Lill-jul med Lilleman och Jonas

IMG_0313

Hej fina!

Idag är det ”dan efter dan” Lilleman leker med sina klappar, vi startade dagen med en sovmorgon…. DELUXE! Kl 10:32  väckte jag Lilleman😂

Han var så exalterad efter alla klappar och hela kvällen igår. Jag minns den där känslan som barn, spänningen, glädjen… och lite nervositet.

Jag har själv alltid haft väldigt svårt för julen. Mamma & pappa separerade på julafton när jag var 3. Vilket jag hört många gånger sedan dess.

sen har jag själv inte haft någon familj att fira med under många år. Så jag har lixom varit med mina icke blodsbands familjer. Nära vänner. Inget fel i det. Tvärt om! 🙏🏻❤️

Det är ett starkt tips till alla er som känner er ensam fär ute, nu precis innan jul. Tacka inte nej när vänner bjuder in. Svälj stoltheten och omge dig med nära & kära!

-Gör det bästa av situationen.. 

Jag har alltid haft en ångest inför jul. Dubbla känslor, oftast har jag jobbat bort själva julafton. Några år ensam, helt ensam.  Några år med min x- bästis och hennes familj. Några år med min pappas föredetta i Timmernabben  ❤️

Förra året var vi ensamma jag och Lilleman, och kissarna. Men vi startade julaftonen med en mysig jul-frukost med grannarna i sigtuna. jag hade beställt julmat som räckte precis till oss båda. Vi tände ljus, lekte, råkade, bakade och njöt av lugnet och våran fina gran 🌟🌲

Alla jular med Lilleman har jag gjort väldigt bra, trots omständigheterna. Låter kanske skrytsamt. Men för mig har det vait SÅ viktigt! Jag har alltid tampas med mitt dåliga samvete för våran kraschade kärnfamilj, sedan Lilleman vara bara några veckor. Jag vill inte att Lilleman ska få känna det som jag har kännt.

Julen ska vara förknippat med värme, kärlek, kunnat, dofter, kalleanka, och klappar såklart 🎁❤️

Så i år är julen väldigt speciell, att få fira den tillsammans med min blivande man, Jonas 🙏🏻❤️

Det känns nästan för bra för att vara sant. Vi ska åka upp till hans föräldrar i Skärplinge, utanför Gävle. Hans ens syskon med respektive är också där.

-Det Ska bli jätte mysigt!

 att dessutom fira julafton två gånger samma vecka. Det känns fantastisk! 😄

Lilleman var så nöjd igår! Att se honom omfamna Jonas, krypa upp i hans knä och titta på honom med dom ögonen som han gör.

-Det är den bästa julklapp jag kan få! 🙏🏻❤️

Nu ropar Lilleman, vi ska ta oss igenom en ny LEVEL på hans nya spel 😅 Jag är Hulken😅 Men innan jag loggar ut så Ska du få en Bildbomb ifrån våran Lill-jul igår….

IMG_0317 IMG_0319 IMG_0321 IMG_0328 IMG_0329 IMG_0333 IMG_0340 IMG_0349 IMG_0351 IMG_0353

Stor kram

My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (31)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.