan göra juridiskt?

 • Minna

  Hej My! Släpp energitjuvarna och fokusera på dig och din familj. Inte ens värda att kommentera eftersom det bara göder dessa människor ondska ännu mer. Du är värd så mycket mer. Kram

 • Charlotte

  Ja my, det är vidrigt allt! Oavsett om du gjort nåt vad det än är, tror jag hörde på din pod nån gång om vad de var som du berättade då o ja bara hemma ok, vad de bara detta? Och allt de hatet du fått stå ut med för de? Helt otroligt!! Värre än att du mördat någon typ. Mobbing är vad det är o ingenting annat från ynkliga människor.

  Önskar dig ett fantastiskt liv med dina nära o kära på alla de vis! Stor kram!

 • GC

  Hålls det på ännu? Jag har slutat läsa deras bloggar för länge sedan så jag har inget märkt. Men My dessa “vänner” du blev av med var absolut inte bra för dig. Du var nog den sista som märkte det tyvärr. Nu har du folk runt dig som är en helt annan klass på. Skönt. Kram.

 • T

  Vuxenmobbning är hemsk. Är själv utsatt för de på alltför nära håll så svårt att komma undan. Lider väldigt mkt utav de varje dag men tänker oxå att nån dag så slår nog karma till och inte att jag vill ont trots den smärta jag får utstå men iaf nån slags upprättelse så jag själv får den sinnesro som jag tyvärr inte lyckas få.

  Stå på Dig My 👊🏻 Kram ❤️

 • Laila

  Trist att det fortfarande pågår……… Men jag har faktiskt inte heller sett att du har skrivit om vad det var som hände då egentligen. Kan du inte skriva en gång till?

 • Annette

  Vet att jag ställt frågan tidigare, men nu har det ju gått ett bra tag och den ligger fortfarande ute… vore det inte läge att släcka ner/avsluta hemsidan för My´s Blommor?
  Kanske inte spelar någon roll egentligen. Tänker bara att det är lite onödigt att den finns kvar med bilder på dig och personal osv, när butiken är stängd sedan ganska lång tid tillbaka.

 • Josephine

  Det här kanske inte med ditt inlägg att göra, men jag tycker det är märkligt att Magdalena skriver på Linda Thelenius insta…känner dem
  varandra !?
  Det är ju din Jonas nära vänner, så det är väl inte så kul att M är där och kommenterar hur söt deras son är…
  Stor Kram till dig!

 • en som läser men inte kommenterar så ofta

  Vem är det som kan hindra dig och Jonas at gifta Er Kram
  Här är många som stödjar er

 • Linda

  Vem har skrivit/sagt ngt? Hittar inget…

 • Mai

  “What goes around comes around” betyder ju att den aom gjort något får tillbaks med samma mynt/blir utsatt för samma sak, det kan jag då ändå inte tro här? Släpp detta My de är inte värda detta och så svårt för oss att förhåla oss till när vi inte vet vad som har hänt.
  (Är inte info i din header gammal nu). Ha en bra dag.

 • tant H

  Härligt att nu är ni tillsammans och att resan gick bra!
  Allt gott till familjen!

 • Anders

  Stora saker glömmas aldrig

  • Doris

   Nej man behöver inte glömma stora saker. Men man hämnas inte eller försöker göra någon illa för det.
   Då har man nog inte alla sina bollar samlade i samma låda om man säger så;)

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Hej My!

  Vissa av oss läsare, JAG, förstår inte vad du menar och vad det är när du skriver såna här inlägg. Du har gjort det lite då och då och jag som inte hänger med i alla bloggar blir väldigt förvirrad. Vem gör illa vem och vaddå fortsätter ff efter 2 år? Om någon nu gjort eller sagt nått för 2 år sen, är det inte läge att gå vidare då eller prata ut om saken? Vuxna är fan värre än barn och barn kan vara så jäkla elaka, men det är väl det dom lär sig av dom vuxna. Jag hatar kärringar och är en kärring själv för fasiken vad kärringar kan snacka skit. Kanske du ska säga nått åt oss som inte vet ett dugg om du ska lägga in såna här inlägg. Vem och vilka gäller det? Skrivs det inget så finns det inget. Så känner jag, för i dom bloggar jag läser och följer så skriver ingen om dig. Därför blir det lite konstigt. För en som inget vet.

  • L

   Jag undrar litegrann detsamma faktiskt. Nu läser inte jag så många bloggar men om det är andra bloggerskor som hoppar på dig My då skulle jag ta det med de som har deras portaler.
   Är det samma hela tiden så tror jag nog jag skulle konfrontera dem öga mot öga också.
   Jag tycker det här är rent bedrövligt och självklart undrar man VEM som har sån ”makt” att de tror sig kunna påverka dina samarbetspartners.
   Nästan så man tycker du borde hänga ut dem på din blogg eftersom de tydligen tycker det är Ok hoppa på dig.
   Människor är hemska. Man kan ha olika åsikter men från det till att bli elak är det ganska långt ( i alla fall i min värld )
   Kram

   • My

    Jag hållet med dig…. Du och jag tex, ha olika åsikter… och kan vara överens om det. Problemet här är att ”hen” har fen makten. Störst statestik och en makt genom att majoriteten drar sig gör att bli osams med hen.. pga av följderna… :/ Men att hänga ut ”hen” med bihang här inne har jag undvikit. Vill inte göra så… främst för barnen och familjernas skull. Men allting går till en gräns.. det enda jag vill är att bli lämnad ifred 🙏🏻

 • Doris

  All styrka och kärlek till dig My!
  Tyvärr så finns det “små” människor här i världen.
  Det är deras förlust och inte din.
  De kan inte må så bra innerst inne.
  Kram
  ❤️

 • Tina

  Men My, när man har en blogg där man blottar sitt liv måste man förstå att folk reagerar på olika sätt., en del elakt och en del insmickrande och gulligulligt.
  Jag läser några bloggar ibland, din bland annat. Eftersom du säger A men inte B ganska ofta så blir det ju så att folk hoppar på dig. Tyvärr..
  Om jag vore du skulle jag sluta blogga, det kan ju bli så mycket fel när hela världen kan läsa om allt.
  Men då mister du förstås en inkomst men du har ju annat jobb också när du blir mäklare. Hur går det med den utbildningen förresten ? Länge sen du uppdaterade det.
  Ha nu en fin tid i Sthlm och koppla av bloggen. Kram

  • My

   Så du tycker att jag ska sluta blogga för att andra bloggare ”hoppar på mig”. Jag har lagt 4.5 år på att bygga upp bloggen, trots dyslexi och bristande teknisk kunskap från början… jag jobbar med min blogg, det kommer jag att fortsätta göra 😄 jag ör tilt att jag kommit upp till en av Sveriges topp 20. Det har inte varit enkelt, men otroligt utvecklande☺️ Mäklarutbildningen och kommande jobb kommer att bli ett komplement till bloggen. Många mäklare kämpar med att bygga upp sociala medier. För idag behöver i stort sett alla branscher och yrken just det. Sjukvården, skolor, organisationer, tv, radio, tidningar ja… du fattar. Jag kommer ifrån socialamedia branchen och kommer göra tvärt om. Men sluta blogga, för att andra bloggare attackerar och fryser ut mig… nej, det kommer inte ske. Jag har nästan 80000 människor som läser min blogg, självklart kan jag inte förväntar mig att all ska tycka om mig. Men att veta att jag inspirerar och peppar vissa, det räcker gott för mig🙏🏻 Tack för din fina omtanke 🙏🏻❤️ Kramis

 • Ann

  Vilka bloggar talar du om för Johanna Tofby, Magdalena Graafs, Madeleine Ilmruds, bloggar läser jag och jag har inte sett något illa skrivit om dig. En snäll undran bara.

  • Monica

   Ann 17:17 Då har du inte hängt med i bloggarna och komentarsfältet. Massa är raderat men gissar att “någon” har kopierat 😉

  • Doris

   Det har jag gjort och jag gillade inte vad jag såg.

  • Anonym

   Kan inte heller hitta ngt elakt blogginlägg !! Läser en del bloggar

   • My

    All inlägg från tidigare finns kvar. 40-50 sidor skvaller sidor med rent förtal.. litter ute. Men denna gången handlar det om värre än skitsnack på nätet. Som jag skrev, ”samma ultimatum ställs idag” jag har inte skrivit om några elaka blogginlägg, dessa skiter jag fullständig i! Men när mina egna vänner inte får träffa mig, eller samarbetspartner så tycker jag att det gått för långt… mitt budskap med mitt inlägg. = lämna mig ifred… thats it!

    • Lena P

     Men wtf!!!! Dina vänner har väl ett eget val och umgås väl med dig om dom vill!
     Vilken sandlådenivå och ställa kravet att fortsätter du träffa My så är du ute i kylan, vilka dumheter!
     Kämpa på och s…t i idioterna!

    • Camilla

     Då är det inga vänner att ha. En vän som går med på ett sådant ultimatum är ingen vän utan en feg individ.

     Var väl likadant med Mona hon fick inte nämna Maggan som sin vän. Misstänker att det är samma här. Maggan var väl fruktansvärt ovän med sin syrra i flera år. Det säger rätt mycket om en person inte kan gå vidare och förlåta (och hon utger sig ändå för att vara kristen).

     Pinsamt att vissa saker som skenhelighet lyser igenom så starkt.

 • Lena P

  en reflektion i all välmening.
  Har ni som är berörda i det här någon gång försökt att prata ut om det som hänt?
  alla gör fel ibland trots att vi är vuxna och förväntas vara förståndiga.
  Vi hanterar konflikter och svek på olika sätt beroende på vad som präglat oss tidigare
  Jag försöker INTE leka amatörpsykolog men hela den här soppan känns så onödig, vänskap tar slut ibland ( tyvärr)
  Man måste sätta punkt och gå vidare , få ett avslut.
  Tråkigt att dina samarbetspartner backar och tar parti ( OBS min tolkning) jag tänker att personen som står på andra sidan dvs också har /har haft samarbete med samma företag måste känna sig oerhört sårad och kränkt
  och därför kanske det skulle vara bra att prata, komma till ett avslut….
  Jag förstår att du inte kan skriva ut allt på bloggen, och jag tror med betoning på tror att du vet någonstans varför ” hen” är så besviken på dig och fortfarande har svårt att ”
  Vistas i samma rum”
  Det är inte bara du som är sviken och lämnad, motparten känner nog också så
  Allt man kan göra är att rannsaka sig själv, stå för felaktiga beslut och ageranden , be om ursäkt.
  Sen måste man gå vidare, sorg över förlorad vänskap kanske kommer göra ont hela livet, men viktigt att komma ihåg att en gång var man så glad över att den fanns.
  Att ” insinuera” och ” hinta” säga A men inte B , gång efter gång påpeka att du av hänsyn inte tar bladet från munnen tror jag skadar dig mer än gynnar dig (möjligtvis ökar trafiken till bloggen och det är ju bra)
  Det blir onödiga spekulationer och känns mer som om att du försöker skydda dig mot ev ”
  Läckage” från annan blogg-kollega.
  Har du gjort allt du kunnat för att göra det bra, sagt förlåt men inte fått någon respons ja då tror jag att det är bäst att gå vidare och ta med sig de fina minnena
  Trevlig kväll på dig!

  • Hanna

   Word!! Exakt så. Att ”säga A men inte B” gör att folk fortsätter att klicka in här och eftersom det genererar pengar så fortsätter de inläggen att komma men det spär ju också på skitsnacket.

   Jag klickar in här max en gång i veckan nu för man orkar liksom inte mer, skummar de första raderna och är det ännu ett ”sånt” inlägg så stänger jag ner sidan.

   Jag följer bloggar för att bli inspirerad och peppad, men här är det bara ”hemligheter” och kryptiska inlägg numera. Trist!

   My, jag diggar dig men orkar inte läsa mer sånt här nu. Sorry! Kram

 • Mickandialog

  Jag har sett detta drev emot dig. Smutskastning på en väldigt infantil nivå. Man skriver indirekt, men ändå för att utpekade vem som avses. Inga påfallande begåvningar precis. Nuförtiden vet jag inte, för jag följer inte dessa personer sedan länge. Helt ointressanta enligt mig, i motsats till dig. Det är härligt att följa dig i framgång som motgång. Inga fånerier.
  Härligt att läsa om torpet, hästarna och kärleken.
  Låt dem inte ta detta ifrån dig. Du är my martens, m skinn på näsan, med ett guldhjärta.
  Minns när en av dem skulle stajla inför mobbklubben genom att fälla en kommentar på din blogg, som hon kände sig uthängd för att du publicerade den 😵. Hahahah. 😁. Ditt svar på den. Så jävla cool.
  Stor Kramis på dig och låt ingen skita dig p näsan. Låt dem krysta ifred i det blå skåpet…

 • Mari

  Hej! Att fortsätta efter 2 år innebär att ”hen” är otroligt bitter och långsint. Och förmodligen väldigt svartsjuk/svart i tanken. Jag tror att ”hen” är samma person som morrar som en katt på alla instastories, skriver Fääääääshion på alla pyjamasbilder och hashtaggar killerdog/mördarhund på alla bilder på sin nya hund. (Allt för att reta sina följare). Men det är vad jag tror. Är inte alls säkert att det är så, Men man förstod ju att hon förbjöd Magnus H att sammarbeta med My. Nu har hon ev förbjudit fler som jobbar med Better you (nåt om hår kanske). Såg att han la upp på insta om sviken av vänner. Jag tycker det är dagisnivå att lägga sig i samarbeten. Fortsätt kämpa My. Det god vinner alltid…<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *