operationen har gått bra….

IMG_8092

Hej fina!  

Vaken nu . Operationen har gått bra🙏🏻 TACK för din omtanke ❤️

Snurrig på morfin, medtagen  och trött, men mår över förväntan. Ville bara kika in och säga det. Nu ska jag sova en stund……  

IMG_8086

Stor kram /My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (29)
 • Caroline

  Skönt att det gick bra.Krya på dig! Och stor kram!!

 • Caroline

  Skönt att det gick bra.Krya på dig! Och stor kram!!

 • Sara

  Hej! Vad bra att allt har gått bra, glad för din skull verkligen…….kommer du att visa magen sen när du känner dig redo??
  Ta det lugnt nu, kram sara

 • Sara

  Hej! Vad bra att allt har gått bra, glad för din skull verkligen…….kommer du att visa magen sen när du känner dig redo?😊
  Ta det lugnt nu, kram sara

 • Tant H

  Bra att läsa Din uppdatering-jag har skickat goda tankar till Dig.
  Lycka till nu!

 • Ullis

  Hej, skönt att det gått bra m op, för nu kan det bara bli bättre! ?
  Jag längtar till 11 december för då gör jag en stor Bukplastik ? efter en viktnedgång på ca 50 kg så finns det en del hud att ta bort. Har inte tillräckligt för att Landstinget ska hjälpa till, men jag vill ha snygg platt mage och det står jag för! Det är rent skönhetsmässigt! ?
  Jag gjorde brösten för ett år sen, men efter denna ska jag inte göra nåt mer dock.. hehe..
  Nåja, är glad för din skull, det är du värd!
  Tack för en trevlig blogg! Kram ?

 • Karin B

  Så skönt att operationen gick bra!

 • Annica

  Sänder en varm kram <3

 • Mickandialog

  Kram hjärtat. Så bra att allt har gått väl. Hoppas att du blir väl omhändertagen. Go frukost och så. Kramis

 • Tant H

  Bra att läsa Din uppdatering-jag har skickat goda tankar till Dig.
  Lycka till nu!

 • Ullis

  Hej, skönt att det gått bra m op, för nu kan det bara bli bättre! 😊
  Jag längtar till 11 december för då gör jag en stor Bukplastik 👌 efter en viktnedgång på ca 50 kg så finns det en del hud att ta bort. Har inte tillräckligt för att Landstinget ska hjälpa till, men jag vill ha snygg platt mage och det står jag för! Det är rent skönhetsmässigt! 😉
  Jag gjorde brösten för ett år sen, men efter denna ska jag inte göra nåt mer dock.. hehe..
  Nåja, är glad för din skull, det är du värd!
  Tack för en trevlig blogg! Kram 💕

 • Karin B

  Så skönt att operationen gick bra!

 • Annica

  Sänder en varm kram <3

 • Mickandialog

  Kram hjärtat. Så bra att allt har gått väl. Hoppas att du blir väl omhändertagen. Go frukost och så. Kramis

 • Sara

  Skönt att höra att det gick bra. ? ta det lugnt och sov gott?

 • Majsan

  Skönt att det gått bra <3

 • Carro

  Härligt att höra! Väntar på min ! Är ju sen 9 år tillbaka tvärt om vad snygga tjejer är : jag har superplatta bröst och stor mage istället för tvärt om! Fast mina obefintliga tuttar kommer få vara som se är då min reumatiska rygg inte orkar bära upp annat. Får väl vada nöjd så länge min man ändå håller fast vid mig trots mina stora brister. Väntar o längtar dock på att få magen fixad, att för första gången på 9 år inte se höggravid ut kommer bli overkligt underbart! När kommer din självbiografi? Längtar efter den oxå!!!! Visste knappt vem du var innan jag började googla bukplastik – så nåt gott fick jag ut av det ❤️! Känner så mycket igen mig i din barnsaknad efter skilsmässa oxå ?. Hur är smärtan i kroppen just nu ?. Kram

 • Lottie

  Vid en operation på landstinget så får patienten inte ha nagellack på sig då narkosläkare alt narkossköterska ska kunna se på naglarna om syresättningen blir försämrad ………

  • Bick

   Jag tyckte också det var konstigt. Medan Tuve var på Citadellkliniken så fick patienter absolut inte ha nagellack vid operation.

   • My

    Man använder sällan endast naglarna vid händer för att ha koll på syretillförsel längre, man kan se det bla via, tår, öron och läppar. Rent hygieniskt behöver man givetvis vara ren! (Som med korta omålade naglar) Det är olika ifrån klinik till klinik. Jag hade samma naglar hos Tuve på citaldell kliniken 2015. Men som sagt individuellt…
    -tack jag mår bra☺️?? Omtänksamt att du frågade…?

  • Ullis

   Tänkte precis samma sak…

 • Sara

  Skönt att höra att det gick bra. 😁 ta det lugnt och sov gott🤣

 • Majsan

  Skönt att det gått bra <3

 • Carro

  Härligt att höra! Väntar på min ! Är ju sen 9 år tillbaka tvärt om vad snygga tjejer är : jag har superplatta bröst och stor mage istället för tvärt om! Fast mina obefintliga tuttar kommer få vara som se är då min reumatiska rygg inte orkar bära upp annat. Får väl vada nöjd så länge min man ändå håller fast vid mig trots mina stora brister. Väntar o längtar dock på att få magen fixad, att för första gången på 9 år inte se höggravid ut kommer bli overkligt underbart! När kommer din självbiografi? Längtar efter den oxå!!!! Visste knappt vem du var innan jag började googla bukplastik – så nåt gott fick jag ut av det ❤️! Känner så mycket igen mig i din barnsaknad efter skilsmässa oxå 😩. Hur är smärtan i kroppen just nu ?. Kram

 • Lottie

  Vid en operation på landstinget så får patienten inte ha nagellack på sig då narkosläkare alt narkossköterska ska kunna se på naglarna om syresättningen blir försämrad ………

  • Bick

   Jag tyckte också det var konstigt. Medan Tuve var på Citadellkliniken så fick patienter absolut inte ha nagellack vid operation.

   • My

    Man använder sällan endast naglarna vid händer för att ha koll på syretillförsel längre, man kan se det bla via, tår, öron och läppar. Rent hygieniskt behöver man givetvis vara ren! (Som med korta omålade naglar) Det är olika ifrån klinik till klinik. Jag hade samma naglar hos Tuve på citaldell kliniken 2015. Men som sagt individuellt…

    -tack jag mår bra☺️🙏🏻 Omtänksamt att du frågade…😉

  • Ullis

   Tänkte precis samma sak…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.