Våran lilla bubbla….

IMG_0371

På begäran av Lilleman så har han bett mig visa er, en av hans julklappar som han byggt ihop😁

Morgonmys, spel och legobygge!

Wow vilken julkänslan vi ändå har. Vi njuter av ledigheten, spelar spel och tittar på julkalendern. Jag är helt vecko-vill. Vet knappt vad det är för dag. Känns super konstigt att det snart är julafton, det känns som om den redan varit 😄 Ag var lite smått skeptiskt till upplägget, men får erkänna att detta blev toppen bra! ☺️ Lilleman är glad och nöjd…. Jag själv har verkligen lyckats ”stänga av”, jag har helt gått in i våran bubbla 🙂

så snacka om chock när jag tittade på mobilen och hade fått 32 sm, 19 missade samtal och sjukt många mail! Jag glömde lixom bort att det är vardag innan ledighet för dom första andra… 😬

Så en akutinsats i mobilen alldeles nyss,  sen kröp jag tillbaka i min bubbla igen ..,  

Lilleman flyger till Öland ikväll.

Dom har avslutning i skolan imorgon…Med dans runt granen, fika och annat mys. Så den ville vi inte att han skulle missa! Nu ska vi njuta av sista dagen tillsammans…. sen kommer han upp nästa vecka inför nyår! Vi hörs senare!

Stor kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.