Five finger death punch. Multi Mammorna, legobygge, ölandsvecka..

IMG_8878

 

Godmorgon fina! hoppas att du sovit gott! Inatt har jag sovit bättre än på hela veckan… så skönt! 

Här ser du min bleka, trötta uppsyn…. Inget smink, helt oredigerad. 

Jag är VERKLIGEN inte mig själv just nu. Orkeslös, trött, känslig. 

Det tar tid efter operationen. Jag VET. Jag har verkligen gett mig den tiden. Vilat mitt på dagen. lagt mig ner när jag behöver. Några enstaka utflykter sedan jag kom hem från Malmö och operationen. Annars har jag hållt mig hemma.

MEN, att vara passiv, stilla och hemma så mycket,  det tar också på psyket. Det sätter igång min hjärnspöken och jag blir stressad inombords, får prestationsångest, känner mig otillräcklig och får ångest….. 

När Lilleman är med hemma så  fungerar jag bättre. Så när han kom upp hit kändes det MYCKET bättre.  Ångesten minskar. Konstigt det där…. Mamma intuition? 

Han distraherar mig med sin söta lilla uppsyn, sin nyfikenhet och sin underbara naturliga personlighet. Tänk vad Lilleman gör med mig… han gör mig både sårbar och stark. På samma gång. Min älskade lilla unge!

Måste visa vad han byggt ihop. Helt själv. Han är så stolt när han  klarar det.

Han brinner för att bygga, både efter ritning men även free-style. Hemma hos Jonas så har vi inte så mycket leksaker, än. Några böcker, och pysselblock. Jonas playstation, med spelet Cars 3 som han fick för några veckor sedan. Så nu fick han köpa en legosats att börja bygga på. Jag trodde (hoppades) att den skulle ta några dagarna att bygga ihop… haha!

-Det gick snabbare än snabbt!  Lego är verkligen dyrt! 

Denna uppsättning kostade 550 minus nån rabattcheck jag lyckades anskaffa. Sååå synd att jag inte sparat allt mat lego, sedan JAG var liten. Vet inte vart det tog vägen… 

Vi ska åka ner till Ölan imorgon. Jag ska köra ner. Jag är lite nervös inför det. Jag har bara kört in till stan (14-17 min), och hoppas inte att jag ska få ont av att köra så långt… Men vi kommer köra med god marginal, och utan stress så vi kan stanna så mycket vi vill och behöver. 

Lilleman ska få plocka ihop en lite låda med leksaker som vi tar med upp nästa gång. Mina mamma-veckor är vi oftast här uppe på helgerna. Sen kommer ju loven osv.. så det är lika bra att bunkra upp med lite olika leksaker, och några outfit så han känner sig ”hemma” när han är här. 

IMG_8876

IMG_8875

Igår var han med mig och Åza på I LIKE RADIO , med Multi Mammorna 

Han var SÅ duktig. Busade med allt och alla, och testade att prata i mikrofonen.. Visst avbröt han då och då. Men jösses vad impad jag är överhans tålamod. Han är ändå 6 år…. det kryper i kroppen i den åldern. 

IMG_7758

IMG_8872

Five Fingers death punch var på plats.

Jag skrattar när jag skriver det för kunde verkligen inte uttala det först igår.. Dejt gick bara inte. jag blandade ihop orden och skrattade för mycket. Idag kan jag uttala det 😉 

Ett helt gäng med fans som hade vunnit möjligheten att sitta med unde intervjun samlades och lyssnade. Allt lika kul med besök uppe på MTG. Åza hade tagit med sig en flaska bubbel. Jag själv dricke inte just nu…. Så när vi åkte hem för fredagsmys och idol så hoppade Åza in i Bandit studion och tog en AW  =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag strax göra brunch till killarna. Sen ska jag planera veckan.  

Jag behöver förbereda mig inför Ölands veckan. Den tar alltid emot. Det går inte att komma ifrån. Just därför behöver jag schemalägga hela veckan… För att inte tappa strukturen helt när jag kommer ner =) Idag är det grått, regnigt och kallt.. vi kommer stanna inne och mysa nästan hela dagen. Pyjamas, spel.. och tända ljus! 

Vi hörs senare! kram

/ My Martens 

14 Komentarer

 1. Nu ska jag inte vara ”kritisk” eller ”otrevlig” ett enda dugg. ?
  Vet du vad som är bra med dig My? Jo, att du i alla fall nån gång kan skriva att nåt är dyrt. ”Lego är dyrt”. Jag håller med, och när de satt ihop det en gång dröjer det inte länge tills det ligger i en låda med alla andra tusentals bitar. ( men då kan iofs fantasin ta över och de kan bygga egna saker)
  Det är inte bara skryt och skrävel i din blogg om alla dyra inredningsdetaljer, lampor tex som EN bara kostar mer än vad många har i månadslön.
  Man SKA köpa fina saker OM man har den möjligheten, men jag läser hellre en bloggerska ( som du t ex) som kan visa vad du köpt utan att det blir ”skrävvel” av det. Samt att man nån gång kan vara ärlig och säga att saker ÄR dyra.
  Tumme upp till det !
  När du nu ska köra ner mot Öland med gossen tänk på att det kan vara halt. Här i mitten av landet är det skithalt just nu och flera bilar i diket. Så…. ta det lugnt.
  Kram

 2. Nu ska jag inte vara ”kritisk” eller ”otrevlig” ett enda dugg. 🙂
  Vet du vad som är bra med dig My? Jo, att du i alla fall nån gång kan skriva att nåt är dyrt. ”Lego är dyrt”. Jag håller med, och när de satt ihop det en gång dröjer det inte länge tills det ligger i en låda med alla andra tusentals bitar. ( men då kan iofs fantasin ta över och de kan bygga egna saker)
  Det är inte bara skryt och skrävel i din blogg om alla dyra inredningsdetaljer, lampor tex som EN bara kostar mer än vad många har i månadslön.
  Man SKA köpa fina saker OM man har den möjligheten, men jag läser hellre en bloggerska ( som du t ex) som kan visa vad du köpt utan att det blir ”skrävvel” av det. Samt att man nån gång kan vara ärlig och säga att saker ÄR dyra.
  Tumme upp till det !
  När du nu ska köra ner mot Öland med gossen tänk på att det kan vara halt. Här i mitten av landet är det skithalt just nu och flera bilar i diket. Så…. ta det lugnt.
  Kram

 3. Vad fin du är My. Kärleken till din son är så himla stark och har varit lite av en röd tråd i din blogg även under dåliga tider så har den tråden alltid varit stenstark. Du är grym

 4. Vad fin du är My. Kärleken till din son är så himla stark och har varit lite av en röd tråd i din blogg även under dåliga tider så har den tråden alltid varit stenstark. Du är grym

 5. Kolla köp och säljgrupper nära där du bor, kanske finns det någon som har begagnat lego att sälja?
  Eller i närheten av J lego och mekano är alltid kul!

 6. Kolla köp och säljgrupper nära där du bor, kanske finns det någon som har begagnat lego att sälja?
  Eller i närheten av J lego och mekano är alltid kul!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...