Trevlig helg!

IMG_8324

Hemma hos mitt ❤️

Rehab, sömn, film och mys med Jonas…. och kissarna ✨ MYCKET vila på schemat…….. Kunde inte önskat mig en bättre fredag just nu ❤️

Laddat upp med film, pain-killers, Och en massa kuddar! ☺️

-Trevlig helg fina du✨

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
 • Tess

  Har läst in lite efter ett par dagar då jag bara kollat som hastigast att du fixat op. Nu måste du vila och släppa alla negativa människor och de känslor som de ger dig. Jag har varit inne på Svenska Bloggare och Bloggbevakning men det står till 99% om bloggare jag inte känner till eller om sådana som jag inte har något intresse utav. De jag är intresserade av läser jag. Men jag förstår att du någonstans tar åt dig, det är ju givet om det skrivs en massa skit vem gör inte det? Nu måste du somsagt ha en massa positivt omkring dig så du kommer igen,försök att inte gå in där och titta och spara ihop tills du blir bättre så du kan lägga fokus på att bli BRA nu, sen kan du bli ARG. Tittade på bilderna och din mage ser jättefin ut redan nu så din op verkar ha blivit lyckad. Vila, ät och var kär i en salig blandning så du blir pigg och kan vara en aktiv mamma. 🙂

 • Majsan

  Gud va bra sagt / skrivet Tess!!! Håller absolut med dig….kunde inte sagt det bättre själv.

 • Gunilla

  Ja gå inte in o läs på bloggbevakning! Förstår inte varför du gör det!

 • Kamilla

  Var rädd om dig och ta den tid du behöver för att läka dig. Mys och vila är en bra medicin.

  Kram från mig / Kamilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *