IMG_7500 IMG_7501

Godmorgon fina du!

Hoppas du sovit gott! Min sömn är katastrofal! Jag har fått sömntabletter utskrivna, som jag ska hämta ut. Vi får väl se hur det går…. Jag mår lite bättre idag.

Känner mig så nöjd med gårdagen. Fick mycket gjort trots en sen start. Det gör SÅ stor skillnad för inre stress och samvete.

Jag Packade fyra kartonger. Tvättade två maskiner, slängde två säckar med skräp (🙈😵) samlade ihop en kasse med leksaker till förskolan. Rensade frysen och skickade över det till grannen. Körde en Bloppis. WOW vilket intresse ☺️🙏🏻

Så kul! Nästa bloppis kommer ikväll…

 Nu har jag försökt sminka över mitt såriga ansikte. Vill göra mig lite fin ☺️

Min rosacea bråkar nu. (Se bilden längst ner. En vecka innan medecin)

 Många frågar vad jag använder. Salvan heter, kommer inte ihåg. Kollat sen, även denna är på recept . Jag har även en antibiotika som heter Erymax. Detta i kombination med milda och skonsamma produkter ifrån Cetaphil. Usch! Rosacean är fruktansvärd! Men mitt tippa till DIG som också har rosacea är att du tar kontakt med din läkare och STÅ på dig!  Du behöver receptbelagd salva och antibiotika för att få bort det. Sen bör du såklart kombinera det med milda och skonsamma produkter för just roscacea.☺️ 

Nog om det.

Idag ska jag in till stan och bleka tänderna på förmiddagen. Då vill jag vara lite fin. Började locka håret. Tar alltid en sida åt gången. Tanken slog mig när jag var klar med ena sidan.

Vad tycker du är finast?

-Rakt eller lockigt?

Hörs sen! Stor kram 😘

/My Martens

IMG_5616

Såhär såg det ut för 12 dagar sedan… såhär ser det ut efter ca 10 dagars behandling. Jag svarar bra på medicinen denna gången….. tur 🙏🏻 Det är inte alltid en självklart.

Det värsta är inte att det är ”fullt”. Det värsta för mig är att det kliar, svider och nästan ”bubblar” under hyn. Det vätskar sig och gör riktigt ont! Blääää för rosacea! 😝 Jag skämdes mycket förr. Gömde mig och skulle aldrig vågar lägga upp en bild. Men jag tycker att vi ska väga vara ärliga och inte alltid visa ”perfekta” selfies och bilder.. ☺️

-girl power! 👊🏻🌈

Du duger som du är…. glöm aldrig det! ❤️

IMG_8977