Nytt poddavsnitt Multi Mammorna – I LIKE RADIO – Bobby Oduncu – In och lyssna nu!!!!!

Nytt Poddavsintt ute nu!

IMG_7670

Hej fina!

Söndag betyder nytt avsnitt av Multi Mammorna! 

 Åza och jag är inte själva i studion denna gång… Veckans gäst är ingen mindre än min härliga och väldigt ÄRLIGA vän bobby. Vi pratar om kändisskapet, frisörerfarenheten på över 26 år (🌟🙌🏻) .

Vi pratar dåtid, nutid. Med och motgång. Bobby är stark som få! Jag glädjs verkligen åt hans framgång idag….  hans ständiga leende, positiva inställning och glädje till livet. Framgången med Bobbys hårstudio, sina super succé med Bobbys Superhair🌟 Men framförallt han kärlek till sin man Jimi.

Alltså, DEN kärleken!❤️

Bobby berättar öppet om känslorna kring hur livet rasade när ”någon” brände ner hans älskade salong som låg på Drottninggatan. Följt av nästa krasch  när förlorade sin tidigare pojkvän Samuel…. följt av sorg, mörka år och en lång väg tillbaka.

Han berättar om depressionen, sorg, ångesten och hur det var att komma tillbaka. Att förlika sig med det man inte kan påverka… att lära sig leva med en sorg. Att växa som människa, att värdera saker annorlunda. 

Bobby har haft allt…. förlorat allt. Hamnat så djup ner man kan komma och ändå lyckats komma tillbaka igen.

-RESPEKT! 

Ett avsnitt du INTE vill missa! In och lyssna HÄR

Vi lovade er några bilder ifrån Bobby & Jimis bröllop….

Fylld av glädje, kärlek och vänner. Ett sagobröllop som många bara kan drömma om….. Mitt floristhjärta slog dubbelvolter för deras blomsterdekorationer. Danny & Mollys framförande av låten som dom skrivit till deras stora dag ger mig fortfarande gåshud när jag hör den… 

Samma helg som bröllopet var, samma helg satte jag My’s Blommor i konkurs… Jag minns hur jag satt kvar efter stängning i butiken, grät och var förtvivlad över leendet som just då greppade tag i mig och mitt liv. Då såg jag hur hela mitt instagramflöde bombarderades med bilder, filmer och annat ifrån deras bröllop… Det hjälpte mig där och då. För en sak ska du veta…

Är det någon som förtjänar detta så är det Bobby & Jimi! 

IMG_7701 IMG_7702 IMG_7703 IMG_7704 IMG_7705

Som ni vet så knarkar jag Bobbys Superhair! Dom är magiska för både hår och naglar!!!! (Se bilden nedan… )

Du som lyssnar på podden och läser bloggen använd koden BobbyVIP20 när du beställer, så får du 20%,

Beställ dom HÄR <—

IMG_9383-2

Kram på dig!

Nu laddar vi om inför en ny vecka… Med nya möjligheter! 

/ My Martens 

14 Komentarer

 1. Går det annat än älska den mannen? Har följt vad som hänt honom sen ca år 2005, då det skrevs mycket om honom på Darins forum. Han var Darins frisör och det var så jag upptäckte Bobby. Vilken snäll människa. Jag skulle också vilja ha han till vän. Skönt att höra att han är så lycklig nu.❤❤

 2. Går det annat än älska den mannen? Har följt vad som hänt honom sen ca år 2005, då det skrevs mycket om honom på Darins forum. Han var Darins frisör och det var så jag upptäckte Bobby. Vilken snäll människa. Jag skulle också vilja ha han till vän. Skönt att höra att han är så lycklig nu.❤❤

 3. God morgon❤️
  Härligt med måndag?Vilka fina bilder:) En fråga, ni verkar ju vara fina vänner men hur kommer det sig att du inte var på bröllopet? Har ni blivit vänner efter det? Jag har fattat det som att ni varit nära vänner i tusen år??Hur som helst,ni verkar ha en härlig och ärlig vänskap som man ska vara rädd om:)
  Kram

  • Som jag skrev, Mys blommor gick i konkurs denna helgen… så jag spenderade tiden med Skatteverkets revisorer, konkursförvaltare och personal istället…..

   • Oupppppps…det lät i podden som om du var där,fick inte ihop det praktiskt när jag sen läste att du hade konkursen samma helg..Tänkte kanske först att ni inte kände varandra när de gifte sig för då hade du ju självklart varit där:)Men nu fick jag det förklarat..Hoppas du haft en fin dag☀️?

 4. God morgon❤️
  Härligt med måndag🤣Vilka fina bilder:) En fråga, ni verkar ju vara fina vänner men hur kommer det sig att du inte var på bröllopet? Har ni blivit vänner efter det? Jag har fattat det som att ni varit nära vänner i tusen år?😳Hur som helst,ni verkar ha en härlig och ärlig vänskap som man ska vara rädd om:)
  Kram

  • Som jag skrev, Mys blommor gick i konkurs denna helgen… så jag spenderade tiden med Skatteverkets revisorer, konkursförvaltare och personal istället…..

   • Oupppppps…det lät i podden som om du var där,fick inte ihop det praktiskt när jag sen läste att du hade konkursen samma helg..Tänkte kanske först att ni inte kände varandra när de gifte sig för då hade du ju självklart varit där:)Men nu fick jag det förklarat..Hoppas du haft en fin dag☀️😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...