Trendspaning -Träningskläder!

{ This post contains adlinks }

Träningsmode -Inspo! 


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Hej fina!

Inspo, inspo, inspo! 

Jag har fram tills i höstas haft min spalt som ”Trendspanare” i Hälsa & Fitness.  Där jag lyft fram trender inom wellness branchen. Recept, mode, träningsformer, böcker… allt som var aktuellt och inne just då. Kikat närmare på saker och testat, granskat och lyft fram det jag gillat!

-Jag har börjat sakna det jobbet ibland =)

Det blev för mycket, där och då, i samband med flytten. Men nu, kanske jag är redo igen ☺️ Här ser ni nåra grejer som jag gillar!  Kika in så får du se om du också tycker om det! Men, kika inte bara på nyheterna… utan spana även in rean =)

-Alltså grönt och ljusrosa är SÅ snyggt!

Dessa ljusrosa skorna från NIKE är ju bara ett måste som street-sko i vår!😍

Kram Kram

/My Martens 

 

Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.