Tough Viking 13 maj 2017

IMG_4009

Tough Viking 13 maj -2017 

vilken underbar dag! Sovmorgon, inga måsten, lite solsken och härligt umgänge hela dagen! Vaknade av min ångest långt innan gryning (varit så ett par veckor) men imorse kunde jag somna om, så nästa gång jag vaknade var klockan 10!?

-Alltså WOW!✨🙌🏻

Vilken efterlängtad känsla att få vakna och faktiskt känna sig utvilad… En morgonkaffe i trädgården i solen. Sen mötte jag upp Julia (grannen) och vi tog oss ut på löprunda. Jag är en riktig periodare vad det gäller löpning!

Finns ingenting jag tycker är så svårt att hålla kontinuerligt. OM jag bara hade kunnat höja lägsta nivån, och underhålla kondition och löpteknik även vintertid. Men, nu är det dags igen! Min löpsäsång är härmed igångsatt! 👊🏻

-TACK Julia för bra upplägg av dagen 🙏🏻

Julias man, David tog bilen och barnen och åkte till slutdestination. Julia och jag joggade lugnt i nästan fem kilometer innan vi alla möttes upp. -Bra start! Strax under 30 min.

Helt okay ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var verkligen ett klassisk aprilväder. Sol, regn, snö och vind om vartannat…. Vi lekte, och testade på olika hinder i hinderbanan ute på Wenngarn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lilla Polly också såklart 💖

Guuuud vad jag saknade Ludvig idag!  Han hade älskat att vara med!!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monkeybar 🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varför detta? Jo, för att tränings ska vara kul! Detta är sjukt kul! 😃

Här varvar man teknik, styrka, kontidtion, uthållighet med att överhuvudtaget VÅGA ge sig på vissa hinder….

Den 13 maj, ska nämligen jag och Julia ge oss på en något större utmaning 🙈😬 Tough Viking i stockholm.

IMG_4072Det kommer att vara lerigt, kallt, och extremt utmanande. Hinder med eld, isvak, höjder, taggtråd och MYCKET, mycket mer!  🙈😬 ( #vadharvigettossinpå !?)

-Kul med nya utmaningar 😉

Nu ska jag sova, imorgon ska jag vara i stan och på bootcamp kl 06:15. Vilket innebär att jag måste köra senast 05:20 för att hitta parkering, och hinna vara på plats… Vi hörs imorgon!

Kram /My Martens

IMG_4086

Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.