OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bröllop i Visby ✨ 

Den här underbara tjejen heter Julia. Julia är en tvåbarnsmamma som imorgon ska bli fru 👰🏼✨ Julia är min vän och granne 💖 Som vi skrattat ikväll. Hon är inte det minsta nervös. Jag bor hos min väninna Marie Herrey på Novi resort Previa utanför visbymuren. (Gammla Tott). Julia ringde mig, jag hade redan fått ett samtal från hennes man och var påväg till systemet för att handla öl (jag dricker inte öl och hade NOLL KOLL på inköpslistan 🙈😂) Men blyg är jag inte så jag frågade mig fram. MEN, när Julia ringer och säger att hon inte fått tag på några blommor…. och helt enkelt behöver min hjälp. ( jag har erbjudit mig innan ) så slog floristhjärtat en dubbelvikt! HERREGUD?! Jag körde på gps till ICA Maxi. (Allt annat stängt) och började engagera hela personalen. Det är studentider OCH morsdag. Kylen gapade tomt… det som stod kvar var inte mycket att ha 😫 MEN……

IMG_5853

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Florist, javisst 🌸✨😉

Det här med att få veta att man ska göra brudbuketten, näbbbuketten och det här är förutsättningarna😂🙈

– JÖSSES! Vad tror du, kommer det att gå??? 

Jag har inga verktyg, ingen floratejp eller bast! Hahaha! Jag dööööör! Nåja, jag har rekat hela trädgården och ska använda min kreativa sida för att göra det bästa av situationen 🌸👊🏻😼

Nu håller ju ”vildblommor” inte lika länge som dom som är framdriva i odling. Definitivt inte inte utan oasis hållare!  Nu sätta mina floristkubskaper verkligen på prov ☺️ Nu tackar jag sällan nej till en utmaning. Så Inte denna gången heller!

Resultat får du imorgon…….

IMG_5834

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett gott skratt förlänger livet 😂💕

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag läsa ett kapitel i boken, innan jag får min välbehövliga skönhetssömn.

Kram och godnatt 💕

/My Martens

IMG_5848

Posted in: Vardag
Kommentarer (29)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.