sista kvällen som 20+, på Sandra i Kalmar

Hej fina!

IMG_9379

Jag befinner mig på små rosa moln och har knappt uppdaterat om min födelsedag och vårat dygn på mysiga Hotel Skansen. Vi är tillbaka i Sthlm. Jag har dessvärre suttit en natt på akuten, på Karolinka. Ett sjukt överbelastat sjukhus som i kombination med galet mycket att göra hade kraftig underbemanning. STACKARS personal ! Jag mår bättre nu. Lite feber men MYCKET bättre… Men har en infektion i kroppen som gjorde att halsen totalt svullnade upp. ( SUCK!!!!)  

Men nog om det! NU ska du får en uppdatering ifrån helgen. Ingenting kan ta ifrån mig mitt fånigt glada humör… 

Vi börjar här…. I lördags… alltså dagen innan min födelsedag så mötte jag och Lilleman upp Jonas och bandet på tågstationen. Lilleman sov sedan över hos sin faster, och jag åkte hem till Sara. ( Min Kalmar-fru).

Vi åt en mysig middag, pratade minnen och skrattade högt åt våra galna, knäppa och konstra singel-år. Att komma ur ett långt förhållande och kastas ut i singellivet som ensamstående mamma…. (som vi båda gjorde) Ja, det är väldigt påfrestande. Speciellt, och chockartat! INGENTING som någon av oss var beredda på. Vi båda hade levt i en ganska ”skyddad” verklighet tidigare. 

Jag har ju varit singel sedan vår 2011, självklart dejtat lite… Men inte varit redo förrän nu. Väntade på Han med stor H. Som nu har dykt upp ifrom av min Jonas.

Men Sara och jag har följt varandras resor, känslor, med och motgång så det var väldigt roligt att prata om just detta… framförallt för att saras kille Janne var med =)

Sara har lagat god mat, dukat upp fint och vi tog en mysig start på kvällen där.

Jonas skulle spela med Basic Element på Sandra i Kalmar. Lite komiskt för att det var just där… som jag för måååånga år sedan började mina nattklubbs-besök. (Långt innan jag fyllde 18 dock. Men det är ju tack och lov preskriberat idag)

 Jonas mötte upp oss och vi åkte gemensamt till Hotellet och senare vidare mot Sandra. 

IMG_9459

TACK Sara för middag och suuuuper fin present <3

IMG_9462 IMG_9126

Sara har på äldre dagar blivit foto-skygg! hehe! Men här är hon iallfall, tillsammans med mig och Linda. 

IMG_9133

En bildbomb från kvällen….

Vi höll oss för oss själva, skrattade och firade min sista kväll som 20+. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frågan är VAD vi egentligen gör… Men vagnen var iallafall väldigt fin…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag brukar sällan vara med på gigg. Typ aldrig. Fullspäckat schema för min egen del, samt en kombination med att Basic spelar utomlands väldigt mycket. Så det var kul att se/höra dom köra där nere på min ”hemmaplan”….

IMG_9159

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9218

Låt mig säga såhär… 90-tals eran är sjukt uppskattad och j*vlar vilken fart dom har!

SÅÅÅÅ kul att se!!!

Jag stod i min trygga vrå brevid scenen och tog bilder. När Jonas fick för sig att dra upp mig, och sjunga för mig och gratta mig inför halva Kalmar. Jag som tycker att jag är ”tuff och relativt van att möta publik genom bloggen och tränings event…. insåg att det är jag inte alls!

 Detta var långt ifrån min comfortzone! Men sjukt gulligt av Jonas… 

IMG_6722

 Jonas och jag är väldigt olika och har extremt olika sätt att arbete på! hehe! Yin och yang! Så uppskattat! I nästa inlägg kommer bilder ifrån vårat dygn på Skansen… Hörs snart!

Stor kram

/ My Martens 

17 Komentarer

 1. Grattis till förlovningen!
  Men gällande akuten, det är precis sådana som du som sitter på akuten med icke-akuta symptom som gör att vården är så överbelastad. Hur jag vet att det var icke-akut? Är du så pass frisk att du idag kan skriva ett långt blogginlägg mår du uppenbarligen ok idag.

  • Jag svullnade upp i halsen och fick feber. I samråd med 1177 avvaktade jag. Fick senare andnöd när halsen svullnade ännu mer och fick en böld. Jag fick akut hjälp.
   Borde jag stannat hemma och hoppats på bättre tider? Jag fick hjälp på plats och äter antibiotika i 10 dagar. Ska tillbaka till läkare på måndag och börja en behandling. En tandinfektion.
   Blogga? Idag? Jag kom hem från sjukhuset i tisdags. Varför skulle jag inte kunna blogga? Ärligt talat….

 2. Grattis till förlovningen!
  Men gällande akuten, det är precis sådana som du som sitter på akuten med icke-akuta symptom som gör att vården är så överbelastad. Hur jag vet att det var icke-akut? Är du så pass frisk att du idag kan skriva ett långt blogginlägg mår du uppenbarligen ok idag.

  • Jag svullnade upp i halsen och fick feber. I samråd med 1177 avvaktade jag. Fick senare andnöd när halsen svullnade ännu mer och fick en böld. Jag fick akut hjälp.

   Borde jag stannat hemma och hoppats på bättre tider? Jag fick hjälp på plats och äter antibiotika i 10 dagar. Ska tillbaka till läkare på måndag och börja en behandling. En tandinfektion.

   Blogga? Idag? Jag kom hem från sjukhuset i tisdags. Varför skulle jag inte kunna blogga? Ärligt talat….

 3. Gratis till både födelsedag och förlovning i efterskott ?
  Malin: Hade du sett My på akuten vilket jag gjorde så hade du inte sagt icke akut-det var inte samma pigga och glada tjej som satt där. Det är inte My, jag eller de andra som var där som gör att vården är överbelastad utan det är vår sjukvård som har kollapsat av olika anledningar. De skickar patienter till närakuten på KS när se anser att det inte akut, men vi fick vara kvar… Trist med påhopp.

 4. Så oförskämt skrivet det vet väl My bättre än du det var akut. Förstår mig inte på en sån människa vad är felet skit i Malin hon verkar inte läsa det du skrev kram Linda

 5. Hur kan man avgöra om en person inte borde söka akuten utan att ha hela symtombilden framför sig och det hade vi ju faktiskt inte här. Bara undrar.
  Att inte kunna andas är ju ett symtom som verkligen ger en VIP-pass till akuten. Eller har jag fel?

 6. Gratis till både födelsedag och förlovning i efterskott 🙂
  Malin: Hade du sett My på akuten vilket jag gjorde så hade du inte sagt icke akut-det var inte samma pigga och glada tjej som satt där. Det är inte My, jag eller de andra som var där som gör att vården är överbelastad utan det är vår sjukvård som har kollapsat av olika anledningar. De skickar patienter till närakuten på KS när se anser att det inte akut, men vi fick vara kvar… Trist med påhopp.

 7. Så oförskämt skrivet det vet väl My bättre än du det var akut. Förstår mig inte på en sån människa vad är felet skit i Malin hon verkar inte läsa det du skrev kram Linda

 8. Hur kan man avgöra om en person inte borde söka akuten utan att ha hela symtombilden framför sig och det hade vi ju faktiskt inte här. Bara undrar.
  Att inte kunna andas är ju ett symtom som verkligen ger en VIP-pass till akuten. Eller har jag fel?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...