bild-9889

 

Hej fina!

Jag ser vita vackra vinterlands bilder på mitt instagram. Men här nere över Kalmar/Ölaand är det bara grått, trist och mulet.

Jag tog en morgon promenad imorse. Ökade tempot något, gick lite längre, spände magen i intervaller för att försiktigt komma igång med m magmusklerna igen. Att lära sig “hitta” kontakten och kunna kontrollera musklerna… DET ser mycket lärare ut än vad et faktiskt är…   Jag kände att det får bli mitt första framsteg i min rehab. 

Jag är frusen och trött. En del av mig vill bara stänga av mob, dator, lysen och dra täcket över huvudet… Stanna kvar i sängen hela dagen. Utan att gå för djupt in på min status just nu, så är det precis det jag känner för stunden. MEN, nu sk jag föröka hitta mitt smink som legat oanvänt sjukt länge och fixa till en anständig look!

 Jag  precis fått mina fransar fixade, SKÖNT. Hos grymma tjejerna på Fransförlängning i Kalmar. Efter operation och tre veckor som mer elle mindre liggande så är jag inte i en “snygg period” direkt.

I helgen fyller jag år. Så lite piffig kan jag ju försöka att göra mig.

Jag ska strax möte upp min vän och fotograf Linda. För att plåta lite, men också ta en mysig lunch och tjejsnack. I eftermiddag ska jag förbi revisorn och gå igenom papper. SKÖN! hatar när jag känns ratt jag ligger lite efter… Sen hämta lilleman… V kille bara kika in och säga hej!

Kram sålänge!

/ My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *