Hej från stan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hej fina! 💖

Sitter just nu inne på Cafè Saturnus i stan. Ska trax ge lig av mot Sveavägen och Urban Deli för träning på Fashionablefit bootcamp 💪🏻👊🏻 TUR att jag kom på imorse att jag inte skulle träna imorse 🙈😂 Regnet faller, det är riktigt  kallt och ganska dystert ute. Imorse när jag löptränare så sken solen över Sigtunas vackra strandpromenad…. sååååå skönt att få njuta av lite sol imorse när det just nu känns som rena sama vintern igen! Större delen av dagen har jag spenderat på SATS Märsta och kört PT kunder….

Nu efter min egna träningen åker jag raka vägen till Bromma flygplats för att hämta hem min älskande Lilleman ❤ Vi hörs senare! Kram /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • Sara

  Mys på med Lilleman. ?

 • Eva

  Har funderat länge på, vad vissa personer anklagar o mobbar dig för? Dvs om du nu har gjort något överhuvudtaget. Undrar vad det är för personer, för du har ju inte begått något brott ivf. Så om du nu skulle, säger OM, har gjort något ofördelaktigt, tycker jag att det är på tiden, att du får vara ifred. Ingen ska döma någon förrän de gått i dina skor. Tycker att du visat o visar att du är en enormt fin mamma och en driven kvinna, som folk ska se upp till! Lycka Till o massor av kramar❤️ U GO GIRL❤️

 • Sara

  Mys på med Lilleman. 😚

 • Eva

  Har funderat länge på, vad vissa personer anklagar o mobbar dig för? Dvs om du nu har gjort något överhuvudtaget. Undrar vad det är för personer, för du har ju inte begått något brott ivf. Så om du nu skulle, säger OM, har gjort något ofördelaktigt, tycker jag att det är på tiden, att du får vara ifred. Ingen ska döma någon förrän de gått i dina skor. Tycker att du visat o visar att du är en enormt fin mamma och en driven kvinna, som folk ska se upp till! Lycka Till o massor av kramar❤️ U GO GIRL❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.