Stolt ambassadör för Skip Nutrition! Svenska kosttillskott med hög kvalitet!

 

 R E K L A M


My_skiploggo_170911

Foto Linda Brolin

Godmorgon fina du☺️

Lördag morgon och helgen har vi framför oss. Så underbart!  Vädret, okay. Lite varierat. Sol och regn.

Jag ska föröka vara någon form av supermorsa idag🙋😬 och kombinera plugg, träning och ledighet med Lilleman. Vi får väl se hur det går. Idag har jag något roligt att berätta. hehe!

Utan ”cliffhanger” bakom😉

Jag har under en längre period testat och utvärderat produkter hos ett Svenskt Förtag, Skip Nutrition.

Skip Nutrition har 45 år i branschen, deras huvudfokus ligger på forskning och erfarenheter för att ta fram så BRA produkter som möjligt!

 Jag kan nu stolt berätta att jag inlett ett samarbete tillsammans med Skip Nutrition som är ett familje företag som har BÅDE hjärna & hjärta på RÄTT plats!💚👊🏻

Jag får ständigt en massa förfrågningar om olika ambassadörskap, speciellt inom denna bransch.

Jag måste verkligen känna att jag kan stå bakom produkten, företaget, människorna som jag jobbar med… samt helhets konceptet!  Speciellt när företaget använder mitt varumärke som ansiktet utåt.

Det kan jag göra här.. svensktillverkade noga utvalda produkter 🌟👌🏻

 IMG_5547

Läs mer om deras värderingar och företaget HÄR 

En evig diskussion som både upprör och berör är den återkommande frågan, Behövs verkligen kosttillskott???? Vissa av er är för, andra emot.

🌟”På Skip får vi ofta frågan om det är nödvändigt med kosttillskott. Ja, svarar vi bestämt. Inte nödvändigtvis för att överleva utan för att ”leva mer”. För att uppleva mer, njuta mer, för att stabilisera hälsan, för att underlätta jobbet, träningen, tävlingarna och få ut mer av dagen. Ja, helt enkelt för att må bättre.

Givetvis är kosten grundläggande men maten idag innehåller färre vitaminer och mineraler jämfört med för 50 år sedan. Mycket p g a utarmad jord, snabba och effektiva odlingstekniker, större fokus på avkastning än kvalitet etc. Så behövs tillskott!

– ja!” 🌟

-Skriver Skip på sin hemsida. Jag kan inte annat än att hålla med!

bild-2099

Det är SÅ sant! Allting hänger såklart ihop. Men i den stressade vardag som vi alla lever i.

Småbarnstid, jobb, karriär, tonårsbarn, skilsmässor, dubbla jobb, depression osv.

Förutsättningarna är såklart olika från person till person. MEN, jag personligen får ALDRIG i mig det som jag behöver genom kosten. Av flera anledningar men framförallt, TIDSBRIST.

Tidsbristen är huvudanledningen🙋

Jag FÖRSÖKER att hålla ihop vardagspusslet så gott det bara går. Därför är den hjälp, den energi som jag får genom kosttillskott avgörande för mitt yttre OCH inre,  välmående💚

Jag kommer aldrig att representera ”Fitness tjejerna”. jag är en hälsoinspiratör som brinner för wellness och helhetshälsa. Jag representerar den ”vanliga” kvinnan, mamman som är mitt i livet och  brinner för träning och hälsa 💪🏻👊🏻

bild-2266

Träning för mig går upp och ner för mig. Precis som allt annat i livet. Jag är personlig tränare, och älskar att peppa och inspirerande☺️

Med min tidigare vikt på över 100 kg så behöver jag ALLTID tänka på hur mycket jag rör på mig och vad jag äter, ALLTID.

Jag försöker att träna 5-6 dagar i veckan (svimma inte nu, vissa pass blir korta men effektiva. )

-Glöm inte att den träning som räknas är den som blir av😉

Jag MÅSTE hålla igång kroppen för att orka vara en pigg och glad mamma. För att orka, och för att MÅ bra! För att klara av mäklarutbildningen som är på högskolenivå så är både träningen och kosten A-O! För att inte tala om sömnen. Som också hänger ihop med träningen…..

Jag skulle kunna hålla  på hur länge som helst. Men huvudpoängek är. Rör på dig, ät bra, ta till hjälpmedel som som kosttillskott när du behöver. Och SOV bra!🍀

Återigen… allting hänger ihop!

Sen är det så att jag är 29 år gammal, som snart fyller 30. Som dessutom har varit singel och ensamstående i nästan 7 år. Fram tills jag träffade Jonas❤️

SJÄLVKLART vill jag även ha en kropp som SER bra ut! Jag ljuger om jag påstår något annat. Jag lärde mig genom terapi att älska mig själv och min kropp för den den är. Med härliga kurvor och extrakilon till och från. DET tog tid ska jag lova!!!

Men saken är den, att jag och min kropp ska leva tillsammans resten av vårat liv. Du och din kropp också!

Det är det minsta jag kan göra både för mig själv och min kropp att ta hand om den på allra sätt!

Med vardagsmotion, kost OCH kosttillskott som jag behöver! För det min kära cybervän ska jag inte stick under stolen med att jag behöver!

 Det är vad jag vill uppmuntra dig till också…. ☺️ Ta hand om DIG, Ge dig själv och din kropp dom bästa förutsättningar utifrån dig och dina mål 

Jag tillsammans med Skip Nutrition har en massa spännande projekt på gång tillsammans  framöver🙏🏻💚🌟👊🏻💪🏻

Nu när jag berättar att jag är deras ambassadör så har jag fått möjligheten att ge dig en rabattkod där du får 20% på hela deras sortiment !

-Kul va? 😃

 Några av MINA favvoriter just nu,

 Gurkmeja plus ingefära  ( HÄR )  🥒

Den hjälper dig att få en bra balans i magen! 

Omega 3. Livsnödvändig för mig. ( HÄR )✨

IMG_5548

Sen ÄLSKAR jag deras Sportdryck som man tar före/under träning för lite extra energi och som är sååå god! favvo smak COLA!

-Perfet även när sötsuget slår till 😉 ( HÄR )

 Uppge koden MARTENS 20 när du beställer för att få 20%

In och spana in hela deras sortiment HÄR  Vi hörs senare!

Stor kram

/ My Martens

69 Komentarer

 1. Håller med de som tycker du ska ta till dig detta med ditt sätt att svara på du bara kör runt runt i dina svar. Tycker inte någon har skrivit något elakt eller nedvärderande om dig tvärtom man frågar och bryr sig tycker jag. Har faktiskt sätt många som har tagit upp detta så försök att ta det till dig istället för att bara slå ifrån dig hela tiden den där sista lilla touchen i dina svar är faktiskt onödig och tänk på hur du själv reagerade inne i affären du berättade om det här är likadant och den expediten fick inte chans att säga något heller. Om man vill ha ”vänner” på bloggen då måste de väl ändå kunna atälla frågor och inte bara skriva söta smileys precis som i riktiga livet.

  • Hej Kajsa! Tack för att du delar med sig av din syn på det hela… det uppskattas ??? Skillnaden på dig och mig är många. Men framförallt att du inte kan se historiken i tidigare kommentarer. Det kan jag ☺️ Därför kan jag se när det är en grund av rent bullshit bakom, och alltså inte bara frågor eller nyfikenhet! Utan tex, bara påhopp om min ekonomi vecka ut eller in. Varvat med elak kommentarer…. om utseenden, mig som mamma, min klädstil osv…..DET är den stora skillnaden. Att DU ser en kommentar med frågor kring mitt ekonomiska upplägg kring utbildningen är dina grunder för din kommentar just nu. Men därför väljer jag att förklara för dig att det finns en bredare bakgrunds historia som ligger som grund för mina svar… är du med? Både i aktuellt inlägg och tidigare… ☺️ Mvh My

   • Nej jag är inte alls med (där var den där touchen igen) jag kommenterar det någon skrev om igår bl.a gällande någon som frågat var din son var och en som frågade om du har en tjänst el praktikplats inget elakt överhuvudtaget. Vi som läser kan ju bara se det som står här om du kommenterar sådant vi inte ser så är det ju svårt. Din ekonomi har absolut ingen här något med att göra men vanliga frågor behöver inte få den här typen av svar.

    • Hej igen Kajsa! Då ska jag göra ett nytt föröka att förklara för dig =) Kort och gott. Dessa två exempel som du själv tar upp, är två personer som ENDAST skriver negativt eller elaka kommentarer. Vilket jag som ADMIN ser om jag klickar på deras IP nr. Därav mitt svar. Man behöver inte tycka som jag, man får ha olika åsikter, ställa frågor osv… Men när exempelvis dessa två om och om och om igen skriver elaka saker….- Ja, då tröttnar jag helt enkelt på att bemöta dom mer än nödvändigt =) Inte mer komplicerat än så =) Hoppas att du förstod mig denna gången… =)
     Önskar dig en riktigt, skön lördag kväll! Kram

     • Skriv ut vilka det är, känner mig ( och andra också säkert) lite ”påhoppade” här. Jag frågar ibland (även nu) vissa saker som du kanske varken vill eller kan svara på. Det respekterar jag. Men nu är det nog så att det kan vara flera av dina läsare som undrar om det är just de vi/de skrivit som du uppfattar som galet. Du har väl mail adresser till dina läsare,
      JAG skulle vilja veta om och när jag skriver nåt om du uppfattar det som kränkande eller elakt.
      Jag är inte och vill inte vara elak men ibland kan det man skriver se annorlunda ut mot hur man tänker.
      Tala om vilka dessa två är eller vänd dig till dem direkt.
      Hoppas som sagt man får besked på ett eller annat sätt om det man skriver upplevs som kränkande

 2. Håller helt med dig My. Vi som läsare ser inte allt o framförallt inte vem som ligger bakom. Du kan ju se IP adress osv o historiken som du säger. Jag tycker du är rak o tydlig i din blogg o det är du som bestämmer hur du vill skriva eller svara på kommentarer. Det är Bloggaren som äger bloggen och om man är missnöjd med detta kan man sluta att läsa. Finns bloggare som använder ett språk o uttryck som jag inte gillar, o dom har jag slutat att följa. Kommer dock att fortsätta följa dig My för du är en driven o klok kvinna. Förstår att du avslutat samarbetet m B.U. Så fortsätt på ditt sätt, för det har du all rätt till. ?

  • Amen för den! A-C jag fattar inte vad det är för fel på folk, om man retar sg så mycket? Varför läsa den? Är ju inte så, att nån trycker upp bloggen i ansiktet, å tvingar dom att läsa? Den? Eller?
   Hur man än gör är baken delad ! Läs den om man vill, men som sagt varför , måste man alltid skriva nått elakt! Har du inget bra å säga! Scrolla!! Dårra! El skit i att läsa den….
   Suck!
   My grattis till din nya milstolpe! Du fixar detta också! Kram

   • Tack Monica! =) Jag håller med, till 100%. Varför slösa sin lediga tid på att läsa/följa mig om jag bara irriterar *hen. SÅÅÅ onödigt! Det ligga i läsarens ansvar att följa eller att inte följa. Det kan jag omöjligt påverka =) Sen att SAMMA person skriver olika kommentarer genom olika alias emellanåt. Ja du… det är inget nytt ? Nog o det! Skip nutrition är grymma! Från hjärtat! Det är såååå mycket spännande på gång som vi ska jobba fram tillsammans… Nu gäller det bara att balansera upp allting, på bästa sätt! =) ha en trevlig kväll! Kram

 3. Kosttillskott i olika former finns som REKLAM hos de flesta bloggarna. All kosttillskott är så fantastiskt för hår hud stress mammaliv arbetsliv mm mm. Jag går inte på den reklamen. Det är fullständigt befängt att bloggare får påstå allt detta rena rama bullshit! Sockerpiller är Vad det är. Ät mat och må bra är min devis! Var en normal människa! Inga sockerpiller i världen kan ge den effekt dessa bloggare påstår! Den och skär bullshit!

  • Hej Maria! Nu har jag ingen aning om vad för socker piller som du skriver om, så där vågar jag inte ge mig in i diskussion =) Ät bra och må bra är en superbra taktik =) Men som både jag och SKIp skriver ovan så ser inte förutsättningarna ut som förr. Därför är det sjukt svårt att täcka upp det dagliga behov som vi behöver. Jag säger inte att det är omöjligt men det är ytterst få som faktiskt klarar av det…. och jag erkänner att jag är en av dom =) Men om du klarar av det, så är jag mer än glad för dig =) Sjukt bra jobbat! Kram

 4. Håller med de som tycker du ska ta till dig detta med ditt sätt att svara på du bara kör runt runt i dina svar. Tycker inte någon har skrivit något elakt eller nedvärderande om dig tvärtom man frågar och bryr sig tycker jag. Har faktiskt sätt många som har tagit upp detta så försök att ta det till dig istället för att bara slå ifrån dig hela tiden den där sista lilla touchen i dina svar är faktiskt onödig och tänk på hur du själv reagerade inne i affären du berättade om det här är likadant och den expediten fick inte chans att säga något heller. Om man vill ha ”vänner” på bloggen då måste de väl ändå kunna atälla frågor och inte bara skriva söta smileys precis som i riktiga livet.

  • Hej Kajsa! Tack för att du delar med sig av din syn på det hela… det uppskattas 👍🏻😃 Skillnaden på dig och mig är många. Men framförallt att du inte kan se historiken i tidigare kommentarer. Det kan jag ☺️ Därför kan jag se när det är en grund av rent bullshit bakom, och alltså inte bara frågor eller nyfikenhet! Utan tex, bara påhopp om min ekonomi vecka ut eller in. Varvat med elak kommentarer…. om utseenden, mig som mamma, min klädstil osv…..DET är den stora skillnaden. Att DU ser en kommentar med frågor kring mitt ekonomiska upplägg kring utbildningen är dina grunder för din kommentar just nu. Men därför väljer jag att förklara för dig att det finns en bredare bakgrunds historia som ligger som grund för mina svar… är du med? Både i aktuellt inlägg och tidigare… ☺️ Mvh My

   • Nej jag är inte alls med (där var den där touchen igen) jag kommenterar det någon skrev om igår bl.a gällande någon som frågat var din son var och en som frågade om du har en tjänst el praktikplats inget elakt överhuvudtaget. Vi som läser kan ju bara se det som står här om du kommenterar sådant vi inte ser så är det ju svårt. Din ekonomi har absolut ingen här något med att göra men vanliga frågor behöver inte få den här typen av svar.

    • Hej igen Kajsa! Då ska jag göra ett nytt föröka att förklara för dig =) Kort och gott. Dessa två exempel som du själv tar upp, är två personer som ENDAST skriver negativt eller elaka kommentarer. Vilket jag som ADMIN ser om jag klickar på deras IP nr. Därav mitt svar. Man behöver inte tycka som jag, man får ha olika åsikter, ställa frågor osv… Men när exempelvis dessa två om och om och om igen skriver elaka saker….- Ja, då tröttnar jag helt enkelt på att bemöta dom mer än nödvändigt =) Inte mer komplicerat än så =) Hoppas att du förstod mig denna gången… =)
     Önskar dig en riktigt, skön lördag kväll! Kram

     • Skriv ut vilka det är, känner mig ( och andra också säkert) lite ”påhoppade” här. Jag frågar ibland (även nu) vissa saker som du kanske varken vill eller kan svara på. Det respekterar jag. Men nu är det nog så att det kan vara flera av dina läsare som undrar om det är just de vi/de skrivit som du uppfattar som galet. Du har väl mail adresser till dina läsare,
      JAG skulle vilja veta om och när jag skriver nåt om du uppfattar det som kränkande eller elakt.
      Jag är inte och vill inte vara elak men ibland kan det man skriver se annorlunda ut mot hur man tänker.
      Tala om vilka dessa två är eller vänd dig till dem direkt.
      Hoppas som sagt man får besked på ett eller annat sätt om det man skriver upplevs som kränkande

 5. Ibland känns det som du inte vill förstå vad folk skriver jag tror inte Kajsa pratar om elaka kommentarer från förr utan det du har skrivit nu kriktik behöver inte alltid vara elak My.

  • Hej Linn! Då sk jag anstränga mig för att förklara så att du förstår. Kommentarerna som jag svara på NU (aktuellt läge) kommer ifrån person er som ENDAST skriver elakt, vilket jag som ADMIN kan se när jag klickar in på deras IP nr, därav mitt svar tillbaka =) Kort och gott. Inte mer komplicerat än så =) Trevlig helg! Med vänlig hälsning, My

 6. Eftersom jag var ute efter zink och krom tabletter så slängde jag in en beställning nu när vi får 20%. Ska bli spännande och se hur dessa produkter är. Bra att dom hade Klarna som betalningsalternativ också! Sen att det är ett svenskt företag gör ju inte saken sämre.

   • Varför det? Jag har velat köpa dessa tabletter ett tag då jag misstänker att jag har brist på zink och sen vill jag bli av med mitt sötsug som krom tabletter hjälper till med och jag har bara inte fått tummen ur röven och göra det och passade på nu när man fick 20% av My. Jag är verkligen inte den som handlar bara för att influencer/bloggare tipsar utan nu var jag på jakt efter dessa tabletter. End of story!

 7. Håller helt med dig My. Vi som läsare ser inte allt o framförallt inte vem som ligger bakom. Du kan ju se IP adress osv o historiken som du säger. Jag tycker du är rak o tydlig i din blogg o det är du som bestämmer hur du vill skriva eller svara på kommentarer. Det är Bloggaren som äger bloggen och om man är missnöjd med detta kan man sluta att läsa. Finns bloggare som använder ett språk o uttryck som jag inte gillar, o dom har jag slutat att följa. Kommer dock att fortsätta följa dig My för du är en driven o klok kvinna. Förstår att du avslutat samarbetet m B.U. Så fortsätt på ditt sätt, för det har du all rätt till. 😊

  • Amen för den! A-C jag fattar inte vad det är för fel på folk, om man retar sg så mycket? Varför läsa den? Är ju inte så, att nån trycker upp bloggen i ansiktet, å tvingar dom att läsa? Den? Eller?

   Hur man än gör är baken delad ! Läs den om man vill, men som sagt varför , måste man alltid skriva nått elakt! Har du inget bra å säga! Scrolla!! Dårra! El skit i att läsa den….
   Suck!

   My grattis till din nya milstolpe! Du fixar detta också! Kram

   • Tack Monica! =) Jag håller med, till 100%. Varför slösa sin lediga tid på att läsa/följa mig om jag bara irriterar *hen. SÅÅÅ onödigt! Det ligga i läsarens ansvar att följa eller att inte följa. Det kan jag omöjligt påverka =) Sen att SAMMA person skriver olika kommentarer genom olika alias emellanåt. Ja du… det är inget nytt 😉 Nog o det! Skip nutrition är grymma! Från hjärtat! Det är såååå mycket spännande på gång som vi ska jobba fram tillsammans… Nu gäller det bara att balansera upp allting, på bästa sätt! =) ha en trevlig kväll! Kram

 8. Kosttillskott i olika former finns som REKLAM hos de flesta bloggarna. All kosttillskott är så fantastiskt för hår hud stress mammaliv arbetsliv mm mm. Jag går inte på den reklamen. Det är fullständigt befängt att bloggare får påstå allt detta rena rama bullshit! Sockerpiller är Vad det är. Ät mat och må bra är min devis! Var en normal människa! Inga sockerpiller i världen kan ge den effekt dessa bloggare påstår! Den och skär bullshit!

  • Hej Maria! Nu har jag ingen aning om vad för socker piller som du skriver om, så där vågar jag inte ge mig in i diskussion =) Ät bra och må bra är en superbra taktik =) Men som både jag och SKIp skriver ovan så ser inte förutsättningarna ut som förr. Därför är det sjukt svårt att täcka upp det dagliga behov som vi behöver. Jag säger inte att det är omöjligt men det är ytterst få som faktiskt klarar av det…. och jag erkänner att jag är en av dom =) Men om du klarar av det, så är jag mer än glad för dig =) Sjukt bra jobbat! Kram

 9. Men du behöver väl inte förklara samma sak flera gånger? Det känns nästan som du idiotförklarar den du skriver med, eller som att personen skulle vara ett barn.
  Du är ju jättesnäsig i nästan alla dina svar, jag förstår inte varför du känner dig påhoppad när vanliga läsare kommenterar.
  Det är nog ingen som missar din retorik, din blogg dina svar, men hade du pratat så till folk du träffar på stan så hade pratatstunden nog inte blivit långvarig.
  Tänk om man som kollegor på en arbetsplats hade snäst av varandra så fort man inte höll med varandra….

  • Sofia…. jag trampade nog på en öm tå här. Inte min mening =) Du behöver inte känna dig idiotförklarad, inte alls =) Jag trodde helt enkelt bara att du inte kände till bakgrunden till dessa två exempel hela denna diskussionen berör. Vedebörande personer har gått till personattack, gjort ett flertal övertramp och gett sig på mig som mamma. Därför svarade jag som jag gjorde. Det hade jag gjort på stan, på planet, på resturangen och i telefonen. Jag är inte ute efter att bli vän med galningar som tar sig för vad som bara för att man sitter bakom en skärm och tycker sig ha rätt att attackera. Sofia, jag har och kommer aldrig att snäsa av någon som inte gjort sig förtjänt av det. Varken nu eller imorgon=) Kram

 10. Ibland känns det som du inte vill förstå vad folk skriver jag tror inte Kajsa pratar om elaka kommentarer från förr utan det du har skrivit nu kriktik behöver inte alltid vara elak My.

  • Hej Linn! Då sk jag anstränga mig för att förklara så att du förstår. Kommentarerna som jag svara på NU (aktuellt läge) kommer ifrån person er som ENDAST skriver elakt, vilket jag som ADMIN kan se när jag klickar in på deras IP nr, därav mitt svar tillbaka =) Kort och gott. Inte mer komplicerat än så =) Trevlig helg! Med vänlig hälsning, My

 11. Eftersom jag var ute efter zink och krom tabletter så slängde jag in en beställning nu när vi får 20%. Ska bli spännande och se hur dessa produkter är. Bra att dom hade Klarna som betalningsalternativ också! Sen att det är ett svenskt företag gör ju inte saken sämre.

   • Varför det? Jag har velat köpa dessa tabletter ett tag då jag misstänker att jag har brist på zink och sen vill jag bli av med mitt sötsug som krom tabletter hjälper till med och jag har bara inte fått tummen ur röven och göra det och passade på nu när man fick 20% av My. Jag är verkligen inte den som handlar bara för att influencer/bloggare tipsar utan nu var jag på jakt efter dessa tabletter. End of story!

 12. Men du behöver väl inte förklara samma sak flera gånger? Det känns nästan som du idiotförklarar den du skriver med, eller som att personen skulle vara ett barn.

  Du är ju jättesnäsig i nästan alla dina svar, jag förstår inte varför du känner dig påhoppad när vanliga läsare kommenterar.

  Det är nog ingen som missar din retorik, din blogg dina svar, men hade du pratat så till folk du träffar på stan så hade pratatstunden nog inte blivit långvarig.

  Tänk om man som kollegor på en arbetsplats hade snäst av varandra så fort man inte höll med varandra….

  • Sofia…. jag trampade nog på en öm tå här. Inte min mening =) Du behöver inte känna dig idiotförklarad, inte alls =) Jag trodde helt enkelt bara att du inte kände till bakgrunden till dessa två exempel hela denna diskussionen berör. Vedebörande personer har gått till personattack, gjort ett flertal övertramp och gett sig på mig som mamma. Därför svarade jag som jag gjorde. Det hade jag gjort på stan, på planet, på resturangen och i telefonen. Jag är inte ute efter att bli vän med galningar som tar sig för vad som bara för att man sitter bakom en skärm och tycker sig ha rätt att attackera. Sofia, jag har och kommer aldrig att snäsa av någon som inte gjort sig förtjänt av det. Varken nu eller imorgon=) Kram

 13. Avslutar kvällen med att slösurfa lite.. har inte ägnat bloggar och andra sociala medier en sekund tidigare idag då jag haft fullt fokus på mina barn.. Nu sover de och jag kollar som sagt, undrar då My varför du ägnar så mkt tid åt att förklara och försvara dig? Dina svar kan inte få läsarna att ändra åsikt.. vi uppfattar det du skriver på vårt sätt och jag tillhör den skara som tycker att tonen är snäsig och otrevlig allt som oftast! Undrar varför du ens väljer att släppa igenom läsares kommentarer som du ogillar?? Alla skickas ju till granskning! Du verkar lägga väldigt mkt tid på att skriva inlägg, kommentera, spåra adresser osv och jag undrar såklart vad din stackars son gör under all den tid du lägger på det? Hur närvarande och fokuserad är du på det viktigaste du har i livet? Din prioritering tycker i alla fall jag är sorglig! Har du dessutom klämt in allt annat som du redogjort för undrar jag verkligen vad som är viktigast i ditt liv! Värt att tänka till på tycker jag!

  • Godkväll! Du har ingen aning om hur min vardag och mina dagar ser ut. Att du drar dina egna slutsater, och påstår (fegt nog) mellan raderna att jag inte är en närvarande mamma och att mina prioriteringar är sorgliga. Att du rackar ner på Anna, och att du DAGLIGEN följer min blogg samt kommenterar. DET säger mer om DIG än om mig. Det finns ett gammal beprövat ordspråk
   ”Genom sig själv känner man andra”
   Så du kanske skulle placera dig framför en spegel och läsa dina egna kommentarer högt för dig själv. Testa en gång…. Här är dom senaste kommenterna från dig bara denna veckan. Och kära ”Malin” detta är sista svaret som du får av mig….
   /// My Martens /// #sorglig
   Kommentarer från denna vecka ( tar ca 10 sek att klicka upp, kopiera och klistra in)
   Från Malin:
   //Avslutar kvällen med att slösurfa lite.. har inte ägnat bloggar och andra sociala medier en sekund tidigare idag då jag haft fullt fokus på mina barn.. Nu sover de och jag kollar som sagt, undrar då My varför du ägnar så mkt tid åt att förklara och försvara dig? Dina svar kan inte få läsarna att ändra åsikt.. vi uppfattar det du skriver på vårt sätt och jag tillhör den skara som tycker att tonen är snäsig och otrevlig allt som oftast! Undrar varför du ens väljer att släppa igenom läsares kommentarer som du ogillar?? Alla skickas ju till granskning! Du verkar lägga väldigt mkt tid på att skriva inlägg, kommentera, spåra adresser osv och jag undrar såklart vad din stackars son gör under all den tid du lägger på det? Hur närvarande och fokuserad är du på det viktigaste du har i livet? Din prioritering tycker i alla fall jag är sorglig! Har du dessutom klämt in allt annat som du redogjort för undrar jag verkligen vad som är viktigast i ditt liv! Värt att tänka till på tycker jag!//
   //Då vill jag inflinka att du är otrevlig i ditt svar allt som oftast och jag har svårt att tro att det är en och samma person som skriver alla frågor här… Du känns allt annat än ärlig i ditt bemötande! Klart folk blir nyfikna på hur man kan lösa en utbildning på ett alternativt sätt – Dvs utan att gå en högskoleutbildning! och mer svar borde gå att ge utan att nämna varesig summor och avtal… //
   // Din nyfunna vän Anna och du är sååå lika!! Förstår att ni hittat varandra ?Så som hon betedde sig mot medtävlarna i gårdagens avsnitt, ja det är samma sätt som du haft mot alla ska tidigare vänner som enligt dig svikit dig, beter man sig illa får man skit tillbaka! Jag är inget nättrollmutan har helt enkelt tröttnat på falskspelet och dramat på denna sk blogg… Du och Anna kan ju snyfta lite ihop och söka sympatier! Undrar själv varför man fastnar vid att läsa en blogg som är allt annat än ärlig men det är väl det som gjort det lite spännande – men som sagt nu säger jag tack och hej! Förmodligen kommer en vass kommentar från dig och jag säger bara varsågod! //
   // Fast jag håller med Karin – du gjorde en grej av det! Inte så konstigt att läsare undrar… och din ton är ofta ganska vass! I min värld löjligt och bara effektsökande om man förstorar upp saker som ändå är hemliga gång på gång.. Håll tyst om det och skriv när tiden är inne för det! Ungefär som att hålla en pojkvän hemlig ett tag, alla har full förståelse för det och det är bara när man talar i gåtor och gör en ”cliffhanger” av det som läsare reagerar! Du är inte ensam om att arbeta så men går definitivt längst och det blir väldigt tråkigt för oss läsare! Så mitt tips är att tänka om ?//

 14. Avslutar kvällen med att slösurfa lite.. har inte ägnat bloggar och andra sociala medier en sekund tidigare idag då jag haft fullt fokus på mina barn.. Nu sover de och jag kollar som sagt, undrar då My varför du ägnar så mkt tid åt att förklara och försvara dig? Dina svar kan inte få läsarna att ändra åsikt.. vi uppfattar det du skriver på vårt sätt och jag tillhör den skara som tycker att tonen är snäsig och otrevlig allt som oftast! Undrar varför du ens väljer att släppa igenom läsares kommentarer som du ogillar?? Alla skickas ju till granskning! Du verkar lägga väldigt mkt tid på att skriva inlägg, kommentera, spåra adresser osv och jag undrar såklart vad din stackars son gör under all den tid du lägger på det? Hur närvarande och fokuserad är du på det viktigaste du har i livet? Din prioritering tycker i alla fall jag är sorglig! Har du dessutom klämt in allt annat som du redogjort för undrar jag verkligen vad som är viktigast i ditt liv! Värt att tänka till på tycker jag!

  • Godkväll! Du har ingen aning om hur min vardag och mina dagar ser ut. Att du drar dina egna slutsater, och påstår (fegt nog) mellan raderna att jag inte är en närvarande mamma och att mina prioriteringar är sorgliga. Att du rackar ner på Anna, och att du DAGLIGEN följer min blogg samt kommenterar. DET säger mer om DIG än om mig. Det finns ett gammal beprövat ordspråk

   ”Genom sig själv känner man andra”

   Så du kanske skulle placera dig framför en spegel och läsa dina egna kommentarer högt för dig själv. Testa en gång…. Här är dom senaste kommenterna från dig bara denna veckan. Och kära ”Malin” detta är sista svaret som du får av mig….

   /// My Martens /// #sorglig

   Kommentarer från denna vecka ( tar ca 10 sek att klicka upp, kopiera och klistra in)

   Från Malin:

   //Avslutar kvällen med att slösurfa lite.. har inte ägnat bloggar och andra sociala medier en sekund tidigare idag då jag haft fullt fokus på mina barn.. Nu sover de och jag kollar som sagt, undrar då My varför du ägnar så mkt tid åt att förklara och försvara dig? Dina svar kan inte få läsarna att ändra åsikt.. vi uppfattar det du skriver på vårt sätt och jag tillhör den skara som tycker att tonen är snäsig och otrevlig allt som oftast! Undrar varför du ens väljer att släppa igenom läsares kommentarer som du ogillar?? Alla skickas ju till granskning! Du verkar lägga väldigt mkt tid på att skriva inlägg, kommentera, spåra adresser osv och jag undrar såklart vad din stackars son gör under all den tid du lägger på det? Hur närvarande och fokuserad är du på det viktigaste du har i livet? Din prioritering tycker i alla fall jag är sorglig! Har du dessutom klämt in allt annat som du redogjort för undrar jag verkligen vad som är viktigast i ditt liv! Värt att tänka till på tycker jag!//

   //Då vill jag inflinka att du är otrevlig i ditt svar allt som oftast och jag har svårt att tro att det är en och samma person som skriver alla frågor här… Du känns allt annat än ärlig i ditt bemötande! Klart folk blir nyfikna på hur man kan lösa en utbildning på ett alternativt sätt – Dvs utan att gå en högskoleutbildning! och mer svar borde gå att ge utan att nämna varesig summor och avtal… //

   // Din nyfunna vän Anna och du är sååå lika!! Förstår att ni hittat varandra 😉Så som hon betedde sig mot medtävlarna i gårdagens avsnitt, ja det är samma sätt som du haft mot alla ska tidigare vänner som enligt dig svikit dig, beter man sig illa får man skit tillbaka! Jag är inget nättrollmutan har helt enkelt tröttnat på falskspelet och dramat på denna sk blogg… Du och Anna kan ju snyfta lite ihop och söka sympatier! Undrar själv varför man fastnar vid att läsa en blogg som är allt annat än ärlig men det är väl det som gjort det lite spännande – men som sagt nu säger jag tack och hej! Förmodligen kommer en vass kommentar från dig och jag säger bara varsågod! //

   // Fast jag håller med Karin – du gjorde en grej av det! Inte så konstigt att läsare undrar… och din ton är ofta ganska vass! I min värld löjligt och bara effektsökande om man förstorar upp saker som ändå är hemliga gång på gång.. Håll tyst om det och skriv när tiden är inne för det! Ungefär som att hålla en pojkvän hemlig ett tag, alla har full förståelse för det och det är bara när man talar i gåtor och gör en ”cliffhanger” av det som läsare reagerar! Du är inte ensam om att arbeta så men går definitivt längst och det blir väldigt tråkigt för oss läsare! Så mitt tips är att tänka om 😉//

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...