Yoga på La Point Camp. Är du en yogis?

IMG_4643

Yoga✨

Yoga ska vara lugnande, med fokus på  andning, rörlighet  och även det mediala osv. Det finns en hel djungel av olika yoga typer.

Jag personligen har väldigt lite erfarenhet av Yoga. Med tanke på min ångest och mitt sista år där hela mitt liv kastats upp och ner så har många av mina vänner försökt att introducera mig för yoga.

Framförallt min väninna Annelie ( inreda.com ) Jag kämpar Annelie, jag kämpar 😂❤

Men jag hittar inte lugnet. Jag känner mig stel som en pinne, klumpig som en elefant  och blir stressad av att bara sätta mig på yogamattan 🙈😂

HUR mycket jag än Föröker  att bli ”kompis” med yogan så lyckas jag inte….  jag vill, jag VILL hitta det!

För mig är det inte lugnande, det blir nästan en stresseffekt, jag försöker ”hitta känslan” moodet. Jag vill ta i, känna styrkan. Hmm…

 MEN, skam den som ger sig! Jag kommer fortsätta att söka, och testa mig fram. För en sak är då säker. Yoga ÄR bra. För både knop och kropp!

-Är du en yogis? Har du någon erfarenhet eller några tips på hur man lär sig att ta yogan till sig?

Berätta gärna 🙏🏻☺️

Kram / My Martens

Foto: Pato PQ Production

IMG_4644 IMG_4645

12 Komentarer

 1. Jag har gått på yoga i flera år o det känns som om jag alltid kommer att yoga. Tror att man måste ge det tid o regelbundet. Tror att det tog närmare 1 termin innan jag var ”fast”. Att stänga av allt runt omkring o bara fokusera på andningen. Alltså det gör susen för kropp o själ. Hoppas att du hittar koden för yoga ?

 2. Nej har inget tips . Man får väl helt enkelt försöka hitta den typ av yoga som passar en bäst . Lycka till . Kul att få följa din träningsresa .

 3. Jag har gått på yoga i flera år o det känns som om jag alltid kommer att yoga. Tror att man måste ge det tid o regelbundet. Tror att det tog närmare 1 termin innan jag var ”fast”. Att stänga av allt runt omkring o bara fokusera på andningen. Alltså det gör susen för kropp o själ. Hoppas att du hittar koden för yoga 🙂

 4. Nej har inget tips . Man får väl helt enkelt försöka hitta den typ av yoga som passar en bäst . Lycka till . Kul att få följa din träningsresa .

 5. Har testat lite olika typer av yoga. Jag känner som du, att det kan bli lite långtråkigt att yoga. Då passar dynamisk yoga mig bättre. Soma Move är en härlig träningsform som utmanar både flås och uthållighet.
  Jag har också fått tipset att inte se yogan som träning (även om vissa övningar ju är svinjobbiga rent fysiskt) utan som avslappning. Då går jag in i det med ett annat förhållningssätt och får inte samma rastlöshet i kroppen.

 6. Har testat lite olika typer av yoga. Jag känner som du, att det kan bli lite långtråkigt att yoga. Då passar dynamisk yoga mig bättre. Soma Move är en härlig träningsform som utmanar både flås och uthållighet.
  Jag har också fått tipset att inte se yogan som träning (även om vissa övningar ju är svinjobbiga rent fysiskt) utan som avslappning. Då går jag in i det med ett annat förhållningssätt och får inte samma rastlöshet i kroppen.

 7. Ingen erfarenhet av yoga ännu tyvärr, men skulle gärna vilja.
  Har dock mediterat. Jag försöker fokusera tanken inåt där min energi, mitt inre jag finns. Och försöka känna kärlek till mig själv och fylla på med mer kärlek och ljus därinne. Tanka in mer energi till källan där inne. Den där platsen där man tar in och ger kärlek ifrån.
  Då brukar jag finna mitt inre lugn och kan fokusera på meditation.
  Hoppas du förstår hur jag menar, kände att det inte var så lätt att förklara känslan i skrift:)

 8. Ingen erfarenhet av yoga ännu tyvärr, men skulle gärna vilja.
  Har dock mediterat. Jag försöker fokusera tanken inåt där min energi, mitt inre jag finns. Och försöka känna kärlek till mig själv och fylla på med mer kärlek och ljus därinne. Tanka in mer energi till källan där inne. Den där platsen där man tar in och ger kärlek ifrån.
  Då brukar jag finna mitt inre lugn och kan fokusera på meditation.
  Hoppas du förstår hur jag menar, kände att det inte var så lätt att förklara känslan i skrift:)

 9. Mitt bästa tips för yoga är att inte stressa in i det. Släpp det en period, jag tror inte man är mottaglig när hjärnan är för stressad. Jag började med yoga i slutet av en period med stress, kunde knappt ta ett djupt andetag ens. Började i en nybörjargrupp i en liten studio, vi var fem pers totalt. Yogaläraren kände jag sedan innan, det gjorde mycket förtroendemässigt. Så, liten grupp, en lärare du litar på och på ett ställe långt från vardag (dvs absolut inte på gymmet!) lycka till, det kommer ta tid.

 10. Mitt bästa tips för yoga är att inte stressa in i det. Släpp det en period, jag tror inte man är mottaglig när hjärnan är för stressad. Jag började med yoga i slutet av en period med stress, kunde knappt ta ett djupt andetag ens. Började i en nybörjargrupp i en liten studio, vi var fem pers totalt. Yogaläraren kände jag sedan innan, det gjorde mycket förtroendemässigt. Så, liten grupp, en lärare du litar på och på ett ställe långt från vardag (dvs absolut inte på gymmet!) lycka till, det kommer ta tid.

 11. Jag har yogat i flera år och älskar det jag har världens bästa yogalärare??Hon är magisk (på riktigt) hon får till sig sina pass innan hur vet jag inte men inte är det från någon levande iaf? det sker magi i klassen varje gång vår energi i rummet är skyhög och jag fick healing under vår gemensamma meditation (och det var inte av någon i lokalen som man kunde se med blotta ögat) önskar så att fler skulle få känna på den yogan för den påverkar så starkt sist under avslappningen ville jag bara skratta låg och log hela tiden så jag fick ont fick verkligen skärpa mig ?har hänt en gång förut det är som att leendet kommer inifrån jag kan inte hindra det även om jag försöker bästa sättet att förklara det på är att själen ler crazy va men så jäkla underbart✨??✨ bara att lösa blockeringar i kroppen är good for ya så jag peppar för yoga MEN hitta rätt lärare ?

 12. Jag har yogat i flera år och älskar det jag har världens bästa yogalärare🙌🏻Hon är magisk (på riktigt) hon får till sig sina pass innan hur vet jag inte men inte är det från någon levande iaf😏 det sker magi i klassen varje gång vår energi i rummet är skyhög och jag fick healing under vår gemensamma meditation (och det var inte av någon i lokalen som man kunde se med blotta ögat) önskar så att fler skulle få känna på den yogan för den påverkar så starkt sist under avslappningen ville jag bara skratta låg och log hela tiden så jag fick ont fick verkligen skärpa mig 😝har hänt en gång förut det är som att leendet kommer inifrån jag kan inte hindra det även om jag försöker bästa sättet att förklara det på är att själen ler crazy va men så jäkla underbart✨🙌🏻✨ bara att lösa blockeringar i kroppen är good for ya så jag peppar för yoga MEN hitta rätt lärare 😍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...