Hemma?

IMG_0913 IMG_0915

Hej fina! 

Sovmorgon för Lilleman. Hemmaträning och flytt organisering för mig ☺️

Sen ner till stranden… i Färjestaden.  ÄNTLIGEN strandväder! 🙏🏻☀️😎

skulle mött upp en tjejkompis, som fick förhinder ☺️ Så vi åkte vidare på en annan playdate…. 

IMG_0964 IMG_0967 IMG_0977 IMG_0985

Detta är ändå mer än fantastiskt! Att bara få vara med min Lilleman 🐳❤️ Han börjar bli riktigt duktig på att simma nu☺️

Jag föröker skjuta undan all stress, alla framtidsplaner, alla “måsten”. Jag försöker att varva ner och faktiskt förstå att jag bor här nere nu.

Det känns lite overkligt ☺️ Det går lixom inte in…. det känns som om jag är på besök…. vart är hemma? Hemma för mig har alltid varit butike. Jag har flyttar runt så mycket. Passerat många städer, hus, lägenheter sedan jag var 13år. Jag kan ärligt säga att jag längtar hen. Jag vill ha lugn och ro. Känna mig “hemma”. Kanske kommer det med tiden…..

IMG_0974 IMG_0976

Vi hörs sen! Kram 🌸

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *