Multimammorna laddar om inför säsong 2. I LIKE RADIO!

 

R E K L A M för våran egna podcast🎧🎙i samarbete med I LIKE RADIO 🌟

 

IMG_5701

Hej fina!

Då var vi igång igen…. Full fart med säsong 2 av MULTI MAMMORNA. Wiiii så kul!💃🏼

Idag har vi planerat, spånat och förberett inför säsong 2. Åza landade på bromma och tog en taxi till MTG. Alltså Åza!!!! Åk inte svart-taxi!!!😂🙈😱

 Idag har vi skrattat så jag har kramp i magmusklerna😂

IMG_5699

Åza går just nu på någon form av diet… hon kämpar på bra. Inatt strax innan midnatt så stod hon och bakade daddel-bollar till mig (enligt henne idag😝).

-Det är ju såååååååå gott!

MEN, idag är det MIN första dag på mitt egna kostschema🤦‍♀️🤷‍♀️ Jag vägde in mig imorse. Ve och fasa…. ( lägger upp imorgon).

Jag personligen är EMOT att man fokuserar på vikten, men ibland kan det vara bra att ha som ett av flera ”mått verktyg”.  Nåväl…. jag har bestämt mig för att få bort mina sista kilon som jag lyckats samla på mig.

Så därför fick jag vänligt men bestämt tacka nej till Åzas sjukt goda daddel-bollarr!!!!! Det är så lätt att man istället tänker ”bara idag” , jag kan börja imorgon… sen sitter mam fast igen… nej, inte denna gång 🙅

-Nu är jag envis som en åsna!

IMG_5726

Någon annan som blev desto gladare för det var sheriffen ifrån grann-studion  bandit brevid. Alltså han är ju bara SÅ skön!!!! 😂😍🙌🏻

IMG_5728 IMG_5730

För dig som inta lyssnat på våran podd tidigare så ligger den på I LEKE RADIO.

Det finns just nu 20 avsnitt som ligger ute, och du kan lyssna HÄR  👈🏻

IMG_5719

Nu har jag precis ätit middag…. Ska ut på en kvälls PW innan det blir mörkt. Alltså det kanske låter fånigt… men jag vågar inte vara ute och PW i mörkret!!! Läskigt!

Resten av kvällen ska jag spendera med studier…. Jonas sitter med en dator framför mig och jobbar, jag sitter med en annan…. Hmm….. 😂 Men alla sätt att umgås på är ju bra… hehe!

Det här med att planera mina studier måste jag bli MYCKET bättre på!!!!

Hörs sen fina du💖

Kram

/ My Martens 

74 Komentarer

 1. Låter som en bra dag ändå! All sätt är bra utom dom dåliga som man säger. ibland blir det bara så att alla sitter vid varsin dator, det är ju så det är idag…
  Du ska höra min son när han vid nåt sällsynt tillfälle är hemma och sover över, de spelar flera stycken ihop på varsitt håll, rätt vad det är så vrålar han: ”Aj! Det gjorde ont..Du dödade mig”, Nej! Kör inte dit!” etc.jag undrar ofta när jag hör ”vrålen”: gör det ont att bli ”dödad i ett datorspel?hehe..
  För att inte ”skrämma” dina följare så vill jag bara tillägga att han mår bra och sköter sin skolgång ypperligt, bor i egen lägenhet under veckorna och kommer hem ibland på helgerna.
  Ha en bra kväll My, erkänn att det känns gött att vara nära älsklingen fast det jobbas med dator, man kan ju alltid snika till sig en puss eller två..

 2. Låter som en bra dag ändå! All sätt är bra utom dom dåliga som man säger. ibland blir det bara så att alla sitter vid varsin dator, det är ju så det är idag…
  Du ska höra min son när han vid nåt sällsynt tillfälle är hemma och sover över, de spelar flera stycken ihop på varsitt håll, rätt vad det är så vrålar han: ”Aj! Det gjorde ont..Du dödade mig”, Nej! Kör inte dit!” etc.jag undrar ofta när jag hör ”vrålen”: gör det ont att bli ”dödad i ett datorspel?hehe..
  För att inte ”skrämma” dina följare så vill jag bara tillägga att han mår bra och sköter sin skolgång ypperligt, bor i egen lägenhet under veckorna och kommer hem ibland på helgerna.
  Ha en bra kväll My, erkänn att det känns gött att vara nära älsklingen fast det jobbas med dator, man kan ju alltid snika till sig en puss eller två..

 3. Önskar att jag också kunde ha lite mer karaktär och sätta stopp för det där extra som man ”råkar” stoppa i sig för mycket utav varje dag tyvärr……….
  Kul med podden ska absolut gå in o lyssna. Kram.?

 4. Önskar att jag också kunde ha lite mer karaktär och sätta stopp för det där extra som man ”råkar” stoppa i sig för mycket utav varje dag tyvärr……….
  Kul med podden ska absolut gå in o lyssna. Kram.💗

 5. Wow som jag ser fram mot nya avsnitt med er…. äntligen intressanta ämnen och era ”tokroliga” uttryck emellanåt…..
  Vad gäller vägen i mitt nya liv med träning, vikt m.m så vägde jag mig den 14 augusti när jag steppade in i träningslokalerna för första gången. Vägde mig igen efter 1,5 vecka, What???+2 kilo….nåväl fortsatte träna o i söndags vägde jag mig igen….men va f-n totalt +4 kilo…..
  Nej jag går inte på någon diet samtidigt, men äter heller inte godis överhuvudtaget och skräpmat hela tiden. Så nu tänker jag totalt strunta i vågen och det blir som det blir.
  Kram

 6. Ett tips för studierna. Försök att få till en bra planering (schema) för när du ska plugga utöver det som är schemalagt på skolan. Om du får till en bra struktur så behöver du inte ha dåligt samvete för du inte sitter och pluggar. Det är lätt att få det annars.

 7. Wow som jag ser fram mot nya avsnitt med er…. äntligen intressanta ämnen och era ”tokroliga” uttryck emellanåt…..

  Vad gäller vägen i mitt nya liv med träning, vikt m.m så vägde jag mig den 14 augusti när jag steppade in i träningslokalerna för första gången. Vägde mig igen efter 1,5 vecka, What???+2 kilo….nåväl fortsatte träna o i söndags vägde jag mig igen….men va f-n totalt +4 kilo…..
  Nej jag går inte på någon diet samtidigt, men äter heller inte godis överhuvudtaget och skräpmat hela tiden. Så nu tänker jag totalt strunta i vågen och det blir som det blir.

  Kram

 8. Ett tips för studierna. Försök att få till en bra planering (schema) för när du ska plugga utöver det som är schemalagt på skolan. Om du får till en bra struktur så behöver du inte ha dåligt samvete för du inte sitter och pluggar. Det är lätt att få det annars.

 9. Så snygga!! Jag vet inte hur länge det tog innan jag fattade att det var svarttaxi. Även vid tåget. Minns en resa från centralen till Årsta som gick lös på 700 riksdaler ?

 10. Alltså My, du är sååå vacker! Det strålar verkligen om dig ? Lycka till med kostschemat, är på vecka 3 på min nu och det börjar kännas bra ? ska bli kul att lyssna på fler poddavsnitt, ni gör det så bra!

 11. Så snygga!! Jag vet inte hur länge det tog innan jag fattade att det var svarttaxi. Även vid tåget. Minns en resa från centralen till Årsta som gick lös på 700 riksdaler 🙂

  • Hej sarah! Vad roligt att du skriver det just nu…. Jag satte precis och funderade på vad jag borde blogga mer om =) saken är den att jag har fullspäckat schema. Har inte riktigt kommit in i plugg-blogg-möte-flickvän-tränings rutiner ännu… =) men snart så. Lägenheter ifrån Ölands lägenheten kan ni få =) Jonas lägenhet håller vi liiite borta från bloggen tillsvidare ( #ungkarslya ) hehe! Kram

 12. Alltså My, du är sååå vacker! Det strålar verkligen om dig 😍 Lycka till med kostschemat, är på vecka 3 på min nu och det börjar kännas bra 😊 ska bli kul att lyssna på fler poddavsnitt, ni gör det så bra!

  • Hej sarah! Vad roligt att du skriver det just nu…. Jag satte precis och funderade på vad jag borde blogga mer om =) saken är den att jag har fullspäckat schema. Har inte riktigt kommit in i plugg-blogg-möte-flickvän-tränings rutiner ännu… =) men snart så. Lägenheter ifrån Ölands lägenheten kan ni få =) Jonas lägenhet håller vi liiite borta från bloggen tillsvidare ( #ungkarslya ) hehe! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...