Kram & Gonatt..

IMG_2319

Alltså min kärlek!❤

Jag sitter och går igenom bilderna från helgens kryssning med HÄlSOKICKEN. Hittade denna! Guuud vad jag saknar honom! ❤

jag är helt slut, både mentalt och fysiskt! Sömnbrist sedan senaste veckan…

Två stora, obekväma och avgörande beslut som ska tas. Kan inte riktigt koppla av. Men med denna bilden så ska jag försöka somna med ett leende på läpparna. När jag väl somnar 😏

Kram & Gonatt..

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • Ewa

  Du har det rejält tufft nu,det förstår jag❤ Inga lätta beslut att fatta. Men som du själv säger Ludvig går först o jobbet m.m blir alltid sekundärt till det. Förstår att det smärtar att stå inför detta. Men livet är långt o du kan ändra saker i ditt liv flera ggr. Lycka till o hoppas du hittar en väg som blir din o din sons. Kram

 • Katarina

  Underbart kort på er!❤

 • Erika

  Keep up My! Simma nedströms och inte mot. Såg dig på kryssningen i helgen och jag skulle bara vilja ge dig en kram och säga att det blir bra! En ny dag imorgon. ✋🏻🍀 Du har en jättefin pojke🌸

 • Helena

  Så härlig bild på er två. Jobbiga beslut är ju aldrig roliga att ta. Du har ju haft ett minst sagt tufft år och nu måste det väl ändå vända för dig. Kram

 • Mari

  Hej! Och vilken kärleksbild❤. Jag har själv separerat och varit ifrån mina barn. Jag anar att ett av besluten du står inför är var Ludvig ska gå i skolan i höst. Skulle det bli Öland, och du har honom varannan helg, så blir det tufft. Jag vet av egen erfarenhet då jag haft den situationen en tid. Man funkar inte. Inget känns meningsfullt. Nästan allt jobb kan du ju sköta på distans så följ hjärtat. Jag skulle råda att flytta med till Öland på din inre frids skull :). Stockholm finns kvar. Båda mina barn flyttade sen på heltid till mig när de själv fick bestämma ❤.

 • Lars Karlsson

  En vacker bild som ger dig mycket energi när du ser på den.
  Kraft att fatta dina beslut.
  Innerst inne vet du säkert svaren.
  Kram L

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *