Lördgasfys V/S Way out west!

IMG_3248

Lördagsfys 👊🏻💪🏻

Ikväll har jag nog fyra middagsinbjudningar, kunde varit med på Way out west i Göteborg, eller med tjejerna ute i stan ikväll.

Men jag ORKAR inte, vill inte!!! 🙈 Nu låter jag som en trött pensionär, (ursäkta alla pensionärer, bara ett uttryck)

Hela huvudet snurrar av tankar kring hösten, pendling, jobb, min skola, Lillemans skola, nya rutiner osv…

 Det var inte längesen jag flyttade, det sög  ordagrant musten ur mig. Mina sömnproblem har pågått i nästan ett år. Nu när jag för första gången på länge sover mycket bättre om nätterna så är det precis som om kroppen vill sova ifatt… ☺️

Jag har en överfull mail, en sjuuuukt lång to-do-list! Så jag bestämde mig för att bara stanna hemma i helgen. Beta av, gå igenom och komma ifatt.

Jag har fått mycket gjort, gått igenom många mail och kikat på spännande samarbeten som kommer ske i höst☺️

Så istället för en massa socialt umgänge på stan eller i Gbg, (som iof hade varit galet kul 💃🏼)  så har jag vilat, stökat undan, organiserat och tagit det lugnt. Jag prioriterar mig själv! 

Men jag tog en paus och åkte till gymmet😅 

IMG_3242

En Tung uppförsbacke när man är påväg tillbaka efter träningsuppehåll😅😝 Fler kilon, sämre kondition, seg start, stel kropp……

-MEN, fi f*n vad skönt när man är klar ✨🙌🏻

Cardio 30 min. Crosstrainer. 10 min rodd, sedan körde jag ett helkropppass med styrketräning. Första gången på lång som jag använder maskinerna☺️

Nu ska jag ta tidig kväll och strax gå och lägga mig….. hörs imorgon!

Kram

/My Martens 

13 Komentarer

 1. Du skriver en del om att du har gått upp 15 kilo senaste året, ändå är du ju så vältränad på alla bilder. Vad vill du förmedla?

  • Vad jag vill förmedla? Ja, att mina byxor går någonstans upp till låren, sen tar det stopp! ? Vikten i sig spelar ingen större roll. Men att min kropp checkade ut förra året, mitt immunförsvar försvann. (Lunginflammation, influensa, blindtarmen, halsfluss osv osv..) under samma period så ökade jag i vikt. TROTS mina 6-9 träningspass i veckan (jobbade dagligen åå gymmet) så vad jag har förmedlat är att ibland spelar det ingen roll vad man gör när kroppen inte mår bra. Mina värden var katastrofala, min kropp slutade ge respons på det jag gjorde. Jag har ett skyhögt kortisol påslag, pga av grov depression och stress. Då reagerade min kropp så. Sen att DU tycker att jag ser vältränad ut… ja, det tackar jag för?? Men att JAG inte kan ha kläderna som jag har i min garderob, och att jag inte trivs med min vikt… det står för mig. Jag vet hur jag väger och ser ut kär jag mår bra… jag har ca 10 kg kvar, tolkningar målvikt. MEN, kroppen reagerar olika, kanske är det så att jag är ”nöjd” när jag fått bort sex kilo…. allting hänger ihop, vätska, muskler, fett osv… så vad jag vill förmedla? Det har big snarare varit en del av min vardag, som jag delat med mig utav… Mvh My

 2. Kloka du! Jag är rätt nybliven pensionär så jag vet precis hur trött man kan vara ibland… ?Skämt åsido, det är viktigt att lyssna på kroppen. Var rädd om dig! ❤️

 3. Du skriver en del om att du har gått upp 15 kilo senaste året, ändå är du ju så vältränad på alla bilder. Vad vill du förmedla?

  • Vad jag vill förmedla? Ja, att mina byxor går någonstans upp till låren, sen tar det stopp! 🙈 Vikten i sig spelar ingen större roll. Men att min kropp checkade ut förra året, mitt immunförsvar försvann. (Lunginflammation, influensa, blindtarmen, halsfluss osv osv..) under samma period så ökade jag i vikt. TROTS mina 6-9 träningspass i veckan (jobbade dagligen åå gymmet) så vad jag har förmedlat är att ibland spelar det ingen roll vad man gör när kroppen inte mår bra. Mina värden var katastrofala, min kropp slutade ge respons på det jag gjorde. Jag har ett skyhögt kortisol påslag, pga av grov depression och stress. Då reagerade min kropp så. Sen att DU tycker att jag ser vältränad ut… ja, det tackar jag för🙏🏻 Men att JAG inte kan ha kläderna som jag har i min garderob, och att jag inte trivs med min vikt… det står för mig. Jag vet hur jag väger och ser ut kär jag mår bra… jag har ca 10 kg kvar, tolkningar målvikt. MEN, kroppen reagerar olika, kanske är det så att jag är ”nöjd” när jag fått bort sex kilo…. allting hänger ihop, vätska, muskler, fett osv… så vad jag vill förmedla? Det har big snarare varit en del av min vardag, som jag delat med mig utav… Mvh My

 4. Kloka du! Jag är rätt nybliven pensionär så jag vet precis hur trött man kan vara ibland… 😴Skämt åsido, det är viktigt att lyssna på kroppen. Var rädd om dig! ❤️

 5. Sov så gott fina My o säkerligen ett bra val att vara hemma o få saker gjort i stället för att ha i bakhuvudet😊

  Kram Jeanette

 6. Tack är så skönt o följa din blogg som är ärlig livet går upp och ner !?ska ta tag i träning efter ett längre uppehåll suck ?‍♀️känns jobbigt! Några tips hur jag ska börja? du fixar detta dit nya liv pendla och skola ????Sköt om dig och en stor Bamse kram❤️

 7. Tack är så skönt o följa din blogg som är ärlig livet går upp och ner !😍ska ta tag i träning efter ett längre uppehåll suck 🚶‍♀️känns jobbigt! Några tips hur jag ska börja? du fixar detta dit nya liv pendla och skola 👊🏻💪🏻Sköt om dig och en stor Bamse kram❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...