Han med stort H.

475A8840

Jag är SÅ glad!

Först och främst TACK för alla gratulationer på bloggen, instagram, sms, mail, Facebook och överallt där det haglar in kärlek, omtanke och lyckönskningar!

-TACK!!!!!!!!🙏🏻❤️

Jag är verkligen tacksam och glad över att jag träffat Jonas. När jag minst anade det. När jag som minst var “redo” för kärlek…. Då dyker han upp. Han med stort H.

När jag behövde kärleken som allra mest.(utan att själv förstå det) 

Jag letade inte, jag längtade inte… Jonas dök upp och tog mig med storm. 

 Jonas är långt ifrån det jag trodde att jag skulle fastna för. Jag är låååångt ifrån det han trodde att han skulle fastna för. ( Skratt!… jag småfnissar alltid när jag tänker på det😂❤️)

 Men på något sätt så visste jag från  första stund, (nästan) att han är HAN med stort H.

IMG_9388

 Jonas är en man jag vill vandra med. En man som jag vill växa med, utvecklas med… bygga bo med och bli gammal tillsammans med.

Man kan inte ta någon eller något för givet. En kärlek måste vårdas ömt. ALLA relationer måste vårdas ömt. Relationer till en vän, en mamma, en son/dotter, en kollega. ALLA!

Som en florist i grunden så brukar jag i min yrkesskada jämför relationer med en växter. Man behöver en bra balans mellan vatten, näring, ljus och omtanke. Nu ska jag sluta jämför Jonas med en krukväxt… hehe! MEN, du fattar nog vad jag menar? Jag vill verkligen poängtera att ett förhållande och en kärlek är någonting man ALLTID behöver vårda. 

Jag älskar Jonas av hela mitt hjärta…

Jag ser verkligen fram emot ett liv med honom och är beredd att vårda det ömt. I med och motgång.

En känsla som är genuint ömsesidig och DEN känslan är MAGISK! ❤️

Jonas har egentligen mött mig i mitt “sämsta” skick. Både på in och utsida. Trasig, deprimerad, 14 kilo större än normalt och ett levande känslomässigt kaos efter ett turbulent år.

Men han såg igenom mig, min fasad och fastnade för mig ändå. Han fick mig att skratta, och våga öppna upp för riktig kärlek!

Med Jonas har jag inget filter, jag är mig själv till 100%!  Jag VET att om han tycker om mig för den jag är! Jag tycker om Jonas för den han är.

Lilleman och Jonas har verkligen funnit varandra… Kärleken mellan dom är inte heller någonting man kan ta för givet. Men den finns där 🙏🏻❤️

IMG_9293

Så det var en förkortad anledningen till att jag svarade JA, med stort J !!!! 💍❤️😭

IMG_9383

Kram

/ My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (25)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *