Lunchträning!

Foto: Linda Brolin

IMG_0124

Lunchträning 💪🏻👊🏻

Smyger igång med styrketräning efter operationen….. Helt utan vikter, men med fler reps👊🏻  Sakta men säkert kommer styrka och kondition tillbaka….. Ett steg i taget kan göra mig, ”Fröken otålig” frustrerad…  jag orkar ingenting mot vad jag brukar. Konditionen är katastrofal och jag känns mig som spaghetti i benen..

MEN, det finns inga genvägar 😜

-Hur går det med din träning? 

Puss!

/My Martens 

Kommentarer (15)
 • Tina

  Lugn o fin nu….inte rusa iväg o dra på dig nån skada.
  Jag skrev in mig på en träningslokal i augusti, största motståndaren till träning var jag.
  Men i samband med att jag fimpade (!) så tänkte jag att jag måste göra nått annat. O vips var jag medlem. Hade dessutom varit till läkare med min taskiga rygg och alternativet/domen blev steloperation. Har även en axel som var relativt nyopererad och behövde sättas igång.
  Nåväl, jag började träna med en PT och fick övningar, liten vikt fler rep. Detta har jag nu kunnat öka på, och det är så roligt att bläddra tillbaka i mina träningspapper o se hur utvecklingen gått. Ett mindre uppehåll då jag gjorde illa ena bröstmuskeln och nu snubblade jag i en trappa och trampade snett så jag går med lindad fot och en fotknöl som är så ond, men…..jag tränar 5 dgr i veckan.
  Min rygg mår så bra som den aldrig gjort. En kollega sa: sen du börja träna så lyser det om dig och du har fått en så fin hållning i kroppen.
  Jag älskar mitt nya liv.
  Kram

 • Jezz

  Min träning står helt still å gissa om man känner sig kass.. men haft mkt värk på senaste å läkaren jag var hos i måndags sa fibromyalgi. Skoj skoj. Och eventuellt nåt reumatiskt. Så jag får börja om helt med träningen IGEN.. yiha.
  Men heja dig! ??☺️

 • Tina

  Lugn o fin nu….inte rusa iväg o dra på dig nån skada.
  Jag skrev in mig på en träningslokal i augusti, största motståndaren till träning var jag.
  Men i samband med att jag fimpade (!) så tänkte jag att jag måste göra nått annat. O vips var jag medlem. Hade dessutom varit till läkare med min taskiga rygg och alternativet/domen blev steloperation. Har även en axel som var relativt nyopererad och behövde sättas igång.
  Nåväl, jag började träna med en PT och fick övningar, liten vikt fler rep. Detta har jag nu kunnat öka på, och det är så roligt att bläddra tillbaka i mina träningspapper o se hur utvecklingen gått. Ett mindre uppehåll då jag gjorde illa ena bröstmuskeln och nu snubblade jag i en trappa och trampade snett så jag går med lindad fot och en fotknöl som är så ond, men…..jag tränar 5 dgr i veckan.
  Min rygg mår så bra som den aldrig gjort. En kollega sa: sen du börja träna så lyser det om dig och du har fått en så fin hållning i kroppen.
  Jag älskar mitt nya liv.
  Kram

 • Jezz

  Min träning står helt still å gissa om man känner sig kass.. men haft mkt värk på senaste å läkaren jag var hos i måndags sa fibromyalgi. Skoj skoj. Och eventuellt nåt reumatiskt. Så jag får börja om helt med träningen IGEN.. yiha.
  Men heja dig! 💪🏻☺️

 • Marre

  Kan du inte visa övningar som helt otränade kan göra, samt hur många? För jag är helt otränad??

 • Marre

  Kan du inte visa övningar som helt otränade kan göra, samt hur många? För jag är helt otränad💪🏻

 • Jeanette

  Rider 4 dagar i veckan så det går bra??????

 • Jeanette

  Rider 4 dagar i veckan så det går bra😁😁😁😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.