Mamma lycka… hemma blind?

IMG_0255

Godmorgon!

Kalmar slott. Så ståtligt, så vackert. Någonting jag inte lade märke till när jag bodde här nere tidigare. Någonting jag nästan tog lite för givet…. jag ser annorlunda på både Kalmar & Öland.

Min lilla badpojke ❤️

SOM jag älskar honom! Mitt hjärta slår dubbelvolter får denna lill kille.

Hur rörigt det än har varit. Hur trasig och splittrad våran “kärnfamilj” än är.

Hur många ensamma vakna nätter med en ständig oro för att “förlora” honom sedan den dagen jag blev lämnad då han var ca 12 veckor gammal.

Hur många gånger jag ordagrant vänt ut och in på mig själv för att hitta en hållbar vardag, och vara alla andra till lags. Hur hård och frustrerande denna kamp än har varit så har jag alltid samlat kraft och styrka genom Lilleman ❤️ Jag älskar honom villkorslöst.

Det är alltid lätt att i efterhand tänka “om jag hade gjort så, om jag hade gjort si”

Jag var nyförlöst första gångs mamma. Full av känslor och hormoner när hela mitt liv sattes i rubbning. Veckor innan otrohet och allt annat kom fram. Jag kastades in i en för mig, helt ny värld. Ensamstående två butiker, två företag. Sjukt mycket ansvar med ett jobb som inte vara var ett jobb, utan en livstil…

Samma dag det blev “vi mot världen” så svor jag på att ALLTID sätta Lilleman först, att aldrig låta min sorg eller min livstil påverka honom negativt.

Med gott samvete kan jag titta tillbaka i backspegel och säga att jag verkligen har försökt, jag har gjort så gott jag kunnat. Vägen har varit allt annat än spikrak Den har varit krokig och med stora hinder på vägen. MEN den glädjen i Ludvigs ögon när vi nu har flyttat ner. DEN känslan är oslagbar!

Våra år i Sigtuna har varit magiskt bra. Vi har fått vänner för livet ❤️🙏🏻 Jag har hittat mig själv och börjat jobba med mitt trasiga jag….  Ludvig har vuxit enormt med pendlande. Han är framåt, och trygg i sig själv, 

Men allting har sin tid… Sigtuna kommer alltid att ha en speciell plats i hjärtat. Vi kommer besöka det så ofta vi kan… Det får bli vårat smultronställe.

Nu ska jag försöka landa här nere innan det är daga för skolstart för oss båda. Jag får pendla istället för Lilleman ❤️

IMG_0243 IMG_0244 IMG_0245 IMG_0246

Magiskt vacker 🌟👌🏻 Svensk sommar har sin charm☺️

IMG_0260 IMG_0266

Idag ska Ludvig åka till sin pappa. Innan lämning ska jag ta med till östra sidan. Till Gårdby Cafè och lanthandel☺️ Ett av mina smultronställen jag inte besökt på länge… Hoppas få träffa min väninna Marie som äger det ☺️ Vi hörs sen fina du🌸

Kram /My Martens 

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *