R E K L A M 

IMG_8676

Buuu 👻 Blek som ett spöke! Stygn i ansiktet. Fransars som behöver fyllas på…. här har du ansiktet på en trött-My😂

Godmorgon från kylan!

Lika kallt denna morgon… Men det är SÅ vackert med frost.. ❄️🌟🙌🏻Lilleman och jonas sover forfranage. Jag har precis varit ute på en mini-promenad. Bara utanför dörren.

Kroppen är fortfarande orkeslös efter operationen. Trött, och ont till och från. Det tar tid att läka ,och det måste man låte den göra. Det är exakt två veckor efter operationen idag. Kanske kan föröka lägga upp lite bilder och skriva lite mer om rehaben för dig som vill?

När jag säger mini-promenad så menar jag mini-promenad. Jag går i 5-10 min i ett lent tempo bara för att få frisk luft, rutin och få röra lite extra på mig. mer än så orkar jag inte… ☺️ 

IMG_8635

För ett år sedan hade Lilleman axellångt hår. Han bestämde sig för att klippa av det. Nu ville han ha det ännu kortare, lite Viktor Frisk inspirerat (som han hade innan) Så u fick Danijela hos Bobbys göra det ännu kortare.. 

IMG_7713 IMG_7715

Som han njöt av att bli tvättat! 

IMG_7721 Förväntansfull kille…. 🤗

IMG_7723 IMG_7724 IMG_7725Såhär fick det bli….  

IMG_7730 IMG_7733 IMG_7734

 

Snyggt, modernt och ”coolt” enligt Lilleman själv☺️

Jag håller med, är han nöjd så är jag nöjd! 🌟

-Tack Danijela för den snygga klippningen!🙏🏻

Danijela & Tilda jobbar båda för Bobby.

Salongen ligger på Humlegårdsgatan 11 ( Mitt i centrala Stockholm.) Man behöver INTE vara ”kändis”, bloggare eller artist för att boka tid där. ALLA får boka tid hos dom. Bobby, Tilda eller hos Danijela… Du kommer vara i trygga händer…

-Jag lovar! 😉

Ni är många som frågar mig om priser, bokning osv… in och läs om Priser, info och kontakt på deras hemsida HÄR

Nu ska jag väcka min killar med lite frukost…

-Vi hörs senare! 

Kram / My Martens