Carolina Gynning – My secret Ibiza

IMG_9688

My secret Ibiza – Carolina Gynning! 

Tidigare ikväll var vi på Carolinas bookrelease. Jag, Bobby och hans kompis Vanessa. 

Ett mysigt, event på söder på @ La Cantina.

Alltså denna kvinna!!!! Vacker som få med en utstrålning som bländar! Jag älskar att möta kreativa, drivna business woman!

Jag fattar inte varför många av oss framförallt svenska tjejer ska vara småsinta, missunnsamma och avundsjuka. Vi borde vara tvärt om. Lyfta, peppa och stötta varandra!

Jag tycker att carolina är GRYM! 

Jag har aldrig mer än sagt hej till carolina tidigare. Men då hon och Bobby känns varandra i 150år som hon själv uttryckte det så fick jag se en väldigt personlig sida. Ett härligt skratt och ett varmt välkomnande!

Alltså hennes bok!  My secret Ibiza. En beskrivning om hur ön har påverkat henne, som både konstnärinna och människa. Tips på tapas och andra godsaker som hon tycker extra mycket om. Men också hennes resa från en ganska vilsen tjej… som tappat bort sig själv i jakten på kickar. Hur hon vände ångest till en drivkraft! 

-jag är hooked! Denna ser jag fram emot att läsa! 

Jag har aldrig varit på Ibiza. Nu står det med överst på mina resemål.

Jag SKA till Ibiza 2018! 

8E8A6846

8E8A6812

8E8A6615

8E8A6705

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In och kika på fler bilder ifrån eventet på Carolinas BLOGG

IMG_9699 IMG_9704

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att gå från Big Brother till det hon har skapat idag. Karriärern, erfarenheterna, med och motgång! I denna ytliga, ganska smutsiga bransch. Att vara entreprenör och mamma på samma gång…. 

-Well done! 

Ja, det är en framgångsresa som gör att jag respekterar henne högt! 

IMG_9712

Nyfiken på Ibiza och hennes bok? Då kan du beställa den här!

Nu ska jag krypa ner i sängen… sov gott fina du!

Kram

/ My Martens

Psst: Sjukt kul goodiebag, med både kondomer och intimolja! Typiskt Gynning! hehe! 

8E8A6901

8E8A6895

26 Komentarer

 1. Åk dit! Helt underbar ö. Man blir förälskad på en gång. Har varit där flera ggr men det var många år sen nu men drömmen är ju att ta mig tillbaka dit nån gång snart ☀️

 2. Åk dit! Helt underbar ö. Man blir förälskad på en gång. Har varit där flera ggr men det var många år sen nu men drömmen är ju att ta mig tillbaka dit nån gång snart ☀️

 3. Hej underbara goa My
  Carolina är en underbart go tjej, rolig, har fötterna på jorden och är inte högfärdig eller divig på något vis ? hon är sig själv och det gillas.
  Vet en tjej till som ovanstående beskrivning stämmer in på ? hon heter My ?
  Varm kram till dig My

 4. Hej underbara goa My
  Carolina är en underbart go tjej, rolig, har fötterna på jorden och är inte högfärdig eller divig på något vis 🙂 hon är sig själv och det gillas.
  Vet en tjej till som ovanstående beskrivning stämmer in på 🙂 hon heter My 🙂
  Varm kram till dig My

 5. haha ja den där goodiebagen var lite typisk Gynning. Men hon är fasen helt underbar, jag gillar henne så! VIlken kvinna och vad hon växt genom åren, så coolt och bra resa hon gjort. Hon är så egen, så naturlig och med fötterna på jorden, en riktig konstnär så mycket på en och samma gång. ? Älskar den där fina Gynning!

 6. haha ja den där goodiebagen var lite typisk Gynning. Men hon är fasen helt underbar, jag gillar henne så! VIlken kvinna och vad hon växt genom åren, så coolt och bra resa hon gjort. Hon är så egen, så naturlig och med fötterna på jorden, en riktig konstnär så mycket på en och samma gång. 😀 Älskar den där fina Gynning!

 7. Åh vad kul att du fick hänga med på Gynnings fest, spännande att träffa henne förstår jag. Hon är härlig Gynning och vacker, extra snygg som brunett. Hon känns ärlig också och låtsas inte vara något hon inte är, hon verkar inte hitta på att hon gjort eller varit med om saker hon inte har utan hon känns äkta och på riktigt. Ja okej en del i det yttre är lite fejk men so what snygg är hon ? Vet att du inte gillar frågor så förlåt men undrar har du inte sonen varannan vecka längre, och pluggar du fortfarande till mäklare eller?

  • Inget gillar frågor? Jodå.. alla frågor är välkomna, Jag gillar INTE när man lägger orden i min mun. Precis så som du just gjorde ? hehe! Säkert inte din mening….. Du menar säkerligen bara väl? =)
   Ja, carolina är härlig! =) oavsett vad som är ”fejk” eller inte.
   Om jag fortfarande pluggar till mäklare? haha! ja du… den utbildningen är inte klar på ett par veckor =) 14 tentor, 14 kurser, månader av praktik och eventuella omtentor. Det är heller inte en utbildning som man kan hoppa av hur som helst. Den kostar x-antal hundra tusen och jag har en anställning på Erik Olsson som binder upp mig. VARFÖR frågar du det ?
   Ludvig? haha! here we go again.
   Nu har vi kringgått våra bytes dag på måndagar som är våran ordinarie dag.
   Nu ska jag förklara så bra som möjligt för att stilla din undran…
   Nästa vecka är det julfest och lucia firande i skolan. Någonting dom övar på varje dag i skolan och även hemma tillsammans med mig. Då vill jag såklart vara på plats. Därför har vi roddar om i schemat, vi skjuter fram mamma-veckan, x-antal dagar, för att gå över pappa-veckan x-antal dagar. Sedan är det Faderns tur att ha jul. MEN julveckan är på mamma-veckan. Sedan har vi nyår. då är det min tur… MEN det ligger på pappa-veckan. Dessa två traditionella högtider gör att vi får möblera om, REDAN NU… samt anpassning med flygbiljetter under röda dagar. Vi ska förutom detta planera ett gemensamt barnkalas och fira Lillemans födelsedag i början på januari vid TVÅ tillfällen. Ett skolschema och ett fritids schema, att ta hänsyn till… Så Fia min kära cybervän, Lillemans schema kommer fortsätta att regleras utefter omständigheter. Förvänta dig inga fasta bytesdagar. Du kanske precis missat att jag hade honom nästan tre veckor i streck? =) Inga frågor kring det?

   • Ojojoj jösses…ja som sagt du verkar inte gilla att få frågor eller? Du har påpekat det lite fint förut också därför jag skrev så. Du verkar ha tagit väldigt illa upp, verkar arg. Här vågar man inte kommentera och fråga mer. Tänkte om du hoppat av utbildningen eller om det är pauser men sorry för undran, verkade känsligt. Så bra att ni kan byta så så att du inte missar mingelevent och sådant, perfekt ju. Men stackars dig som har så mycket att planera med pga att du har ett barn, låter lite jobbigt. Ja har helt missat att du haft sonen i tre veckor i sträck, nog fler som missat det. Ha det bra My!

    • haha! Fia… precis som jag trodde. Du skriver inte av välmening…. =)
     Som jag skrev tidigare, välkommen att ställa frågor. Det jag INTE gillar (som jag nyss skrev) Det är när någon lägger orden i min mun. Det spelar ingen roll vem, det är bara ofräscht. och det var precis DET som du gjorde!
     Mingelevent? Nu får du nog läsa mitt svar en gång till.. Luciafirandet handlar om att våra barn har ett uppträdande i skolan, inför oss föräldrar och att vi samtidigt uppmärksammar våra lärare och tackar för första terminen.
     Vårat pusslande fram och tillbaka är för att få ihop vardagen, med skola, familjer och högtider.
     Ditt citat: ”Det är nog fler som missat det”
     Nu lägger du inte bara orden i min mun, nu börjar du tala för alla andra också =) Znaaaaaark vad lågt!

