5DF5C329-58E0-42CE-B69B-C2EF70880414

 

Hej från sängen!

Här stannar jag nämligen idag 🤦🏼‍♀️ Golvades helt igår eftermiddag! Legat inatt och feberyrat och svamlat om min mamma ❤️ 40 graders feber, utan förvarning…… jag Skrämde nog Jonas inatt som pysslat om mig… Såhär febersjuk har jag nog aldrig varit!

Lilla Pixie, minstingen i sigtuna är också sjuk… säkert hennes dagisbaciller som golvat mig 😝 🙈💖

AD932E52-B84E-44C1-B70E-478F28B387A5

MEN något som är riktigt kul att se fram emot är ju detta…Då ska vi va friska, starka och pigga 😃

Min och sabina Fitness & spa weekend på Hotel Skanen Öland.

En weekend laddad med träning, föreläsning, god och helt fantastisk mat 🙌🏻

Vacker ölands miljö, utomhus pool, bubbelpool och annan vardagslyx! Vi utlovar en härlig weekend, med en ordentlig träningsvärk, många skratt och en föreläsning där du kan ta med dig, och lära dig en massa nya saker som du förhoppningsvis kan ta med dig hem och fortsätta använda i vardagen ☺️ Du får en oförglömlig helg tillsamman med oss! Man behöver inte åka med kompis,  utan man kan även resa ensam ☺️

Än finns det några platser kvar! In och boka HÄR 

-hoppas vi ses där!

Kram

/My Martens 

Kommentarer (6)
 • Ewa

  Hej My
  Vad trevligt det låter med träningshelg, men en liten fråga hur hårt är träningen då jag har atros i höfterna ?
  Krya på dig
  Kram

 • Carro

  Hej! Kan man åka 2 månader efter full bukplastik? Kan man få göra övningar som passar sig för just mig … o vara med på det övriga förstås.?.?

  • My

   Det är väldigt individuellt. Det bästa är att du samråder med din läkare 😄 jag var med på en träningresanu marbella efter min bukplastik. Komme rinte igår exakt hur långt efter..: men jag minns att jag gjorde andra övningar och det jag kunde göra ☺️

 • Anna

  Krya krya på dig My!
  Jag skulle gärna om du vill vilja veta hur du hanterar din ångest? Har det själv till och från och hela min kropp blir spänd så får jag svårt att äta. Hur känner du och hur ofta kommer det? Ta hand om dig! Kram

 • Johnny & Rosita

  Hej!

  Kul med spaweekend. Hoppas det blir toppen! Har en annan fråga och fick den av min fru. Du skrev att du rakar fiffi och frugan undrar vilken hyvel du använder för bästa resultat?

  Hälsningar

  Johnny & Rosita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *