IMG_1941

hej!

Jag är fortfarande kvar i Stockholm. Alltså WOW vilket väder!☀️ 23 grader och sol😎

En kaffe på balkongen och en bloggstund med dig…

Sitter just nu och väntar på besked om utbildningen som jag nämnt tidigare. Min magkänsla är BRA. Men jag är samtidigt lite nervös. Jag har alltid en plan, en strategi vad det gäller mitt jobb. Senaste året när allting vänts upp och ner så har jag jobbat med mig själv. Ingen dans på rosor, KBT, backat tillbaka genom hela min ungdom för att “hitta” mig själv.

Jag minns den där känslan för ett år sedan. ( gammalt inlägg HÄR )

Jag behandlades som en grovt kriminell. Utfeseförbud, fick inte lämna landet. Dom enda jobb jag hade just då att falla tilbaka på, det var just utomlands. Träningsresor. New York, Portugal, Thailand, Finland. Jag fick ställa in allt.

Jag försökte “överklaga” just utreseförbudet men fick avslag. Jag blev livrädd!

-Hur skulle jag klara mig. VAD skulle jag göra?!

Visst, hade jag bara haft mig själv att tänka på. Men jag har ju Ludvig, min älskade Lilleman ❤️

Känslomässigt var jag ett kaos. Så trasig, så förkrossad! Vilsen…. och ensam. Väldigt ensam.

För där och då, så ser man vem och villa man verkligen har! För att vara tydlig så syftar jag inte på någon särskilt utan rent generellt. Leverantörer, samarbetspartner, anställda, vänner osv. 

Jag ville bara skrika, gråta, sparka! Jag var frustrerad och ledsen på samma gång.

Jag har side-kickat träningsbranchen i flera år. Jag ÄLSKAR att peppa och motivera andra. “-Kan jag så kan du!💪🏻👊🏻”. Jag själv har vägt drygt 100kg, jag har själv gjort en viktresa. Levt med en distas efter graviditet osv. Därför brinner jag extra mycket för just mamma/gravid träning. 

Jag bestämde mig då för att utbilda mig till PT. Det blev en intensiv höst. Med både jobb och studier. Men jag klarade det. För mig som inte gått gymnasiet, utan jobbat och levt själv sedan 14års ålder så skrämde utbildningen ordagrant skiten ur mig!😬

Allt som jag lärt mig genom mina tio år som företagare, pendlingen mellan Holland/Sverige, personalansvar, transport, löner, bokföring, beställningar, grossistverksamhet, tull, transport, logistik, med och motgång. Där kände jag mig trygg.men detta var något nytt, skrämmande nytt! 

Men jag insåg ganska snabbt att vara i skolan på Södermalm var kul. Riktigt kul! Något helt nytt. Nya människor, ny vardag. Jag insåg att jag KAN studera. Tack vare den utbildningen så vågade jag ansöka till denna utbildningen som jag nu väntar besked ifrån🙏🏻✨

Jag håller mina tummar och tår!

Nu tar jag kontroll över mitt liv, min och ludvigs framtid. Jag planerat både kort och långsiktigt. Jag är tillbaka. Tillbaka mentalt, tillbaka med ett lugn. Jag är trygg i mig själv, och kan nu ett år senare till och med känna en tacksamhet till det som jag har gått igenom. Jag har förlikat mig med det jag inte kunnat påverka, jag har accepterat Och vuxit med mina egna misstag. ☺️

Hmm… jag skulle egentligen gå in och skriva ett “godmorgon i solen inlägg” men nu blev det lite längre…. summan är ändå följande! Jag SKA bara in på den här utbildningen, det bara ska gå! ☺️ Håll tummarna för mig köra cybervän. 🙏🏻❤️

Nu har jag precis varit ute på en lång PW. Ett nytt område där jag inte känner mig hemma. Super mysig! Vi hörs sen! Kram 🌸

/My Martens 

IMG_1923 IMG_1929 IMG_1931 IMG_1933

Posted in: Allmänt
Kommentarer (11)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *