IMG_9107

Åldersnoja? Inte det minsta!

Sista dagen som 20 +

Hej fina cybervän!

Idag är det sista dagen som 20 + Jag har aldrig brytt mig så mycket om ålder egentligen. Jag har alltid haft ett brett umgänge med otroligt varierad ålder. Jag blev vuxen väldigt tidigt, så när jag var yngre var nästan alla 10-15 år äldre. Men med åren så har det planats ut…

Idag har jag både yngre och äldre vänner och kollegor.

MEN, jag har nog allt haft en vision om hur vet skulle se ut när jag fyllde 30. Hur jag skulle bo & leva. Inte in i minsta detalj, men ändå en ganska tydlig plan… Låt mig säga såhär.

-Det ser INTE ut, som jag hade tänkt mig. På långa vägar! Finns inget rätt eller fel, det ser bara inte ut som jag hade tänkt mig. Livet har fört mig i nya riktningar. Både privat och karriärsmässigt. 

Jag har alltid sett fram emot, just min 30 års dag! Vet inte riktigt varför.

Men som yngre har jag alltid fått höra hur ung jag varit. I företagandet, i min tidigare relation osv.. jag har alltid ”krigat” lite för min ålder. Nu plötligt så är jag långt ifrån yngst, och åldern spelar ingen roll för mig längre…  När jag var yngre så VILLE jag bli äldre. Att fylla just 30 har varit en milstolpe i livet!

Nåja. Det blir nog bra det här.

Jag har ställt in och skjutit fram min 30 års fest. För att jag helt enkelt inte orkar. Av flera anledningar. Trött efter operation. För mycket runt omkring, pendlingen, plugget och livet. Plus att jag är låg/deppig. Så i vår kommer jag köra en dansa-hela-natten fest istället =)

Just nu så kommer vi att ta det lugnt. Checka in på Hotel Skansen imorgon, jag Lilleman och Jonas. SÅ MYSIGT! På eftermiddagen kommer några vänner och äter middag med oss….  Ikväll spelar Jonas med Basic på Sandra . (haha! jag som verkligen inte tycker om sandra…. jag började springa där som 15åring… och hamnar där igen. KOMIST) Nåja, det kommer nog bli trevligt trots allt! Jag, min kalmar-fru och henens killa ska käka middag och sedan åka dit. Jonas  är med oss när han kan.. 

IMG_9119

Nu sitter Jonas på tåget påväg ner till Kalmar. Som VI längtar!!!!

Lilleman och jag är bara hemma och myser idag. Pyjamas och mys! Ikväll ska han sova hos sin faster. Han har packat en väska för ikväll och en inför spa imorgon… Förväntansfull liten kille som har gömt ett litet handgjord paket som han smusslat med i skolan.

-SÖTNÖT! Vi hörs sen!

Kram

/ My Martens