Hej från Arlanda! Sjuk igen??!

bild-3613

Hej fina!

Sorry för bloggstrul i helgen…  Jag har förstått att man inte kommer in mer än till och från. Samt att bilderna inte synts. Hoppas det funkar nu, om inte… säg till!!! 🙏🏻

Sitter på Arlanda nu. Ludvig ska snart flyga. Jag åkte lite överdrivet tidigt, insåg jag när vi var framme.

En härlig mamma-vecka går mot sitt slut. Usch! Alltid lila vemodig inför lämning. Separationsångest deluxe!!!!

Ludvig är ledig ifrån skolan idag. För att vi skulle få en långhelg tillsammans i Sthlm. Ludvig och Jonas har spelat spel heeela kvällen igår. Cars 3, det är verkligen grymt kul 😂🙌🏻 (Tycker även jag & J) 

Summering av helgen är att den varit kul. Vi har hängt med Grannarna i Sigtuna som du kunde se ☺️ Tagit det lugnt, myst, och ätit gott.

Jag har varken tränat eller pluggat i helgen…. så denna veckan vet du vad jag gör😉

Men jag vaknade imorse, kände mig helt av banan. Värk i kroppen, trött, lite yrslig, ont i halsen och med extrem huvudvärk 😩 Ingen feber dock… men känns som att den kommer?! 

-VART KOMMER DETTA IFRÅN?

Jag var ju sjuk nyss…..😔 Jag kommer åka hem och lägga mig och vila en timme eller två. Hoppas på att vakna pigg igen! 

Sen tänker jag sitta hemma med pyjamas och plugga…. avvaktat med träningen tills kroppen känns Okay. 

Glömde min kamera hemma, tänkte att jag skulle ta lite bilder härifrån, men fotade med mobilen istället… så sjuk dålig kvalitet!!!!!

Alltså jag har en iPhone 7 plus. Jag tyckte kameran var grym när den kom, men nu några månader sedan är den inte mycket att hurra för! 🤔 Är det så? När man använt den en stund så blir den värdelös?? 

IMG_6545 IMG_6546 IMG_6549 IMG_6552

Lilleman leker lite på “Junibacken” här inne… jag sitter på golvet i ett hörn och tittar på Lilleman och alla andra barn.

-Dom har redan hunnit bli vänner ☺️

Barn är så okomplicerade…. så medan dom leker, vi alla väntat på flyget. Så sitter jag och skriver en rad till dig…. huttrar, och längtar tillbaka till sängen….. alltså i’m not feeling good! 

IMG_6555

Jag är verkligen inte pigg! 😩

IMG_6553

Hörs sen! Kram

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)
 • Lena

  När man lever ett sånt hektiskt liv som du gör så kan immunförsvaret bli lite sämre, därav återkommande infektioner. Tyvärr
  Försök ta det lite lugnare, även om jag förstår det ät svårt med så många järn i elden som du har.
  Sköt om dig nu !
  Kram

 • Marita.

  Du stressar för mycket lugna ner dig du flänger mycket lugna ner dig

 • Marita.

  Du stressar för mycket lugna ner dig du flänger mycket lugna dig

 • Ann-Charlotte

  Krya på dig My. Inte kul att bli sjuk igen, hoppas det går över fort. I denna blåsiga o kalla höstdag, vill man ändå bara vara inne😊

 • Lotta

  Så synd att du inte mår bra .Tyvärr måste jag skriva det flera andra har skrivit nämnligen att det är din kropp som talar om för dig att du måste ta det lite lugnare .
  Har själv varit i din situation och jag var inte annat än sjuk .Man vill klara så mycket som möjligt men kroppen orkar inte och reagerar då som din kropp gör nu.
  Kram till dig

 • Susanne

  Ledsen å säga det men så började ja innan min utbrändhet. Sjuk å sjuk igen å sjuk igen. Backa å va rädd om dig. Tänk på vad du gör. Ta det lugnt. Ja e fortfarande hemma efter 10 år. Fick men av utbrändheten. Kram

 • Anna

  My… Ta det lugnt och skär ner på det du kan! Kroppen säger till dig hela tiden och visar med ett sämre immunförsvar. Du behöver inte överbevisa för alla, du duger super som du är!! Ta det lugnt och njut av ditt “nya” liv med J och fantastiska lilleman ☺ Gå igenom dina måsten och stryk allt som går. Det är pressande och stressande ändå för dig som pendlar varannan vecka. Du får en stor cyber-kram från mig, krya på dig nu 💕 /Anna

 • Gunilla

  Har varit med om det själv. Fick flera infektioner efter varann. Viktigt att inte börja träna för tidigt o vila .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *