Löpmotivation… Halvmarathon.

bild-2283

Hej fina!

Sååå skönt att var igång igen! Kröp ur sängen innan Jonas vaknade. Gick ner till strandpromenaden, njöt av solen, luften, och att min energi kommit tillbaka. Jag kör ingen högintensiv träning. Är lite försiktig eftersom att kroppen och immunförsvaret strejkat. Men några basövningar med fokus på rätt teknik och rörlighet fick det bli! Man ska aldrig ha för bråttom efter att man varit sjuk. Tro mig jag är JÄTTE försiktig där. Endast lågintensiv träning för min del några dagar till….. 

bild-2210 bild-2207 bild-2233

Jag funderar lite. Jag behöver sätta upp ett nytt mål. Jag är en riktig periodare vad det gäller löpning. Jag vill tycka om det, få den där känslan som alla pratar om. Känna endorfinernas som ökar, ruset, kicken och det dör FANTASTISKA känslan. Hmm. Jag hittar den inte. Tycker att det är tungt, tråkigt och j*vligt jobbigt!

Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det. en gång för alla. Jag ska hitta motivationen. Motivation min vän… det är ingenting man får… det är någonting man skapar!!!

 Löpningen ska vara en del av min vardag. Men då behöver jag mål. Långsiktiga men också kortsiktiga.

Jag tänker anmäla mig till ett halvmarathon. Funderar på New York… Eller kanske prag eller Berlin. Hmm… vi får se.  Nu min vän ska jag hoppa in i en dusch och ge mig in mot stan via Bromma. Ska  hämta upp Åza för poddinspelning.

Sedan vidare mot Hammarby sjöstad till Erik Olssons nya kontor. Jag ska hälsa på och träffa mina blivande mäklarkollegor, SÅ kul! 

Vi hörs snart igen!

Kram

/ My Martens 

26 Komentarer

  • Åhhhh! Ge inte upp! En dag går det! Jag röker inte, har haft återfall många gånger tidigare, men denna gången har jag lyckats hålla det =) -Lycka till! Kram PS testa en e-cigg UTAN nikotin. Det använder jag i perioder om suget slår till.,.

 1. Jag känner precis som du med löpning. Har försökt hitta DET, för det känns lite som att om man är en tränande person så ska man också gilla det där med löpning. Men icke, det är inte min grej. Så nu skiter jag i det helt enkelt. Jag gör det som jag tycker är roligt. Tabata och cirkelfys, lyfter lite tunga grejer. Det blir blandat kondition, styrka o rörlighet. Men inga maskiner, för det gillar jag inte heller, fria vikter ska det vara, och kroppen.
  Träning ska vara roligt, man ska göra det man själv vill göra, inte det som andra tycker man ska göra.
  Men det är ju enkelt med löpning, på med skorna och ut, man behöver inte packa väska o åka nånstans, ingen behöver se en, man behöver inte veta hur man ställer i maskiner osv. Men nej, jag hittar det inte, och nu har jag slutat försöka, jag lägger den tiden på det jag tycker är roligt istället.
  Den bästa träningen är den som blir av. Och blir av blir den om den är rolig.
  Kram på dig My.

  • Åhhhh! Ge inte upp! En dag går det! Jag röker inte, har haft återfall många gånger tidigare, men denna gången har jag lyckats hålla det =) -Lycka till! Kram PS testa en e-cigg UTAN nikotin. Det använder jag i perioder om suget slår till.,.

 2. Fina My.
  Jag anmälde mig precis till tjejmilens halvmaraton ? kom med på den i april ?
  Ska verkligen bli spännande å pröva på en ny distans.
  Mot nya mål ??
  Ha en fin dag ❤️

 3. Jag känner precis som du med löpning. Har försökt hitta DET, för det känns lite som att om man är en tränande person så ska man också gilla det där med löpning. Men icke, det är inte min grej. Så nu skiter jag i det helt enkelt. Jag gör det som jag tycker är roligt. Tabata och cirkelfys, lyfter lite tunga grejer. Det blir blandat kondition, styrka o rörlighet. Men inga maskiner, för det gillar jag inte heller, fria vikter ska det vara, och kroppen.
  Träning ska vara roligt, man ska göra det man själv vill göra, inte det som andra tycker man ska göra.
  Men det är ju enkelt med löpning, på med skorna och ut, man behöver inte packa väska o åka nånstans, ingen behöver se en, man behöver inte veta hur man ställer i maskiner osv. Men nej, jag hittar det inte, och nu har jag slutat försöka, jag lägger den tiden på det jag tycker är roligt istället.
  Den bästa träningen är den som blir av. Och blir av blir den om den är rolig.
  Kram på dig My.

 4. Fina My.
  Jag anmälde mig precis till tjejmilens halvmaraton 🙌 kom med på den i april 🏃
  Ska verkligen bli spännande å pröva på en ny distans.
  Mot nya mål 🎈🎉
  Ha en fin dag ❤️

 5. Anmäl dig till Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton! Man behöver inte gå över ån efter vatten och resa långt när vi har massor av fina evenemang här i Sverige! 19/5 2018 står 60 000 löpare redo, var med du också!

 6. Anmäl dig till Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton! Man behöver inte gå över ån efter vatten och resa långt när vi har massor av fina evenemang här i Sverige! 19/5 2018 står 60 000 löpare redo, var med du också!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...