Kom iform med mig =) dag sju! Roadtripp mot Öland och Lilleman!

17022016-MyMartens-HermanCaroan-046830138

Kom iform med mig, dag sju!

Hej fina!

IDAG börjar Mamma-veckan! Bästa känslan!

Vi har så mycket planerat för veckan. En massa födelsedagspresenter och julklappar som vi ska bygga ihop ( Lego) bla. =) 

WOW! Stockholm har fått snökaos! Har du? Igår kom snön… och som vanligt i storstaden så var ”stockholmarna” oförberedda och det blev snökaos… haha! Alvarligt? Det är januari, att det kommer snö är ju inte helt oväntat! Fniss! Jaja.. Menar inget illa med det, ”stockholmarna” själva skojar om det. Eftersom att denna bloggen alltid ifrågasätts så vill jag också understryka att det givetvis inte gäller alla, men nästan 😉 hehe! Okay, idag har vi kört utmaningen i en vecka! GRATTIS! Börja med att berömma dig själv, blicka tillbaka över veckan och se vad du har gjort.

Hur många promenader, gjorde du? Hur många squats gjorde du? Hur såg kosten ut… har du börjat få igång din egen motivation?

 Det har jag, jag hoppas även att du känner att du är taggad på att fortsätta!

Vissa tycker att detta är för enkelt och vill ha större utmaningar. Andra har precis börjat och kanske aldrig tidigare har tränat.. dom uppskattar det just för att dom kan hänga med! =)

OM du tycker att det är för enkelt, häng med på delar av det.. tex sockerfritt, citron vattnet och lägg i en växel till i det du redan gör. Känn att du är fri att ställa frågor och kommunicera med mig om du vill =) 

Igår blev det ingen uppdatering kring detta… Igår kom livet emellan. Jonas fyllde år, köer pga av snöstormen som ”snodde” flera timmar, ett fullspäckat schema. Så igår han jag med en kortare PW än jag gjort sista dagarna, jag gjorde 75 squats och han inte uppdatera bloggen.

Nu idag ska jag strax köra till Öland. SÅ typiskt när det varit fint väglag hela december och JUST den dagen jag ska köra så är det snökaos! haha! MEN, jag är förberedd! Det får ta liiite längre, jag har laddat upp med en kaffe teroms och mellanmål och lunch.

För just en dag som denna, där större delen kommer att gå till att sitta i bilen. Just denna dagen är det superviktigt för mig att planera kosten för att inte hamna i ”fällan” där man blir trött, tappar energi och stannar på macken och köper rent skräp! Så ett generellt tipps gällande kosten FÖRSÖK att planera din kost för hela veckan och ät REGELBUNDET! Mer om just det i ett senare inlägg…

Idag har jag startat dagen med en lång PW  och ett utomhus pass! Just för att jag ska spendera hela dagen i bilen Jag behöver det! Få ur mig energin köra slut på mig själv ordentligt! 

Jag körde ett utomhus pass som jag skriver upp här. jag gick nästan i 40 min, Stannade och körde 3×15 squats, 3×15 kryss hopp, 3x 10 burpees ( i snön! ) och körde 3×10 smala armhävningar mot en bänk, och 3×10 dips mot samma bänk. Avslutade med att köra 3×12 step up på bänk! Sen gick jag hem på ca 20 min, i samma snabba tempo. Avslutade med lite stretch och sprang upp och duschade. HELT SLUT och SÅ svettig!

Nu ska jag strax börja min långa roadtripp! För att sy ihop utmaningen. Fortsöätt på samma sätt som du gör. Investera i dig själv och kör 1 PW om den. Oavsett hur långt du har gått, försök att duscha dig till att gå liiite längre (utan att tappa tempo) Fortsätt med squatsen och testa gärna programet som jag körde idag. är du helt nybörjare så kanske du inte känner till övningarna. Jag har en tanke att plåta up ett gäng olika övningar och pass framöver. Men nu får du nöja dig med dessa. Gör så många reps som DU orkar. Gör du hälften av vad jag gör så är det ändå grymt!

Jag vill att du försöker ”väcka” kroppen och komma igång.

Gör du tex 5 burpees idag så kanske du gör 7 nästa gång osv.. Men våga puscha dig framåt. Vi okrar mer än vad vi tror! Nu är det kallt ute, kläder efter väder, klä dig varmt och se upp för hala fläckar! Kör hårt så fortsätter vi att sakta men säkert ÖKA på med fler tips, mer avancerade övningar och ett helhetstänk mot våra individuella mål! okay?

Stor kram!

/ My Martens 

14 Komentarer

    • Vad menar du? Det är typ 15 mån kvar på utbildningen ? haha! Fattar inte, du är typ 10 personen som frågar på bara ett par dagar…. varför frågar du? (Ingen hård ton i min kommentar, bara väldigt nyfiken ?) kram

    • Vad menar du? Det är typ 15 mån kvar på utbildningen 😂 haha! Fattar inte, du är typ 10 personen som frågar på bara ett par dagar…. varför frågar du? (Ingen hård ton i min kommentar, bara väldigt nyfiken 🤗) kram

  1. Hej My jag tror att många frågar om Mäklarstudierna, för att du skrev så mycket i början om tentor osv men sen inget om resultaten. Du kanske byggde upp förväntningar, vad vet jag?. Gör gärna en uppdatering om du har lust för då blir nog många nöjda. I all välmening?

    • Aha! Tack =) jag berättade att jag fått ett jobb ( Erik Olsson ) Och att jag skulle börja utbildningen.. sen skrev jag inför första tenta. Sen fick jag en massa kommentarer om att det var tjatet att se mina bäcker och läsa om mitt plugg. Så jag slutade helt enkelt bara skriva om det. Jag pluggar… det går framåt, vissa sker är lärare andra svårare. Ca 15 mån kvar beroende på kommande tentor osv.. =)

  2. Hej My jag tror att många frågar om Mäklarstudierna, för att du skrev så mycket i början om tentor osv men sen inget om resultaten. Du kanske byggde upp förväntningar, vad vet jag😊. Gör gärna en uppdatering om du har lust för då blir nog många nöjda. I all välmening😊

    • Aha! Tack =) jag berättade att jag fått ett jobb ( Erik Olsson ) Och att jag skulle börja utbildningen.. sen skrev jag inför första tenta. Sen fick jag en massa kommentarer om att det var tjatet att se mina bäcker och läsa om mitt plugg. Så jag slutade helt enkelt bara skriva om det. Jag pluggar… det går framåt, vissa sker är lärare andra svårare. Ca 15 mån kvar beroende på kommande tentor osv.. =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...