Hej från sjukstugan!

bild-3468

Hej igen!

Från sjukstugan! Det slog till som en blixt från ovan, igen! 

Såhär pigg och glad är jag INTE just nu… Har legat i sängen HEEEELA dagen, tills nu. Somnade med ett leende på läpparna efter Ludvigs spontana lilla överraskning av flygvärdinnorna (se förra inläget) .

Jag vaknade nyss av att Åza skickade ett sms. Vi ska nämligen ha ett telemöte och prata ihop oss om det sista inför säsong 2 Multimammorna   Sååå kul!

Men jag är långt ifrån på G för något annat än en teledejt just nu… Missade du vårat nya avsnitt så kan du gå in och lyssna på det HÄR. Jag ska nu hälla upp en citron/ingefära blandning, VILTLÖKS Kaplsar , en massa vatten och extra sömn på det!

kram

/ My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.