IMG_9998

Godmorgon!

Såhär är ni vana att se Sture. Fluffig och ståtligt… men nu sommartid har jag bestämt mig för att raka honom, för att det ska vara lite skönare ☺️ Veterinären intygade att han mådde bra, inga tovor, men liiiite för rund. Så nu ska vi byta foder ☺️

Jag fick hålla mig för skratt när jag kom in till veterinären, fick en liten chock! Men guuuuud så nöjd han är😍 Gosigare än någonsin, lägger sig och vill bli klappad på magen, njuter maximalt 😍

-Säg hej till nakenkatten! 

IMG_0682 IMG_0683 IMG_0684 IMG_0685 IMG_0686 IMG_0687 IMG_0688 IMG_0689

Nu ska jag dricka köra upp till Köpingsvik och umgås med min “styvmamma”. En tjej pappa var tillsammans med för mååååååånga år sedan, men hon har lixom blivi familj genom alla år ❤️ Dom bor i Timmernabben, men är på Öland just nu☺️ Vi hörs sen! Kram💖

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *