Top Nine 2017 @mymartens

IMG_0517

 

Wow! Vilket år ❤️🙌🏻🌟

Här ser du mina #topenine på INSTAGRAM.

2017 blev min vändning efter hack i skivan…….. Många oförglömliga ögonblick, både privat och i karriär. Mäklarutbildning inför mitt kommande jobb som mäklare på Erik Olsson 🌟Lilleman min älskade Lilleman, vilket år vi har haft! ❤️. Jonas min fina Jonas kom in i mitt liv, friade 💍och gjorde mitt liv komplett ❤️❤️❤️.

Jag klev över ”vuxen sträcket” och fyllde 30 💃🏼 (Även om ”tant” valde att skjuta upp festen tills senare…. hehe!)

En årsresume kommer här inne på bloggen i veckan…… ☺️  Dom flesta andra bloggare har skrivit om detta i flera veckor. Men jag, jag gör det en annan dag! 

Detta var alltså mina #topnine mest Lajkade bilder på Instagram 🌟🙌🏻💖

Jösses, vilket år vi haft tillsammans kära följare🙏🏻

Ser fram emot mycket skoj gemensamt både här inne, men också på instagram under 2018. Du kan följa mig HÄR 

Kraaaam

Posted in: Vardag
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.