Gott Nytt År!

A53BF5C5-54A7-4937-B3C0-31FAECB5C9FB

GOTT NYTT ÅR!✨

Både 2016/2017 var åren då jag utsattes för ordentliga prövningar. Allt som någonsin betytt något ryktes undan. Den trygghet jag haft, försvann…. mitt i allt som gjorde ont så blev jag också väldigt medveten om, vem jag själv är. Vad jag står för, och vad jag vill med mitt liv ❤️🙏🏻

samtidigt insåg jag även vilka jag faktiskt vill ha i mitt liv. 2017 blev året av rensning, både privat och jobb. Flera relationer avslutades, vissa växte sig ännu starkare….. och Jonas kom in ❤️ i min och Lillemans familj.

2017 blev också året på min nystart.

Förhållande, tvåsamhet, förlovning 💍 och början på ett nytt kapitel, i mitt liv…. eller rättare sagt i vårat liv, mitt och Jonas ❤️

Samtidigt så påbörjade jag studier, och företaget växer så det knakar….

För exakt ett år sedan så låg jag inlagt på sjukhus, akut operation och det blev ett vidrigt avslut på ett vidrigt år😂 (ärligt talat det var nästan surrealistiskt 2 op på 3dagar OCH en njurstensattack som man fick spränga bort 😫)

MEN, det var då…..

Nu har ännu ett år gått, jag är fortfarande skör på vissa plan…. Men otroligt stark på andra.

Med min medvetenhet och målmedvetenhet så är jag mer än redo att ta mig an 2018 i denna positiva medvind 👊🏻💪🏻

TACK underbara cybervän för ännu ett är tillsamman 🙏🏻💖

Jag ser verkligen fram emot 2018 tillsammans med dig ❤️

GOTT NYTT år🌟

kramar

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (37)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.