IMG_7519

Brudbuketter✨ 

Den översta, Sååååå vacker! Pioner, pistageblad, frezia, sommarkänsla ✨jag har så sjukt många bilder från olika brukdbuketter jag gjort genom åren. Men hittar inte alla nu.

 Som jag saknar floristyrket ibland💖

 Allting har sin tid…

IMG_0775 IMG_0776 IMG_0777 IMG_0778 IMG_0780

Det närmade brud jag själv varit var när jag plåtades för Bröllopsguidens omslag. Det enda jag kunde tänka på var alla brukdbuketter jag fick hålla i som jag själv inte hade gjort 😂 Jag plåtades en heldag, med sååå många olika vackra klänningar och håruppsättningar.

“Brud för en dag” ✨👌🏻

-Vad hade DU för blommor i din brudbukett? Eller vad vill du ha för blommor i din bukett? 

Kram /My Martens  

Posted in: Allmänt
Kommentarer (11)
 • Susanne

  Älskar oxså blommor😍. Gifte mig på vintern. Gjorde den själv. Vita rosor vita hyacinter å vita brudorkide.😊

 • Anne

  Jag är inte så romantisk av mig så rosa toner kändes helt fel. I min brudbukett hade jag mörkröda rosor och vita prärieklockor. Älskade den buketten.

 • Pernilla

  Jag hade en bukett i vitt och grönt… Anastasia, Fresia och Gerbera. Gröna strån över buketten med vita pärlor som trätts på stråna. En ljuvlig bukett med mina favoritblommor och doften… den doftade heeelt fantastiskt!
  Egentligen är Gul Fresia min absoluta favorit… men det kändes fel med gult i buketten så det fick bli den vita varianten. Och den luktar ju inte fy skam den heller.

 • Linda

  Vi gifte oss ‘i smyg’ i Stadshuset, bara vi och barnen. Gjorde buketten själv (jobbat i blomsterbutik) av kärleksört som skiftade i grönrosa och rosa Rudbeckia. En rund tät liten bukett som stod sig hela dagen utan vatten!

 • cecilia

  Jag hade vita liljor – ÄLSKAR vita liljor… tyvärr kommenterade en nära släkting (som ofta vill vara negativ) att det är begravningsblommor vilket ju var lite trist men jag hade såna där stora vita långa och tyckte det var jättefint. Har du gjort det någon gång som florist? Tack för jättebra blogg!

 • Ella

  Hej! Min brudbukett var droppformad och bestod av röda rosor, blå anemoner och vita orkidéer.

 • A

  En underbar bukett i ljusrosa och vitt, pioner och rosor.

 • My yalcin

  Jag hade vita rosor och lila orkidéer.
  Så himla fin var den.

  Jag höll det enkelt!

 • Marie

  Min brudbukett bestod av rosa och vita rosor. Rosor – to dig for😍

 • Helena

  Min brudbukett bestod av orangefärgade rosor som heter Tennese . Formen var droppformad. Detta var ju 1992 så det var ju det som var på modet just då. Hade jag jag valt brudbukett idag hade jag valt rosa rosor i olika nyanser. Vi firar ju silverbröllop nu i augusti.

 • Ulrika F

  Vi gifte oss -02, jag hade lila Kalla, lila rosor (Delilah), trollhassel och murgröna. Älskar fortfarande valet av lila som tema på vår stora dag! Kram till dig, ta en dag i taget. Allt kommer bli bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *