IMG_4257

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapoint Surfcamp!

Hej fina!

Framme i Portugal….. vi landade ikväll vid strax efter 18:00 lokal tid. Det tog några timmar med bagagutlämning, transfer osv innan vi com till Lapoint Surfcamp, Där PISCHA tog emot oss ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4262

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4267

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ligger just nu i en våningssäng, högst upp. Det påminner om när man turnerade med handbollen förr i tiden. Jag  Bor tillsammans med tre andra tjejer. Imorgon ringer klockan strax innan 06:00 då ska vi iväg och surfa på morgonvågorna! 🌊🏄‍♀️

-VAD har jag gett mig in på?

-Har jag surfat tidigare? Nej!😂😬

Men jag är sjukt taggad. Det är mysigt, spartanskt och charmigt här. Ska utforska närmarenimorgn, vi hade gemensam samling och middag direkt när vi kom hit.. Vi bor som i kollektiv och veckan kommer bestå av surfing, träning och gemenskap.

Det var ganska kyligt nu på kvällen… så jag håller tummar och tår för att det ska bli dom där 28 gradera som väderleken utlovat🙏🏻 😃

Hoppas du haft en fin Valborg ❤

kram & Gonatt…

/My Martens 

Kommentarer (17)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.