 8. Åh vad kul att du fick hänga med på Gynnings fest, spännande att träffa henne förstår jag. Hon är härlig Gynning och vacker, extra snygg som brunett. Hon känns ärlig också och låtsas inte vara något hon inte är, hon verkar inte hitta på att hon gjort eller varit med om saker hon inte har utan hon känns äkta och på riktigt. Ja okej en del i det yttre är lite fejk men so what snygg är hon 😉 Vet att du inte gillar frågor så förlåt men undrar har du inte sonen varannan vecka längre, och pluggar du fortfarande till mäklare eller?

  • Inget gillar frågor? Jodå.. alla frågor är välkomna, Jag gillar INTE när man lägger orden i min mun. Precis så som du just gjorde 😉 hehe! Säkert inte din mening….. Du menar säkerligen bara väl? =)

   Ja, carolina är härlig! =) oavsett vad som är ”fejk” eller inte.

   Om jag fortfarande pluggar till mäklare? haha! ja du… den utbildningen är inte klar på ett par veckor =) 14 tentor, 14 kurser, månader av praktik och eventuella omtentor. Det är heller inte en utbildning som man kan hoppa av hur som helst. Den kostar x-antal hundra tusen och jag har en anställning på Erik Olsson som binder upp mig. VARFÖR frågar du det ?

   Ludvig? haha! here we go again.

   Nu har vi kringgått våra bytes dag på måndagar som är våran ordinarie dag.

   Nu ska jag förklara så bra som möjligt för att stilla din undran…

   Nästa vecka är det julfest och lucia firande i skolan. Någonting dom övar på varje dag i skolan och även hemma tillsammans med mig. Då vill jag såklart vara på plats. Därför har vi roddar om i schemat, vi skjuter fram mamma-veckan, x-antal dagar, för att gå över pappa-veckan x-antal dagar. Sedan är det Faderns tur att ha jul. MEN julveckan är på mamma-veckan. Sedan har vi nyår. då är det min tur… MEN det ligger på pappa-veckan. Dessa två traditionella högtider gör att vi får möblera om, REDAN NU… samt anpassning med flygbiljetter under röda dagar. Vi ska förutom detta planera ett gemensamt barnkalas och fira Lillemans födelsedag i början på januari vid TVÅ tillfällen. Ett skolschema och ett fritids schema, att ta hänsyn till… Så Fia min kära cybervän, Lillemans schema kommer fortsätta att regleras utefter omständigheter. Förvänta dig inga fasta bytesdagar. Du kanske precis missat att jag hade honom nästan tre veckor i streck? =) Inga frågor kring det?

   • Ojojoj jösses…ja som sagt du verkar inte gilla att få frågor eller? Du har påpekat det lite fint förut också därför jag skrev så. Du verkar ha tagit väldigt illa upp, verkar arg. Här vågar man inte kommentera och fråga mer. Tänkte om du hoppat av utbildningen eller om det är pauser men sorry för undran, verkade känsligt. Så bra att ni kan byta så så att du inte missar mingelevent och sådant, perfekt ju. Men stackars dig som har så mycket att planera med pga att du har ett barn, låter lite jobbigt. Ja har helt missat att du haft sonen i tre veckor i sträck, nog fler som missat det. Ha det bra My!

    • haha! Fia… precis som jag trodde. Du skriver inte av välmening…. =)

     Som jag skrev tidigare, välkommen att ställa frågor. Det jag INTE gillar (som jag nyss skrev) Det är när någon lägger orden i min mun. Det spelar ingen roll vem, det är bara ofräscht. och det var precis DET som du gjorde!

     Mingelevent? Nu får du nog läsa mitt svar en gång till.. Luciafirandet handlar om att våra barn har ett uppträdande i skolan, inför oss föräldrar och att vi samtidigt uppmärksammar våra lärare och tackar för första terminen.

     Vårat pusslande fram och tillbaka är för att få ihop vardagen, med skola, familjer och högtider.

     Ditt citat: ”Det är nog fler som missat det”

     Nu lägger du inte bara orden i min mun, nu börjar du tala för alla andra också =) Znaaaaaark vad lågt!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...