New York, tjejmilen, halv maran och marathon. Drömmarnas stad!

_DS_2732 OI000240

New York – Drömmarnas stad!

Hej fina!

Guuuuud vad jag längtar tillbaka till drömmarnas stad. New York.

En resa jag gjorde i sommras. Jag sprang tjejmilen tillsammans med Springtime Travel. Jag upplevde USA, New York och Manhattan för första gången.

Det var dock inte sista gången. jag blev helt förälskad i stan. Varje morgon sprang jag i Central Park och tog min morgonkaffe vid denna lilla Sjö där sköldpaddorna höll mig sällskap. Längtar tillbaka! Denna gången sprang jag tjejmilen. Jag är inte en löperska året runt. Jag är en riktig periodare vad det gäller löpning.

Jag har en hat/kärlek till löpning. Jag älskar känslan när jag väl kommit igång och sprungit en kilometer eller två. DÅ som först kommer den där härliga känslan. Känslan av lycka, endorfiner och energi.

Jag kommer att ta tag i löpningen igen. Det är en grym kombo till den styrketräning som jag redan kör idag. Det blir såklart lite lättare rent motivations mässigt att komma ut, nu när det börjar bli vår, ljusare och härligt väder.

Målet är att jag ska höga min lägsta nivå.

Dvs att börja löpträna varje vecka. Sakta men säkert… Funderar på att sätta upp ett långsiktigt mål som typ halv maran eller hel marathon med 6-12 månaders framförhållning från nu… Men jag lovar ingenting. Ska först ta mig ut i köparspåret igen. Löptränar du? Har du funderingar kring löpning? Vill du få några tips som jag använder mig av när jag ska komma igång? 

Har du varit i New York? 

Berätta gärna vad DU tyckte. Dela mer än gärna tips om vad man ska se/göra och uppleva.

Hoppas innerligt på en jobbresa dit igen…

Kram på dig! / My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...