{ Istolt Samarbete med Green Nutrition 💚 }

Banan & Chocolate smoothie🍌🍫🍌

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Banan & Chocolate smoothie! 

Smoothie kan man göra i oändlighetens oändlighet! Det är bara fantasin som sätter gränserna ☺️

Jag tycker att det är väldigt gott till mellanmål, och dricker det ibland som mellis efter träning.

Efter träning vill jag säkra upp mitt protein och kan då göra en proteinsmoothie.

Recept, inget komplicerat! Snabbt gott och väldigt enkelt! 😘

2 Frysta bananer🍌, 1 mango, en halv näven frysta hallon, 1 dl choklad protein, tillsammans med 1.5 dl mandelmjölk och en halv dl vanilj-lättkvarg.

Blanda i mixerna, häll upp i glaset och njut! En riktig energibomb som passar perfekt efter träning! 

Detta räcker till nästa tre stora glas (som du ser på bilden) så den ena sparar jag i kylen till senare.

Proteinet jag använder ser du på bilden nedan. Det är ifrån GREEN NUTRITION. 💚

Green Nutrition jobbar bara med rena naturliga produkter. De finns hur mycket olika kosttillskott som helst på marknaden. Långt ifrån alla är bra, om du frågar mig. Många innehåller mycket socker och andra instiga tillsattser både för att hålla priserna nere och för att öka hållbarheten. Jag kan bara prata för mig själv och utefter mina erfarenheter, men jag är jätte nöjd med denna. Att den dessutom är svensktillverkad gör att jag känns mig tryggare. 

”Vegetariskt fullvärdigt proteinpulver med fyra olika proteintyper: havre-, hampa-, ris- och ärtprotein! Naturligt fritt från laktos och smaksatt med Steviaglykosider” 

Du kan beställa det HÄR 👈🏻

image

IMG_3307

Nu ska jag ut och köra mitt första löppass utomhus. På vääääääldigt länge! 👊🏻💪🏻 Vi hörs senare…

kramar /My Martens

PS: Missa inte mitt förra inlägg med träningstips 😘

Posted in: Recept
Kommentarer (4)
 • Charlotte

  Vilket bra recept!! Mina börjar sina nu. Vill ha mer goa drinkar!! Tack för godis:)

 • Kristin

  Hej My <3 Jag ville bara höra med dig om du vet nån på nån salong i norra stockholm som är duktig på fillers. Jag har aldrig gjort det tidigare och är livrädd för att de ska göra för mycket ? Tänkte du kanske har koll. Var rädd om dig o lycka till med allt. Kramiss Kicki

 • Charlotte

  Vilket bra recept!! Mina börjar sina nu. Vill ha mer goa drinkar!! Tack för godis:)

 • Kristin

  Hej My <3 Jag ville bara höra med dig om du vet nån på nån salong i norra stockholm som är duktig på fillers. Jag har aldrig gjort det tidigare och är livrädd för att de ska göra för mycket 😉 Tänkte du kanske har koll. Var rädd om dig o lycka till med allt. Kramiss Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.