Kommer My’s Blommor att återuppstå?

5DS_0812

Vad ska jag jobba med på Öland ? Kommer My’s Blommar att återuppstå?

Godmorgon fina du!

Återigen…. WOW vilka fantastiska kommentarer jag fått på mina senaste inlägg. Dom går verkligen rakt in i hjärtat ❤ Det betyder verkligen SÅ mycket för mig att du tar dig tiden och skriver till mig… TACK!🙏🏻

Igår kväll lämnade jag Lilleman på flygplatsen. Min lilla kille känns plötsligt så stor när han pussar mig hej då och följer med flygvärdinnan ut på planet. Han har verkligen vuxit med ansvaret att flyga ensam. Min stolthet är obeskrivlig.

Igår vände han sig om till tjejen som skulle följa honom till planet och sa ” vet du, snart flyger jag inte mer…. Vi ska flytta till Öland så då får du följa mamma till planet istället”

Alltså lilla sötnöt! jag döööör så gulligt!!!!😂🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Många av er frågar vad jag ska jobba med på Öland.

Många frågar också om jag ska starta upp My’s Blommor.

Mail, Facebook meddelande, sms osv med frågor kring detta. Två personer har redan sökt jobb…. Jag småskrattar lite för mig själv. Inte för att det är något fel med att fråga. Självklart visste jag att frågan skulle komma. Men allt det jag hade byggt upp under mina tio år som jag kämpade och slet med My’s Blommor är ju borta. Begravt. 

Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar min butik. jag saknar både butiken, Holland, blommorna, kunderna och mina fantastiska tjejer. MEN, i dagsläget så finns det inga planer på det.

Man ska aldrig säga aldrig….  (citat alá pappa😝)

Men jag ska först och främst ”landa” i flytten. Och mig själv. Själva flytten i sig kommer att ta en hel del energi. Bara själva logistiken att få ner alla möbler och allting till Öland är ett projekt.  Väl på plats så ska allt packas upp och jag ska boa in mig i våran nya lägenhet och försöka skapa en vardag igen.

Nu innan flytten så ska jag göra en rensning, en extremt stor rensning! Jag tänker få med ALLT på en och samma lastbil (ingen super stor) Så nu ska det rensas, slängas och organiseras. Man kan ju tycka att jag borde ha rutin på att flytta. Men nej, jag är SÄMST på att flytta🙈. 

Oorganiserad, grejer huller om buller. Jag la alla grytor och köksgrejer i en sopsäck sist. Nu ska jag (försöka) göra om och göra rätt. 

Skulle du vara intresserad av att jag kör lite bloppis här inne? På sånt som man kan skicka, typ kläder, skor, väskor osv? 

Nere på Öland så kommer jag att fortsätta jobba med bloggen, som någon skrev tidigare ”Det finns ju internet på Öland också” hehe! Ja, det är ju helt sant! Du som följer bloggen kommer givetvis att få följa min tid innan, under och efter flytt. 

På tal om det, jag söker en lokal fotograf nere på öland/Kalmar ä. Någon att jobba med när jag är där nere. Blogg bilder och kortare videos 2 gånger i veckan ca. Plus resor och event.

 Maila eller kommentera gärna om du har något tips ☺️

Jag kommer snabbast möjligt att försöka strukturera upp pendlingen till Stockholm och lösa det på smidigaste sätt. Men UTAN stress. Denna gången kommer jag att göra en sak i taget. Hälsan kommer först. jag är trött, sliten och medtagen. jag fokuserar nu på min sömn, min kost och att undvika stress. Min kropp är så sjukt ur balans att jag knappt känner igen mig själv. Jag behöver återhämta mig och vila.

 Men bara att jag tagit beslutet i sig, gör att jag släppt en stor tyngd på mina axlar, och en konstant ångest inombords som sakta men säkert börjat avta. 

Jag ÄLSKAR mitt jobb som Personlig tränare.

Jag brinner verkligen för att jobba med människor. Att få vara en del i deras resa mot just deras personliga målsättning. Livsstils förändringar och mamma/gravid träning är min specialitet.  Jag har just nu i skrivande sund inte signat för något gym nere på Kalmar/ÖLand ännu. men kommer förmodligen att jobba med det även där nere. 

Jag har som du kanske vet jobbat på SATS i Märsta. Jag har nu informerat mina kunder om att jag kommer att sluta. Att jag kommer att flytta ner till Öland i juli. Lite blandade känslor att informera om det. Jag kommer att sakna både kunder och kollegor.

För att inte minst nämna Cattis min chef. underbara fina, starka Cattis! Du är en fantastisk kollega, chef och människa! Du vill möjligtvis inte följa med till öland? 😉

Den respons jag fått ifrån mina PT kunder är fantastisk. Deras sms och ord gick även dom rakt in i hjärtat! (TACK underbara ni 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤)   Era ord betyder så galet mycket för mig! 

Det är just precis DEN responsen som gör att jag älskar mitt jobb som personlig tränare.

5DS_0793

Nu min vän ska jag snöra på mig löpdojjorna och ge mig ut på en mysrunda längs med strandpromenaden. Konditionen är urusel och jag behöver verkligen bli ”kompis” med löpträningen igen. Fasen vilken färskvara det är. Blodsmaken i munnen, och flåset kommer redan efter ett par kilometer…… 

Vi hörs senare! stor kram 🌸

/ My Martens 

102 Komentarer

 1. Kära My vad du kämpar. Ja ett stort steg tar du nu, som jag hoppas framåt o inte bakåt. Men med tanke på vilken fantastisk Ludvig du har o hans underbara replik till Flygvärdinnan, så kommer både du o Ludvig att må bra tillsammans på Öland. Förstår att det kan vara svårt att få ihop din jobb vardag, o risk för stress, men med god planering så kommer det att fungera. Beundrar dig som lyckats överbrygga din egen motvilja mot att flytta till Öland o se vad som gör dig o Ludvig lyckligast tillsammans. Som sagt det går att pendla hit till Stockholm om man hittar en modell för det, o det kommer du att göra. Så lycka till o var rädd om dig o L. Kram

 2. Kära My vad du kämpar. Ja ett stort steg tar du nu, som jag hoppas framåt o inte bakåt. Men med tanke på vilken fantastisk Ludvig du har o hans underbara replik till Flygvärdinnan, så kommer både du o Ludvig att må bra tillsammans på Öland. Förstår att det kan vara svårt att få ihop din jobb vardag, o risk för stress, men med god planering så kommer det att fungera. Beundrar dig som lyckats överbrygga din egen motvilja mot att flytta till Öland o se vad som gör dig o Ludvig lyckligast tillsammans. Som sagt det går att pendla hit till Stockholm om man hittar en modell för det, o det kommer du att göra. Så lycka till o var rädd om dig o L. Kram

 3. Du får gärna köra en bloppis?
  Önskar dig lycka till och att du nu äntligen får land och hitta din plats nere på Öland.
  Kram?

 4. Du får gärna köra en bloppis😊
  Önskar dig lycka till och att du nu äntligen får land och hitta din plats nere på Öland.
  Kram💕

 5. Hej My, en bloppis vore toppen?. Tror att när du landat på Öland och allt börjar ljusna så kommer ett lugn att infinna sig och du kommer att känna att det var ett mycket bra beslut du tog för er båda. Hoppas du kommer att jobba som PT på Öland eller köra lite bootcamp ute i naturen, Lycka till med allt

  • Hej Titti! Ja, en bloppis får det bli… ska bar föröka ”styra” upp det ☺️ Ja… jag hoppad och tror du har rätt i det du skriver… tack?? Kram ?

 6. Menar du bloppis på nätet? Isåfall tycker jag det är toppen. Även annars naturligtvis, men isf får ju inte alla samma chans. Gynning kör ju ofta bloppis o d verkar gå kanonbra.
  Tänker på dig o flytten, i hela mitt liv har jag flyttat, för att få ro i själen. Funkade inte alls. Men du flyttar ju av helt rätt anledning . Lycka till med allt❤️

  • Ja, bloppis på nätet ☺️ Åhhhh… känner igen mig SÅ i det du skriver! Ja, denna gången flyttar jag av rätt anledning ❤?? Tack! Kram

 7. Vad skönt det ska bli att slippa din separationsångest varannan vecka. Den försvinner när du flyttar till Öland. Allt blir lugnare omkring dig. Du får dessutom närmare till Åza.
  Kram

  • Separationsångest kommer att vara den samma… även tidigare när jag bodde där nere och vi hade varannan vecka så var det så… vi träffas inte under ”pappa backens” vi har helt skilda umgängen och det faller sig inte så… Men Åza kan jag absolut träffa oftare.. tack för omtanken! ☺️ Kram

 8. Hej My, en bloppis vore toppen👍. Tror att när du landat på Öland och allt börjar ljusna så kommer ett lugn att infinna sig och du kommer att känna att det var ett mycket bra beslut du tog för er båda. Hoppas du kommer att jobba som PT på Öland eller köra lite bootcamp ute i naturen, Lycka till med allt

  • Hej Titti! Ja, en bloppis får det bli… ska bar föröka ”styra” upp det ☺️ Ja… jag hoppad och tror du har rätt i det du skriver… tack🙏🏻 Kram 🌺

 9. Menar du bloppis på nätet? Isåfall tycker jag det är toppen. Även annars naturligtvis, men isf får ju inte alla samma chans. Gynning kör ju ofta bloppis o d verkar gå kanonbra.
  Tänker på dig o flytten, i hela mitt liv har jag flyttat, för att få ro i själen. Funkade inte alls. Men du flyttar ju av helt rätt anledning . Lycka till med allt❤️

  • Ja, bloppis på nätet ☺️ Åhhhh… känner igen mig SÅ i det du skriver! Ja, denna gången flyttar jag av rätt anledning ❤🙏🏻 Tack! Kram

 10. Vad skönt det ska bli att slippa din separationsångest varannan vecka. Den försvinner när du flyttar till Öland. Allt blir lugnare omkring dig. Du får dessutom närmare till Åza.
  Kram

  • Separationsångest kommer att vara den samma… även tidigare när jag bodde där nere och vi hade varannan vecka så var det så… vi träffas inte under ”pappa backens” vi har helt skilda umgängen och det faller sig inte så… Men Åza kan jag absolut träffa oftare.. tack för omtanken! ☺️ Kram

  • Ja…… förstår tanken och kan känns lite så ibland. Men nu funkar det inte så, och jag ”klarar mig själv” typ ??☺️??? försöker iallafall… kram

  • Jag håller absolut med här.
   Är ni från Öland allihop här, som anser sig veta vad som är bäst för My? Övervägande här verkar vara från Öland eftersom man nu helt plötsligt anser sig veta att det är bäst för My att flytta tillbaka till lilla Öland.
   Jag har själv flyttat en del, men ni som bott på Öland hela ert liv, eller i lilla småstaden Kalmar, och aldrig vågat flytta från mammas gata, ja ni vet inte vilket helvete det är att bryta upp och flytta till en helt annan stad, i synnerhet till en stad där man inte är uppväxt och inte har något socialt kontaktnät, ett gammalt otroget ex är ju inte precis något att luta sig emot. My är ju inte ens från lilla Småland.
   Tänk vad My tvingats gå igenom under sitt liv!!! Alla flytt hit och dit. Sedan kraschen med blomsterbutiken tog hon beslut att börja om, flytta till en härlig stad som Stockholm, sååå mycket skit hon fick för det här på bloggen!!! För djävligt rent ut sagt, ni borde skämmas som bar er djävligt illa åt i skrift här på bloggen.
   My fixade själv på egna ben, bostad, ny utbildning, dagis, nytt jobb, nya vänner, och se, så fort ett gammalt ex ”inte kan” flytta själv, ja då är det alltid så att det är kvinnan som åter ska bryta upp sitt liv, det tycker jag är för djävligt och enormt medeltida. Kvinnor har lika stor rätt som männen att hävda att ens bostadsort betyder lika mycket för dem, deras jobb, sociala liv m.m, och ett gemensamt barn har lika stor rätt att få börja skolan där mamman bor!!!!
   Att gå i konkurs med allt vad det innebär, vara utmattad, börja om, flytta för att få nytt jobb, packa ner sitt liv i oändligt många kartonger, gå en tuff utbildning i kombination med att ta hand om ett barn, skaffa ny bostad, söka jobb, få nytt jobb, skaffa nya vänner, bo in sig på en ny ort och hunnit landa, och sedan tvingas flytta igen!!! Tvingas åter flytta, packa ner sina grejer i alla dessa oändliga kartonger, skaffa ny bostad, söka jobb, skaffa nya vänner, bygga upp ett socialt nätverk som står kvar när det blåser snåla vindar, bo in sig igen (vilket tar åratal), fattar ni vad ni kräver av My? Ni som sitter här och skriver och påstår att, äntligen My tar du ett rätt beslut, och det kommer att bli slut på separationsångesten m.m, m.m, ni allihopa hade faen aldrig orkat gå igenom den resa som alla anser att My ska göra.
   Det står en upp i halsen från alla som bara kräver och kräver av mammor o kvinnor, som ändå är den som alltid sätter barnet i centrum vilket aldrig en man skulle göra. Oj oj nu kommer det säkert många kommentarer om att män visst är sååå duktiga och sätter barnen främst, tyck ni det, men det tycker absolut inte jag, det är bedrövligt att vi på 2000 talet fortfarande ska kräva saker av kvinnor som män aldrig ens skulle klara av att snudda vid.
   Det finns oändligt många kvinnor som tvingats bryta upp sina liv på detta viset, vilket väldigt väldigt sällan händer när det gäller män.
   Oerhört gammaldags och medeltida att begära att My åter ska bryta upp sitt liv för att ett gammalt ex inte själv flyttar upp till My istället. Jiiiiiisus, hur många gånger ska en människa orka börja om!! Fattar ni inte hur jobbigt detta är???
   Bedrövligt att det är My som ska offra allt det som hon har byggt upp.

  • Samtidigt var det ju my som valde att lämna staden som de alla kommer ifrån och hennes son var uppvuxen i. Varför ska han stå för att hon flyttar tillbaka för sin sons bästa?

 11. JAAAAAA gärna bloppis på nätet så vi kan shoppa loss hehe. Grattis till ett mkt klokt beslut , blir superbra !Ha en go vecka!

  • Ja…… förstår tanken och kan känns lite så ibland. Men nu funkar det inte så, och jag ”klarar mig själv” typ 👊🏻☺️😝😳😁 försöker iallafall… kram

  • Jag håller absolut med här.

   Är ni från Öland allihop här, som anser sig veta vad som är bäst för My? Övervägande här verkar vara från Öland eftersom man nu helt plötsligt anser sig veta att det är bäst för My att flytta tillbaka till lilla Öland.

   Jag har själv flyttat en del, men ni som bott på Öland hela ert liv, eller i lilla småstaden Kalmar, och aldrig vågat flytta från mammas gata, ja ni vet inte vilket helvete det är att bryta upp och flytta till en helt annan stad, i synnerhet till en stad där man inte är uppväxt och inte har något socialt kontaktnät, ett gammalt otroget ex är ju inte precis något att luta sig emot. My är ju inte ens från lilla Småland.

   Tänk vad My tvingats gå igenom under sitt liv!!! Alla flytt hit och dit. Sedan kraschen med blomsterbutiken tog hon beslut att börja om, flytta till en härlig stad som Stockholm, sååå mycket skit hon fick för det här på bloggen!!! För djävligt rent ut sagt, ni borde skämmas som bar er djävligt illa åt i skrift här på bloggen.

   My fixade själv på egna ben, bostad, ny utbildning, dagis, nytt jobb, nya vänner, och se, så fort ett gammalt ex ”inte kan” flytta själv, ja då är det alltid så att det är kvinnan som åter ska bryta upp sitt liv, det tycker jag är för djävligt och enormt medeltida. Kvinnor har lika stor rätt som männen att hävda att ens bostadsort betyder lika mycket för dem, deras jobb, sociala liv m.m, och ett gemensamt barn har lika stor rätt att få börja skolan där mamman bor!!!!

   Att gå i konkurs med allt vad det innebär, vara utmattad, börja om, flytta för att få nytt jobb, packa ner sitt liv i oändligt många kartonger, gå en tuff utbildning i kombination med att ta hand om ett barn, skaffa ny bostad, söka jobb, få nytt jobb, skaffa nya vänner, bo in sig på en ny ort och hunnit landa, och sedan tvingas flytta igen!!! Tvingas åter flytta, packa ner sina grejer i alla dessa oändliga kartonger, skaffa ny bostad, söka jobb, skaffa nya vänner, bygga upp ett socialt nätverk som står kvar när det blåser snåla vindar, bo in sig igen (vilket tar åratal), fattar ni vad ni kräver av My? Ni som sitter här och skriver och påstår att, äntligen My tar du ett rätt beslut, och det kommer att bli slut på separationsångesten m.m, m.m, ni allihopa hade faen aldrig orkat gå igenom den resa som alla anser att My ska göra.

   Det står en upp i halsen från alla som bara kräver och kräver av mammor o kvinnor, som ändå är den som alltid sätter barnet i centrum vilket aldrig en man skulle göra. Oj oj nu kommer det säkert många kommentarer om att män visst är sååå duktiga och sätter barnen främst, tyck ni det, men det tycker absolut inte jag, det är bedrövligt att vi på 2000 talet fortfarande ska kräva saker av kvinnor som män aldrig ens skulle klara av att snudda vid.

   Det finns oändligt många kvinnor som tvingats bryta upp sina liv på detta viset, vilket väldigt väldigt sällan händer när det gäller män.

   Oerhört gammaldags och medeltida att begära att My åter ska bryta upp sitt liv för att ett gammalt ex inte själv flyttar upp till My istället. Jiiiiiisus, hur många gånger ska en människa orka börja om!! Fattar ni inte hur jobbigt detta är???

   Bedrövligt att det är My som ska offra allt det som hon har byggt upp.

  • Samtidigt var det ju my som valde att lämna staden som de alla kommer ifrån och hennes son var uppvuxen i. Varför ska han stå för att hon flyttar tillbaka för sin sons bästa?

 12. JAAAAAA gärna bloppis på nätet så vi kan shoppa loss hehe. Grattis till ett mkt klokt beslut , blir superbra !Ha en go vecka!

 13. Ja du… vad ska jag säja? tycker du är helt fantastisk <3 & jag är så glad för din skull att du tog beslutet, ett ok mindre på dina redan så tyngda axlar <3
  Livet tar verkligen så många omvägar för många, men din är på väg att räta upp sej, det känner jag <3 att du får din fasta punkt, din riktiga punkt! den nära sonen <3 för där han är, är du, det kan aldrig bli fel <3 om du utöver det blir att resa lite till "storstan" ibland, de är en annan sak ?
  Så glad för din skull <3 & även om inte du känner dej stark, så känner jag din styrka nu <3
  Varm stor omfamnande kram <3

  • Lena……… vilka fina ord! Jag kan verkligen känna att du genuint menar det du skrive, TACK??❤ ja… jag ljuger om jag säger att jag känner mig stark. Men snart så… fullt fokus på sömn, vila och återhämtning! Min magkänsla säger att det kommer bli bra, det vänder nu… tack! Stor kram ?

 14. Ja du… vad ska jag säja? tycker du är helt fantastisk <3 & jag är så glad för din skull att du tog beslutet, ett ok mindre på dina redan så tyngda axlar <3

  Livet tar verkligen så många omvägar för många, men din är på väg att räta upp sej, det känner jag <3 att du får din fasta punkt, din riktiga punkt! den nära sonen <3 för där han är, är du, det kan aldrig bli fel <3 om du utöver det blir att resa lite till "storstan" ibland, de är en annan sak 😉

  Så glad för din skull <3 & även om inte du känner dej stark, så känner jag din styrka nu <3

  Varm stor omfamnande kram <3

  • Lena……… vilka fina ord! Jag kan verkligen känna att du genuint menar det du skrive, TACK🙏🏻❤ ja… jag ljuger om jag säger att jag känner mig stark. Men snart så… fullt fokus på sömn, vila och återhämtning! Min magkänsla säger att det kommer bli bra, det vänder nu… tack! Stor kram 🌸

 15. Inget illa men utan i all välmening, det hade varit roligt om du gjorde om ditt utseende på din blogg för den känns lite gammal. Uppdatera den lite grann, det gör att man känner det lite roligare att besöka sidan.
  Roligt att Lilleman kommer nära både sin mor, far och syskon ? Kommer att bli jättebra för er alla.
  En liten fråga bara, hur länge behöver du ha så många jobb för att betala av konkursen, hur många år handlar det om?

  • Haha! Jag tar åt mig av vad du säger… det har stått på min to-do-list i månader! Ska snart uppdatera… jag lovar! ? Nja… gällande det ekonomiska så beror det på… Ibland får man in större jobb då går det fortare såklart. Jag hoppas och ska föröka att klara av det på drygt två år från och med nu… Om jag orkar/klarar av att hålla detta tempo… Stor kram

 16. Inget illa men utan i all välmening, det hade varit roligt om du gjorde om ditt utseende på din blogg för den känns lite gammal. Uppdatera den lite grann, det gör att man känner det lite roligare att besöka sidan.

  Roligt att Lilleman kommer nära både sin mor, far och syskon 🙂 Kommer att bli jättebra för er alla.

  En liten fråga bara, hur länge behöver du ha så många jobb för att betala av konkursen, hur många år handlar det om?

  • Haha! Jag tar åt mig av vad du säger… det har stått på min to-do-list i månader! Ska snart uppdatera… jag lovar! 😉 Nja… gällande det ekonomiska så beror det på… Ibland får man in större jobb då går det fortare såklart. Jag hoppas och ska föröka att klara av det på drygt två år från och med nu… Om jag orkar/klarar av att hålla detta tempo… Stor kram

 17. Till Ann!
  Du är en sådan där till som kräver och kräver, herregud, tänk till människa, har du inte fattat att My har häcken full just nu av att vända upp och ner på sitt liv en gång till pga en karl!! Göra om bloggen nu också??!! Hur faen mycket tror ni att en människa ska klara av på en och samma gång? Uppdatera bloggen? Inte ett dugg fel på den, har inte sett någon annan här klaga mer än du Ann!
  Tänk till lite innan ni kräver och kräver att My ska göra det eller det!
  Dessutom skriver du Ann, ”Roligt att Lilleman kommer nära både sin mor, far och syskon Kommer att bli jättebra för er alla”!!
  Vad vet DU om det kommer att gå bra?? Om en mamma har det jobbigt så mår barnen dåligt, det är ingen som hitintills verkar ha fattat det. Ja på bekostnad av Mys liv som hon skapat i Stockholm och nu får bryta upp ifrån, så får alla runt omkring ett gemensamt barn det ganska bekvämt som slipper bryta upp från någonting överhuvudtaget.
  Har vi inte kommit längre, än att kräva och fodra att det är en mamma och kvinnor som ska tvingas bryta upp sina liv, har inte läst en enda kommentar här om att en pappa borde kunnat göra samma uppoffring som My nu tvingas göra.
  Till alla er som är gravida och befinner er i förhållanden som ni inte riktigt är ok med, mitt tips, herregud, flytta ifrån pappan INNAN barnet är fött, för DÅ äger ingen rätt att kräva att kvinnan ska tvingas bo på exets bostadsort, någonting som är värt att tänka på.
  En mamma har ju också räkningar att betala, och ska naturligtvis ha rätten att flytta till den bostadsort där hon kan välja och vraka bland jobb som passar henne, men det är klart, uppenbart är kvinnor ingenting värda, utan s ka gå i männens ledband när man har gemensamma barn.
  Oerhört beklämmande.

 18. Till Ann!

  Du är en sådan där till som kräver och kräver, herregud, tänk till människa, har du inte fattat att My har häcken full just nu av att vända upp och ner på sitt liv en gång till pga en karl!! Göra om bloggen nu också??!! Hur faen mycket tror ni att en människa ska klara av på en och samma gång? Uppdatera bloggen? Inte ett dugg fel på den, har inte sett någon annan här klaga mer än du Ann!

  Tänk till lite innan ni kräver och kräver att My ska göra det eller det!

  Dessutom skriver du Ann, ”Roligt att Lilleman kommer nära både sin mor, far och syskon Kommer att bli jättebra för er alla”!!

  Vad vet DU om det kommer att gå bra?? Om en mamma har det jobbigt så mår barnen dåligt, det är ingen som hitintills verkar ha fattat det. Ja på bekostnad av Mys liv som hon skapat i Stockholm och nu får bryta upp ifrån, så får alla runt omkring ett gemensamt barn det ganska bekvämt som slipper bryta upp från någonting överhuvudtaget.

  Har vi inte kommit längre, än att kräva och fodra att det är en mamma och kvinnor som ska tvingas bryta upp sina liv, har inte läst en enda kommentar här om att en pappa borde kunnat göra samma uppoffring som My nu tvingas göra.

  Till alla er som är gravida och befinner er i förhållanden som ni inte riktigt är ok med, mitt tips, herregud, flytta ifrån pappan INNAN barnet är fött, för DÅ äger ingen rätt att kräva att kvinnan ska tvingas bo på exets bostadsort, någonting som är värt att tänka på.

  En mamma har ju också räkningar att betala, och ska naturligtvis ha rätten att flytta till den bostadsort där hon kan välja och vraka bland jobb som passar henne, men det är klart, uppenbart är kvinnor ingenting värda, utan s ka gå i männens ledband när man har gemensamma barn.

  Oerhört beklämmande.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...