OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina!

Snökaos tidigt imorse. Köerna blev längre och längre… 🙈 Men jag var ute i god tid. Jag var hos en ny KBT terapeut. Det ingår i min utredning… Jag skriver sällan om ångesten längre. Men den finns där. Varje dag. Mer eller mindre. Jag är så otroligt tacksam att jag verkligen vågade be om hjälp.

Det är skitjobbigt just nu….. Men det är en investering i mig själv. Det finns ingen Quick-fix mot ångest. Det är ärligt talat svin jobbigt! Men jag ger mig inte förrän jag mår bra igen. Jag gör det för min skull…. 

Men också för Lillemans och jonas skull, hela familjen helt enkelt ❤️🙏🏻

Nu är det Måndag, ny vecka… nya möjligheter🌟 Sen frukost, havregrynsgröt och dejt med min 💻

Stannar kvar i stan innan nästa möte. Blir både dyrt, opraktiskt och tidssförödande att åka fram och tillbaka. 

Imorgon ska jag ner till Lilleman och kissarna ❤️🙏🏻  Ner till Öland och ta tag i flytten…

Från ett kaos till ett annat 🔨 😂🙈

Vi hörs sen…. kram kram

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (22)
 • jezz

  Välkommen ner till ön, här håller snön på att smälta bort ❄️💦hatar slask.
  Know the feeling med ångesten men du gör ju allt du kan för att jobba med den.. heja dig. Bort med allt skit som tynger själen.
  Puss å krama kissarna från mig, bara hojta om du behöver hjälp med dom, om ni har mkt med flytten osv. Hoppas allt går bra med det oxå 🌸 kram

 • Sarah

  När kommer du att berätta ?

 • Anna

  Lycka till med allt. Kan du inte få medicin som hjälper mot detta också? Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Kämpa på! Kram

  • My

   Så sant Anna… Jag har under period fått testat olika medicinering mot just ångest. Men det slog fel båda gångerna och jag fick avbryta redan efter några veckor. Men jag personligen utesluter ingenting.. bara jag får må bra i längden.. Kram

   • Anna

    Vad synd att det inte funkade, ibland blir det ju bättre efter ett tag men så klart finns biverkningar. Bra att du ser det så inga konstigheter, hoppas du hittar rätt. Kram

 • Ann-Charlotte

  Lycka till My, en sak i taget o glöm inte att andas, du vet 5 djupa andetag ibland😊
  Har du berättat vart du flyttar på Öland, sommarstuga eller???
  I vilket fall kämpa på. Kram 70 årig tant.

 • Anonym

  Nu har du hållit på och tramsat i bra många år med din ångest. Kom igen, håll inte på så. Bli en normal människa.

  • My

   Kära Anonym. För det första så har du och jag lite olika syn på vad “många år” är.

   För det andra, så är det såhär att ångest är ingenting som bara går över tyvärr… Ångest är någonting som man får lära sig att leva med. Det ligger där latent. Det kommer finnas perioder som är extremt tuffa och påfrestande. Men målet är att dom “bra” perioderna där man knappt känner av den ska vara majoriteten av min vardag. Därför har jag proffesionellt hjälp, och ett superteam omkring mig. Sedan jag fick hjälp med min ångest så har en utredning pågått. Jag går varje vecka till läkaren.. Tills jag fått den hjälp som jag behöver. Detta är n någonting som jag varmt rekommenderar till ALLA som gått igenom liknande situationer som jag. INGEN förtjänar att gå omkring och må dåligt… Man kan behöva extern hjälp.

   För det tredje och avslutningsvis så tycker jag att din kommentar “bli en normal människa” är så otroligt dum, intelligensbefriad och säger mer om dig själv än om mig… Tycker synd om dig… trasiga människa.

   • Anonym

    Du rör ju till allting. Gör så många destruktiva, inte genomtänkta saker, ljuger. Sluta med det så går det nog bättre. Jag förstår att du har en psykisk sjukdom. FITTA!

  • jeja

   DUMMASTE ever jisses!

 • tant H

  Bromsa in lite för det går för fort!
  Du vet hur det är när Du kör bil….bromsar in när det känns farligt….var rädd om Dig och hela Livet!Lycka till!

  • My

   Tack för omtanken “Tant H” =) Jag vet att du alltid menar väl… <3 Februari är en ruff period för mig, flytt, renovering, ångest… Men snart är det mars… jag försöker att "håla ut" Kram

 • Linda

  Välkommen hem vännen.

  Kramiz

 • Lotta Lennartsson

  Välkommen hem till öland och kör försiktigt och behöver du hjälp bara hör av dig du vet var jag finns och du bry dig inte om de som inte begriper kram 😍🤗🌹🌹🌹

 • AnneM

  Gör du en ADHD utredning?
  /AnneM

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Anonym, tramsat med mående. Hoppas av hela mitt hjärta att du inte jobbar med och runt människor. Att det fanns så på ren svenska, korade människor…Ångest är en sjukdom. Vissa äter medicin och då pratar vi inte om antidepressiv medicin utan ren ångestdämpande, dagligen som sobril och stesolid, m.m. för att klara sitt dagliga liv.
  Jag tycker så synd om empatilösa människor som dig.

 • Terese

  Vill tipsa om nåt som heter reva test. Min dotter på 19 år som lider( led) av daglig ångest & mkt mörka tankar har blivit hjälpt av det.
  Du kan läsa om ”reba” på http://www.helamanniskan.biz
  Kanske mkt läsning och svårt att förstå/ ta till sig men jag är såååå sjukt imponerad att det finns nåt som faktiskt kunde bota ångesten. Superintressant!!
  Om du går in på sidan och klickar på ”reba” så går du sedan ner till punkt 2 & där klickar du på ”konflikter”.
  Denna maskin läste av min dotter och talade om vad hon känner och hur hon är osv. Det upplevde hon väldigt befriande efter alla läkare och psykologer som frågat vad känner du? Vad tänker du? Varför har du ångest? mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *