Brudbuketten – Gotland

IMG_5853

Brudbukett🌸

Hej fina! Solen skiner över Gotland och vinden viner… sitter uppe på takbalkongen på Novi resort. Jag och Marie har varit ute på en långpromenad. Såååå mysigt (bilder kommer sen) Jag njuter av utsikten, lugnet och alla intryck ifrån bröllopet igår. David & Julia är så menade förvarandra ❤️💍🥂

Jag ska självklart uppdatera ifrån själva bröllopet, men har så sjukt många bilder att gå genom. Det gör jag senare… Men nu ska du få se en bild på buketten.

Jag åkte till David och Julias hotell och mötte upp dom innan vigsel.. många ifrån familjen var där. Jag hade ca 20 min på mig att göra brud och näbb bukett… jag sprang loss i trädgården och tog vad som föll mig in (förlåt moder natur, det var nödvändigt 🙈☺️)

 Jag blandade vilda blommor och kvistar med några stjälkar krysantemum som jag lyckades komma över på Ica dagen innan.. naturen ligger lite efter här på Gotland, inga vackra pioner tex att jobba med… men det blev bra. Julia är en exemplarisk brud, inga krav, inga förväntningar… hon  ville ha en vildvuxen ”tuffsig” bukett gjord av kärlek…

-Det skulle hon såklart få! ❤️

IMG_6049 IMG_6055

Omgiven av Gotlands vackra natur och med hela brudparets familj som satt och lunchade framför mig så tog jag mig an projektet☺️ ( en knapp halvtimme innan vi skulle lämna hotellet i bilar och åka mot det magiskt vackra kapellet precis vid havet) 

Julia hade retats lite med mig för att hon såg på mig hur stressad jag blev över projektet kvällen innan.

Nu hoppade hon fram med kameran och skrattade när hon sa ”Jag VISSTE att du skulle få feeling, du kan inte låta bli att le” Julia hade SÅ rätt ❤️

IMG_6056

IMG_6060

Såhär blev dom✨☺️

vildvuxna, rufsiga, asymmetriska, enkla med vildvuxna murgrönor som slingrade sig runt och igenom buketten. väldigt personliga✨💚

Tid att fota dom ordentligt fanns inte. Dom var nämligen klara ett par minuter innan vigsel 😂

IMG_6057 IMG_6062 IMG_6063 IMG_6064 IMG_6065 IMG_6066 IMG_6067

För att citera Ernst ”i det enkla bor det vackra” ✨ Det ligger något i det…. 

IMG_5946 IMG_5968

IMG_6005

Som sagt… fler bilder från bröllopet senare ☺️ Nu ska jag mysa med Marie en stund.

Min utsikt precis just nu. Spana om Gotlandsfärgorna som mötet varandra ☺️

IMG_6323

Vi hörs sen! Kram /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (39)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.