Hej från lunchen…

IMG_8594

 

Hej från Lunchen 🥝🥑

 En smothiebowl med en massa grönt! minispenat, avokado, chiafrön, morot, och lite annat gott och blandat! 

Du som känner mig sedan länge…. du VET hur svårt jag har för grönskar 🙈

(lååång historia) Jag Försöker verkligen, men ligger långt ifrån att få i mig det dagsbehovet som jag egentligen behöver. Mitt enda sätt att få i mig grönsaker är genom tillskott, smoothie eller proteinbowl ☺️

Så nu forsätter kampen med att lära mig, uppskatta, tycka om och få in grönsakerna i min dagliga kost 😝🥝🥑🥕🥒🌽🍠🍅

Jag är envis som en j*vla åsna! Skam den som ger sig 👊🏻💪🏻!!!!!

MEN om du har några bra smoothie tips med en massa grönsaker (alltså inte bara bär) så får du JÄTTE gärna dela med dig av det här inne =)

-Tack på förhand!  

Lite gos med Stina & Sture som ligger brevid mig medan jag pluggar….

Kram så länge!

/ My Martens  

IMG_6149

Pssst: 

Missa inte den pågående tävlingen där du kan vinna ett GRYMT kom-igång-paket i samarbete med SKIP NUTRITION.

IN och tävla HÄR  <—

19 Komentarer

  • Hej Anna! Mina läppar är inte fyllda ? Dom följde med naturen… (pappa & farmor) Jag har ett ärr under överläppen sedan jag slog ut en tand som barn, så när jag var sugen på att testa för några år sedan så förklarade doktorn att det inte skulle fungera på mig för att ärret skulle vändas utåt/framåt då. Så mina läppar är och förblir naturliga ☺️ Men mitt hetaste tips är att du verkligen går på rekommendationen på det ställe du funderar på att gå till. För det finns inget fulare än dessa plutiga ”ank ” läpparna ?????‍♀️

  • Tack då vet jag?
   Tyckte bara att om jag tittade på gamla bilder på dig och jämförde med nya så ser dina läppar mer ut som ankläppar nu?
   Men det kan ju bero på annorlunda sminkning kanske?
   Mvh Anna

   • ???? Nej, kära Anna. Det är samma läppar som alltid =) jag står för mina ingrepp, och här finns inga sådan! haha! Tycker du att jag har ankläppar? sjysst! Med vänlig hälsning, My

   • Men Hallå Anna.
    Det där var väl jäkligt onödigt? Först frågar du om råd och sedan då du får ett fastän inte My själv gjort några så är du taskig?
    Eftersom du frågade så tycker du uppenbarligen att hon har fina läppar. Jaja jag vet inte vad jag ska säga jag tycker det klagas över att bloggarna själva svarar taskigt men då någon svarar trevligt så ger man ett mothugg tillbaka?
    Vilken konstig värld detta är ? Ha en fin helg My och Ludvig. Kör försiktigt och jag har tänkt på en sak du brukar skriva att du sitter i mobilmöten i bilen. Jag vill inte att det ska hända dig något så snälla, använd din biltid till annat som tex. att ställa om dig och byta till positiva tankar inför Öland på vägen dit tex. I alla fall så länge som du själv sitter vid ratten ? <3

  • Hej Anna! Mina läppar är inte fyllda 😀 Dom följde med naturen… (pappa & farmor) Jag har ett ärr under överläppen sedan jag slog ut en tand som barn, så när jag var sugen på att testa för några år sedan så förklarade doktorn att det inte skulle fungera på mig för att ärret skulle vändas utåt/framåt då. Så mina läppar är och förblir naturliga ☺️ Men mitt hetaste tips är att du verkligen går på rekommendationen på det ställe du funderar på att gå till. För det finns inget fulare än dessa plutiga ”ank ” läpparna 🙈😂😝🙅🤦‍♀️

  • Tack då vet jag😊
   Tyckte bara att om jag tittade på gamla bilder på dig och jämförde med nya så ser dina läppar mer ut som ankläppar nu😊
   Men det kan ju bero på annorlunda sminkning kanske🤔
   Mvh Anna

   • ???? Nej, kära Anna. Det är samma läppar som alltid =) jag står för mina ingrepp, och här finns inga sådan! haha! Tycker du att jag har ankläppar? sjysst! Med vänlig hälsning, My

   • Men Hallå Anna.
    Det där var väl jäkligt onödigt? Först frågar du om råd och sedan då du får ett fastän inte My själv gjort några så är du taskig?
    Eftersom du frågade så tycker du uppenbarligen att hon har fina läppar. Jaja jag vet inte vad jag ska säga jag tycker det klagas över att bloggarna själva svarar taskigt men då någon svarar trevligt så ger man ett mothugg tillbaka?
    Vilken konstig värld detta är 🙂 Ha en fin helg My och Ludvig. Kör försiktigt och jag har tänkt på en sak du brukar skriva att du sitter i mobilmöten i bilen. Jag vill inte att det ska hända dig något så snälla, använd din biltid till annat som tex. att ställa om dig och byta till positiva tankar inför Öland på vägen dit tex. I alla fall så länge som du själv sitter vid ratten 😉 <3

 1. Hej My! För mig är smoothies en frukostfavorit! Jag använder kvarg eller naturell yougurt som bas. Har ofta hallon, mango, chiafrön, havtorn och bladspenat i mina smoothies. Gott även med jordgubbar och bladspenat. Ha gärna i fryst tärnad avokado. Clementiner, apelsiner och blåbär. Havregryn för att få lite mer mättnadskänsla. För att få lite sötma blanda i flytande honung eller vaniljpulver. Variera, blanda och prova. Kram

 2. Hej My! För mig är smoothies en frukostfavorit! Jag använder kvarg eller naturell yougurt som bas. Har ofta hallon, mango, chiafrön, havtorn och bladspenat i mina smoothies. Gott även med jordgubbar och bladspenat. Ha gärna i fryst tärnad avokado. Clementiner, apelsiner och blåbär. Havregryn för att få lite mer mättnadskänsla. För att få lite sötma blanda i flytande honung eller vaniljpulver. Variera, blanda och prova. Kram

 3. Till Tess!
  Håller med dig, vilka otroligt korkade dumhuvud det finns här inne ibland, IQ kvoten är till synes inte alltför hög på sådana som Anna. Förmodligen någon som som vanligt är avundsjuk.

 4. Till Tess!

  Håller med dig, vilka otroligt korkade dumhuvud det finns här inne ibland, IQ kvoten är till synes inte alltför hög på sådana som Anna. Förmodligen någon som som vanligt är avundsjuk.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...