Smoothie tips!

IMG_7171

Hej fina! Du som följt mig genom åren vet att jag inte äter några grönsaker. Överhuvdtaget! Jag är väldigt komplicerad i maten. Men det är EN lååång historia 😂🙈

jag har inte gjort detta sedan barnsben. Jag har  försökt allt, råa, kokta, i mat, brevis mat… förstå hur måååånga middagar jag genomlidit. Man vill ju inte göra en grej av det. Eller vara oförskämd. Sen är det ju så att våra kroppar behöver ju grönsakerna. Vi behöver få i oss en hel del. Mitt nya sätt sedan drygt ett år tillbaka är att försöka få i mig det genom smoothie. Det hår i perioder, (som allt annat) ibland gör jag dom dagligen…. ibland går det veckor.

I dagens smoothie är det babyspenat, jordgubbar, lime, kiwi och vattenmelon 🥑🥝🍓🍉 och liten osötad mandelmjölk ☺️ SÅÅÅ  fräsch och god!

Ett bra sätt att få i både mig och Lilleman lite nyttigheter. ☺️ Han är iof, duktig på äta grönsaker annars också…  Nu ska jag strax gå in hos doktorn. Vi hörs senare… stor kram 🌸

/ My Martens 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...