Kom iform med mig =) dag Tio. Kost och outfit: Gavelo

 

( Inlägget innehåller reklamlänk) 

bild-4383

 

Hej fina!

kom iform med mig =) Dag tio!

Hur går det för dig? Hur känns det med sötsuget? Tycker du om citronen? Kommer du ut på din PW? Gör du dina squats? =)

Jag gör det…. jag kör på utav bara tusan! All den skit som jag får här inne, det blir som bensin på elden som jag omvandlar till styrka och energi! Så nu j*klar ska det svettas, förbrännas och flåset ska jobbas upp! 

Nu är det en hel del ifrågasättande gällande mig som mamma, gällande min ekonomi, och nu över 15 personer som ifrågasätter min ”dyra” lunch på Riche! Haha! På riktigt? Jag köpte dagens köttbullar… sist jag var där var för nästan ett år sedan…. jösses vad folk är konstiga!

Hur jag än gör, spelar inegn roll om det gäller välgörenhet eller saker med endast goda avsikter. Det ska alltid ifrågasättas och hackas på! Så nu skiter vi i alla bittra haters och fokuserar på utmaningen! =)

Nu är det helg. Många är lediga, vissa är på kallas och det bjuds på fika och annat! Lilleman vill ha lördagsgodis (såklart) och jag… Jag får kämpa på med mitt sötsug! Idag slog det nämligen till igen… Kanske för att frestelsen funnits framför mig och det blev mer påtagligt att jag gjort en uppoffring!  Jag vill att du fortsätter med det som vi redan gör.

*Börja dagen med en halv pressad citron i ett glas vatten, drick!

*Vi kör en PW dagen, TEMPO & FLÅS! (Du ska svettas!!!)  Målet är att komma upp i 1h/dagen! KÄMPA! 

*Squats 3×15 MINST! öka om du orkar!  Fler övningar kommer inom kort! 

*Planera din kost!!!!! 

// Foto: Linda Brolin  // Outfit:  Gavelo  // 

bild-4378

Inför nästa vecka ska vi föröka ta kontrollen över våran kost! Eller… Jag ska iallfall göra det.

Jag har börjat med sockerfritt och nu sk jag se till att styra upp resten. Mitt mål är att hjälpa till att öka förbränningen, se till att man inte behöver gå hungrig.. och ha en jämn energi! =) Häng på OM du vill! Men är det viktreducering du vill åt… Då är kosten jätte viktig! 

 Detta ska du försöka planera nu i helgen.

Försök att undvika att gå in i affären och handla när du är sådär jobbigt hungrig. Då är nämligen risken överhängande att man stoppar i sig en massa skit! Varken bra för energin, ämnesomsättningen, vitreducering eller för plånboken 😉 

Försök att panera din kost. Ät mycket ”rena” produkter. Magert kött, tex nötkött, kyckling, fisk, kalkon. Undvik snabba kolhydrater. Ät ”lagom” portioner och se till att få i dig mellanmål. 

Citronvatten, FRUKOST,  mellanmål, LUNCH, mellanmål, MIDDAG.

Ja… FEM gånger dagen.

Bättre att äta lite mindre, lite oftare för att ge ämnesomsättningen en extra skjuts! Du undviker då att hamna i jobbiga blodsockerfall och har en jämnare energi. Kroppen lär sig snabbt. Det som händer om du tex slarvar med kosten och kanske hoppar över frukosten, äter lunch… och sedan äter  tung middag sent på kvällen… . Det är att du försämrar ämnesomsättningen och inte maximerar upptagningen av maten. Mitt på dagen så har du som bäst förbränning. På kvällen såklart sämre… Därför undviker jag för mycket snabba kolhydrater som jag inte hinner göra av med innan läggdags. Ganska logiskt, men långt ifrån självklart! =)

-Är ni nyfikna på hur en dag av kost kan se ut för mig?  

Kram Kram

/ My Martens

41 Komentarer

 1. Höll på dö om kommentaren om L’s pålägg, hur orkar man, haha. Låt pågen äta det han tycker är gott. Men du, skjud upp ingefäradryck med pressad citron, chili, honung gurkmeja etc och ta en shot varje morgon. Gör susen för matsmältningen, immunförsvaret och sockersuget. I promise! Jag kokar så jag har 3-4v i kylen.

 2. Hej gött att du kör sockerfritt, själv är jag inne på dag 20 sockerlöst, kör med ett gummiband runt handleden som jag dragit i när suget/begäret kommit krypandes. Min blodsockernivå har mått väldigt bra av att äta mycket potatis, råkost, bönor och kvarg säkert hjälp mig på traven kämpa på och lycka till, jag vet att du klarar det. Det är i huvudet det sitter. Kram

 3. Höll på dö om kommentaren om L’s pålägg, hur orkar man, haha. Låt pågen äta det han tycker är gott. Men du, skjud upp ingefäradryck med pressad citron, chili, honung gurkmeja etc och ta en shot varje morgon. Gör susen för matsmältningen, immunförsvaret och sockersuget. I promise! Jag kokar så jag har 3-4v i kylen.

 4. Hej gött att du kör sockerfritt, själv är jag inne på dag 20 sockerlöst, kör med ett gummiband runt handleden som jag dragit i när suget/begäret kommit krypandes. Min blodsockernivå har mått väldigt bra av att äta mycket potatis, råkost, bönor och kvarg säkert hjälp mig på traven kämpa på och lycka till, jag vet att du klarar det. Det är i huvudet det sitter. Kram

 5. Hej,
  Gå in och kolla på Louise Hafdell Instagram. Tror hon har hemsida också
  Äntligen sockerfri.
  Hon har så mycket goda recept och tips på sockerfritt ??

 6. Men måste fråga. Är alla som ifrågasätter dina handlingar bittra? Får man inte tycka att du prioriterar fel? Får man inte diskutera det isf? Jag skulle aldrig flytta från min dotter- är jag bitter för det?

  • Verkligen inte. Men en fråga… Vad har en flytt från din dotter med detta att göra? Denna lunch på Riche har ingenting med min son eller vårat kommande veckoschema att göra. Inte heller min ekonomi ? varför frågar du mig om du är bitter… det vet väl bara du? ?

  • Skulle du aldrig flytta din dotter? nähä, då vet vi de! För OM du skulle göra de så kommer ju detta barn få sitt liv förstört för all framtid. ?? ..

 7. Hej,

  Gå in och kolla på Louise Hafdell Instagram. Tror hon har hemsida också
  Äntligen sockerfri.
  Hon har så mycket goda recept och tips på sockerfritt 👍🏻

 8. Men måste fråga. Är alla som ifrågasätter dina handlingar bittra? Får man inte tycka att du prioriterar fel? Får man inte diskutera det isf? Jag skulle aldrig flytta från min dotter- är jag bitter för det?

  • Verkligen inte. Men en fråga… Vad har en flytt från din dotter med detta att göra? Denna lunch på Riche har ingenting med min son eller vårat kommande veckoschema att göra. Inte heller min ekonomi 😂 varför frågar du mig om du är bitter… det vet väl bara du? 🤗

  • Skulle du aldrig flytta din dotter? nähä, då vet vi de! För OM du skulle göra de så kommer ju detta barn få sitt liv förstört för all framtid. 😂😂 ..

 9. Härliga underbara My! Förstår att du kan hitta kraft i din ilska av allt folk skriver. Att de inte skäms …. hur i helskotta kan man döma en person som kämpar på med näbbar och klor. vet dessa överhuvudtaget hur det är att hålla huvudet över ytan? Du är en sann fighter och mänsklig vilket gör dig till en bra människa. Alla har vi våra skelett i garderoben . Keep up…jag hejjar på dig alla dagar i veckan

 10. Detär inte konstigt att barn mobbar när det finns så ”duktiga” förebilder bland vuxna…..! Tyvärr har många människor svårt att vara snälla här i världen, vet inte om det är brist på empati, är dom själva så jäkla förtyckta eller vad det är som gör dom till så små människor att de hackar på andra. Ni troll borde tänka ett extra varv innan ni kommenterar, fundera över om ni verkligen vill vara sånna människor som ni framstår som…..

 11. Härliga underbara My! Förstår att du kan hitta kraft i din ilska av allt folk skriver. Att de inte skäms …. hur i helskotta kan man döma en person som kämpar på med näbbar och klor. vet dessa överhuvudtaget hur det är att hålla huvudet över ytan? Du är en sann fighter och mänsklig vilket gör dig till en bra människa. Alla har vi våra skelett i garderoben . Keep up…jag hejjar på dig alla dagar i veckan

 12. Var ett tag sedan nu som jag besökte din blogg o har nu läst ifatt lite. Alltså köttbullesnacket ?? folk är ju helknasiga måste jag säga. Tycker inte du ska svara dem så ingående som du gör. Kämpa på! Kram ?

 13. Detär inte konstigt att barn mobbar när det finns så ”duktiga” förebilder bland vuxna…..! Tyvärr har många människor svårt att vara snälla här i världen, vet inte om det är brist på empati, är dom själva så jäkla förtyckta eller vad det är som gör dom till så små människor att de hackar på andra. Ni troll borde tänka ett extra varv innan ni kommenterar, fundera över om ni verkligen vill vara sånna människor som ni framstår som…..

 14. Var ett tag sedan nu som jag besökte din blogg o har nu läst ifatt lite. Alltså köttbullesnacket 😂😂 folk är ju helknasiga måste jag säga. Tycker inte du ska svara dem så ingående som du gör. Kämpa på! Kram 💜

 15. Kör hårt My. Dina val o beslut är bara dina. Ät lunch o fika vart du vill. Bara du kan leva ditt liv o vet vad som är viktigt för dig.
  Du hittar en lösning snart, kanske redan vet hur du ska göra.
  Sen kommer du säkert att få diverse synpunkter från läsare på det mesta. Det är baksidan av att vara Bloggare.
  Du ser ljuset i tunneln om några år när ekonomin vänder?

 16. Kör hårt My. Dina val o beslut är bara dina. Ät lunch o fika vart du vill. Bara du kan leva ditt liv o vet vad som är viktigt för dig.
  Du hittar en lösning snart, kanske redan vet hur du ska göra.
  Sen kommer du säkert att få diverse synpunkter från läsare på det mesta. Det är baksidan av att vara Bloggare.
  Du ser ljuset i tunneln om några år när ekonomin vänder😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...