Kom iform med mig =) Dag nio! -Öland, squats och redo för helg!

 

Foto: Linda Brolin 

bild-4260

Kom iform med mig, dag nio =)

Bitiga vindar, men vacker miljö. Jag fortsätter med min dagliga PW, GÖR DU? 

Idag fick det bli ca 50 min. i motvind. Men det var så vackert… Solen sken till och från.

När det går ca 40 min så stannade jag upp… Värmde upp lite, mjukade upp kroppen och körde mina squats. 3×15 Fortsatte sista biten hem och kom fram och körde squatsen igen. Nu idag börjar jag känna att mitt sötsug inte stör mig. Det har hunnit gå dryga veckan med utmaningen, några dagar med sockerfritt. Första dagarna har jag haft huvudvärk till och från. Det är dessvärre inte helt ovanligt.. Men idag är första sedan jag satte igång sockerfritt som jag själv inte är sötsugen! SKÖNT! Som sagt, små steg… framåt.  Nästa vecka ska vi kika mer på kosten.

Men nu…

bild-4240

Jag vill att du fortsätter precis så som du gör. Citron vatten på morgonen, en daglig PW (gärna utomhus), våga utmana dig själv till att tycka att det är jobbigt! Att svettas och få upp flåset är bra!  Du ska öka längden liiite varje dag! Glöm inte att öka! 

Fortsätt med squatsen kör 3×15 och känner du att du har mer kraft att ge, öka till 17/20 och bygg sakta men säkert upp styrkan.

Jag hoppade upp på bänken som du ser ovan, squatsen prövade min balans.. och det blev en ”snygg” bild. Dom blev även lite för ”smala” för att jag ska komma ner till det djup jag vill. Sätt fötterna höftbrett och låt såna peka snett utåt eller rakt fram. Försök att komma ner djupt. Andas in på nervägen, och tryck ut luften på uppvägen. SPÄNN BÅLEN!

Håll i detta nu över helgen så ska vi börja blanda in nya övningar. Enkla att göra, utomhus eller hemma, med bara din egna kroppsvikt och möjligtvis en bänk eller liknande.

Ikväll är det fredagsmys med Lilleman.  

VI ska hem till vänner på middag. Grillning och potatisgratäng fick jag på sms.. sen kom det ett sms till, Nyttig gratäng 😉 hehe! Ska bli spännande att se den nyttiga gratängen…

Kram & trevlig helg!

/My Martens

12 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...